Propp?

Måste ha fått en liten propp i fingret eller nåt.. Gör inte så värst ont men när jag fick det så högg det till ganska bra. Å när man kommer åt fingret gör det ont. Men jag kan röra det iaf :-)

Ena bilden e tagen när Leo hade gympa ca kl18 och andra nyss (kl2130) Själva "hugget" i fingret kom ca1530.. 



Borta

Hatar när man skriver inlägg och sen försvinner de.. 

Bilder blir det iaf.. 





Lördag.. 

Söndag..



Måndag..




Daniels rum




En riktig höstlördag

Vaknade kl4 i morse av världens störtskur. Himlarns vad det regnade. Somnade snabbt om som tur är. 

I torsdags blev det ingen fönstertvätt men jag skaaaaa... Snaaaart :-)

Igår jobbade jag till kl14 så åkte vi och storhandlade på Ica Maxi och en sväng på systemet. Ska ha middagsgäster idag så har laddat upp. 

Idag blir det full fart. Komplettering på systemet då det fanns mindre hemma än vi trodde :-) Vi glömde köpa saker till förrätten så det ska oxå handlas och ett smarrigt nybakat bröd direkt från konsditori ska inhandlas. Sen ska jag bädda soffan uppe till gästerna (bäddsoffa) och städa. Daniel står för maten så jag fixar resten. Det tycker jag är okej. Ska försöka hinna tvätta lite kläder oxå så slipper jag imorgon. Jag har annars en stående tvättid på söndagarna :-) Brukar funka bra. 

Vid kl16 kommer mamma och pappa och hämtar Leo då de är i Stockholm på mässa idag. 

Ja nu har frukosten intagits så det e väl bara att sätta igång. 

(Bild från tidigare i veckan då det var frost på morgonen)

Snart helg

Idag torsdag hade jag en massa städningar så slutade kl1630. Sen hämta Leo och hem för middagsfix. Blev våfflor. Mums. Sen skruva lite här hemma som följdes av ett varmt bad. Fick snart sällskap i badkaret dock, men det e okej.. Satt där i badkaret och studerade min son ett tag. Alltså hur i hela friden kunde han bli så stor helt plötsligt. Ja alltså så plötsligt är det ju inte men man hänger lixom inte med. Jaja, klev upp och dammsög innan Leo kom ner igen. 
Nu ligger han och sover och jag ska snart hoppa i säng med. Sov riktigt dåligt inatt så känner mig sliten. 


Imorgon blir det jobb, träna och lite städjobb. Sen Ica maxi och storhandling då vi ska ha middagsbjudning i helgen. Längtar tills man får slappa lite. Alltså nästa vecka. Haha. Har inte en enda städning inbokad då. Tackar! 

Kanske passar på att tvätta fönster här hemma och göra det sista ute innan det blir för kallt. Finns alltid saker att göra lixom. Jaja. 

Slänger med en bild på Daniels rum som börjar bli klart. Inte än riktigt dock. Saknas en vitrindel till tvhyllan och lite annat smått och gott. 

Bilden e fail pga brist på belysning samt iPad-kameran :-)

3st

Ja visst. Sugen på att cacha e jag. Var å köpte byxor i förrgår och idag vart det en kort runda för att döda en timme mitt på dagen. 3 st hanns med. 
Känns lite ringrostigt och man känner sig utstirrad men det e en vanesak oxå. 
Så nu kör vi. Några per vecka borde jag ju kunna ta allt. 

Hej och hå

Geocacha

Jag e sugen på att geocacha igen.. Hösten e en bra säsong så länge man har rätt kläder på sig. 
Vi får se vad jag gör med suget.. Haha ;-)


Måndag


Idag e det måndag och jag hat jobbat lite. Jagat gardin (tyg) till nya hall möbeln utan framgång. Vart besviken å beställde från ellos istället. Hehe




Som vanligt utnyttjar Leo sina 30minuters speltid direkt när han kommer hem. Går bra eftersom det e gympa idag. Sen ska vi bara hem och vänta på nästa dag typ. E lite tråkigt hemma dessa veckor då Daniel jobbar kväll (1530-23) Men så e de. 

Lukas 3år


Denna lilla kille börjar oxå bli stor. Var på lite kalas för Lukas igår. Tror han gillar Lego, för det fick han MASSOR av. Hehe


 

Och innan kalaset var vi och klippte Leos hår. Det var välbehövligt :-)




BB

Före barn.. Vad tusan gjorde man innan man hade barn på en lördag morgon? 

Idag gick vi upp kl7, kollade på teve, käkade frukost, slappade på soffan, slängt in en tvättmaskin, lekt med brio-järnvägen och nu är Leo ute å leker med Eric medan Daniel precis har vaknat och hjälpt mig med att städa upp i köket.. 

Ullared 2009


Alltså... 2009-11-03 skrev jag att jag inte tänkte se "Ullared" igen.. Haha några år senare är ett besök på Ullared en av årets höjdpunkter. Haha


Onsdag och riktig höst

Ja igår var det full fart. Jag bakade LCHFgodis som var superduper gott! Som ischokald med jordnötssmör. Mums!
Blev dock ingen torkning av golvet då jag prioriterade en powernap. Haha. 
Idag känner jag rejält med träningsvärk i axlarna, precis som det ska vara :P Älskar att träna axlar och rygg. Jag hoppas dock att mitt revben skulle vilja läka till 100% nån gång så jag kan börja träna nedre delen av ryggen och magen med .. suck .. 

Imorse var det riktig höst ute, lite blåsigt, lite blött och en del kallt .. Så äntligen kan jag använda mina nya fina skor med bra samvete.. Hehe :P

Idag e planen att jobba lite, sen åka och jobba på andra jobbet några timmar, sen åka och träna, hämta Leo, städa lite hemma och sen bara slappa. Woho!
 
Trevlig onsdag! Snart helg igen

Tisdag

TiSdag

Alltså vissa dagar gör jag så himla mycket. Nu e klockan lite efter 12 och jag har hunnit jobba lite, varit hem till min sjuka mor med hennes telefon hon hade glömt på sitt jobb (är ju på övervåningen där jag jobbar) sen tränat 45min och hälsat på Daniel på hans jobb. Sen har jag stödhandlat lite, åkte hem och målade brädorna runt garageporten (vi fick ny garageport för 2 veckor sen), vart ut i förrådet och stuvat om lite så man kommer in där, lagt in lite saker inför vintern. Sen planterat vårlökar i rabatten. Ja just det. Jag har även beställt biljetter till en Brynäsmatch med Leo. Hans första. Ska bli kul!
















Nu ska jag baka lchf-godis, sortera in lite Ullareds saker där det ska vara, laga thailax tills i eftermiddag, duscha och dammsuga. Blir nog en torkning av golven med för det behövs verkligen. 
Undra om jag ska sy i namnlappar i Leos kläder när jag ändå håller på. Vi får se. Hej!!


Träning igång igen

Nu e det dax att ta itu med träningen igen. En veckas paus har det blivit av diverse anledningar men idag ska jag iväg. Och i morgon :P Jag e sån att jag måste avsätta tid annars blir det inte av, så nu har jag skrivit in i kalendern när det är dax lixom. Och då kommer det att bli av helt enkelt :PMen, i morse när jag drog på mig mina vanliga jeans kändes det till å med skillnad. Mycket trevligt. Och jag fortsätter att mäta mig en gång i veckan och sakta verkar det som att cm försvinner. Så tills nästa år kanske jag e "där" .. Bara vikten som inte riktigt vill ge med sig. Och efter att ha fuskat lite med LCHF fre-lör-sön så e det dax att köra hårt igen.

Heldag på Gekås

Helt galet kul e det här :) Vi har shoppat. Sen har vi shoppat lite mer. Å så avslutade vi med att shoppa lite mer. Ja just det, sen sov vi i campingstuga oxå. Hehe

Iallafall resan gick kalasbra. Inga tokigheter där inte. Kisspaus vid halvtid efter Norrköping vid kl5. Då hade Josephine och jag kört våra sträckor. Mycket skönt. Sen kunde man luta sig tillbaka i baksätet och sova en skvätt. Sov kanske 25minuter. Mycket skönt. Och sen stannade vi 2min innan vi kom fram för en sista kisspaus och ombytesdax. 

Woho!! Inne i varuhuset runt kl9 och sen var vi klara runt kl18!!! Sjukt!! Helt jävla galet. Men super kul! Och jag som alltid brukar få ont i magen eller nåt, jag mådde superbra. Vi käkade mat vid kl13 och tog lite luft vid kl16 annars shoppade vi järnet. Ska såklart ta kort på fynden när jag kommer hem :-) Hihi

Ligger i stugan på campingen nu. Har varit varken sen lite innan kl6. Precis som vanligt :-) Men det gör inget. Kanske man kan sova i bilen påväg hem sen. Men innan vi åker hem ska vi ta en vända till, både i varuhuset och på utsidan. 

Allas vagnar, Sandras (med min blå korg och tavla som inte fick plats i min vagn), Josephines, min och Fridas. 



 
Tar en liten paus innan säsongstorget som är fyllt med julsaker! :-)



Här har vi halvtid in i shoppingen. Hyfsat välfylld


När vi kom till stugan så käkade vi middag, packade om alla saker (så det går in i bilen på ett bra sätt och inte går sönder) och somnade :-) 




Ullared

Jag är i Ullred!!!


Brb

Ja alltså, pang så brakar man igenom golvet. Så känns det just nu. Men det löser sig alltså. Såååå.. Brb helt enkelt

Ångest

Jag har inte haft nån ångestattack på 144dagar. Snart dax att fira.. haha :P

Wij Trädgård

Mamma och pappa är nyligen hemkomna från utlandet men det stoppar dem inte från att ta med oss till Wij skördemarknad. Som alltid. Hehe. Mycket mysig dag helt enkelt.

Nu blir det snart läggdags för Leo och jag å Daniel ska se en bit på Hobbit.

Hej!


Tjejmilen 2013

Sådär ja. Äntligen har tjejmilen betats av. Tyvärr gick det åt skogen men jag kom runt iallafall. Nya tag nästa år! För anmälda igen är vi. Hehe. Här kommer lite bilder


Tjejmilen2013 är här

Äntligen drar vi iväg till Stockholm!! Som jag längtat! Önska mig lycka till. Nu en dusch sen drar vi!!


Blåsor i handen

Efter att ha skruvat över 500st skruvar har jag en hel del ont i handen men Gud vad det är värt det. Sjukt kul! Å så fint det blir. Inte helt klart ännu men så gott som. Och cykelskjulet och staketet e på G. Woho!


Trallen

Såhär såg trallen ut när vi slutade igår kväll.
Leo var superduktig och duschade och la sig själv så jag kunde skruva. Daniel var å fixade med sin bil.
Idag börjar vi med staketet och det e massor att skruva på trallen kvar oxå. Hehe. OCH vi måste åka till returen med bråtet :-)


Nedräkning

Alltså 2 dagar till Tjejmilen och 9 dagar till Ullared!! Woho.. Dock halvt hemma sjuk idag. Ska åka till jobbet med lite saker nu, sen hem och vila och sen iväg å jobba lite på andra jobbet. Mår sådär verkligen..


Sjuk?

Nu verkar det sig inte bättre än att jag har gått och blitt sjuk. Eller halvt. Det e skitsvårt eftersom kroppen mår halvt bra. Det svartna för ögonen, magen gör ont och har noll flås. Och om en timme kan jag känna mig helt frisk igen.. Å så går det om. Så har det varit hela dagen. Har ju planerat ett gympass imorgon men vi får se hur det blir med det. Om jag ens kan pallra mig iväg till jobbet. Jag borde ju VERKLIGEN då jag har lånat en slagborr som ska tillbaka. Jaja vi får se. Anledningen till att jag kom på att jag ville skriva nu var att styrkan börjar ju komma och ett litet bevis e ju en bild. Eftersom jag gillar axlar, rygg och armar så fokuserar jag ganska mycket där genom att lägga på ganska tungt. Men iaf. 3,5veckas gymmande och jag ser resultat. Roligt!

Nu kommer en sån bild jag lite halvt skäms över men men.. :-) Bjuder på den idag


LCHF

kom och tänka på en sak .. en riktigt bra anledning att käka LCHF är att man sällan är hungrig och man blir så skönt mätt när man käkar.. nu äter ju jag LC men skippar ganska så mycket HF :P Jag blir mätt utan fett oxå så jag skipper helt enkelt kolisarna utan att tillföra mer fett till kosten.
och det funkar bra tillsammans med min träning. och träningen går riktigt bra måste jag säga. armarna och axlarna börjar få lite form och jag känner mig starkare, särskillt i benen. DOCK, ett stort dock, så mår revbenet inte bra alls. Det går lixom inte över. Det är 8veckor sen jag gjorde mig illa. Har inte känningar i mitt vardagliga liv lixom men under träning eller om man ligger på mage och sover så känner jag av det. Och kan till exempel inte sträcka armarna över huvudet och andas in samtidigt, det gör skiiiiiiiit ont.

jaja, lchf iaf, jag tror det har gått lite mer än 2 veckor sen jag började igen. Har fuskat 2 ggr, varav en gång var en (vanlig) macka med prickig korv. Men nu har lixom suget lagt sig vilket är mycket trevligt. Slipper man gå och tänka på socker hela eftermiddagarna och kvällarna.
Jag kollade i ett reklamblad igår och lixom prickade av sånt jag inte kan äta, vilket var nästintill allt! Det är socker socker socker i det mesta vi äter. Galet ju! Men det e ju så världen ser ut så jag kommer ju käka "vanligt" sen igen och käka allt det där sockret.

Trall

Som nästintill alla dagar just nu. Det e fullt upp. Jobba, träna och sen hem å fixa å greja. (Apropå de kom jag på att jag måste hänga tvätten)
Idag e Patrick här och hjälper oss att bygga upp altanen igen. Eller trallen iaf. Sen blir det ett nytt staket och ett litet cykelskjul med. Woho!

(Jag lägger in bilderna i rätt ordning, vi får se om de hamnar så eftersom appen lever sitt eget liv litegrann)


Helgen

Helgen gick så himla fort.
Övernattningen gick superbra. Båda killarna sov hela natten.
Sen käkade de frukost och kollade klart på RöjarRalf.

Jag började fixa med loppisen som vi skulle ha i föreningen. Gick väldigt segt att sälja men man var ju lite bortskämd efter Åhléns-loppisen. :-)

Efteråt åkte vi till Valbo å införskaffade ett par höstdojjor åt mig. Woho! Nu e det september och höst!

Medan jag var vid loppisen så höll Daniel på med rivningen av altanen på framsidan. Näst intill klart nu. Så i eftermiddag kommer killen som ska hjälpa oss bygga upp allt igen. Äntligen!

Igår söndag åkte jag å jobbade och sen träna. Känner av träningen lite i armar/axlar men jag gillart!

Idag e dagis stängt och jag tänkte röja här hemma och åka å köpa nya blommor till köket :-)


Söndag = mätdag

Har minskat lite på 7veckor :-)


RSS 2.0