Gick bra på sjukhuset iaf. Inga nya cystor...

Gick bra på sjukhuset iaf. Inga nya cystor. Men idag fick farmor åka ambulans efter att ha ramlat för några dagar sen å igen i morse. Jag har skrivit om året som gått men då jag inte varit hemma längre än 5min senaste dagarna så får det vänta till en annan dag. Nu e det iaf nytt år snart. Den glorifierade bilden av dagen e: oxfile, moss.vin och film. Jag å Leo önskar alla våra vänner och ovänner ett gott slut och en kalasbra början på nästa år. <3


Här e jag

mms_img32204 (MMS)

Här e jag


Andra vällingen för natten. Jag har varit ...

mms_img21207 (MMS)

Andra vällingen för natten. Jag har varit dödstrött i 2 timmar, riktigt riktigt trött alltså. Men Leo har levt rövare fram tills nyss då jag fick ett psykbryt av alla böcker jag hade på mig, alla bilar som låg i sängen, av alla ljud från både vardagsrum å sovrum. Allt slutar med att Leo grinar å jag står å kastar ut alla hans bilar med tillhörande låda genom fönstret. Å nu e jag pigg av adrenalin. Kul i jul. Not.


ny nytt å nyareLeo med nya "bilar" strumpor, nya "bilar"kallingar, ny LoB  halvpolo och ny säng!
Å utan blöja. Vill ju sitta på pottan hela tiden nu. e himla duktig :P

Btw, Leo har varit en stor pojke idag och ...

Btw, Leo har varit en stor pojke idag och gått på pottan 2ggr. Han drog av sig blöjan å hämtade mig. Så himla söt. Å duktig. Har ju inte tänkt potträna förrän till våren/sommaren men vill han själv så e det ju oxå okej. Coolt värre. :-D Å ganska typiskt en förälder att vara stolt över kiss. :-) Nu e det bara sova kvar å sen blir det badhuset imorgon. God natt


innedag

idag har jag å leo en riktig innedag. tvättar, diskar, myser, brummar, badar :P å kollar på teve å film :)


annons ..

har nog aldrig haft en annons på blocket med så mkt respons .. bra att jag bara la ut min mail .. annars hade jag suttit i telefon hela dagarna ..

första tjejen kommer å kollar om nån timme bara .. hoppas hon tar dem :P

God natt

God natt


snömängd


2010-12-26


nu på kvällen sen de plogat


2010-11-30

här syns skillnaden på snömängd riktigt bra .. :p bara 4 veckor mellan oxå ..

nu ska jag dricka nåt å gå å lägga mig .. har redan sovit en timme men e trött å sliten .. tror det e nåt fel på mig .. men men ..

söndag? eller .. helt lost


snömängd imorse


snömängd för några veckor sen
har blåst lite i natt .. så det e snö på en 3del av fönstret typimorse hade jag mini-spa (jag vet, det e fortfarande morgon, men ändå) här hemma med bad, scrub, ansning och rensning. smörjning och uppmjukning. masserande och lite mer smörjande.


tackar!

julklappsbilder

himlarns vad det snöar :p inte just nu men de senaste dagarna. å 3 dagar framåt ser det ut att snöa oxå. me like! låt det komma :p det e bara vinter en gång om året :p


här e en bild på leo mot baksidan jag tog för några veckor sen. ska ta en ny bild där imorgon å visa skillnaden .. nu e det helt omöjligt att ta sig förbi iaf :pnu lite bilder på klappregnet som inträffade igår:


min fina skapelse :p


i denna fina förpackning gömde sig en mkt trevlig present till mig!
sen vart det en bok till leo, vantar till leo, filmer till leo OCH sockar till mig. synd nog kommer jag inte ihåg vem sockorna var ifrån men tack iaf! faktiskt precis vad jag behövde! de e på just nu tex :)


sen blev det massa roliga duplo fordon till leo oxå. massor med tack! idag har det lekts mest med den gröna terrängbilen. mkt bra! :p
och ett träpuzzel med byggare bob från moppa


en underbar sherpa till leo. så himla gosig:


mitt underbara nya påslakanset! (å leos terräng bil e med den oxå :p)

har en annons på blocket på 2 leksaker jag tycker att leo växt ifrån. nåt för er? Länk till annonsenleo sov middag i 10 min idag så han slocknade riktigt fort nu ikväll. själv ska jag pallra mig till sängen och mina nya lakan vid kl 20. jag längtar. e film då som blir bra att se på.

imorgon ska vi iväg till farmor å käka middag kl 15. alltid bra mat när man e där (för det e pappa som lagar ;) )

god fortsättning!

Ja. Det var jul afton det. Mkt stress imor...

Ja. Det var jul afton det. Mkt stress imorse men det flöt på bra sen. Mormor varnade att hon kunde gå av på mitten snart för hon var så dålig och leo var inte rädd för tomten utan ville bara ha sitt paket som låg i säcken. Tyvärr glömde jag min kamera hemma så inga bilder finns att tillgå. Jag fick påslakan set och en stege. Hade även fått köket i förväg ju så det blev kalas. Leo fick massa leksaker. Mina mage har gett upp å sprungit iväg och my mind is trött. Ses imorgon :-D


god jul

god jul

adventskalender lucka 24

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 24

24: JAG!!

Vem annars har gjort mig till mig? Vem har präglat mig mer än mig själv?

God Jul


Dagens nattbok. God natt

mms_img57125 (MMS)

Dagens nattbok. God natt


Vi som inte skulle köpa så mkt julklappar iår

mms_img42364 (MMS)

Vi som inte skulle köpa så mkt julklappar iår


adventskalender lucka 23

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 23

23: Mamma

Tyvärr samma motivering som lucka 22 och 21. Självklart har min mamma präglat mig.

tänkande sara

bonde söker fru- tanten står vid världens utsikt över fjordar i norge å hennes kommentar e: det e bara vatten .. suck, mer neg tant får man leta efter ..
fastnade på E4an i 20min idag .. en singelolycka hade visst inträffat
jag å leo var å "snabb"shoppade på ica maxi idag som resten av gävles befolkningen tanke 1: varför e det en norska som gör reklamen för parkbadet på radion? borde det inte vara en svensk röst? varför e det en skånska som gör röst nr2 i samma reklam? borde det inte vara en dialekt som vi här uppe förstår?

tanke 2: jag har ALDRIG beställt en pizza för att sen gå ut utan pizza innan idag .. 30min fick jag vänta, sen nickade han åt mitt håll å jag går fram å han säger att han menade killen bakom .. så jag går å sätter mig igen å ser att bagaren gör min pizza precis då .. då har redan 3 andra gäster som kom efter mig fått sin mat så jag går därifrån ..
köp inte pizza på pizzerian vid ica plus .. de suger .. det e inte första gången jag säger det heller .. men alla förtjänar en andra, tredje chans ..
nej nästa gång åker jag till centrum ..
blev en pasta alfredo, färdig mat istället, och ett pringelsrör .. för samma pris som pizzan skulle ha kostat mig ..

tänkte sova tidigt idag men jag har helt fastnat här så vi får se vad som händer .. :p

hepp

adventskalender lucka 22

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 22

22: Leo

Samma som igår. Måste jag motivera att min son gjort mig till den jag är?
Alltså utan honom skulle jag inte finnas. Jag skulle ha varit en helt annan person. Ingen är viktigare i mitt liv än Leo.


jag e blond, okej?

tog ett bad med leo nyss. han fick ligga å sprattla bäst han ville å jag uppmuntrade honom. även om det blev helt blött i hela badrummet, vad gör det lixom ..
efter ett tag kom jag på att man kunde ju dra för duschdraperiet .. hmm .. smart?

adventskalender lucka 21

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 21

21: Pappa

Måste man ens motivera att man tycker att ens pappa har präglat en? Nej det tycker inte jag

babbel bara


liten olsson


blåmärket som jag fick i lördags har blitt lite mindre nu och mer gult å lila än blått .. men fortfarande lika öm :P

snö snö snö å lite filt

ang snön nu då .. klaga klaga klaga .. varför klaga när man inte kan göra nåt åt det? e det inte lättare att simma med strömmen än mot .. gör det bästa av situationen .. jag hatar slasksnö, jag älskar när det snöar som det gör just nu för det ligger ju kvar. å man blir inte blöt när man går ut.

sen tycker jag det e värre när det "inte e väder alls" .. tex på sommaren när det e 15grader och moln. hur kul e det? för kallt för att bada å man måste ha en tröja utifall att .. 
nu vet man iaf hur man måste klä sig.

mer snö!! let it snö.
jag skriver som jag gjorde för nästan exakt ett år sen: skyll på mig när ni tröttnar på snön, det gör inget för jag älskar den.

jag läste en insändare i en föräldratidning nyligen. handlade om "fenomenet" att lägga en filt över vagnen. skribenten skrev att för x år sen var rekomendationen att fälla ner suffletten för att barnet skulle få frisk luft. (får den mindre frisk luft när suffletten e uppe?)
hon tyckte att föräldrar gjorde sina barn en otjänst genom att hindra dem från att andas den friska luften.

filten e ju en jättebra funktion för att hindra sol, vind och nederbörd att träffa ungen i vagnen .. skulle det bli instängt då har man gjort ett fruktansvärt bra jobb med att täta kanterna för det blåser alltid till å man får lägga filten till rätta hela tiden, eller man vill ha en liten glipa för att se ungen.

summan, jag blev lite smått irriterad när jag läste detta .. hepp!

adventskalender lucka 20

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 20

20: Sjukgymnasten Britta på basal kroppskännedom på HC i Bomhus


Hon har ju totalt förändrat mitt liv. Mest för att jag gick ju på sjukgymnastik i höstas å sen när det tog slut så kände jag att jag ville fortsätta men på allt håll. Började att träna ju. Till en början jympa på friskis, en gång i veckan. Som snart blev 2 ggr i veckan. Nu e jag uppe i 4-5ggr i veckan och har utökat till gym varanan gång oxå. Mycket bra skit. Har verkligen ändrat mitt liv radikalt. Tack vare sjukgymnastiken. Tack vare Britta som förstod att jag behövde en knuff för att börja lyssna på min kropp.

Ibland har man lite tur iaf. Eller tur å t...

Ibland har man lite tur iaf. Eller tur å tur. Vet inte vad man ska kalla det. Iaf så var vi tidiga till dagis så vi tog en omväg dit. Leo gick helqa vägen själv och lekte, slängde sig i snöhögar, klättrade på snön och jagade pulkan som jag gick å drog. När vi kommer till dagis e alla grindar sönder körda av plogen så barnen fick vara inne. Lång historia kort, bra att vi hade tid att leka ute innan vi gick till dagis. Nu sitter jag på bussen in till gymmet. För det blir gym idag, jag hoppar jympan. Har inte gymmat på 1 1/2 vecka. Kånns som att det e dax. Hepp


vinterbilder

igår blev det heldag i kungsberget .. riktigt kul!!så här mkt snö har det kommit bara idag .. nice värre :P

adventskalender lucka 19

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr:19

19: Marie Svensson

Marie kom in lite försiktigt i mitt liv i form av tidningar till en början. Sedan lite bäbisprylar. Å sen massor massor med kärlek.
Hon lärde mig allt jag behövde veta om bäbisar, graviditet och livet efter förlossningen typ. Jag måste erkänna att jag ser henne som en superwoman.

kung

kung is king ..

brb

adventskalender lucka 18

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 18

18: Don Julia

På nåt sätt har lixom Julia växt och växt i mina ögon. Allt började ju när vi blitt gravida i samma veva typ :p efter vi blivit det så utvecklades en vänskap där lixom ingen annan förstod sig på oss.
Julia hjälpte mig mkt genom graviditeten och uppbrottet med carl genom att bara vara ..
Mest av allt betydde det för mig att hon följde med på UL i v.18. Vem annars? Kunde inte ha tänkte mig nån annan än dig just då.

(ska erkänna att jag sitter å gråter lite lätt nu när jag skriver detta för jag minns mig tillbaka till UL i Karlstad. Frulle på donken och utskriften på leo efteråt)


adventskalender lucka 17

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 17

17: Carl - Leos pappa

Jag ville verkligen ha med Leos pappa på listan för han har ju ändrat mitt sätt att tänka. Tex man mår inte bättre av att vara bitter.
Jag vet vilka samvetskval han hade när han skulle välja mellan kärleken (mig) och sig själv (att kunna plugga). Han gjorde ju rätt för sin egen skull.
Han har såklart präglat mig massvis.

ps: Jag ringde och pratade med Carl för bara några dagar sen. Vi har inte pratat på 1 år och 2 månader innan. Jag hade inget att säga egentligen men eftersom vi inte e ovänner på nåt vis var det faktiskt riktigt kul att babbla med honom igen. Höra efter vad som har hänt i hans liv och lite sånt. Jag har inget behov av att ha honom i mitt (vårt) liv så det var inte därför.
Det var bara ett infall jag fick när jag ringde honom. Det kommer inte hända igen på massa månader. :p

Jag e inte trött. Mådde dåligt i morse ju ...

Jag e inte trött. Mådde dåligt i morse ju så jag blev hemma från träningen å sen sov jag en massa innan jag hämtade Leo. Nu har jag lagt fram alla skidkläder för det blir kungsberget på lördag. Woho!!! Jaja, god natt


lycka e ..

minus 16grader och sol på julafton enligt yr.no .. kan det bli bättre??? nope .. :p

eller kanske, lyckan att lyckas med knäck e bra skit.

tidningleo fick en ny tidning med posten och passade på att mysa upp sig i soffan med mjölk och gose. Inte helt olikt vad en vuxenmänniska skulle göra dagen favorittidningen kommer på posten. :p

adventskalender lucka 16

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 16

16: Patrik Hjelte

Han har trott på mig mer än jag nånsin trott på mig själv. Punkt.


adventskalender lucka 15

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr:15

15: Farmor

Farmor betyder och står för min lyckliga barndom. Drömmarna om att vara sommarbarn på landet, vid havet. Att kunna ta cykeln och åka och bada medan fika serverades från flätade korgar på en filt i sanden.spinning

nej, spinning var inget för mig .. var ganska långtråkigt men såklart jättejobbigt och svettfaktorn var riktigt hög. men nu vet jag det iaf .. FAST eftersom jag e bra på att ge en andra chans så kommer jag säkert gå på spinning igen för att verkligen känna efter om det e kul eller inte .. :P

adventskalender lucka 14

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr:14

14: SjurAv Sjur lärde jag mig att stå fast vid min åsikt. Att jag aldrig kommer att acceptera att en person med psykologisk ohälsa gör sig själv den otjänsten att inte ta emot hjälp(+medel) Jag tjatar hellre ihjäl mig.

Jag ångrade mig med träningen idag å fick ...

mms_img43424 (MMS)

Jag ångrade mig med träningen idag å fick för mig att spinning e nåt för mig. Vi får se. Sitter å väntar nu iaf.


sover

såhär somnade leo ikväll .. på nåt sätt gosande med filten som händer över sängen för insynsskydd

Lucia på Pukslagargården 2010
Leo sitter i knä på A-L och e lite rädd. Man ser inte så mkt men litegrann iafköketså växer sakta köket fram .. lite småpill kvar bara. handtag och skåp ovan kyl/frys tex. men tapetsering idag, lådmontage och mikron på plats. saknar dock skåpluckan men den kommer

tebax

då var man tillbaka från lucia på dagis. får se om jag har lust att lägga upp bilderna senare. tog bilder med vanliga kameran och filmade lite. får se om det ens blev nåt att se.nu håller leo på att bada och köksskåp blir monterat i mitt kök. å jag sitter här .. iaf för stunden :p

hepp

fullt upp

sådär, då e maten klar. bara att värma sen när vi kommer hem från dagis. tvätten e i maskinen och sara ska snart gå å duscha.


detta hade ju varit fint om man såg marschallerna. fast det gör man inte alls nu så mindre lyckat. tyvärr.jag hade sällskap i bilen idag. en spindel i taket. usch!ska vi ha en liten decembertävling?
Denna bil står på parkeringen vid mig. Hur många dagar/veckor/... tror vi att den kommer att stå kvar? (Den har stått i 2 dygn hittills)

adventskalender lucka 13

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 13

13: Saab/Opel-snubben i Arvika

Han vet absolut inte om det själv, men han e en sån person som jag gärna hade skickat en julblomma till. Bara för att han e han. Han e så himla trevlig och alltid tillmötesgående. Fixade bland annat att jag fick fixa min cab riktigt snabbt sommaren 2008 eftersom jag hade sålt den precis när den gick sönder. Servicemänniskor ÄLSKAR vi.

(kollade på hemsidan men finner inte hans namn. nåt med dubbelnamn heter han, han verkar ha slutat)och eftersom det e lucia idag så bjuder jag på en rolig bild oxå. eller iaf rolig för mig som känner personen.
hepp


Nu sitter jag å väntar på jympan igen. Ida...

Nu sitter jag å väntar på jympan igen. Idag e det fullspäckat schema. Har lämnat Leo och hunnit veckohandla å även handlat hushållspapper på dollarstore. Å nu sitter jag här. Effektivt serru. Sen hem å laga mat och sen luciafirande å byggande av kök. Hepp


Frukost

mms_img71759 (MMS)

Frukost


helgen som gått

sådär ja .. så hade det gått några dagar igen .. :p igår roade jag mig med pyssel i sätra med alla barn. :p tomtar och allmänt pyssel blev det iaf.
såhär pysslade vissa


idag har vi varit på Högbo Bruks julmarknad. himla bra marknad men massa kallt. bra att man hade bra kläder på dig.

mormor och leo träffade på tomten

jag fick mina kära mandlar iafsådär, nu e det ny vecka på gång iaf. som alltid innebär det massa träning :p men i morgon blir det lucia på dagis och till helgen hoppas jag att vi kommer iväg och åker skidor.

hejhej


adventskalender lucka 12

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 12

12: Cecilia Ankarstrand

Det e bland annat tack vare henne som jag vågade göra ögonoperationen för massa år sen. Jag har aldrig nånsin ångrat detta ingrepp. Jag skulle göra om det igen om jag behövde oxå.


adventskalender lucka 11

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 11

11: Martin i Ch-berg

Jag har aldrig haft så starka känslor för en vän som för honom. Vi gjorde allt å inget tillsammans. Höll ihop i vått å torrt. Jag älskade varje sekund av vår vänskap (älskar)

besök

nu har vi haft besök av alfred och julia en sväng. mkt skojjigt å riktigt bra för leo att lära sig dela med sig av sina egna leksaker oxå. gick ju inte sådär jättebra direkt men men ..
sen pannkaka till lunch och nu ligger liten i sängen och ska till å sova men han sjunger mest. ;)

i eftermiddag åker vi hem till mamma å pappa så får leo sova där å jag åker hem å ser om det händer nåt kul ikväll.

så e det :)

jag ska nog oxå vila lite nu. hepp!

adventskalender lucka 10

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 10

10: Johan, min första riktiga pv

Ingen av oss var redo för ett förhållande när vi blev ihop och efter den tiden vi varit tillsammans (kommer inte ihåg hur lång tid det var men kanske 1½år) så hade jag lärt mig massor av vad jag vill få ut av ett förhållande

båtbenet

vaknade upp i morse med jätteont i handen .. kände genast igen vad det var ..
hade väldiga problem med det när jag höll på med gymnastik för 13 år sen :p båtbenet .. det e som att man vill "knäcka" men det finns lixom ingen bra led att göra det med i handen på det stället. går i stället runt och åmar mig och har ont .. suck ..
första tanken var, fan hur ska jag kunna träna. andra var, hur ska jag kunna klä på leo och fixa mat å sånt .. hm .. fast om jag vilar i helgen kanske det går över. suck ..


i övrigt har natten varit bra även om leo har blitt svårsövd på kvällarna. kl 21 gick jag med soporna med han i vagnen .. han hade ju inte alls somnat å jag behövde gå med massa sopor innan jag la mig.
vagnen har stått oanvänd i flera veckor och fick lixom lufta lite igår. vi tar ju pulka till dagis varje dag nu. så himla skönt e det :p


Får man vara glad för att man har fått ett...

Får man vara glad för att man har fått ett friskt barn? Utan att stöta sig med nån? Jag e riktigt rädd för medfödda sjukdomar, så pass mkt att jag ibland undrar om det e värt risken att få fler barn i framtiden. Tänk om man får ett mindre friskt barn? Rasar livet samman då? Självisk? Ja kanske det. Tanke från sängen iaf


no fun

idag blev det träning igen såklart .. å för en gångs skull så gick bussen i tid, både hem och dit :p
så det vart riktigt effektivit idag.

har inget spännande att berätta direkt så .. :p

adventskalender lucka 9

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr: 9

9: Bo Rickegård

Min lekmorbror. Har minnesbilder från när jag var liten å var i fjällen och vi gick i bosses skidskola. Eller att han klär ut sig till cosmonaut i skidhjälm och underställ. Riktigt härlig människa med en rolig inställning till barn

adventskalender lucka 8

Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig
Lucka nr:8

8: Stoffe på McD Arvika

Jag och Stoffe hade en riktigt konstigt relation till varandra. Vi hade ett bra band och vi jobbade riktigt bra ihop. Ge å ta lixom. Alltså konstigt bra. Han e en riktigt psykologmänniska som jag värderar högt fastän han kanske inte tror det. Att han sen stack med kort varsel å jag fick skrapa ihop skiten och försöka lappa ihop allt efter gjorde saken bara mer intressant. Inte för stunden men såhär i efterhand.

adventskalender lucka 1-7

Adventskalender på saraochleo.blogg.se:
Personer som gjort mig till mig/Personer som har präglat mig

1: Glassbilssnubben!Själv blir jag galen av bara tanken att sitta och åka omkring i en tjutande-trudelluttande glassbil hela dagarna. De gånger man handlar av glassbilen så uppskattar jag verkligen mitt liv.

2: Alex SchulmanVet inte riktigt varför men jag känner en viss dragning till karl. Jag älskar hans karisma, personlighet och fulheten.
Alex får mig att komma ihåg att skönhet kommer innifrån på nåt vis.

3: Charlotta på McD Hemlingby 2003
En incident med att hon anklagar mig för skolk har präglat mig. Jag är än i dag rädd för ettriga blonda tjejer. (behöver jag tillägga att jag inte alls hade skolkat?)

4: Ninni
En gammal dagisfröken som tog sig an alla och behandlade alla lika. Hon var riktigt tidig med att sprida budskap om kompostering och återvinning.
Det är från henne jag har fått min glorifiering av rullskridskor.5: Ulla, mentor för 9c på Stora Sätra
Alla älskade henne. Punkt. Handfast kvinna med pondus. Vissa älskade henne på avstånd (jag) och vissa kramade hennes ben varje rast. Om det var nån som kunde hjälpa en med stora och små problem så var det hon. (tror hon är rektor nu) Och, tyvärr Tommy R, "C"laget var bättre

6: Min mormor
Låt mig aldrig bli som hon. Låt min mor aldrig bli som hon.
Mer säger jag inte.

7: Linda Nyman
Har lixom alltid funnits där. Dock en ängel med smärtstillande. Mitt lår ville inte vara utan många stunder heller.Så, då har vi kommit ikapp med luckorna. ska göra om autoinläggen hade jag tänkt och se om det funkar bättre nu.

tisdag redan?

gick sådär att träna. fick inte i mig nån frukost å då orkar man inte så mkt. mkt svart framför ögonen blir det när man tar i. så jag körde bara halva passet plus 30min på löpbandet. men men .. nu e jag hemma å nykäkad, hemköttbullar och rödbetssallad på bröd. mums mums.

de ringde från dagis när jag tränade men jag kunde inte svara så jag ringde upp efter ca en timme. leo hade visst ont i magen å bara grät men när jag ringde hade det gått över och allt var bra igen. jag sa att de fick ringa igen om han inte käkade nån lunch så skulle jag kommer å hämta honom. men det gjorde de inte. så han mår väl bra antar jag :p

undra vad jag ska göra nu. känner för ett bad för att tina upp kroppen som e kall. men känner att om jag badar efter att ha duschat redan idag så kommer jag bli ännu mer torr än jag redan e, och det kliar ju som tusan.

städa? jo, men vart ska man börja? har väl inte jätte stökigt eller skitigt just nu så det känns bara onödigt. bättre att städa när det behövs.

sova? jo jag skulle nog kunna somna ett tag men e det värt det?

hmm .. nej jag fastnar nog här å surfar runt lite

hepp

'Bara' 20 min sen var bussen idag men nu e...

'Bara' 20 min sen var bussen idag men nu e jag påväg iaf. Att träna alltså


segsomnad

nu har leo legat i sin säng i 2 timmar utan att somna .. han verkar pigg å glad. får väl helt enkelt vänta ut honom. han har sällskap av 7st böcker, 4st bilar och massa mjukis djur. kanske e en bidragande faktor till att sovet har uteblivit. dock brukar han ju alltid ha massa leksaker i sängen .. men men ..
jag ska kolla på 2½män å förhoppningsvist somna innan 2230.

imorgon träning och dagis.

hej hej!


nytt


mitt nya armband. me like it!


han e så himla stor ibland den lillaste :p


slappardag

blev nog inget mer än det som var i natt för mig .. det e ju bra .. känner mig inte alls sjuk ju .. å leo e som vanligt igen. skönt värre .. då kanske det vankas dagis och träning i morgon trots allt.idag har vi hittills tittat på hitta nemo och inte käkat lunch. jag har tagit ett bad. thats it. leo ligger å snozar och jag vilar lite. inte för att jag e trött men ändå :p

hoppas mitt nya armband har kommit med posten idag. måste nog gå ut å kolla.

hepp!

mår bra igen .. kanske :p

men då .. eller bra egetnligen. nu mår jag bra igen .. konstigt .. men man ska inte ropa hej. har sovit ganska många timmar i natt trots allt.

2½vecka kvar till julafton! woho!!!

Äsch då. Jag som trodde jag skulle klara m...

Äsch då. Jag som trodde jag skulle klara mig. Min tur att bli magsjuk. Fan vad ont jag har i magen. Fast jag måste ha haft det på känn eftersom jag har gjort mat så vi klarar oss några dagar framöver plus att jag gjorde nyponsoppa som e värsta 'sjukmaten'. Inte undra på att Leo varit lite gnällig om han haft såhär ont i magen. Fan. Jaja, en timme har jag sovit hittills i natt iaf. Hoppas det blir några till även om det inte blir prick just nu.


hejhej

just nu:
från Leos rum: 'Allå.
från Saras rum: Hallå.
i loop.

blå eller bil?

gud det e så skönt att träna! att vara nästintill ensam gjorde saken ännu bättre idag. ca 10 pers på gymmet bara ..


hjälp, blå slips eller slips med bilar på?micron borta. köttbullar och glögg på G


ah, där e micron OCH alla torrvaror! me like att ombyggnationen e på gång nu. ska tapetsera lite bakom micron som ni ser å sen kommer ett överskåp och en målning av insidan

.. nu ska jag återgå till köttbullarna och mina halvt sjuka son

Frukost i bilen efter att jag varit å veck...

mms_img40372 (MMS)

Frukost i bilen efter att jag varit å veckohandlat. Nu väntar jag bara på att friskis ska öppna


Har sovit som en gud i natt. Somnade på ry...

Har sovit som en gud i natt. Somnade på rygg å vaknade lika. Har inte rört mig alls. Coolt. Drömt att jag var på en färja å att jag sprang runt på däck i jättefart. Snabb var jag å vältränad. Haha. Iaf så ska jag verkligen träna idag. Hur jag nu ska finna tid till det, men det löser sig. Imorgon blir det nog unge badhus iaf å även ingen träning för dagis e stängt. Ska ringa mamma snart å fråga hur Leo mår. För hans skull hoppas jag verkligen att han mår bättre å rent själviskt hoppas jag att han mår bättre. Jag e inte sjuk alls heller å det e ju kalasbra. Nu ska jag ringa å julpynta lite. Hepp


Det e lite tragiskt att man somnar tidigar...

Det e lite tragiskt att man somnar tidigare när man e ensam hemma än när Leo e här. Men men.. God natter


blev ett nice badblev ett anslappnande bad ..med ljus ..dator och tidning ..färdig badad

en del

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article8105852.ab

och vad händer om tjejen har en sån på sig? skulle hennes kille sluta tända på henne oxå?
eller om BÅDA har en varsin? kan man lika gärna göra slut då?

om detta skulle vara ett problem för nån så kan tipset kanske vara att vara naken UNDER.frågor på det? nej just det, då kör vi

sjuk lördag

har varit hemma hos mamma å pappa och bakat ännu mer julgodis idag. pappa låg å sov hela tiden för han var sjuk å precis innan jag åkte därifrån för en timme sen så kräktes leo över hela golvet och halva mig. stackare .. så jag lämnade sjuklingarna i min mors vård och åkte hem å slängde mig på soffan ..

funderar på att ta ett bad eftersom det verkar som jag blir ensam ikväll. har inte hört nåt av sällskapet ännu å jag tycker att det borde jag ha hört om det blir nåt. då får man anta saker. jag hatar att anta saker.
men men ..

varmt bad och tv3play antagligen.ps: jag mår förövrigt bra, ingen skymt av sjukstuga för min del

vad vi gjort

vad vi har gjort senaste dagarna .. :phandlat en massa god mat .. som alltid blir stående i kylen .. julgodis mest .. tar hem det till mor å far så blir jag av med det. att göra det e ju 90% av nöjet. nån annan får gärna käka upp det. personligen tycker jag det räcker med en eller två godisar i taget ..


ljus ischoklad med marsmallows


marsipan med nougat och chokladtopping


årets upplaga av pepparkakshus


vi har slappat delux mycket.


å kollat på massa barnteve :p

btw så den bodyn han har på sig ovan. den e död. efter en bajsincident så blev det soporna utan att passera gå. det var multum länge sen man fick slänga ett klädesplagg pga en sån sak faktiskt. men men .. kommer sakna den. en av de få bodysarna han fortfarande kan ha. det e bra med body när det e så kallt. blir ju ingen glipa i bak då. jaja .. det går nog bra ändå. rip


förra årets pepparkakshus
jag har väl nämnt nån gång att jag älskar snö!

glassdax
kan du le för kameran leo? nehe, det kunde du inte nej ..

RSS 2.0