$$$

Ja där gick 8000kr .. Haha
Nu e iaf handfat, (en) blandare (det var slut, inkommer efter helgen), duschblandare, utloppspip,
Vattenlås, krokar, toarullshållare, duschhandtag med slang och konsoler till handfaten inhandlade!! Woho!! Och en lampa! 

Nu e det bara ytterligare en lampa och spegeln kvar att handla. Och det blir Ikea. Sen tillkommer det ju alltid småsaker, såsom packningar å sånt. 

Pust! Hihi



Hemdag

Idag har vi varit hemma, jag och Leo. Min bil tog Daniel imorse så den fick en välbehövlig tvätt. Vi startade dagen med en omsomning till strax efter 9. Sen hängde vi på sängen innan det blev en dusch. Gjorde sen pannkakor till brunch och Leo hjälpte mig att skruva ur alla skruvar i badrummet nere. Här ska målas!! Toastolar (plural för att badrummet uppe ska oxå få en ny yta) är inhandlade och eventuellt svänger jag förbi k-rauta och köper tvättställ, blandare, duschblandare, avlopp osv osv imorgon. 
Jag körde en första sväng med att täta hålen oxå, ska göra igen imorgon. 
Sen tvättade vi lite och gjorde rent akvariet tillsammans. Sen tröttnade Leo och tog iPaden och kollade på film. 
Jag körde ett varv med dammsugaren och extra noga i trappen. Sen tog orken slut. Man ha ju lixom bara viss ork per hemdag. Haha :-) Så vi hängde på soffan tills Daniel kom hem. 
Nu sover Leo å jag ska krypa ner jag med. Hej!




Dålig dag och bakning

Verkar som att väldigt många har haft en riktigt dåligt dag idag, i alla fall om man läser bloggar och fejjan. 

Min dag har varit jättebra. Lite kort tålamod men jag har hållit igen så det har gått bra. Jobbade en stund på förmiddagen och sen hem och baka. Bakade lchf-muffins (betyg 1 av 5), lchf-chokladbollar (3 av 5) och Oopsies (4 av 5) Oopsies är lchf-bröd man gör själv av ägg, Philadelphiaost och vanligt gul hårdast. Sen fixade jag en fiskgratäng som vi åt såklart ;-) 
Å nu på kvällen åkte jag med Leo till gympan. 

Har försökt hittat på vad för nåt vi ska göra med våra badrum.. Kostar lite mycket bara. Ca 10 000 bara i porslin med tillbehör (till 2 st rum alltså) Sen färg, lite kopplingar och avlopp å sånt. Sen ska väggskåp inköpas oxå.. Ja.. Vi får se vart vi hamnar.. Inget brådska ännu. Hej!

Dop Emma Elin

Mycket fin liten tillställning i Strömsbro kyrka


Helg igen då

Se där ja, så var det helg igen. Jag e vaken sen en halvtimme och killarna ligger och sover. 
Idag vankas lite snickeri här hemma och sen dop. Hej!

Hemmadag

Idag kör vi en hemmadag. Väldigt bra. Hinner med supermycket när man får en dag extra lixom. Och Leos kusin Lukas är här och leker medan hans pappa jobbar och mamma och morfar fixar i deras nya hus. De leker superfint och har skött sig väldigt bra. Tackar! 
Det här får vi köra repris på tror jag :-)



Helgen

Som vanligt e sjukdomstiden kort när det gäller Leo så vi har gjort en massa saker i helgen. Dock har han fortfarande sånna röda prickar på kinderna han får ibland vid feber. Så vi stannar nog hemma imorgon. 

Igår var vi till brorsans nya hus och hjälpte till lite. De ska flytta in i vinter
nån gång och har en hel del att göra. Slet ner tapeter (min nya favoritsyssla) och rev allt i deras sovrum. Mycket kul faktiskt :-)

Och idag var vi och tog upp båten i trödje. 

Sååå.. Det var den korta versionen ;-)









Febrig

Vi kickstartar helgen med sjukstuga. 39,9 på Leo när han vaknade. 40,3 nyss. Varken Alvedon eller Ipren hjälper. Slocknade en stund för att nu ha bäddat ner sig framför teven. Kl0630 serverades frukost i form av en glass. Kanske blir en till innan lunch. Haha :-)


Ingen sovmorgon

Gud vad tiden går fort! Redan torsdag!
Idag har jag fullt upp med jobb igen men hade sett fram emot en sovmorgon då jag börjar 9.15, men nej nej. Leo går upp som vanligt vid 6.30 och jag försöker somna om. Men då börjar de hålla på och gräva å allt de nu gör på baksidan igen.. Grävmaskiner och lastbilar som väsnas.. Suck.. 

Buss

Alltså buss, INTE min grej. Hade bilen på service idag och fick skjuts hem men för att hämta den lära jag åla buss. Fy fan säger jag bara. Tjattrande ungdomar, hostande tanter, snornade och snörvlande gubbar, småbarnsmammpr med bästa väninnan med som pratar så mycket att de inte märker att vagnen inte är bromsad.. Nää jag vill bara kliva av. Som tur e gick det ganska fort iaf. 
Och bilen går bra! :-)




Sömnlös..

Kommer vara trött imorgon.. Ligger på soffan. Har aldrig testat det förr. Kanske kan somna där. Brukar ta Leos säng när jag inte kan sova annars

Helg

Jobbade hela fredagen och sen hade vi fredagsmys med film, popcorn och lite godis. Råkade somna framför filmen så jag var inte så trött när det var sovdax. Ja alltså vi kollade på RöjarRalf med Leo :-) Så klockan var ganska tidigt :-)

Idag ska vi till Sätra och försöka "betala av" lite hjälp vi fått här hemma med svett. Det ska fällas träd vilket gör att man måste dra ris, hugga ved, osv. Så vi ställer upp med arbetskraft. 

Sen hem och käka middag. Så härligt med lördag. Ingen stress på nånting. Ska nog försöka hinna veckohandla oxå. 

Hej! 



Vanlig dag

Japp. Idag har jag varit i storvik och jobbat. Å så blev det massa städning å så glass efter maten. Mums! Nu degar vi i soffan


Nope

Nää inget hände. Å tur är väl det. Hehe..

Underlig känsla

Jag har en underlig känsla att nåt står fel till idag. Kan det vara ångest som kommer krypande? Eller att Leo slagit sig eller blir sjuk? Hmm.. Återstår att se. Back to work nu

Redan onsdag :-)

Idag står fönsterputs och handling åt kund på schemat. Btw, om nån vill ha fönstren putsade, hojta till!

Oj då :-)

Alltså tiden verkligen springer ifrån mig! 

Hösten rullar verkligen på och det gröna ute är nu mestadels gult. Superhärligt! 

I helgen var vi och kollade på innebandy med småkillarna som hade superroligt. Hmm.. Småkillarna innebär Leo och Eric  Hehe. 
 
Mamma och pappa har även varit här och hjälp oss med att bygga klart förrådet ute. Så himla härligt att kunna ställa in saker i förrådet och sen nå dem igen. 




Det kliar i mina pysselnerver så jag har beställt en massa saker hem som jag ska pyssla med nu i höst. Ni får antagligen se mer om det senare. Tar nån vecka eller så att få hem. Jag var uppe till kl0230 inatt och kollade runt på vad jag behövde och för inspiration. Kunde lixom inte släppa det. Precis som vanligt när jag blir fixerad vid nåt jag vill göra. Hehe :-) 


Ja just det. Jag har även köpt en ny bil! :-)




Höst

Det bästa med hösten


Proppen

Proppen (eller vad det nu är) gör fortfarande ont i fingret och märket e ännu större. Men det e egentligen ingen fara. 



RSS 2.0