Karpal forsättningen

Seriöst. Går fort ibland. Nu e klockan snart 22 och jag tänkte försöka sova men handlederna gör ont. Mest i högern :-/ Det gjorde ju inte ont i natt. Suck. Kommer avlida om jag ska uthärda 4,5månad med detta. Ska låna handledsskydd av mamma och linda på nätterna så får vi se vad som händer helt enkelt. Hoppas jag får sova ganska bra inatt iaf :-/

Karpaltunnel

Yes.. Så var det dax denna graviditet oxå. Vaknar på natten av domningar i händerna. Mest i höger. Gör inte ont än så länge iaf men det kommer nog. Ska skaffa nåt så jag kan linda handlederna när jag sover. Drygt värre då jag minns vilka problem jag fick med det förra gången

It's a boy!!

Ja det ligger alltså en liten kille i magen. Gjorde sig jättefin på UL-undersökningen med rörelser å gäspar. Kul. Men vi som inte har nåt pojknamn. Alls! Eller hade.. Helt plötsligt lossnade allt och jag kom på ett namn jag gillade. Å Daniels reaktion var, ja det e ju en (namn) som ligger där! Perfekt. Så 7h efter UL har vi ett arbetsnamn. Nu ska vi bara känna in det så det känns okej. Sen kan vi gå ut med det. Och som alltid, med reservation för ev ändringar på vägen eller vid leverans. Kan iaf avslöja att arbetsnamnet klingar väldigt fin med Leo. 

Fullt upp och sparkar/rörelser

Denna helg går toksnabbt oxå. Som alla andra. En vecka kvar till första advent så idag vankas julpyssel, lunch och ett litet födelsedagsfirande för min bror som fyllde år i fredags. Sen lär jag hem å vila. Börjar kännas tyngre å tyngre att jobba. Så behöver all vila jag kan få. 

Hela denna vecka har jag gått å tänkt på UL som blir av på onsdag. Jag har varit supernervös över att babyn ska ha dött (inte för att det finns nåt bevis för att det skulle hänt nåt men hur ska man veta egentligen) Har legat å klämt å känt på magen varje kväll för å känna nåt. Tror mig känna saker ibland på dagarna men e för upptagen för att stanna upp å känna efter så det kan lika gärna vara en orolig mage (järntabletter ftw) eller hjärnspöken MEN. Igår kväll, då fick jag gensvar. Äntligen!! Tydliga krängningar/rörelser av nåt okänt i min kropp. Finally!! Så nu känns lixom allt bra. Jag fick ju höra hjärtljuden i v15 men man blir ju nojjig ändå. Jaja nu ska jag hänga tvätten och snozza lite på bebissakerna innan jag ska åka iväg. Just det, ska visa vad vi har köpt hittills oxå nån dag när jag orkar :-) Typ allt finns förutom vagn och behöver nog lite mer kläder oxå men vill veta om det e en tjej eller kille först ;-)
Åh! PS, var ut till Underbarn igår som har kk-utförsäljning och köpte Dinglisar (Leo hade ju Nellie som är elefanten) Så nu köpte jag tiger som Leo fått döpa till Tigris. 50% på allt så det blev nå klädestrasa oxå men inte mycket. Två par byxor tror jag att det vart bara :-)Graviddement

Saker jag kan bocka av på demens-listan:
4 av 5 dagar glömmer jag frukostmackorna på kontoret på jobbet, fast jag har med mig samma kylväska varje dag. 
Sätta i motorvärmarkabeln utan att dra igång timern. 
Köra upp bilen mot garaget, kliva ur och låsa upp, sätta mig i bilen för att inse att jag bara låste upp, inte öppnade porten.. 

Tjej eller kille..

Alltså detta e så svårt. Jag ser mig själv som en pojkmamma Eftersom det e det enda jag har just nu så jag hoppas på en till. Men känslan säger att det e en tjej som gömmer sig där inne. Men magens form tycker jag skvallrar om en kille. Men känslan tar överhanden så jag tror det blir en tjej. Nästan till den punkt att jag kommer bli besviken om det blir en kille. Svårt som tusan men sålänge det blir en unge så e jag nöjd egentligen. Har inga krav men tankarna snurrar ju :-)
1,5vecka kvar tills man förhoppningsvis får lite svar :-) Spännande värre

Bak och allmänt

I fredags hämtade mamma Leo på dagis så han sov över där, jag å Daniel bara slappade hemma. Så himla skönt att slippa tänka på allt som måste göras. Tiden går så fort och det känns som att det e nåt på gång hela tiden. Och i och med att Leo sov där så följde mamma och pappa med till Leos simning så jag behövde inte gå upp halv 7 och rodda med det heller. Fast nästa gång måste jag gå för det e märkestagning nu :-) Ska bli spännande värre! Sen kom de förbi här å lämnade Leo och fixade lite smågrejjer i hallen uppe. 
Senare på kvällen gick Leo till Eric för han skulle sova där så vart vi barnlösa en kväll till. Den spendera vi framför en sjukt bra film. Wolf på WallStreet. Så. Pip. Bra. Film. Punkt. 
Idag har jag varit och storhandlat och bakat en kaka. Thats it. Bara vila å slappa kvar. Måste ju tänka på att ta det lugnt när jag kan. Ryggen börjar säga ifrån nu oxå. Fick väldigt ont i fredags när jag gick. Blir stel väldigt fort när jag sitter still å får ont när jag rör mig för mycket. Jobbigt läge serru :-) Förhoppningsvist kommer det gå att jobba ett bra tag till. 

Ska försöka komma ihåg att lägga in en bild på kakan när vi skär upp den ocå. Jag förväntar mig ett coolt mönster däri :-) Har aldrig gjort denna förr så vi får väl se

Bara några dagar tills vecka 18

Varning för nakenbild.. Typ :-) Ja nu känner man sig riktigt gravid iaf. Ont i ryggen efter en jobbdag och huvudvärken från förra veckan finns kvar. Suck.. Men men, tjockare blir man iaf. 


Svacka

Just nu befinner jag mig i en tillfällig svacka. Har haft feber 2-3dagar och huvudvärk. Men är lixom inge trött så att sova bort det går inte. Ligger mest på soffan och är rastlös. Suck.. 
Vägde mig i morse å nu ligger jag på plus 2kg sen innan jag blev gravid (gick ner några kg i början ju men är nu ikapp)

Jaja nu ska jag ta lite fil till lunch å kanske en alvedon till

RSS 2.0