Holkar med uppdaterade nycklar


Bild

Frusen sjö


Hemma!

Men nu e vi hemma iaf. Hann till å med ta en provtur i nya bilen innan Leo stupade i säng :-)

Finns inget så underbart som att komma hem! Sova i sin egen säng lixom. Perfekt!


Dag 6

Egentligen vill jag inte skriva nåt om det för jag var på så fruktansvärt dåligt humör. Men iaf tog vi oss till Solgropen igen. Å sen hem. Haha. That's it. Typ.


Godmorgon

Leo vart helt bestört när han insåg att han hade blöja på imorse å tyvärr blir ju morgonen förstörd av sånna saker. Grin å skrik å allmän protest på allt. Men så e det.
Vädret ser väl sådär ut så vi får se om jag hänger med. Hej


Dag 5 Geocachingskidåkning

Ja inte sov jag nå bättre för att Leo sov "borta" heller. Men lite kanske, slapp ju trängas iaf.
Idag stack jag å Erik i väg först av alla å hyrde skidor å köpte liftkort.
Sen tog vi stolen upp å till vår besvikelse inser vi att toppliftarna är stängda. Suck. 2-3st cachar vi inte kan ta pga det. Jag blir sur på mig själv för att jag hade ju chansen att ta dem förra gången vi åkte slalom men valde då att vänta tills Erik skulle vara med. Å nu går det inte alls.

Jaja, däremot hade en ny ploppat upp som inte jag kände till men bror gjorde. Så vi saxar uppåt ca 100m å loggar.
Sen riktig terrängköring till och i en MTBbana för nästa. Då hamnar vi på den sida liften där alla backar är avstängda och snöfattiga. Vi får helt enkelt gå nerför en bra bit. Men det gör inget. Supersvettiga å nöjda. Upp i liften igen å över på andra sidan för loggning av en multi.

Sen lunchbreak. Ungarna å mop satt på en terrass till cafet i backen å hade det skönt i halvsolen.

Jag slutade åka ganska tidigt men var nöjd med det. När vi åkte därifrån åkte vi förbi skoteruthyrarna i byn för att höra oss för inför i morgon. Om det ens går att köra skoter.
Å lite som vi hade trott fick vi till svar; det går inte att köra skoter längre, säsongen är slut.
Tycker lite synd om bror å Frida som tog skoterkort runt jul, nu får de inte köra trots det lixom.

Jaja vi åkte vidare å plockade en cach som vi missat igår å sen hem.

Nu har vi sovit ett tag men jag vaknade till å insåg att jag glömt påminna Leo att gå på toa innan vi la oss så jag raggade upp en blöja som nu å på plats.
Har lite svårt att somna om å särskilt nu när det e så himla varmt att ligga 2 i sängen.

Men så e det.

Imorgon lutar det åt repris på första dagen så vi får se om jag vill bli med eller om jag e hemma med Leo eller ensam.

Godnatt


Dag 4 Lekland och geo-tur

Igår åkte vi som sagt till leklandet de har här på orten. Fast när vi kom dit lite efter kl10 så öppnar de inte förrän kl11. Jaja, vi åkte till Ica istället å handlade lite å kollade i olika bodar/affärer.
Åkte tillbaka igen till strax efter 11 å nu var det öppet. Superfint där inne med lekland, bilsimulator, jaktsimulator, airhockey, bowling, biljard mm mm
Betalade in Leo och han gav sig iväg. Superbra tyckte han. Jag spring mig riktigt svettig där inne i leklandet oxå innan jag fick chansen å köra bil mot Frida. Skitkul var det å sen spelade vi airhockey å sen bowlade vi. Ungarna käkade lite pannkaka till lunch. Efter 2 timmar var de helt slut å vi åker hem igen.

Jag sover lite å Leo kollar snällt på film i sängen å sen begav sig jag å bror ut på geo-tur med Frida. Det var sol, regn å snöstorm om var annat å vi fann på en hel del.

Vi stupar i säng å Leo fick sova mellan mormor å morfar på natten.


Godmorgon

Min surf har stängts av på telefonen, nej strypts heter det, men det går fortfarande att surfa lika (dåligt) som det gjorde innan. Hmm. Konstigt, förstår mig inte riktigt på detta.

Nu morgon och FIL till frukost. Hej!


Dag 3 Bandvagnsåkning

Japp som ni såg åkte vi bandvagn idag. Riktigt kul faktiskt. Åkte upp till en våffelstuga å mös några timmar. Käkade en våffla och tog en geocach sen ner igen med samma bandvagn.

Eftersom vädret inte var det bästa så vart det bara en kort tur. Var hemma ca 14 igen. Jag la mig å sov för min mage dödar mig av all mat å godis å sånt man stoppar i sig här. Å mackor!!
Ska tamejtusan käka fil imorgon bitti i stället för mackor så minskar vi brödmängden med 50%iaf.

Sen gick eftermiddagen å kvällen så himla fort å nu ligger Leo å sover bredvid mig å jag försöker oxå sova. Men det går sådär eftersom min mage fortfarande inte gett upp det onda. (trots en Alvedon å en Ipren)

Kanske ska läsa lite ur min bok, då brukar man bli trött ju.

Imorgon ser det ut att bli en mellan-dag med valfri aktivitet så vi kanske åker till leklandet då. Vi får se. Det kanske blir strålande sol oxå. Never know i fjällen lixom.

GodNatt


Dax


Just nu


Bild

<3


Bild


Bild


Morgon och tid

God morgon. Leo sover fortfarande. Än vet vi inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Det märks på vädret :-)

Alla verkar ha så himla stora problem med detta med vintertid som blev sommartid i helgen.
Min åsikt e att det e ännu en sak som sitter i huvudet. Själv ställer jag bara om klockan å sen tänker jag inte mer på att det e "en timme tidigare" egentligen. Bara kopplar bort det å då tror ju både hjärnan å kroppen att det är den tid det står på klockan å allt e frid å fröjd.
För ärligt, en timme hit eller dit på sömnen, det E man väl van vid att bikta som förälder?

Jaja, nu ska jag (som är ensam vaken) gå upp å fixa fram frukosten.

Hej!


Dag 2 Slalom å geotur

Frukost fick alla vuxna i sig iaf imorse. De små krånglade lite men sånt e livet.

Dra iväg å skulle hyra skidor i byn innan vi skulle åka vidare till backarna. Men tyvärr fick skidboden lägsta betyg då jag, efter en låååång tid i en kaoskö gav upp. Så vi hoppades att skidshoppen vid backen var bättre. Å herregud vad mycket bättre det var.
Där gick det snabbt å smidigt att få prova ut skor å sen lappkö till skidutlämningen. Tackar!!

Tog sittliften och en knapplift upp på högsta toppen. Inser att det verkligen e barmark överallt även så högt upp. (ja inte i backarna såklart men på sidan)!
Ett åk å mitt knä gör ont såklart men mest jobbigt var att jag inte litade på mina ben/knän. Jobbigt å mörjigt i backarna så jag åker ner till mamma, Erik, Leo å Lukas som åker lite pulka i barnbacken.
Leo ville gärna prova på slalom så absolut! In å hyra skidor till honom å sen mot liften. Efter 2 småfadäser å lite tårar så står vi först i liftkön. Woho! Det e lixom nu jag inser att jag inte har armar nog att göra detta. Haha.
Med Leo ståendes på skidorna sina mellan mina skidor å stavarna i en hand så tar jag liften med andra å placerar den vid knäna. Woho!! Åkte upp en bra bit faktiskt innan jag försöker krångla av oss från liften, jag har ju heller aldrig gjort detta lixom. Åka med ett barn mellan skidorna.
Så när vi ska hoppa av liften blir det lite tokigt å på nåt sätt ramlar jag över honom å slår mitt (onda) knä på Leos skidutlösare så han tappar skidan å mitt knä gör liiiiiite ont.
Men det gick bra å ner kom vi. Å upp igen. Å ner. Hehe.
Riktigt stolt över att han vågade prova faktiskt. Vi får se om han vill prova mer en annan dag.

Efter lunch (en halv macka blev det sen frös jag så mkt att vi lära åka iväg igen) så åkte jag å pappa till andra sidan berget å fann på en underbar nerfart <3
Runt 14 tror jag klockan var när vi kom hem igen å då vart det en snabb fika innan jag å brorsan drog iväg å geocachade lite (googla, skriver ju en del om det ibland)

Tog bilen å åkte till Rombovallen å sen söder om Lofssjön för att pulsa i knädjup snö i 650m till en ön. Korsade även sjön på isen, lite läskigt måste jag säga att det var. Gick bra ändå ju. :-)

Efter en turen på 1,5-2 h så var man måttligt mör i benen. Hem å duscha å käka Tacos å nu har jag å Leo nyss lyssnat på lite musik å ska sova inom kort.

Jag lovar bilder om jag får igång 3G på datorn/telefonen snart.


Hej!!!


Morgon

Sovit kalas i natt. Drömt en massa konstigt men vaknade iaf inte innan Leo. Hårda sängar. Nu kokas ägg å frukost på G. Hej.


Dag 1

Alltså jag måste ha skrivit i sömnen eller nåt. Läste igen vad jag skrev imorse å jag använder ord jag inte visste attjag använt tex. Å språket e lite annorlunda motför i vanliga fall.

Jaja, dag1 iaf:

Upp toktidigt (hoppas få/kunna sova längre imorgon, det märks) för frukost å div bestyr innan första fjällturen. Jag e sist ut å sitter å snörar på mig mina pjäxor. Pappa kommer å kollar om jag snart e klar å när jag precis e färdig så får han den där minne som säger "åh nej". Jo visst serru, mina skidor och stavar e glömda. Tokigt!!

Ja så vi tokkör ner till byn för att hyra och de andra kör uppåt fjället tills där spåren tar vid.
140kr på en dags skidhyra och sen e vi påväg. 1,3km fågelvägen å ca 1,6 på led vart det. Å då kom vi fram till det om kallas för Solgropen.
Mycket fint å en del folk men jag blev som alltid uttråkad å kall. Vill inte göra nåt för jag fryser å då blir man uttråkad å rör man inte på sig så fryser man. Ond spiral det där.

Ja, jag å bror tog en geocach vid Solgropens dass och sen gick vi till ett vindskydd 250m bort där vi med hjälp av en gammal Sopskyffel vi hittade,grävde i snön och faktiskt hittade en till.
Bra utfall på dagen.

Ja iaf så tröttnade jag å åkte hem. I sakta fart å med gpsen om halsen bara för att jag tycker att det e kul att använda den.

Väl hemma så står dörren på vid gavel å jag inser att vi faktiskt glömde att stänga dörren när vi åkte hemifrån 4-5 timmar tidigare. Tokigt!

Efter en timme med dusch, lite mellis å 2minuters bokläsning dök alla andra upp å rast och vilat var över. Tog bilen ner med pappa å lämnade tillbaka skidorna, köpte en sherpa åt Leo och handlade en liten stödhandling på Ica.

Det var halva priset på didriksons sherpa i grönt så Vi slog till på en i stl110. Den blå han har nu e i stl90 å han kan ha den ett tag till. Men jag älskar den, för det första e den mjuk å skön, för det andra e det otroligt härlig i färgen,'för det tredje e det fortfarande lika mjuk å skön efter otaliga tvättar. Tycker det e prisvärd även om man får betala fullpris.

Nu går mina ögon i kors fastän klockan inte e mer än nio. Men så e det. GodNatt


(antagligen kommer jag knappt minnas denna text heller med tanke på hur trött jag e)9


Bilder

...kan ni fetglömma. Ja kanske kommer upp nån/några om jag får 3G täckning igen. Vilket har funnits en gång hittills å det var vid Junis gömma, ett vindskydd uppe på fjället. Alltså inte där vi satt å fikade utan ca 250m norr om fikastället.


Framme

Ja alltså. Nu e vi alltså i fjällen. Vi kom fram igår
Vid kl15 efter en matpaus, 3geocaching-stopp och 1 kisspaus.

Inatt blev det sommartid vilket jag jämställer med skatteåterbäringen. Prisa kungen. Så klockan e nu kvart i 7 (fast hade det varit igår hade den varit kvart i 6)
Jaja, 3e morgonen på raken jag vaknar alldeles för tidigt för mitt eget bästa.
Leo ligger fortfarande å snoozar bredvid mig.

Ja just det. Det finns ingen 3G här (nehe!?!?) så bilder kommer utebliva i första skedet :-)

Huset e absolut okej fast lite kallt. Elementen funkar inte i vårt sovrum.

Ja just det, det där med sömnen: jag somnade när jag nattade Leo igår vid kl19. Inte meningen, det e väl därför jag e vaken nu helt ensam.

Vaknade upp kl 2130 å då hade alla gått å lagt sig redan. Hmm.


Idag e (nog) planen att ta oss med skidor till ett ställe som heter Solgropen. Vi åker bil så långt upp på fjällen som det går å sen resten med skidor. Beror lite på vädret men det e nog enda gången denna vecka jag tänker åka skidor på den ledden. :-)

Kl15 ska jag å Leo på Loffeklubbsmöte. Sen om han får bli med e en annan sak. Jag vill se vad det är mest. Sen blir det nog stugan bara. Shopping och geocaching får vänta tills en annan dag.

Jaja, jag tror jag kanske går upp nu å ställer fram frukost. Hej!

Ps. Jag gjorde illa knät på en kant igår så vi får se om det ens håller. Hej igen


Vaken

Var varit vaken sen kl5. Har lite svårt att sova på morgonen när jag vet att det e mycket att göra å så.

Dessa två dagar ska jag både åka fram å tillbaka till Västerås å kolla på bil å sen till fjällen. Har inte ens kollat resvägen till fjällen kom jag på. Men det löser sig.

Väckte Daniel kl 0525 å han stack till jobbet nyss. Jag älskar att sova å vakna bredvid mina 2 killar.
Om en timme ska jag väcka den mindre om han inte vaknat ännu.

Idag:
Fixa räkningarna för nästa vecka på jobbet
Betala ut löner
Lämna Alf på djurmagasinet
Köpa kaninmat
Städa
Packa det sista
Vattna blommorna
Sopor
Köra Leo till Sätra
Äta (det glömde jag igår så det e viktigt idag)
Köpa färdkost (både dagens resa å morgondagens resa)
Åka till Västerås
Sova

Har säkert glömt nåt men det märks under dagens gång. Har en liten plan på hur var å när jag ska göra allting.

Daniel var så snäll igår å fixade rätt däcktryck och fyllde upp med spolarvätska åt mig EFTER hans träning. Tack tack tack

Ja nu blir det väl en tevetimme då kanske. Hej


Trist

Jag blir less när det inte går att ladda upp bilder. Men så e det


hå hå ja ja

ja, jag e som jag e. å har alltid varit. å kommer alltid vara...
åker å kollar på bil på fredag iaf. för att dagen efter åka till fjällen. hmm .. kul å köpa ny bil å inte få använda den. :P
har gjort om försäkringen på saaben till trafik from när vi kommer hem från fjällen och har även teckat en försäkring på min nya bil som jag inte har köpt än. haha .. bara utifall att.
vad tror ni om denna?
jag e bra sugen jag. blir väl nudlar resten av sommaren men då fick det vara så. ja förutom resan till kolmården jag ska ringa å beställa snart oxå. över midsommar.
sen blir det snåleri igen :P Hehe
bu eller bä? bra eller anus?
kolmården midsommardagen 2011

Leo imorse


Hej världen


Snurrat lite

Ja han ligger inte så still just nu den lilla.
Har hamnat på tvären, upptryckt mot gaveln nu. Å han ser förvriden ut. Jaja. Hej


Sällskap å besök

Idag har vi haft besök av Lukas (å Wilma å Alfred å Sara)
Sorry men jag tyckte det var så himla himla kul. Å Leo med. Hihi.
Igen igen igen :-)
Spelade Wii, lekte med bilar, åkte rutchkana, käkade macka, lekte ute å pratade skit. En riktigt bra eftermiddag alltså.

Nu kände jag mig lite ensam så jag skaffade mig lite sällskap för å kunna sova. Godnatt


Skill

E det nåt jag e bra på så e det inte att rita. Men denna e jag nöjd med :-) Haha


Även grävt lite :-)


Varit ute å grejat lite

Gissa vikken sten som e nybytt


Stök

Hur kunde detta hända medan jag låg å sov i samma rum?


Snö

Japp som alla andra oxå ha uppmärksammat så kom det en del snö idag. Coolt. Dock försvann den ganska fort å det var väl bra det.
Gillar snö men inte på våren :-)


Ny hylla

Hann dock inte riktigt ställa den på plats idag


Nya ljuslyktor


Hjälp mig lite

Kan nån förklara en sak för mig. Varför har folk sina barn/sitt barn som presentations bild på tex fb? E det inte sig själv man har kort på för det e den personen folk vill ha kontakt med, inte personens barn. Hmm.
Självklart får/ska man ha bilder på sina barn för de e ju dom man e mest stolt över i livet men inte ha bild på dem som ska representera sig själv.

Ja det vart riktigt dålig svenska det här pga okoncentration. Hehe. Hej


Bilen

Fan vad mycket bättre det är att ha en bil å åka i. Efter typ 3mil på några dagar så räcker det. Tack å hej.


blonder

fan vad jag älskar att vara blond.. ser fram emot sommaren så himla mkt nu :P hej!

Nattanke

Jag e så fruktansvärt lyckligt lottad. Tack. :-)


Vår vår vår

Fastän jag älskar vinter å snö så e det härligt med vår.
Har börjat planera lite för hur jag vill ha det utomhus i vår å sommaren. E helt motiverad iom vädret som varit de senaste dagarna. Tyvärr har det blåst en del men men.

Nu ska jag borsta tänderna å soooova. Hej


Året var...

Hm har lite ångest över detta.

Och observera att jag lämnat blankt årtal på pappa. Haha


Glömde bild


Alf hoppar lite

Har glömt bort å visa Alf på sista tiden ju.

Han e en reserverad kille som inte gärna skuttar långt ut från badrumsgolvet men ibland så, men han e snabbt tillbaka igen :-)


Magen, uppföljningen

:-)
Kom på varför jag hade ont i magen imorse. Drömde ju mardrömmar i natt. Blir ju väldigt lätt då att kroppen får sig en reaktion oxå.
Jaja, det gick över iaf.

Ps. Har färgat lite i håret. E supernöjd igen :-) (en liten tråkig kant bara men det e sånt som händer å det e värt 49:- hehe)


Love

<3


På G i rabatten


Ont

Mm ont i magen. Har sovit dåligt dåligt dåligt. Ska nog ta mig en dusch nu på morgonen å försöka kvickna till. Hej


cykel

alltså igår höll jag på att få hjärtsnurr delux..

för det första så cyklade jag å leo hem till lukas (stora lukas) å lekte nån timme eller 2, sen när vi kom tillbaka så ville leo cykla på sin egen cykel, den som han suttit på i 2m innan han fick panik å ville av. men denna gången gick det bra så han cyklade på den och var nöjd å glad (ja jag puttade på och han styrde men ändå ;) )

å mitt i allt detta cyklande så dyker daniel upp PÅ CYKEL!!! då har han fått för sig att cykla från sig hem till mig. galning!


så det blev mycket cykling igår :p hihi


och idag cyklade jag till jobbet för jag har lånat ut bilen till daniel (å om jag lånar ut den så får jag tillbaka den nytvättad sen så det e en bra deal)

jag har 2.98km till jobbet så det går bra att cykla, å det går verkligen bra att cykla i detta väder vi har just nu. funderar på om man ska ta lite "friskvård" å sätta sig ute i solen lite :P


härliga nya vecka!
hej!

Innebandy

Jag å Leo var på innebandy i fredags kväll. Ganska sent blev det eftersom vi var hemma ca 2230 men ungen var underbar så det gick bra.
Tyvärr ingen vinst men nästan.
Stötte på en gammal klasskompis där så vi pratade lite och det var supertrevligt. :-)

Leo ser på film :-)


Mello (?) vikket jävla namn. Jaja

E det bara jag som fullständigt skiter i schlagern? Har inte hört en låt, vill inte höra en låt, har bara läst rubrikerna som skrivits, inte läst texten för jag bryr mig inte.
Hej


Båt

Nån som kommer vara ledsen till våren?


Btw

Så somnade jag innan kl20 igår. Mår sådär just nu jag. Men men.


Snål

I dag har jag bestämt mig för att cykla till jobbet. Tar med mig GPSen så jag hittar. Har lite taskigt med pengar så jag ska snåla på bensinen så den räcker i 2 veckor till. Hoppas hoppas. :-)

"Leo" imorse


Vårfärger

Vilka härliga färger det var på Leos nya kallingar då. Nöjd :-) Å jeansen var skitsnygga. Klickade ju hem 6par kallingar å ett par jeans till Leo för ett litet tag sen. Hade innestående betalning så kommer betala 1.50kr för detta. Nice. Tack


Tragiskt


Innan klockan

Fasen vad skönt det är att vakna innan klockan. Utvilad å glad. Väntar på att Leo ska vakna oxå men med tanke på att jag somnade strax efter kl20 å han somnade ??? så vet jag inte om han ens vill vakna. Hehe.

Godmorgon


Innan klockan

Fasen vad skönt det är att vakna innan klockan. Utvilad å glad. Väntar på att Leo ska vakna oxå men med tanke på att jag somnade strax efter kl20 å han somnade ??? så vet jag inte om han ens vill vakna. Hehe.

Godmorgon


Varför?

Mycket vikthåning just nu


Trött

Det var nån som var lite trött när vi kom hem idag. Han får sova en stund å sen vara uppe lite mer ikväll istället.
Love!


update..

..på ungen :P
-Ja en "olycka" på natten sammanlagt sen han slutade med blöja på natten. den får jag själv ta på mig, då jag glömde påminna honom att gå på toa innan vi la oss.
-somnar kl 19 å vaknar 0630
-vägen 14.6kg
-käkar väl sådär fortfarande tycker jag ..
-gör nr2 på toan utan knorr
-babblar värre än nånsin :P
-går på "..umpa" på måndagar (gympa)
-spelar mariokart wii utan problem helt själv
-spelar youtube-klipp och spel på spelsajt helt själv
-glad typ jämt
-frågar en del om sin pappa
-tycker om att vara på dagis
-bästa kompisen heter Lukas (stora lukas brukar vi säga för att skilja på kusinlukas, lilla lukas)
-morfar (moppa) är fortfarande idolen nr1
-gillar att hjälpa till med det mesta
-är gärna ute ensam en stund på både morgon å eftermiddagen. då brukar han spana efter katter eller sitta på en bänk utanför hemma å filosofera
-nellie hänger kvar som snutte
-käkar helst fiskbullar med köttbullar
ja .. alltså man kan ju i princip fortsätta hur länge som helst men jag stoppar här å går å lägger mig.
godnatt

Bild

Leo testar pulkan till fjällenresan


städryck

ja det fick jag nu på kvällen.. vi kom hem vid 1920 å sen började jag plocka undan, förbereda diskmaskinen (kan inte slå igång den idag för den låter ju så mkt) å tvätten e oxå förberedd tills imorgon (tar för lång tid för att jag ska hinna hänga ikväll), sorterat tomglas (har samlat på mig gaaaanska mkt), plockat undan kläder å sprungit omkring som en galning, dammsugit hela huset, tänt ljus, rensat buren åt alfen .. ja .. just det .. leo skulle ju oxå sova så har lagt honom nu :P
Hann knappt läsa ut sagan innan han slocknade, så himla skönt när han slocknar så fort numera (även om det gick extra fort idag eftersom vi gick upp tidigt å kom i säng en timme senare)

Älskar

När Leo frågar på morgonen om det är morgon. Å e det inte det så somnar han om. Haha
Å e det morgon så frågar han om han får spela spela dator.


Kom på

..att ofta blir det att jag slänger ut en bild från gårdagen när jag ligger i sängen å antigen e supertrött eller borde vara supertrött. Haha

Men det e så det funkar i mitt liv just nu. E jävligt stressad över en sak men tiden utvisar hur det blir. (å svordom från min sida betonar saken hehe)

Nu GodNatt


Bild från igår


Avinstallera

Vikken 3 åring kan bokstavera avinstallera? Jo Leo Olsson.


Utflykt

Leo på utflykten igår till Engesberg


Doktor

Här blir man väckt av doktor Leo


Sant


Kissen


Fredag!!

Vilken otroligt härlig dag. Tyvärr blåser det lite för mycket för mitt huvuds bästa. Men utomhus aktivitet mellan kl7.30 å 12.30. Så jäkla härligt. Har även köpt några saker till D och hämtat ut paket från lekmer med saker som småkillarna (Leo å Lukas) ska få i fjällen.
Ser fram emot fjällen ganska mycket jag. :-)

Hann även med ett besök på Ockelbo Marknad en snabbis på dagen.

Nu ligger jag på soffan å vilar lite. Leo e i Sätra och ska jag hämta 4sr beg byxor till Leo efter kl16. Aldrig nån rast eller ro här heller.

Ska bli så himla skönt att sova ikväll. Ser fram emot det mycket. Hehe

Trevligt fredag!!


Bild

Ännu en bild Leo har tagit


Sova

Senaste veckan har jag somnat innan kl22 alla dagar. Har varit så himla skönt. Fast på gott å ont vaknar jag upp kl6 å e utvilad. Hade ju hellre sovit iaf 30min till men behöver man det inte så.

Planerar att göra lika ikväll :-)

En av 57bilder Leo tog här om dagen


Märke

Mitt märke på knät e numera ilsket rött, samma storlek som innan. FYI


Cykel

Btw så tog jag fram Leos 80krs cykel för nån dag sen. Han satte sig glad i hågen på den men sen vart det läskigt. Riktigt läskigt. 2meter kunde jag skjutsa honom innan paniken infann sig.
Då hoppade han av, plingade några ggr på ringklockan å sen var det bra med den saken.


Vatten

Det regnar män


I rabatten


RSS 2.0