Jul och lite sånt

Ja nu mår jag bättre igen. Det går ju så himla mycket upp och ner.
Julen försvann i hast men tack vare snön så fanns det en hel del känsla iaf.
Leo fick lagomt med paket och jag fick några saker jag med som jag e riktigt nöjd med.
Dock så e ett moln på himlen denna följetong med dator. Jag e inne på min 4e dator sedan den 11/12 när jag köpte den första nya datorn. På 3 veckor har jag betat av 4st alltså.
Vi får se om denna får bo kvar, det började ju inte bra direkt kan jag avslöja. Ska ringa supporten imorgon en sväng.


Sjukdom

Alltså det här med oro och ångest som ibland övergår i rena panikattacker, det e skitjobbigt. Det går verkligen i vågor och just prick nu å några dagar tillbaka e det lågt. Ett konstant tryck (lätt molande sådant) över bröstet och så himla lätt till gråt och massa massa tankar som snurrar i huvudet. Minsta lilla kan utlösa nåt som bara blir mer och mer. I lördags hade jag en full panikattack och låg på golvet i badrummet och hyperventilerade. Det e fan jobbigt att bara skriva ner detta och erkänna sig svag men men., det e en del av mig nu. Undrar dock ibland om man ska gå tillbaka till en doktor och få en till utredning. Vet inte men det känns som det e nåt. Jaja. Nu ska jag göra som jag gjort större delen av dagen; sova. (Man blir VÄLDIGT trött av att må såhär) Fast jag vill bara avsluta med att säga att jag e nöjd och glad hur mitt liv har blivit senaste månaderna. Daniel och Leo är det bästa som hänt mig och jag ser fram emot många långa år tillsammans allihopa. Kärlek!


Datorn e borta

Japp. Den vart "för bra för att vara sann". Nja men sanningen e den att datorn absolut var kalasbra, boven var operativsystemet. Inget funkade typ. Okej jag överdriver men från startmenyn tog program som borde starta (tex chrome) på 2sek (om inte mindre) de startade på ca 20-25sek. Och några av spelen jag vill spela på den funkade inte på win8.
Så jag var å lämnade tillbaka den idag. Min rosa skönhet. Men men.. Ville ju gärna ha datorn men med win7 i å det lyckades dom faktiskt skrapa fram åt mig. Och det väldigt fort oxå. Så jag var bara datorlös i Ca 5 timmar. Hehe
Jag sysslat med datorn i 2timmar å nu e allt up to date.
Så jäkla härligt och allt funkar.


dator

ja jag hänger mest vid datorn nu. ÄLSKAR den nya. man kan spela horspelet (inte mina ord) utan att det hackar. Och nu har höghastighetsmodemet kommit så jag ska tanka ner barnspelet oxå (det e wow och sims jag pratar om)
Det e en rosa chock till dator iaf.. hihi

Ny dator!

Jag köpte mig en ny dator idag! E så nöjd!
Väldigt svårt med Windows 8 bara men man lär sig nog. Hihi

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1019763/images/2012/pic_50c726b29606ee3d75e256ec.jpg" class="image">


Hängig

Känner mig fortfarande hängig å inte pigg alls. Inte riktigt sjuk utan mittemellan.. Jaja, ska se klart på filmen bara sen god natt. (Tv11)


LCHF

Mitt bästaste livsmedel när jag käkar LCHF är filmjölk Och ost .. :p 
 
I övrigt käkar jag tacos (eftersom jag äter lite bröd) och LCHFbröd med ägg, köttfärs i olika former, kassler var billigt denna vecka och fisk. Cremefraise-sås till och ost ost ost och ost. Hihi

alltså denna app..

Eftersom jag aldrig sitter vid datorn när jag e hemma längre så e det lätt att blogga från appen .. men en förutsättning för att göra detta e ju att appen funkar!
Den stänger ner så fort man trycker på den .. dumma dumma den .. 
 
I helgen har vi gjort massa kul iaf!
Lördagen började med pulkaåkning i Bomhusbacken och avslutades i -15 grader på Gävlebocken arena och jubileumsmatchen mellan brynäs och timrå. Frös lite om fötterna men det gick över ganska fort :P
 
Söndagen vart värsta slappdagen, hängde upp julgardiner (som jag hade missat) och hade sovmorgon. Hämtade Leo i Sätra där han sov när vi var på matchen och bara hängde hemma. Städade lite och käkade söndagstacos (som alla söndagar) och kollade på film. Daniel kom på att vi kunde koppla datorn till teven och kunde då kolla på film i sängen, helt underbart!
 
Ja ja, nu ska jag jobba lite, mår dock inte superbra idag så vi får se hur det slutar.
Det beror på att jag käkar LCHF-light (Sara style) just nu och då vill magen inte riktigt vara med men det vet jag sen tidigare. 
 
Ps. LCHF-light är att skippa potatis, ris och pasta till maten å skippa allt småplock runt kring. Men bröd käkar jag men sparsamt. Hej
 
 

Snö

Inte helt obekant så ÄLSKAR jag snö!!


Fortfarande ung

Japp. Eftersom jag ytterst sällan utvecklar finnar men nu så... Haha


Stjärnor

Å vad jag har sett fram emot att ta fram stjärnorna till vardagsrummet. I love december!


Kväller

Äntligen kväll. Ligger på sängen med blött hår, ska snart kliva upp å torka det. Leo ligger i badet och Daniel kommer en från jobbet alldeles snart.
Fan vad jag älskar kvällar. Snart får man sova oxå, ännu bättre. Hej!


Julklapp

Se där ja, leverans från mammas jobb till mitt jobb. Årets julklapp från företaget. Tackar!


Kontoret

Internet låg nere typ hela dagen igår eller fungerade till å från bara så det var svårt att höra av sig.

För nyfikna ser iaf mitt jobb såhär inbjudande (inte) ut på morgnar.

(På nedre plan, där ljusstaken lyser)


Innebandydag

Fan vad kul det e med innebandy. Först match pojkar 15 å sen div 4. 2 riktigt underhållande matcher. Hej


Lycka ibland..

Lycka är att hitta Leos lekhjälm efter flera dagars letande! Där slapp man spendera 349:- igen


Julpynt


Hej hej

Blogg

Hejsan. Ja alltså jag hatar ju att prata om det som har varit å uppdaterar inte gärna bakåt i tiden men denna gång måste jag nog det.
Läste mina senaste inlägg här å inser att livet vände (syftar på 30/9)

Sover bra gör jag fortfarande inte men absolut inte så som jag sov just då.

Här hemma har lite ändringar skett, adventspyntet e uppe och julstämningen har infunnit sig tack vare snön. Och ja just det, en del tack vare att numera så bor min älskade pojkvän även här med oss. Han sa upp sin lägenhet i fredags! Lägenheten han sa att han ALDRIG skulle lämna när vi träffades. Hihi.
Och just det, han e inte min pojkvän längre för den 10/11 -12 förlovade vi oss och tanken e väl att gifta sig inom ett år ca.

Leo har fått träffa en talpedagog och allt ser bra ut där, han kämpar med att prata "rätt" men hon tyckte inte han behövde nån åtgärd ännu, där känns vi överens. :-)

Igår lördag var vi på Ikea och inhandlade en ny byrå för att göra inflytten mer smidig, mamma å pappa håller på att bygga ett skrivbord som ska in i sovrummet eftersom D gärna sitter vid datorn duger inte mitt lilla skrivbord (helt korrekt)

Leo har inte riktigt förstått att D's hem är här nu för han säger att vi ska åka hem till D när vi pratar om att han bor här.

Livet i stort kretsar kring Leo, innebandy å hemmaliv. I love it.


RSS 2.0