ska nog ..

.. lyxa till de lite med en film i sängen på dvdn .. måste ju använda den nu :P leo ligger i sängen sedan över en timme sen men sover inte än. men de gör ju inget, han e glad å bara leker.

tror jag ska se crossroads med brittan .. var skitlänge sen ju. hade!


lite bilder



såhär såg de ut ca 1 timme efter skyfallet. helt galet var de .. :p men men ..




jajamänsan, en hit :P


gick igenom lite papper på dagen, detta e ALLA lönespecar jag nånsin fått i pappersform från mcdonalds. från maj 2002 till augusti 2007, efter så kom de elektroniskt. de var en rejäl hög .. ligger i pappersinsamlingen nu. rip

rätt va de regnar

shit vikken hagelskur å vikket oväder de vart nyss. lägger ut bilder efter haglet sen. :p mitt plasttak e sönderslaget och de ligger drivor med hagel kvar på gräsmattan. har aldrig varit med om nåt sånt oväder förr.
de gick bra med leo, vi stängde in oss på mitt sovrum å kollade på dvdn :P hihi .. :p

förresten har jag hunnit klippa lillen med nya apparaten oxå. funkar finfint. låter nästan ingenting. kalas var de

lite kort om senaste dagarna

okej  jag vet .. jag har varit borta länge igen .. :p men vi lever. i allra högsta grad. :p

midsommardagen fick jag å stefan ett ryck å drog upp till leksand vid lunchtid .. på 2 timmar hade vi packat allt å alla å hämtat husvagn å kommit en bit på vägen .. helt galet var de .. :p men åh så skönt de var med lite minisemester.



igår jobbade jag bara .. å låg vid poolen (läs plaskdammen) hemma .. varmt å skönt som tusan verkligen.





idag var jag till valbo å köpte en bärbarDVD som jag spanat på ett tag. kände mig lite wild and crazy så jag tog en rosa! :P stackars leo :p hehe



på sista bilden syns remmarna till uppsättning på nackstödet som ingick .. kalas säger jag bara! tack MM :P

köpte även en barnhårtrimmer till leo för 199:-. helt okej pris ju :p ska dra av "det långa" på hans hår så fort jag får möjlighet nu ..
hann med en sväng till citygross för jag skulle köpa doppresent till viktor tänkte jag. de var 50% på alla barnkläder där så jag slog till å köpte lite extra till leo oxå :p i stl 92 så de dröjer lite innan han kan ha de. han drar 86just nu. eller 80 om de e stora 80 :p



här syns hårtrimmern å de 2 tröjorna leo fick. :P tröjorna e av ganska tunn kvalitet.

nu ska jag fixa lite käk innan jag ska hämta leo. imorgon ska jag handla pizza på jobbet (efter jobbet) å fylla frysen med .. världens godaste pizza ju ..


första å sista gången

shit vad länge sen de varjag skrev. hela 3 dygn. hihi :P

har varit sjukt mycket på jobbet faktiskt. så har inte hunnit eller orkat med. började kl 06 i onsdags på min lediga dag, men men.. :p
jobbade bara till 12 så de gjorde inget, åkte hem å toksov ikapp innan jag hämtade leo. :P

idag har jag gjort en sak jag aldrig kommer att göra om: jobbat och ordnat midsommargrillning. slutade 1515, hämta leo, hämta wallbergs, hem och göra mat i 2 timmar, käka, städa undan, diska lite, leka i lekparken 20 min, duka mer mat å diska/plocka. nu har alla åkt hem å klockan e 21. lång arbetsdag, jajamänsan.

a ja, maten blev god iaf (stefan skötte grillen å jag gjorde allt annat) å visst, vi var bara 5 pers, men de räckte. hade vi varit 2-3till så hade allt (utom köttet)räckt, så mkt mat var de.

både diskmaskin å tvättmaskin går just nu. ser fram emot att klippa gräset imorgon ;)

undrar om jag kan sova idag eller om jag e för slut helt enkelt .. aja .. ska stoppa undan datorn (som e med mig i sängen) å kolla lite på teve iaf.


ses

1177

jag blir bara värre å värre i näsan oxå .. ska ringa 1177 idag .. kanske .. haha ..

fråga

hur töntig e man om man ligger med sin chef?
inte för att man vill bli befodrad, snarare för att man vill bli sedd å känna sig speciell ..

svar: man e ganska töntig

kom på..

att jag bara ville skriva ner veckans plan oxå. planen e jobb jobb jobb å grillning på midsommar. haha .. :p

börjar 8 å slutar 1630 imorgon .. helt okej .. kortis pass på kvällen på tisdag, ledig onsdag, 9-1530 på torsdag å 745-1515 på midsommarafton. jaja .. :p


ses ..

bröllop!

jag har medvetet inte nämnt spektaklet till bröllop .. men nu måste jag .. iaf lite ..

satt å kollade i pappers-aftonbladet på jobbet idag när jag ser en bild på min gamla lärare (var de i gympa?) syns på en av bilderna .. liiiiiiite udda bara ..


där e han .. micke nånting heter han .. liiite coolt .. hehe .. :p
nää



det finns en sak jag HATAR just nu .. å har förresten gjort en längre tid. de e å diska leos flaskor. de blir en om dygnet, ibland 2. jag HATAR disken. hatar hatar hatar .. e så fruktandsvärt trött på att diska ur dem .. menmen ..
de kunde varit värre antar jag. haha ..

lugn lördag?

nu ska jag tvätta håret. spraya de med blondspray å sen åka hämta leo som varit hos mormor å morfar. sen hämta stefan å åka till biltema, sen hem till stefans pappa å sen hem till stefan för att fortsätta bygga staket som vi (han) började med igår. bra dagsplan :p

ses

shopping

de märks att jag har massor med tid över nu när jag bloggar en massa massa :p hihi

jag håller på å kollar runt efter en bärbar DVD att ha i bilen åt leo nu i sommar när vi antagligen kommer åka lite bil .. :P e inte så fasligt dyrt för en 7" men den e ju ganska liten .. en 9" skulle kännas bättre men de duger nog med en 7" .. vi får se hur de blir med den saker iaf ..
de e skönt med barnbidrag .. hehe .. :p

skulle iaf åka iväg å handla nu på morgonen, i spöregn. blev en lite annan tur än jag trodde för spännet på bilbarnstolen krånglade. jag åkte därför till barnens hus och påpekade detta å de gav mej ett nytt spänne på en gång .. tack .. :p nu känns de bättre.

var även å fotade leo å de bilderna ska dimpa ner i brevlådan om ca 2 veckor :p känns bra .. första gången .. å jag borde ha gjort de för läääänge sen ..

sen blev de en tur på dollar store å på ica fjällbacken.
så nu har jag vad som behövs för ett tag framöver, sa jag att jag gillar barnbidrag :P



blev liten grej på impuls oxå:

nästan ett år sent men den blir kanon å ha med detta år oxå. 40kr bara! :P me like



nu vakna leo till å e ledsen igen. trist, han som precis somnade. ska gå å trösta lite. bye

dagens plan

jag hatar verkligen när jag skriver ett inlägg å efter 10 rader så försvinner allt .. suck ..

inatt vaknade leo ca tolv å var så himla ledsen. tycker så himlarns synd om honom när de blir så. men men .. han fick så klart komma upp i min säng å sova lite där. men efter ca en timme när jag själv nite kunde somna om för att han ligger å snarkar å vrider sig å trycker sig mot mig så bar jag in honom i hans rum :P
sen i morse tog han lite sovmorgon igen .. nice värre. :P till å med så att jag vaknade innan honom :)

idag e planen att åka till ica fjällbacken å fylla på förrådet med tvättlappar. de e den enda affärn häromkring som har euroshopperr tvättservetter som jag tycker e så himla bra.
sen hem till mormor för barnvakts natt. :P



ikväll blir de mys med stefan å ebba.

inget spår ..

inget spår av nåt sjukt på denna lilla grabb heller .. men men .. nu e veckan slut iaf, hade hellre jobbat idag för pengarnas skull men jag å leo har haft en riktigt bra dag tillsammans, gjort det som vi e allra bäst på, ingenting.
dock har vi varit ute nästan hela dagen verkligen. :p hehe .. e ju mysigt


mammas ananasjos e god


lite eftermiddagsmys på soffan

förresten så e solskyddskläder The Shit! fick den gröna (som han haft på sig idag) av brorsan å linda när lillen fyllde året å den blåa som jag nog inte tagit nån bild när han använt, den har jag köpt själv.


nu kom "spänn-magen"bilden .. haha
fast e de verkligen ja? haha .. nää


experiment

föräldrar, har ni nångång stoppat en blöja i vatten bara för att se hur mycket den tar åt sig? jag gjorde de igår, å hjälp vad stor å tjock den blev. nu vet man att anledningen att blöjor läcker ibland har med storleken på blöjan vs storleken på barnet och/eller hur man satt på blöjan.

sen gjorde jag misstaget att slänga ut den på gräsmattan för den dröp av vatten som jag inte ville ha in, då gick den sönder.

föräldrar, har ni nånsin plockat isär en vattenfylld blöja? när den gick sönder så fylldes gräsmattan av vad som såg ut som iskristaller. massvis. fast när jag skulle plocka upp dem så kändes de som slajm. helmysko kändes de. :p

iaf, de blev ett riktigt roligt och informativt experiment

try it out


en sån blöja använde jag i experimentet :P

bra natt

shit, fick verkligen sova hela natten i natt.. såå nice .. nu e de mys å bus hela morgonen.

dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig :p

idag blev leo hemskickad från dagis. han hostar lite men jag tycker faktiskt inte de e nog illa för att han inte ska få vara p ådagis. men men ..

sen man ut såhär när man e dagissjuk??


vet inte ja, men vi har haft en riktigt skön dag tillsammans iaf.

sen nu på kvällen fick jag värsta rycket å började tokstäd. rev ur sängen med alla sängkläder och gjorde ren alla bänkar i köket å rensade bordet som hade blitt en samlingsplats för kontorsaker just nu. torkade golven i sovrum å kök (händer max 1 gång om året) rensade bland alla skor som samlats i hallen och sorterade klädhängaren.
gjorde en rejäl tvätt på barnstolen med trädgårdsslangen ute oxå.
allt allmänt plock behöver jag väl inte nämna? min lilla tornado tar ju fram saker i samma takt som jag plockar bort dem. men men .. så e de iaf ..
nu e jag hungrig men vet inte alls vad jag vill käka. suck ..



nu ska jag bara ta de lugnt å försöka pallra mig in i duschen en snabbis ..

ledig onsdag. nej förlåt, ARBETSLÖS onsdag




imorse lyxade vi till de med amerikanska pannkakor till frukost. mumsfillibums.







måste bara visa tornet som leo byggde helt själv imorse med .. han e så duktig. men usch så frustrerad han blir han de ramlar. :p

tidig tisdag

jag e riiiiiik. woho! får 1300kr från akassan på torsdag. lycka är pengar. typ ..



har varit till valbo idag på morgonen å lämnat tillbaka ett par byxor som var trasiga och sen skjussat leo till dagis. (på vägen såklart) :P
ringt till akassan 2 ggr har jag hunnit å till fkassan en gång. men kön var så himla lång till fkassan så jag skippade de å låtsas som att de regnar vilket det faktiskt gör.

ska jag berätta en liten knepig historia. vi skiter i allt som hände innan och startar med att i lördagskväll var jag å leo hemma. leo låg å sov och det tokregnade ute.
jag får för mig att jag vill vara hemma hos stefan så jag tar leo i vagnen å traskar dit i spöregn å med en halvtsovande leo i vagnen. riktigt blöt å trött å slut var jag när jag kom fram, men de e bra att han bor "nära". tog ca 20min att gå bara. nice värre.



sen när jag skulle gå hem på söndagen så fick jag sällskap av stefan å ebba. så jag lovade å packa lite picknickmat och dra till lekparken. sagt å gjort. å de var hur mysigt som helst. tyckte alla. typ, stefan tyckte de var för varmt :p hehe ..
mysfaktorn var hög iaf. det var i parken som jag mutade leo med glass å klippte hans hår.
här e en till bild som kanske visar lite mer hur han ser ut i skallen.


bilden e från i morse :p




dricker drickyoghurt igen .. hehe .. no hands no hands! :P



idag e de inventering på jobbet så vi får se om jag kommer hem nåt idag eller hur de blir.

hade!

massa drabbel

har några saker jag vill skriva av mig om. så jag gör som jag alltid gör. börjar på mitten å letar ut mig till slutet. allt däremellan e bara ett storta virrvarr av tankar och händelser.



de nya stadsbussarna stör mina ögon när de åker förbi. inte för att de e fulare än de "vanliga" utan mest för att de e ny utformning på dem. (har läst massa på kissies blogg på sista tiden) så jag frågar hiss eller diss?




jag hatar bokstavligen att outa nån eller prata skit om nån i bloggen, att ens kommentera nåt som nån skulle kunna störa sig på känns fjärran för mig MEN .. de e en sak jag har tänkt på.
jag har inte klarat av att haka på trenden med en tröja/ett linne över bara tajts ännu. personligen tycker jag att jag har för stora lår för att klämma i dem i korvskinn och visa upp lår å en bit av rumpan för alla andra lixom. men förra veckan tog jag mod till mig att traska ut i korvskinn och en lång tröja. de hjälpte att de var kallt ute så jag fick ha min långa vårjacka över oxå men men ..
till saken: när jag åkte hem i dag från jobbet så ser jag en tjej som säkert inte ens kan köpa kläder på HM (för hon var så stor) som hade tajts och en skjortliknande tunika på sig. när hon gick så lixom dallrade allt runt benen ..
hmm .. bara för att de e mode behöver man ju inte haka på tycker jag .. menmen ..
förlåt om nån tar illa upp men men ..

punkt för den saken.



jag har i övrigt varit riktigt duktig å klippt håret på leo helt själv. e faktiskt riktigt nöjd. de kan vi göra om. (måste jag erkänna att jag mutade honom att sitta still med glass?)

syns nog inte bra alls men de e rakat på sidorna å lite längre på mitten hela vägen bak lixom. för övrigt så e drickyoghurt i glas med sugrör ett av favorit mellanmålen just nu.



själv slog jag till å firade lite extra pengar som trillat in med att fixa håret på mig själv oxå. men inte lyxade jag till de nåt utan de blev en blondering från HM för 60 kr .. haha .. riktigt blond e jag nu. vart inte så himla bra men de löser sig när de växer ut lite.




sen hade jag en massa bilder från telefonen men de verkar ha försvunnit i cyberspace. suck vad trött jag blir på överföringen. vill ha bluetooth!! nu .. AB .. typ .. haha ..



å för er som undrar varför jag helt plötsligt har tid att skriva på bloggen så beror de på att stefan ligger hemma helt däckad. han var sjuk även igår och i förrgår. vet inte riktigt vad som e fel på honom ( ;) ) men han e trött, har ont i magen å tatueringen (som absolut inte e ny) sväller upp. han svettas å fryser om vart annat. kan inte käka nåt allt å sover sporadiskt.

nu ska jag gå å starta diskmaskinen och försöka fixa bluetoothen igen. (haha lycka till, tack)


snart så

åh jag har så mycket att skriva om å så lite tid .. haha .. men ikväll, när leo gått å lagt sig .. då hoppas jag orka lägga in några bilder från senaste veckan.
apropå de måste jag börja filma lite oxå. eller måste å måste, men jag vill väldigt gärna göra de.

Grrrr

Nu hade jag lagt massa tid till att skriva ett långt inlägg å så försvann de bara. Suck. Jag ska gå å lägga mig bredvid min sjukling nu iaf. Ses

söndag - familjedag

idag har vi haft utflykt till lekparken och fikat lite. haha ..

sjyssta uppdateringar jag har just nu .. men men .. får väl skylla på sommaren å familjen och jobbet .. å allt .. men men .. hellre ett liv än att behöva känna att jag ska uppdatera bloggen hela tiden.

idag blir de vegetarisk lasagne. ser så himla gott ut nu när den står i ugnen.. spenat och keso i den .. mmmm mums! jag e superhungrig. alla e superhungriga.

byebye

regn

regn regn regn regn regn .. jag älskar sommareregn!

syndat

idag har jag syndat. punkt

tankar

ibland när jag sitter i kassan på jobbet så brukar jag tänka på vad folk köper. behöver man verkligen allt man köper? varför köper folk så mkt? används allt eller blir det liggande i ett skåp nånstans utifall att man nån gång skulle behöva de?
mina tankar faller in på konsumtionssamhället, tex på toapapper. om man skulle strunta i att köpa toapapper hur skulle man lösa det hemma då? 2 alternativ antar jag, antingen ta trasor eller ta handen.
men då e ju "problemet" att både trasorna och händerna behöver tvättas, å då behövs tvättmedel/tvättmaskin och tvål.
skulle man då försöka tvätta förhand så behövs fortfarande tvättmedel så det e en återvändsgränd. händerna då? kan man få händerna riktigt rena utan att använda tvål?

fast å andra sidan, ska man skita i ett hål i golvet? man måste ju fortfarande ha toastolen.



haha de märks att jag inte haft en vuxen att prata med på några dagar när jag sitter å funderar på sånthär. :p fast å andra sidan e detta nog inget jag skulle ta upp över middagsbordet hemma heller .. haha ..



idag har sara redan varit jättenyttig. åkt inlines i 35 min .. galet ju .. å ändå e jag inte hemma utan jag sitter hos stefan. har väl ca 10 min att åka hem oxå. 45 mins inlinesåkning=motion. farligt de. men snart åker jag hem å lägger mig i solen denna enda lediga dag på ett bra tag nu.

sitter mest å väntar på tvättmaskinen som jag dragit igång, vill gärna starta en till innan jag åker härifrån (ja jag tvättar åt honom) haha .. :p

måndag hela veckan

jag å älsklings-leo var på ica maxi i slutet på förra veckan å lillen var lite grinig å trött men när han skulle få välja en mut-docka så tog han alla 3 och började gosa med dem. de såg så himla kul ut. tillslut kom vi hem med en rödhårig docka iaf. :P





dagen på jobbet gick himla fort föratt för en gångsskull fick jag göra lite annat än att sitta å dra varor i kassan. såååå skönt .. (även om de innebar att jag fick städa toaletter å omklädningsrum (bland annat))

sen hämta älsklingen på dagis å hem å leka lite. vi byggde massa torn med klossar. :p hihi .. sen käkade vi potatisgratäng med hamburgare, sen tog vi en microvila på 2 min på min säng sen kom stefan! var absolut inte meningen att han skulle dyka upp men jag e VÄLDIGT glad för de. :p har inte hunnit med att träffats så mycket i helgen ju. men men .. de kommer fler dagar :p
han stack lika fort som han dykt upp å sen tog jag å leo ett bad tillsammans. :P



17månader efter att ha fött barn och 4 veckor efter operation: (shit förresten, har det gått 4 veckor!!!!?? redan!!? .. FAN vad tiden går fort.


nån dag ska jag lägga upp en bild på magen där jag spänner den så den ser onaturligt tränad ut. haha

lite om helgen

överlevde helgen med ont i magen och en massa huvudvärk. nu e de bara att börja om igen. jobbar 9-1530 idag.
jag hade dock energi nog att städa igår när vi kom hem. å de var bra. för de låg leksaker ÖVERALLT. nu ligger de bara leksaker ute men jag ville inte gå ut å fixa de igår för leo var i badet när jag städade.
han var en liten ängel igårkväll.

när vi kom hem vid 1830 så började han klä av sig. å sen drog han mig till badkaret. han ville bada. sen badade han i 30 min medan jag städade. sen ville han upp.
då fick han springa omkring naken men han hämtade en dvdfilm så jag bäddade på golvet med ett täcke å kudde så han fick se på film.


sen ville han sitta med mig i soffan ett tag. sen gick han ut å pekade och "däh"-ade på micron. dax för välling å sängen. å sen somnade han så himla snällt. love love ..



i övrigt har jag ju bara jobbat i helgen och leo har varit hos mormor å morfar.



imorse när jag lämnade leo på dagis så gick vi in i rummet där de e på morgonen. sätter mig ner på golvet å leo ger mig världens kram å sen vinkar han. jaha, då skulle jag gå. innan jag ens fått kolla på lite. suck .. :p stora killen ..

nu e de påklädning å jobb som gäller. igen. 4de dagen på raken.

börjar ..

nu börjar helvetes helgen. ses på andra sidan

bilder bilder bilder



körde igenom tvätten igår innan jag var till tandläkaren.

varför har jag aldrig fått "den enkla" varianden när jag skrapat tandsten femtielva gånger förr? ultraljud is the shit. 600:- kashing ..


blev en riktigt fin frukost idag, hambugaren med rostadlök, eller var de tvärt om? rostad lök med hambugare?


på dagen och på eftermiddagen har vi bara slappat ute. lekt i den nyinköpta 70krs poolen från biltema och mys på filt ute. :p i like, helt kravlöst.


han e ganska smal min grabb .. men söt :P



sen tröttnade leo å ville åka lite vagn .. (å mamman kom på att solen kanske skulle bränna överkroppen trots ihärdig smörjning så de blev en tröja på oxå)


leo tycker de e mycket intressant att smörja med solskydd. särskillt eftersom han får smörja mammas ansikte samtidigt. NP där inte.






måste lägga upp alla dessa bilder för eftermiddagen var underbar. :p FAST runt 17 blev han galen .. idag igen .. så var de igår oxå .. nej inte galen, bara trött .. 17 lixom ..
de har ju börjat med att han ska sova inne på dagis. om de inte blir bättre efter några dagar nästa vecka så måste jag säga till om att måste få sova ute igen.
han blir helt hysterisk och jag tappar tålamodet när ingenting får honom att lugna ner sig.

nyss la jag honom för natten (1830) men jag hör att han ligger å småsnackar lite men det e okej.
själv lugnar jag ner mig med popcorn, nutella och apelsinjos. :p



snart börjar helveteshelgen. jobb 15-20 imorgon, 8-18 på lördag och typ 9-18 på söndag .. kan inte de exakta tiderna men nåt sånt .. men men .. bättre å förstöra en hel helg en gång än massa helger bara en dag. plus att de e ju riktigt bra betalt på helgen .. we like .. en hel-helgdag blir 2-2.5 vanlig dag i betalning.

jaja ..

dagens plan

gick riktigt segt på mcdonalds som vanligt men mat fick jag. å svulla gjorde jag.. haha .. :p

sen jobb ..

sen hämta leo ..

sen sova .. tänkte jag iaf. men när stefan kom hem vid 22 så tog vi ett bad tillsammans. hur mysigt som helst. fastän jag var supertrött. hihi ..

leo sov hela natten IGEN .. we like.

å idag e planen att vara arbetslös. ska till tandläkaren kl 1120 och sen hem till stefan å städa lite innan jag hämtar leo.

middagslur

somnade ute i solen jag. men nej, de var inte varmt. jag låg under ett täcke.
synd annars kanske man hade fått ett litet försprång på brännan .. haha .. inte ..

tog på mig extra jobb på fredag oxå. ska ändå jobba lördag och söndag så jag kan lika gärna jobba fredagkväll oxå.

innan jobbet idag skajag åka förbi mcdonalds å käka en fet måltid känner jag. haha ..

BVC besök

imorse hände nåt som jag aldrig trodde skulle hända .. leo somnade på mig i sängen. han som inte kan ligga still eller få ro när han ligger i min säng .. coolt :P haha

var på BVC tidigt (?) i morse oxå för väg å mät. de vill ju ha extra koll på honom eftersom han e ganska liten. men han följer sin kurva väldigt bra nu (senaste 6månaderna för de var när han var 10 som han "tappade" allt) och även längd mässigt hänger han med på sin kurva. 82.5cm lång och 10650g.

nu e han på dagis å jag slappar å väntar på att börja jobba. kanske går ut i solen men de var inte så himla varmt så vi får se ..

RSS 2.0