över och ut

uppdateringarna ligger på is nu ett tag. chopp!

snart dax!

yes en dag närmare fjällen. :p

ännu en natt som funkade helt okej. han e lite kinkig när han ska somna men de funkar okej. de var faktiskt jag som vaknade i morse å inte kunde somna om. de berodde nog mest att jag drömde massa konstigt. drömde att mamma var ute å red å jag simmade brevid å blev biten av MASSA klägg. usch jobbigt.
fisen var inte så pigg men vaken iaf. fast han somnade 50min senare. hehe

ska åka å hälsa på robin idag e planen å sen kommer mamma å hjälper mig med de sista packningen.

nu ska jag sätta babyvakten på laddning för de blinkar som tusan

över ut

blöt bäbis

kom hem från en väldigt trevlig å bra tripp till valbo nyss. bäbis har skrikit sig svettig genom overallen, stackarn. men de var av hunger så jag har inte tappat honom eller nåt :P han var hur go å sovig som helst när vi gick i affärer. duktig pojke :P

träffade johan, emma å theo på donken å uppdaterade oss om läget lite. var roligt att se dem med.
nu ska vi åka hem till mormor

över out

lite bilduppdateringar


(för den som inte ser så står de 21cm, de var den nysnön som kom för nån dag sen)
(visst gillar jag min ryss-mössa, inte)
(han e ju så söt när han sover)
idag e planen att träffa cicci å hitta på nåt men med tanke på att jag inte får pengar från f-kassan så får vi se om de blir nåt mer än en promenad eller nåt sånt. sen ska jag hem till mamma å pappa ikväll å käka.

nu ska jag försöka aktivt att gå ner de sist kilona som jag vill bli av med. jag har ju gått ner 2/3 av de jag gick upp utan att göra nåt men de skadar ju inte att försöka bli lite starkare på kuppen. imorse vägde jag 68kg. vägde 56 när jag vart gravid å 60 vid inskrivningen vid grav.vecka 13. de e till 60 jag vill ner igen. jag var som mest uppe i 86-87kg. ska nog köpa mig ett måttband å ha lite mått så man ser resultat. :P
så, tips?

peppar peppar

nu har leo somnat helt okej några nätter på raken, och i sängen (i vrummet) så snart flyttar vi nog över till riktiga sängen igen. fast först ett avbrott med fjällen. kanske ska börja försöka få honom å sova i sin egen säng efter fjällen.. men vad tråkigt :P de e ju så mysigt på nätterna. fast jag sover lite dåligt när han rör sig å låter i sömnen.
jag tror jag matar honom oftare än han själv vill ;) bara för att han låter typ.. om jag nu lägger honom i sin säng, orkar jag då gå upp varje natt 2-5 ggr å mata honom. då behöver jag ju gå upp å in i hans rum. å så vaknar han mer eftersom de tar längre tid till jag fattar att han e hungrig .. hmm .. svårt val, men jag har ju några dagar på mig som sagt ..

han e på sitt bästa morgonhumör idag igen :P så himla mysigt :P jag älskar mornarna.

över ut

Grattis!

Stort grattis igen till Sara och Mattias. Leo har fått sin andra tremänning nu. en liten robin. de e så himla spännande å ha barn i samma ålder ju.idag har jag å mamma varit på stan, var ju meningen att jag skulle köpa lite saker innan fjällen men eftersom jag inte fick nå pengar alls denna gång av f-kassan (fick 3500 förra månaden) så var de svårt att köpa nåt. vi var in på "pyret" på söder för de hade utförsäljning eftersom de skulle stänga å mamma köpte lite saker som vi kan ha hemma hos dem. täcke å nån mugg, var mellan 30 å 50% på allt.vi tog en liten sovstund på eftermiddagen å de var så himla skönt. sen har vi bara hängt, jag å fisen. :p
nu sitter vi å väntar på å få sova :p hihi

yttligare en bra dag i vårt liv

over and ut

ont i magen

somnade till DH i går, tyvärr för jag kommer inte kunna se reprisen heller men de var värt några timmars  sömn iaf. vaknade 4 av en skrikande bäbis. han hade ont i magen för de prutta en del i honom. stackare. kan ju inte göra så mycket för honom. han lugnade sig iaf men var pigg så jag satte honom i babysitter å somnade om själv. hehe efter en halvtimme så tröttnade han å kom upp i sängen å käka lite å sen somna om. å så vakna vi igen vid 820 av samma symtom. stackarn.. vad kan man göra förutom å krama å prata med honom.

igår kväll missade jag unga mammor, skit oxå men de var bra å komma ut lite. micke var här en sväng å släpade ut mig å köpte mat (till honom jag har ju itne pengar till de) om han inte hade kommit så hade jag varit inne HELA dagen för de plogade inte förrän vid 17 här!! (de slutade snöa vid lunchtid typ.)

har inte fått pengar från f-kassan heller. suck .. (jo bostadsbidraget men hur långt räcker de???)

Tisdag B.F. fjällen

Idag blir de en till sitta-hemma dag. Mesta dels pga pengabrist men tänkte ta en promenad till affärn men de går ju inte med 2dm nysnö. Nu skiner solen iaf men de snöar lite fortfarande.Beviset för de som missat att vi fått MASSA snö igen. Här var de igår barmark å bara snöhögar kvar. hihi

Stilstudie på bäbis i badet med olika "frisyrer"= mamma har tråkigt när bäbis badar

Om man jämför dessa badbilder med de jag lagt upp tidigare så ser man hur mycket äldre å större fisen blitt.B.F.= före

Över och ut

snöööööö

japp 1½dm till! haha

världens bästa

fisen har varit en riktig ängel idag. har ju hunnit massor å myst mkt med. men nu e de kväll å som vanligt, men de gööööör inget.
har ju tillåmed hunnit käka 3ggr idag!! :P (plus fikat en gång)å vad lite bra å ny musik i sterion kan göra gott för humöret. me like.

vi satsar på sängen i vardagsrummet i natt igen.

over and out!

väder

de toksnöar ute nu. hihi

jag har lyssnat på drethög musik å packat idag. känner mig himla glad :P

bostadsbidrag

hur konstigt de än låter så e jag beviljad bostadsbidrag. så illa har jag de i ekonomin. men tack f-kassan.


Dop

Dop är bokat 30Maj 1330 i Björsjökyrkan.
Hör av er om ni vill bli bjudna ;) ;D Vet ju inte vilka som vill komma. Inbjudningar skickas när de e några veckor kvar.

snöö!!

wow! fortfarande är inte vädret helt överrens med datumet. me like :p haha ..

en bekant hade lagt ut bilder på facebook på mig när jag sitter på hans MC i somras, fan var jobbigt de e å se sig själv tjock (gravid) haha .. inte SÅÅÅ läckert direkt :P haha

förresten! jag sov i sängen inatt (den i vardagsrummet)

(fisen kramar snutten)

storstädning

yes, idag var de dax å fixa till efter veckan. herregud vad prylar jag har lagt överallt. jag lever ju i vardagsrummet nu så de andra rummen förfaller :p haha .. men nu ser de kanon ut.
organiserade klart i tvättstugan å slängde massa saker jag inte använt på några år å så rensade jag kläder som jag inte kan ha längre. e en bra ursäkt till att göra sig av med kläder man köpt å sen insett att man inte passade i men inte velat slängt för man har lagt pengar på de. kan ju faktiskt inte ha de :p haha

68kg väger jag nu. *woho*

sen iväg till mormor (gammel). tyckte jag hörde att hon fyllde 84 eller 87, e inte alls säker. e säker på att hon e gammal iaf :P å hem kom jag! haha

nu har jag bäddat i sängen i vardagsrummet så jag satsar på att sova där i natt men vi får se som sagt.

över and ut

lördagen

nu e bäbis lite lugn å jag e kuktrött men ska skriva av mig medan jag har MASSA saker i huvet.

dagen startade klockan 6.50. bäbis på kanonhumör som ALLTID på morgonen. så himla skönt . jag hade förberett väldigt mycket igår tills idag med kläder och mat å sånt å de var kanonbra. var uppe tills 01 i går så jag hade tid :p haha .. bäbis ville inte sova men de gick ju bra iaf. 6 timmars sömn (om nån klagar på att de blir konstiga meningar så skyller jag på sömnbrist-fettus för de lider jag av just nu, men de blir nog bättre ;) )

klädde mig i de framlagda kläderna och värmde oboyen å stoppade ner de sista å sen åkte vi å hämtade kusin Frida.

(så här snygg var leo i morgonsolen)


lämnade av bäbis hos mamma å pappa å åkte för å möta Dumle i medskogssjön. klockan 9.55 var vi i kungsberget. så himla taggad att jag satt å hoppa i sätet som ett litet barn på vägen dit. hihi

hade mammas skidor å åkte tills 12 å sen mat å så fick jag prova bräda (första på FLERA år) så de blev 2 åk i barnbacken, de var lagomt. känns fortfarande massa läskigt.

(bilder från kungsberget)


(Frida i liften)


(dom CYKLADE i liften)de var moln å typ 4 grader ute när vi kom å efter lunch vart de sol å typ 7grader. lite för varmt för min smak men de gick bra ändå. var kvar i backarna tills 15.

på vägen hem hade polisen skjutningskontroll i järbo (visst heter de så?) men jag som ALLTID ;) kör lagligt åkte lätt förbi. (jag körde faktiskt lagligt för jag letade efter en mack å stanna å köpa nån å dricka annars skulle jag med 100%säkerhet ha åkt för fort å åkt fast.)

lämnade frida å sen hem till mamma å pappa till min bäbis! Han e verkligen världens bästa bäbis! hade visst skött sig kanon ju. (hallå, var de nån som trodde nåt annat?)

vill bara påminna igen att jag fortfarande e sjukt trött utifall nån undrar varför meningsbyggnaden e åt h-vete. :p

vi var hemma 1930 igen efter en pizza som pappa åkte å köpte. tack för de :p
leo sov i bilen på vägen hem å typ 10 min hemma, nu e han vaken å glad å nöjd. sitter i babysittern å bara kollar mot teven. så mysig, när man går fram till honom så tjuter han förtjust till. så go!


just de, skvallret om sara å mattias bäbis har även nått mig å de verkar som att de e nåt på gång där iaf. så himla kul! bäbisen e MYCKET efterlängtad.

imorgon ska vi till min mormor för hon fyller ännu äldre (vet inte hru gammal hon e, mellan 75å85, så bra koll har jag) haha trist ska de bli iaf å alla vet väl varför jag tycker de så jag skriver inget mer om de.

över ut (hoppas jag får sova innan tolv idag)

skidor

japp de var kul. å jag e kuktrött.
återkommer

kinatjafs

hmm .. eller kinamat iaf .. varför har jag aldrig käkat de förr? bara käkat en gång på buffe i arvika. de var ju lite konstigt.
nu vill jag bara sova, jag känner mig sleten idag, tyvärr. så natten blir nog lång å dagen i morgn kommer jag vara trött men de kommer bli kul.

nu ska jag vila medan bäbis e glad men vaken.

över ut!

natten

ja de blev en natt till på soffan. vi provade sängen mellan 21 å 23 sen gav jag upp. å jag börjar veta varför: JAG blir mer trött av å ligga i sängen å leo blir uttråkad och alltså mer pigg typ. i soffan kan jag ligga mycket längre utan å blir super super trött. leo somnade runt 2345 iaf med tutten i munnen :p hihi

vi sov till 9 å nu e liten på sitt bästa morgonhumör :P detta väger upp ALLA dåliga nätter (i efter hand) haha

idag ska vi handla blommor och käka kina i guess.
Imorgon skidor, i dag pumpa ;)

över ut!

tjuvstart!

jag får tjuvstarta fjällen med en tripp till kungsberget på lördag!! *Weeee*

promenad

japp de blev en timmes promenad. gick lite vilse men de gick bra :p de e mycket skog i bomhus har jag märkt. 

när jag kom hem så släppte jag ut missarna å de hade de super skönt på altanen.

(undra vad de ser egentligen)(å så här snygg var jag i glasögonen)

tänkte lägga ut lite inspirationsbilder från fjällen 2008

snart så åker vi. å de blir till samma ställe som 2008. ska bli himla skönt å åka bort lite.


soffsov

ja de verkar funka med att sova på soffan. den lille sov bra hela natten (och kvällen med) spännande värre. dock så hade han ont nånstans på kroppen imorse vid halv 7 så vi var vakna nån timme å sen efter 45 min vakna han skrikande igen .. inte kul, varken för honom eller mig. men de gick över så nu ligger han i babysittern å bara myser på sitt allra bästa morgonhumör.

så vad hände igår då.
ja inte mycket, en sväng på stan där vi inhandlade lite pysselsaker och ett par skidglasögon till bäbis. bild kommer senare men kan medela att han e väldigt söt (läs: ful) i dem.

(två pysselhängisar är klara)


sen var vi hemma över dagen så kom mamma å pappa å hjälpte mig å städa på kvällen, de behövdes. jag har inte orkat nu när bäbis inte sover alls kvällarna.

idag har jag inget inget inget planerat. ska nog ta en sväng till affärn bara, de behövs lite mjölk å saft å sånt. imorgon däremot, de ser jag fram emot. dumle e påväg till gävle i dag för en halv vecka i gävle. ska bli mycket trevligt å träffa honom lite. har bara träffats 1 gång senaste året å de var på arvika festivalen såklart :p han e ju "sån" (yeah korn till arvika 09) så imorgon har vi prel. bestämt att träffas.

idag e de strålande sol å blå himmel med 3 plus ute! ser så himla mysigt ut. funderar faktiskt seriöst på att ta en lång promenad (inte likt mig) men vi får se hur de blir med de. de beror ju lite på när å hur bäbis sover oxå.


bra natt

jajamänsan! de gick kanon å sova på soffan. för leo iaf :p min kropp gillade inte riktigt att sova i samma ställning med en bäbis bredvid sig men vad gör man inte för bäbis å för sin egen sömn.

tänkte ta en sväng på stan idag å fixa lite saker till pysslet. måste dock kolla finanserna. hoppas jag får ut HEL ersättning denna gång för den månad som varit nu har varit skit tuff eftersom jag bara fck ut ersättning för 5dagar av nån dum anledning. hoppas jag får bostadsbidrag oxå. då skulle jag kunna börja spara lite pengar oxå. skulle vara såååååå skönt ..

nä nu ska jag sluta babbla å göra nåt nyttigt .. (ställa in mjölken i kylen, sen vila haha)

läskigt mycket luft

träffade cicci idag iaf å de var kanontrevligt att prata om gammal å en massa om nytt oxå. vart en riktigt lång promenad i mina mått mätta. vi var ute sammanlagt 2 timmar med en snabb visit på ica oxå. de var jag å leo, cicci å hennes (å sambon tonys) två hundar. :p
hon blev kvar hemma hos mig till halv 17. hehe så trevligt hade vi. strax efter ringde micke så tog vi en fika hemma.

jag var ju å pysslade lite hemma hos mamma i går å detta e resultatet. har gjort de klart idag. varje stygn e handsytt. jobbigt var de å tid tog de fast mest var de roligt å underhållande. pyssel e kul.
 
vänster bild: sköldpaddan på framsidan. mitten bilden: baksidan. höger bild: 2månaders presenten


nu sitter jag bara å försöker lista ut hur man får bäbis å sova i stället för å skrika hela kvällarna, de går inte så bra. tog en 10mins promenad nyss (ja jag vet att klockan e över 22) men de funkade inte. fast i o f s så skriker han ju inte nu. bara e helt klarvaken. verkar faktiskt ganska nöjd. fick mat runt 21 å slumrade i 10 min men sen var de bara skrik. han verkar inte direkt trött nu heller.
de e väl bara å hålla sig vaken då. ska nog sova på soffan ikväll. kanske funkar för honom med. vi får väl se. vi får se hur min kropp efter oxå. nu ska jag ta nåt å käka bara för att hålla mig vaken. (som att bäbis skrik inte håller en vaken nog, fast han skriker inte just nu.

över och out

skidor

nu har vi provat åka skidor med bäbis iaf. de gick kanon. han bara sov :p haha

var hem till mamma å pappa å käkade mat igår å sen tog vi fram lite pyssel. gud vad jag har saknat att pyssla. de finns ju lixom inte tid till de längre. satt igår å sydde för hand bara för att jag kunde ungefär. blev en höna av de. :p haha e inte riktigt klar, vill ha en pingla i den så måste åka på stan å köpa de nån dag.
idag ska vi till BVC om en timme å sen ska jag träffa cicci. de var länge sen :P ska bli spännande :P

bilder från skidturen
över ut

15 mars

idag e de exakt ett år sen jag träffade carl. utan carl ingen leo. tack carl :P grattis på oss :Pkempe kämpa

så länge jag slapp caroline af uggla så e jag nöjd. trodde ett bra tag måns skulle vinna. tycker inte riktigt att han kan sjunga utan han får röster på sin popularitet från unga tjejer.

måste dock säga att jag vart heltänd på snygg-erik idag, blinkade han inte genom teven till mig?

luktar de gris?

nä de luktar bränt, av min dator.

de luktade illa om min datorn igår när jag kom hem så de blev inget skriva men nu har jag blåst bort massa damm från den så de luktar bättre :P haha

på vägen hem till föräldrar så åkte jag förbi där de brann för ett tag sen av ren nyfikenhet. de ligger ju väldigt nära däe jag växte upp.
vänster bild: bränt hus. mitten bilden: där jag är uppväxt. höger bild: grodan mamma satte på brevlådan för 15år sen e kvar.

blev iaf inga skidor i går, pappa å jag åkte å handlade istället. stötte på malin som jag gick i högstadiet med. hon bor i stockholm numera (tror jag) å fick barn 17dagar innan mig. :p de var VÄLDIGT oväntat att stöta på henne på ica sätra. men men .. de var trevligt å vilken dialekt hon hade lagt på sig! haha


på kvällen blev de bad och mys. när vi kom ut från badrummet efter badet fann jag detta.efter en riktigt jobbig natt var de upp tidigt å i väg till uppsala med bror å linda. leo skötte sig över förväntan medans vi var på biltema å stadium. käkade på nåt som hette dax som e en hamburgerbar typ. de var gott, bacon och äggburgare :P mums! visste inte ens om att de fanns ett köpcentra precis bakom biltema.

hej på linda i uppsala


på hemvägen sov leo fortfarande gott å jag med! jag har inte somnat i bil/tåg/buss på jättemånga år ju! så jobbig var natten :P

nu ska jag å bäbis sova lite på soffan tror jag.

over ut


fortfarande vinter

idag ska vi ut å åka lite skidor. träna lite inför fjällen :p

leo har satt sömn rekord oxå. sov från 16-22 med en matpaus bara, sen vaken till 01 å sov till 08.. så de blev mycket teve för mig igår för innan 21 kan jag inte somna iaf.

nu e de dax för mat

over and out

gick ju bra

ja de gjorde de ju. bättre blev de när BVCsyrran gick när ordet vart fritt lixom :p


så här trött var vi när vi kom hem

föräldragrupp=jämförelsegrupp?

idag e de föräldragrupp för första gången. ska bli spännande å samtidigt hemskt. gillar ju inte de där med "min kan sitta, kan itne din de? ha fnys!" osv .. hoppas de inte blir så.

natten var jobbig (första jobbiga på länge nu) leo somnade inte förrän efter tolv å sen vakna han vid halv 3 å bara skrek. var vaken i 2 timmar men sen sov vi till 9. men usch vilken jobbig natt.

nu låter de i babyvakten lite då å då så leo e nog vaken i vagnen på altanen men inte gnällig eller skrikig. de e skönt.

fattar inte riktigt att jag kan skriva att jag ahr en altan :p jag har en altan! *wee* de e ju så här jag vill bo. har jag alltid velat ju :p radhus med uteplats. visst de e en liten gräsmatta men den räcker som första gräsmatta å blomsterland, man får öka storleken (köpa nytt radhus nånstans) om några år när man lärt sig hålla ordning på en liten trädgård :P


antingen ..

antingen gör du ingenting eller så gör du nånting .. nån mer som retar sig på persbrant´s UNICEFreklam?

de märks att jag har för tråkigt på dagarna när de enda jag kan göra är att reta mig på reklamer på teven :-D haha rädda mig från denna pest.

har hunnit en 45min promenad på fm idag bara. å jag har verkligen världens underbaraste unge.

snö!!

i detta land måste man ogilla vintern å längta till sommaren å våren men jag älskar snö å vinter. de finns verkligen en charm med alla årstider. ska inte sticka under stolen men att jag älskar sommarn oxå men utan vintern skulle jag inte uppskatta sommaren lika mycket så de e lika bra å bestämma sig för att gilla vintern oxå.

å se vad jag vakna till i morse
å de här gjorde ju inte saken sämre:


nu ska vi vakna till å göra INGENTING! ( = en bra dag )

kanon!

uu jag mår så bra. allt går så himla bra ju. ser verkligen fram mot alla nya dagar som kommer. trots att alla dagar blir lite tråkiga och likadana så e de underbara dagar som aldrig kommer tillbaka ju.

bror å linda var här nyss å bara umgicks lite, å de märks så väl att brorsan e förtjust i barn (bäbisar) å leo (iaf) e väldigt förtjust i honom. satt i knät å skratta och busa å myste bara. i säkert en timme ju.

nu e de bara å sova kvar. de som e så mysigt. jag älskar nätterna med min bebbe. han ligger nerstoppad under täcke på soffan nu. ska smyga iväg å dricka lite vatten (igen) å sen kolla på DH.
(vattendrickande för mig innebär att jag e på väg att bli sjuk, trist trist)


över och ut


babyvakt

så ja, då har en babyvakt inhandlats. blev dyrare än vad jag tänkt mig men de e fin :P


det e föräldraenheten, bäbisdelen ligger ju såklart med bäbisen nu :-D

de blev utan vagn oxå, för usch så de snöade. har skottat 2 ggr redan bara för att de ska se bebott ut typ. å eftersom jag bor i ett hörn så blåser snön in här så om de kommer 6cm så får jag 18cm typ :-D
har iaf skottat bort 8-9cm.

nu väntar jag bara på besök av morbror å tant ( ;) ) så vi får visa upp oss att vi kan hålla upp huvet så fint så fint :-D
ska ringa mormor en snabbis innan tänkte jag.

över och out

sett den hemska clerasil-reklamen?

nu när den gått ett antal månader på teven å jag retar mig mer å mer på en sån liten å banal sak som killen i kycklingdräkts tröja så måste jag uttala mig.

jag bokstavligen HATAR v-ringade t-shirts på killar.
de gäller bara t-shirts, inte tröjor (för att förtydliga) ;)

nu ska jag leta babyvakt på stan/valbo så jag kan lämna tillbaka saras eftersom jag tror de får barn innan helgen. (bara känner de på mig)
räknar med att lägga ut ca 800kr på den och jag har 2 krav: den ska ha ljusindikering OCH vara uppladdningsbar.

ska försöka väcka lillen nu å mata å ge mig ut i snöovädret. vagn eller ingen vagn?över och ut

prutt prutt

skulle bara medela att bäbisar inte alltid luktar gott

den som väntar på nåt gott ...

jag e så sugen på pizza! satt å tänkte på de när de käkade pizza på gilmore girls i morse. jag har käkat 2 (!!!!!!!) pizzor på ett helt år!! 2 pizzor sen jag blev gravid! de e galet ju! pizza ... mmm ...sov lite alltför bra inatt heller men de tog vi igen imorse, gick inte upp förrän kvart i 10! sovmorgon! tack bäbis. :p sen kom mamma å pappa hit vid 11 så fick jag ta en lååång dusch å skicka iväg lite tradera-saker i lugn å ro. bra med barnvakt.

nyss tog jag en liten promenad på 25min å tänkte över val av dagis. de blir pukslagargården i 1a hand å björsjökyrkan i 2a. de tog 2 min å gå till pukslagargården ju, klart jag ska välja de i 1a hand även om de känns bättre för min del med en mindre grupp barn som de e i kyrkan men de e inte för min skull han ska gå i ett bra dagis ju.
tänk min lilla knatte ut på äventyr med dagis, iklädd gröna regnbyxor och reflexväst hållande varandras händer och en blå toppluva på huvet. grilla korv i vindskydden i skogen som dagis ligger granne med och leta myrstackar och blåbär.

hmm drömmar e bra :P
just nu ligger den lilla ute i vagnen å kollar på kaninerna jag har som vagnleksak/dekoration :P han vill inte sova men e heller inte direkt gnällig. 
jag ska kolla på reprisen av DH som börjar om 10 min för man missar hälfen av handlingen när man har ett barn har jag märkt :P

over and out 

sjuker

usch igår kväll troddejag att jag skulle få hjärtattack ju. lillman sov dåligt på dagen å sen när vi gick å la oss vid 2130 så la jag honom på sidan i sängen. han var hysterisk som vanligt (vikken unge gillar å gå å lägga sig?) sen när jag kröp ner flyttade jag lite på honom å upptäcker att de e blod på hans kudde. känns inge bra så jag kollar efter å de forsar (kändes de som, de droppade snarare) från örat. får lite panik å går (springer) å hämtar telefonen men de sitter inte i laddstället, svär åt mig själv å går å tänder lyset, hittar telefonen, slår numret till mamma. fortfarande en hysterisk kille i sovrummet.
pappa svarar, märker att han blir orolig, jag har smått panik, tar in leo i tvättstugan å får mamma i andra änden. hela tiden tror jag att blodet kommer inifrån örat (utan att direkt ha kollat efter) mamma säger att jag ska kolla vart de kommer från, de e helt omöjligt för hela örat e verkligen intäckt i blod. börjar komma tillbaka till verkligheten så jag hämtar bomull å börjar torka bort blodet för å se vart de kommer från. leo har lugnat ner sig så jag tolka de som att han itne har ont i af. å de e ju skönt. ser att de inte e blod i innerörat å de känns bättre. lägger på telefon å koncentrerar mig på att försöka hitta såret men jag finner inget. de blöder inte mer iaf. 
så var de bara å ta bort den blodiga kudden å byta kläder på lillen för de e blod över hela hans axel å på hela sidan av skötbordet. 

sen gick vi å la oss iaf. 
men har inte sovit bra i natt alls, varken han eller jag. han har knusslat å knorrat hela natten, därför har jag inte sovit bra alls. 
nu ska vi vakna till liv å ge oss ut på äventyr (kan man hoppas iaf)         

vuxenliv

nu jag ska vara lite vuxen:
jag vill binda min ränta på lånet jag har på huset men jag får inte för pappa (vuxet å lyda pappa) de e ju ingenting jag betalar i ränta nu ju! helt galet. hur länge ska jag ha is i magen? de e inte lika mig ju, jag vill ha/göra saker nu/nyss.
eller jag betalar ju ränta såklart men de e inte mycket de heller.
tänk om man missar när de höjer å då får högre, men jag läste i tidningen i morse (ja jag har morgontidning=vuxenpoäng till mig) att riksbanken spår fler sänkningar innan april men tänk om de inte sänker å jag missar å binda räntan när den e såhär låg. uuu .. jobbigt tycker jag för jag sitter som på nålar.

att "spara" 500per månad på låg ränta på lånet skulle hjälpa min ekonomi en hel del, som alla vet så e man inte bortskämd med bra ekonomi när man e ensamstående. fast jag har tur som har snälla föräldrar, bra boende och en bra bil. de e de som sätter livsstandarden. jag skulle gärna ha mer pengar men å andra sidan har jag inget å lägga dem på förrutom ett månadsvis sparande så man får lite buffert. jag spar bara till leo just nu, de ruckar jag inte på alls. han får sina hundralappar varje månad för jag vet hur mycket jag uppskattade "starta-ditt-liv" pengarna när jag flyttade hemifrån när jag var 18.

nu har bebbe sovit i 2 timmar så de e dax å kolla om han lever (klart han lever, jag hör honom i babyvakten lite då å då)

över och ut

torsdag=trosdag

komihåg till mig själv, byt alltid trosa på torsda.

idag var vi till mormors jobb en sväng å lämnade ett paket som skulle iväg till en tradera vinnare :p har ju sålt av en del gravid kläder som ska iväg.
leo har varit lite krånglig idag å skrikit en massa å nästan inte sovit nåt. bara kanske 30 min i stöten med många timmars mellanrum. men nu sover han äntligen skönt i soffan. de e bra, för alla :P

jag ropade in en baddräkt på tradera för några dagar sen som jag fick hem idag så nu kan vi åka å bada! de ser jag fram emot, plus att jag ser så himla snygg ut i baddräkt med storlek 42! :p jag e tjock and i like it!!! proud! :p

käkade fisk nu som middag, de e jag inte bortskämd med så jag åt nästan ingen mos bara 3 st rödspättor :p me like fisk! :p

och som alltid en bild på lilleman


tråkig dag .. ännu en ..

usch å fy, igår kväll å dagen i dag var helt värdelös .. har lite för tråkigt just nu men de går väl i perioder antar jag. å eftersom jag inte e superpigg så orkar jag inte så himla mycket heller å de e ju jag som står för ideerna i detta hushåll .. (nehe?)

var iaf  å hämtade en traderavinst för 1kr idag. en sån stol man har på bordet. svårt å förklara, en stol på bordet helt enkelt :p å nu e vi hemma igen.

tror som sagt både jag å bäbis börjar bli lite småsjuka, bebbe sover mest å vill inte vara vaken alls å jag känner mig hängig som skrivet.
jag tror de beror på att jag har altandörren öppen på dagarna å de drar kallt på fötterna å så.


ännu en bild bara

som sagt inget å skriva egetnligen men måste outa nån nu. pappan till leo. detta e alltså pappan, carl, jag och carls bror oscar kvällen jag och carl träffades som 1½månad senare resulterade i leo och yttligare 2 månader senare i att vi gick skilda vägar.
som ni ser har LIIIIIIIITE för mycket whiskey intagits oralt denna kväll men jagvill minnas att de var riktigt riktigt roligt den kvällen.
så nu när de finns en bild på honom kan vi väl börja diskutera vem leo e lik eller inte. har förresten bara en enda bild av carl och det e denna. inte så smickrande om man ska visa för leo nån dag .. haha

tråkig dag

idag var en tråkig dag. men man har ju bara sig själv att skylla, de blir ju vad man gör de till så klart. var ju bara mitt fel att jag inte fann på nåt å göra. men men ..
får trösta mig lite med att jag sålt av saker på tradera för 250kr idag. tack :p hehe
inga saker jag behövde direkt, mestadels gravidkläder.

var en sväng med mamma till barnens hus iaf. blev en snutte-ko, solskydd till bilen och en hemlig present till en kille som fyller 4 snart å ska bli storebror när som helst.

nu e de N CIS på 3an. hoppas bäbis e lugn annars hoppas jag att han e de när de e desperata om en timme

ingenting

eftersom jag egentligen inte har nåt å skriva så lägger jag bara upp bilden :D

kyrklig värre

idag var vi en sväng på stan. väldigt trevligt tycker jag. skönt å bara gå omkring utan måsten. köpte en bordsklocka och plastad frotte. när jag köper en egen säng så vill jag inte ha "spill" i sängen (nu när de inte e min säng så spelar de ingen roll, han kan gott ligga på de sen)

sen åkte vi till öppna förskolan men leo gillar de inte riktigt. var jätte krånglig förra gången ju, bättre idag men itne riktigt bra. vart där 30-40min bara.
isak, leos andra namn e ju kyrkligt. i bibeln hette isaks mamma sara (och var typ 90) men ändå :p så kyrklig e jag inte men de råkade bli så eftersom jag inte ville "slösa" mitt andra braiga pojknamn på ett å samma barn. (så lukas finns kvar å jag kom just precis nu på att lukas återfinns oxå i bibeln! äsch då ;) )

Björsjökyrkan

RSS 2.0