Sista dagen

Igår, lördag, blev sista dagen. Vi tog oss till Hundfjället i strålande sol. Slog ner baslägret vid Volvo Camp. Åkte några åk i backen. Men kändes inte riktigt bra. Omotiverad och lite trött. Åkte ner till mamma å Leo. Leo åkte på en Volvo-bil nerför backen och på ett transportband uppför. Han hade superkul! Själv tog jag och lånade en riktigt Volvo på en provtur. Helt okej bil men den e snyggare än den e skön att köra.
Vid kl13 var det dax för tävling i Väggen-backen. Ta sig upp för backen med all utrustning å sen ner med all utrustning. 45graders vinkel på backen som är Sveriges snabbaste. Å så måste man passera mellan portar oxå. Riktigt kul å kolla på.
Sen åkte vi lite mer men kände sig ganska mätt. Så vi tog en liten shoppingtur i Sälen. Hemma i stugan igen vid ca 16. Blev en lång å härlig dag.
Leo hittade en kompis att blåsa lite bubblor med oxå. De var så gulliga.

Sen blev det påskmiddag a la rester. Hihi. Vi packade ihop alla veckans rester och gjorde buffé av det. Riktigt gott med allt.

Och nu e vi påväg hem. Riktigt bra vecka med sol varje dag! Galet kul har det varit å det ska bli skönt att komma hem nu. Hej!


Långfredagen

Långfredagen gjorde jag bara lång. Jag var bara hemma å degade i stugan. Hehe. En perfekt mellan dag. Sol sol å lite moln var det ute. Hej!


Lindvallen med sol

Körde lite sovmorgon idag, ja alltså inte jag. Jag vaknade kl06.00 som vanligt. Men frukosten drog ut på tiden lite. Tog oss till Gustav 8 liften och körde en förmiddag full av skidåkning och sol! Så himla härligt. Fikade å chillade i typ 1,5timme innan vi tog några åk till å sen kollade vi Stadium Ski-affären å sen glass å hem. Mycket sol! Alla e fint bruna i ansiktet. Hihi


Sol igen!

Härliga fjällsemester. Inte för att vara sån med sol idag igen!!
Så vi tog oss upp på ett fjäll å grävde ner oss. Grillade korv å sov en stund. Myyyys!
Leo åkte massor med skidor själv (längd) Visst, han var inte glad hela vägen direkt men fram kom vi.
Inget mer att rapportera idag ;-) Hihi


Soooool till fjälls, Hemfjällsstugan

Idag var det strålande sol när vi vaknade så vi tänkte ta en tur på skidor upp på fjället. Så himla härligt väder!
Parkerar bilarna och av en flax råkar det gå skoter med slädar upp på fjället. Så mamma och Leo får åka släde och Sara fick åka skoter i 5,5km till Hemfjällsstugan. Men sen följde vi med tillbaka en bit och blev avsläppta mitt på kalfjället för att kunna möta upp de som åkte skidor. Vi går ca 800m och gräver ner oss i snön. De andra möter upp och vi solar hela långa förmiddagen. Sååå himla härligt. Hamburgare och medhavda mackor till lunch med varm choklad.
Runt kl14 packar vi ihop oss och åker nedförs hela vägen till bilen.

Nu hettar det bra i ansiktet och man e bra mör i kroppen. En perfekt dag! Sol från morgon till kväll!


Jag har väl inte glömt..

Att säga att vi e i fjällen?


Tandådalen/Hundfjället

Åh härliga dag!
Först e den hyrda staven trasig men funkar för dagen.
Sen e det snö som övergår till sol sol moln å mer sol. Tackar!
Fantastisk skidåkning med inga liftköer och härligt pistade backar som inte blev mörjiga.
Aj tår, aj knän, aj ben. Åh vad surfen igår känns. Hihi. Sååååå värt de!
Har ingen aning när vi slutade åka men en snabbis på ICA följt av Stadium och byte av stavar å nu hem. Sängarna e alltid så sköna i fjällen för man e så slut. Hehe. Härligt slut! I love!


Experium Sälen Lindvallen

Flowride! Woho!


RSS 2.0