Vad händer!?

Alltså helt plötsligt gör vi en 4,7km i spöregn i Sätra. Jag å Daniel. Å sen på eftermiddagen gör vi en runda till med jogg hem ma i bomhus! Hallå? Har jag tappat bort mig själv? Hihi



Och när vi ändå e barnlediga så tänkte vi passa på att dra milen i Hemlingby imorgonbitti! Haha! Alarm ställd på kl0745! Hejja oss! 
Får väl återkomma med det helt enkelt. Kroppen verkar pallra iaf som tur e ;-)

Regnig morgonpromenad idag.

Sköt ju upp motionen igår tills idag. Suck.. Sol igår, regn idag. Men det var bara att pallra sig ut de. 
Köpte även nya byxor idag! Skitsköna!! De till vänster. 

Men fick för mig att de var så himla sköna att jag beställde de till höger. Hoppas de kommer i början på nästa vecka. Lite tjockare än vanliga träningsbyxor men riktigt sköna ju. Sånt där bra material som torkar fort osv. Dock lite dyrt ;-) De gråa långa går på 600kr.. Men men. Här ska motioneras delux! 
Morgonens promenad: 



Furuvikspremiär

Idag hamnade vi på furuvik. En hel del nya saker har dom uppdaterat sig med. Vissa bra, vissa mindre bra saker. Plus på fler saker i shopparna, mycket trevligt. Minus på att Leos favoritdjur inte får plats efter ombyggnation; krokodilen!
Men men, det blir nog bra ändå tror jag. 
Fikade lite på en blåsig klippa och åkte massa karuseller då mammans spenderar byxor satt på denna dag. Hihi. 
Sen åkte vi in till stan å köpte nya skor. Det behövdes! 


Joggar på



Jag kör ett gäng sånna här till Höger och vänster. Eller ja, denna var kortare än det brukar vara men det e skönt. Hade Leo ensam hemma så kunde inte vara borta så mycket. Tog 10min. Lagomt tycker jag. Hann han ringa en gång å fråga efter tv-dosan oxå. Hehe. 

Hoppas kunna komma iväg på en längre eller två nu under långhelgen. Hoppas på sällskap dock. Iaf en gång :-) Vi får se

Trött delux

Idag e jag trött AB. Det e som att jag tillåter mig att vara trött när jag har lite jobb. Jobbat 5h idag. Imorgon blir det 6-7h ca. Onsdag 6-7h oxå. Sen ledig tills måndag nästa vecka. Känns som jag e slö bara för att jag e ledig snart. Å det e dryga 3veckor kvar till Kolmården ocå. Åh vad jag längtar. Ska bli så himla härligt å komma iväg igen. Denna gång kommer vi bo i Sörsjön, där bodde vi för 3år sen oxå. Jaja. Klockan är ställd på 0545 imorgon så nu e det bara sova kvar. Hej 


Morsdag

Alltså detta är bästa dagen på länge! Vi drog till Borlänge för att bada på aqua Nova. Så himla kul alltså! Tyvärr hade blixten slagit ner på natten och slagit ut familje-vattenrutschkanan, en ström (lazy river) och några bastun uppe i relaxen. Så himla tråkigt å de andra två vattenrutschkanorna var inte för barn i Leos ålder.. Lite besviket men de fick igång den efter nån timme! Så himla kul! Jag hängde uppe i relaxen med utomhus-bubbelpool, ångbastu, bubbel och snittar. Morsdagsspecial :-) Härligt! 
Och vad Leo älskade vattenrutschkanan! Han kastade sig ner för den på slutet. Både med och utan sån gummiring. Skitjobbigt att gå i trappor tyckte jag efter 20e gången. Haha! Vågmaskinsvågorna gillade han INTE men detta var ett sånt utflyktsmål som passade honom perfekt. Ja vi ska inte glömma mig. Jag ÄLSKAR vattenrutshkanor! Och vildforsar! Och äventyrsbad. Hehe. Jag hade bästaste dagen på länge. Åkte tillåmed 3GTurbon. Galet. Men det gick. Man åkte ner 10m sen svängde det å sög till som fan i magen å sen var man nere typ. Den gick sjukt fort. Kanske ska man göra detta till en morsdagstradition.. Mest tråkigt hade Daniel som hängde med Leo i piratlandet ganska mycket då det var mycket varmare i vattnet där. Han fryser så lätt och fort stackarn! Jag å Leo kunde badat på en timme till men efter 4(!!!!!) timmar så drog vi oss tillbaka. Bytte om, köpte en glass å åkte å småshoppade en timme i kupolen. Sen slocknade jag på 5min i bilen.. Har minnesbilder att vi åker in i Falun, sen sov jag hela vägen till Statoil Hagaström. Leo han satt å pladdra i baksätet å inte var han nå trött heller. Haha. Ja Daniel körde såklart (underförstått)
Jag ser på denna bild att det e dax att höja stolen! Han växer så fort ;-)




Som vanligt e det bara bilder på Leo. Haha. Vi geocacha lite på vägen oxå. Jag brukar välja ut nå lätta som Leo kan hitta. Han tycker det e skitkul. <3


Kalaskillen

Alltså lilla stora älskade älskling. Han skulle promt ha färg i håret och pekade vart. "Här" "mer här" "såhär *peka*" Blev coolt ju :-) Han e så söt! Å sen skulle jag ta bild runt om på honom. Å skicka på telefonen.. Vart vet jag inte men jag sa att jag gjorde det. Han har koll vettu :-)

Sen bar det av på Lukas F's födelsedagskalas :-)

Promenader

Det e nåt fel på mig.. Lyssnar på Ligga med P3 samtidigt som man går/joggar 5,7km 3ggr i veckan.. Hallå det e verkligen inte jag.. Men det e ganska kul. Känner ju att jag har kondition trots allt.. Skönt. 
Just nu är jag nyss hemkommen från en sån runda och sitter i badkaret upp å ska duscha.. Men förmår mig inte att röra armarna=slå på vattnet.. Trött i skalle och kropp.. 





Promenader och jobb



Bara för att man blev "tvingad" milen i helgen så har jag fortsatt på den banan. Varannan dag en promenad. Även då jag jobbat. Idag vart det halvdag och imorgon blir det halv igen. Det blir bra de. Hej!

Hämtar nummerlapp mm mm

Jobbade igår, fick jobba idag, ska jobba imorgon. Sa ju det. När man väl börjat kommer det mer. Tyvärr så blir massa annat lidande då jag inte hinner allt jag tagit åt mig. Men men, får skjuta upp saker för att kunna jobba. Vilket jag gillar ;-) Jobbar mycket hellre så man får in lite pengar. 
Vi hämtade Leos nummerlapp på GIF-kansliet eftersom han ska springa minimaxruset på lördag. Stolt kille :-)
Jaja, nu ska jag fixa käk tills imorgon och bara vila mina armar å axlar. 

Helgen var lång :-)

Hann med massor med kuliga saker! Igår gick jag Gävlemilen och där är vad det låter som. En mil runt Gävle i tävlingsform. Jag kom sist i tjejklassen! Haha. Eller först från slutet!! Var ju lixom lite klass på denna tävling å typ 70 st deltagare i min klass (dam) så det var svårt att mäta sig. Men det gör absolut inget. Det var superkul! Medalj å grejer vettu! 


På kvällen så slöt vi upp med några andra från Bilmetro (vi sprang i lag på milen förresten, lag blå, lag svart, lag rosa och lag grön à 5 pers) och käkade mat och umgicks. Trevlig kväll. När vi kom hem glodde vi på Day after tomorrow. Så himla bra film alltså men jag drömmer så himla mycket efter sånna filmer. Haha 

Idag söndag, åkte vi till Trädgårn i Söderfors. Vädret var galet alltså. Sol. Moln. Regn. Sol. Snö. Snö. Snö. Sol.. Osv.. Köpte lite plantor sen åkte vi hem. Tog några cacher på hemvägen ocå. Alltid bra att kombinera nöje med annat nöje. 

 Sen hade jag planerat lite caching imorgon när jag var ledig. Eller en rejäl promenad (helt arbetslös hela denna vecka) MEN så ringde mellansvenska städ så jag jobbar till en början imorgon 8h. Hehe. Härligare det! För blir det en dag brukar det bli fler. Hoppas. Gillar att jobba ja :-)

Dock e det lite svårt med dagis eftersom det e svårt att ringa på
en söndag att han kommer tidigare än planerat. Skulle gått 9-14 men kommer gå 0630-1615 istället.. Men det får vara så denna gång, får helt enkelt bara dyka upp där å säga att det blev som det blev. 
Nu ska jag kolla klart på bachellorette, slänga in tvätten i tumlaren å sen sova. 0545 står klockan på

Vantar igen..

Vart några fler vantar.. 

 
Så himla kul ju! 

Under 70!!!!!

Äntligen!! Under 70kg på vågen. Var MÅNGA år sen det. Så nu fortsätter vi på samma linje ett tag till. Dock tänker jag äta lite godis och/eller chips ikväll! (Eller imorgon) Vet att det går sålänge man begränsar sig och skippar bröd, pasta, ris och potatis. Nu kör vi på
Nästa delmål 65kg. Hejja mig! *stolt*



Pyssel - vantar

Ja än en gång. Håller på å gå under av allt pysslande. Haha. Tänker på det dag och natt. Igår sydde jag ett påslakan, ett fodral och jag provade även att sy vantar i jersey. Inte det lättaste med en vanlig symaskin men det gick. Massor med nålar så vart det ganska bra. Tummen var lite svår att få till men på vante nr 4 fick jag till det. (4st behövs för ett par vantar, fodervante och yttervante)





RSS 2.0