kundservice- var god bli irriterad

jag försöker ju få tillbaka mitt förra hemtelefon nummer .. men efter att telia (som telenr finns hos) och comhem (min leverantör idag) säger olika saker så ringer jag upp dem igen. comhem först, å de säger bara att de skickar förfrågan till telia och den avslagits 3 ggr .. ringer till telia men den som ringt till telias kundtjänst på senaste tiden vet hur svårt de e att komma fram.
ring ring, en röst säger: detta är en röststyrd kundtjänst, säg vad du behöver hjälp med.
telefon.
jag uppfattade inte vad du sa.
telefon.
jag uppfattade inte vad du sa, så här kan du säga: telefoni, bredband ..
telefoni.
menar du telefoni, säg ja eller nej.
ja.

gäller de fast telefoni säg fast, gäller de mobilt telefoni säg mobil.
fast telefoni.
vilket telefonnummer gäller de?
026615928 (de numret jag vill ha)
detta nummer finns inte hos telia.
(STOR SUCK) jag vet att de inte finns hos telia eftersom de inte finns nåt abonemang, koppla mig för helvete till en människa.
jag förstod inte vad du sa. finns inget telefonnummer eller gäller de annan sak säg övrigt.
övrigt.
ring ring, välkommen till telia vad kan jag hjälpa till med.
STRYP AUTOSVARSTANTEN!!!!!!!!!!!!!!!!

fick till svar att jag måste starta ett abonemang hos telia för att få föra över numret till comhem. jävla byråkrati. åkte till valbo å gick in på telia butiken där för nu vill jag ha svar av en människa. där säger de att numret inte ligger hos telia (som de gjorde 3h tidigare när jag ringde telias kundservice) men hon i butiken kunde heller inte säga om numret ens fanns ..
ska de vara så jävla svårt att få tillbaka ett nummer som e ledig som jag ägt förr? töntigt

så nu har jag skrivit av mig å ska inte älta de mer. jag ger upp nummer-jakten för denna gång.

vaknade vid 7 i morse och bäbis var go som vanligt. somnade om vid 10 å sov till 11 :p hehe behövde lite stödsovning kände jag. sen körde jag en tvättmaskin (å vad jag bokstavligen ÄLSKAR att ha egen maskin, ni som inte har de, undra om ni vet vad ni missar)
åkte (som sagt) till valbo, mest för att gå på telia men oxå för å köpa bäddmadrass så jag får ihop min säng snart. de var ett bra infall av mig.. de var 30%rabatt på den idag! tack tack!! där sparade jag en del hundralappar å kan kanske tanka för dem i stället .. eller ladda telefonen. hmm .. bensin e viktigast men de har gått i väg massa SMS och MMS senaste veckan .. inte så vanligt för å vara mig. det beror på att jag har några å skriva med OCH en telefon som jag gillar.

bäbis sover för typ 7de gången idag nu. hehe skönt för mig :p hihi
nu ska jag se på sex in the city, de var länge sen. kult! ;)

ut! <3

uteliv

jag å leo har varit ute HELA dagen. så himla skönt :p dock har bäbis sovit lite dåligt så han sussar så sött nu.. får se hur natten blir.
utöver att slöa har jag städat hela huset, tvättat en maskin och fixat lite ute igen.
mitt i vilan så fick jag jaga hund oxå. haha kul att en sån sak kan få fart på hela kvarteret, de gick bra till slut iaf :-P


17 par byxor

åkte å hämta tradera vinsten på em igår. asså 17 par byxor låter ju bra men när man får dem å börjar packa upp så inser man hur många byxor 17 par e! herregud, behöver inte köpa byxor på ett år känns de som. 2-3par var lite slitna så de åker till nytt hem på tippen annars var de flesta i kanonskick. vilket fynd iaf .. :P så nöjd.

när vi hämtat byxorna så åkte vi en sväng till mamma å pappa, bara för att vi var ute å åkte. handlade på hemvägen och inser än en gång att jag inte köper mat utan bara dricka. blev 2 liter jos, 3liter mjölk, 1,5liter fil och 1liter yoghurt. Å kakor såklart .. haha

skulle natta leo i går vid 2030 men de slutade med att jag somnade först. sen orkade jag inte göra nåt mer (jag vakna till efter 30min typ) så jag somna om. så jag har sovit sen 21 :p hehe

idag bara vila!


varmt varmt varmt

japp, idag med. e så nöjd med vädret just nu.

vid 11 åkte vi till valbo idag, fick en släng av akutshopping abstinens idag. de var vågen efter shoppingen i lördags. så idag köpte jag 2 vita linne, ett på MQ (tack för presentkort) och ett på gina.
najs najs :p

sen tog vi en sväng på donken och leo väckte theo genom att vara missnöjd och bara skrika. :p haha att ta med barnet till jobbet när båda jobbar kanske inte e så bra :P

på hemvägen käkade jag min bigmac med morötter och jos. jag e duktig på att inte käka PF numera *klapp på axeln*
när vi kom hem var de snabbt mat till bäbis och byta om lite för jag svettas som tusan i värmen nu och linda har sagt att jag fortfarande kan skylla på grav.hormoner så då gör jag de. jag svettas så mycket för att jag nyss var gravid.
sen en promenad till öppna förskolan, den promenade var i minst sagt snabb takt då vi var lite sena. skulle möta (tror hon heter) johanna där. så jag blev svettig igen :p haha

e ganska mysigt å sitta på golvet och prata med föräldrar med barn i samma ålder. de ger mig mycket i utbyte.
leo somna efter en timme så vi gick hem (eller jag gick, leo åkte. jag skulle vilja att de var tvärtom nån gång, gud så skönt de skulle vara)

när vi kom hem tog jag på mig bikini och shorts och pilla lite i trädgården. de e så mysigt å skönt (förutom när man råkar gräva upp 10 larvar! äckligt!)
la till rätta lite stenar runt rabatterna sen vakna leo. han fick mat och blev satt i babystolen (jag har akut hjärnsläpp å kommer inte på vad de heter, babystol?) jag vattna gräsfrön å nu sitter vi här. ska snart hämta tradera-vinsten. skönt värre, dumt däremot att jag var duktig å körde in bilen i garaget men de e bara att ta ut den igen.

de var min dag hittills i detalj :p hihi

ut!

sömn ab

bäbis somnade ca 22 i går å jag 23, han sov till 0130 för lite mat å sen sov han till ca7. då vaknade jag å gick att kolla till honom, hade ju inte hört nåt av honom sen 02 då ligger han å flinar åt djuren i mobilen och bara e glad å vaken. haha vad kul. tog upp han i min säng för å mata lite och sen var han vaken å pigg .. jag var trött trött trött :p hehe men de gick bra, hade ju inget val än att gå upp.

idag ska vi åka å hämta en traderavinst, 17byxor för 200kr och sen till öppna förskolan.

instängd katt

hade stängt in sina i en byrålåda idag .. 3 timmar satt hon där innan jag hörde henne .. haha


trädgårdsarbete!

idag kom mamma och pappa hit å motiverade till trädgårdsarbete, å herregud vad saker vi fick gjort .. eller mest mamma å jag för pappa låg å sov/sola/vila på min utesoffa :p

har fått pallkragar som jag nu ska fylla med jord å plantera blommor i


jag rensa massa ogräs mellan vinbärsbuskarna. galet mycket rötter! :p haha
sen fixade vi rabatten på framsidan, den såg ju ut som hej-kom-å-hjälp-mig förr. nu vart den mest tom :p haha
ska plantera ut lite perenner så slipper jag bry mig så mycket om den. e ju roligare att vara på baksidan tycker jag.


allt de vita som ligger i rabatten e avskrapad färg. de roade jag mig med när mamma å pappa åkte vid 12. har skrapat en hel del dålig färg redan men e mycket kvar. sen ska vi måla. ska bli kul! gillar ju å pilla ja!


nån som vill tvätta min skitiga bil?

gissa vaaaaaad ...

japp jag ligger i sängen igen. bäbis har somnat så himla bra de senaste dagarna nu (peppar peppar)
jag e verkligen lyckligt lottad!

kollade på robinson nyss å jag e minst sagt besviken, min favorit erik billing åkte ur i duell mot jarmo.. suck.. inget mer ögongodis på lördagarna nu.. han var ju underbar! :p hehe

sommar!

WOW .. idag var de skönaste vädret nånsin ju. :p hehe ..

började dagen med en tripp till mamma å pappa för att lämna leo. åkte ner på stan till 10 och handlade. de blev en hel del! e så stolt över mig själv att jag äntligen köpte lite kläder jag kan ha. de började på MQ med en kjol. (de e smårandig i vitt å marinblått, fläckarna e från solstrimmor)



sen vart de en tur på HM, lindex, kappahl, gina tricot och stadium. Keps till leo, klänning och tunika/klänning på HM, leggings på gina och bikinitop från stadium.



å pikebodyn från igår



efter shopping blev de lunchdate på tennstopet. de var kanon god mat och trevligt sällskap. :p sen åkte jag hem till mamma å pappa igen å la mig i solen. varmt varmt.. jag e inte så förtjust i de å jag e lite för rastlös att bara ligga i solen men de blev kanske 1h i solen iaf å sen leka med leo. han e mycket mer van att vara ute nu än för några veckor sen. de märks så väl för nu tycker han de e mysigt å vara ute, de gjorde han inte förr. blåst i ansiktet å så himla ljust. men de går bra nu som sagt. (nu svamlar jag tror jag)

de var väldigt skönt igår kväll att ligga i sängen å käka ananas och kolla på film iaf. vuxentid!!! :P hehe

blev spontangrillning hos föräldrarna innan vi åkte hem. var hemma runt 18. lååååång dag, men väldigt skönt. å jag e mäkta stolt över mig själv som köpte kläder!

nu e planen att ta en dusch och smörja in mig med nåt efter-sol medel. jag e ju äckligt noga med att smörja in mig med spf när jag e i solen, men nu blev de inte så å då vill jag smörja mig efter jag varit i solen istället då. bättre sent än aldrig.

först lite mys med leo!

over and out

blir inte riktigt som man tänkt sig

jag har tackat ja till lunch iaf. får se hur de blir.

var meningen att jag skulle sova nu men en av mina favvo-filmer går på teven så jag lyxa till de med ananas och film :p hehe

bäbis sover fortfarande, se himla skönt! nåt gör man rätt iaf :P

allt hade varit lite bättre med chips och dip oxå! haha, jag tror jag kompencerar de med att INTE göra mina 150situps och 100rumplyft idag. busigt värre :-)

ananas vad min enda last när jag var gravid


dålig på å uppdatera

mm de e jag.
natten till idag var helt underbar. tack bäbis.
drömde om att parkera i p.huset 9an på stan. som alltid, när jag drömmer så sover jag bra så de e väl ett gott tecken då.



idag vakna vi vid 8. gick upp, käkade frukost. bäbis var vaken å mysig som vanligt i några timmar sen var de 30min sömn och jag fick plocka ordning lite hemma.
sen åkte vi och hämtade mormor för att åka ner på stan. eftersom jag hade drömt om p-huset så åkte vi upp där och parkerade. käkade lunch på waynes, så himla gott!

idag var vi ute efter mjukisbyxor till mig, tjockare tröja eller tunnare jacka till leo och nån body med korta ärmar till leo. å vi kom hem med allt! *wee*

om nån får för sig att köpa kläder till leo nån gång så gör en mental notering att mamma (jag) gillar hängselbyxor och pikebodys. jag har aldrig sett pikebodys förr men de var ju supersnyggt! köpte en sån å bild finns på kameran men jag ligger i sängen med en sovande bäbis så jag lägger in bilden imorgon. 

hmm .. blev just utbjuden på lunch av en kille men jag tacka nej .. e jag dum eller?!?! fan vad jag hatar att ha för mycket stolthet.. de resulterar ju bara i dumhet! suck ..

mössa mitt i sommarvärmen

när jag var ute på min promenad i morse laddade jag med mössa för jag vet hur ont jag får i huvet när jag blir kall om öronen. å visst känner jag mig själv bra! ont fick jag å mössan åkte på. såjag gick med öppen jacka å mössa på huvet, svett på ryggen och is i öronen :P

å ja, folk glodde. särskillt de gårdar där folk satt å solade och jobbade i trädgården .. :p haha


nu ligger jag i sängen med datorn och väntar på att bäbis ska somna. han e snäll å ligger i sin egen säng å jollrar och skriker lite ibland. helt vaken. :p


får se om man får en lagad måltid och trevligt sällskap inom några dagar/veckor då. skulle vara trevligt


ut!


torsdag ..

idag tog vi en promenad på en timme innan 10 :p usch så olikt mig :D

nu sitter vi allihopa på altanen och myser.


de e så himla skönt ute!

(svårt å komma nära love när hon e ute, å svårt å få sina å ligga still :P haha. bäbis däremot sover gott)



å vilken kanon-natt

så himla bra natt. bäbis somna vid 22 och sov 2-3timmar i stöten. å bara lite mat å sen somna om på en gång.
skönt värre! han kom upp i min säng (ok jag bär honom) vid halv 6 .. :p

idag e planen att komma ut i solen så mycket som möjligt. ska ta en promenad nu när bäbis blir trött, de blir nog när som helst.

annars inget nytt typ .. :p

jo just de, käkade gummi igår! innehållsförteckningar e dumt att läsa!

sov sov sov

så har vi äntligen vaknat .. eller jag iaf :p haha .. bäbis har sovit ett bra tag å jag fick mig 30min iaf. så himla skönt.

snart kommer mormor å morfar på besök och de har med sig lite mat. skönt å slippa det idag.



nån som har en bluetooth-sticka liggandes som jag kan få ta över? :-) jag fattar inte hur de fungerar med sladd från  nya telefonen och de finns en del söta bilder på den ju. :p

...under solen

inget nytt ..

en helt okej natt.. jag vakna vid 0730 av att bäbis ligger å skrattar å myser å då måste man ju vara med :p så de var bara å gå upp :p

idag har jag hunnit med ett besök på MVC, har ju nån cellförändring på livmodern å nu var de dax för koll igen så värderna inte åker bergochdalbana.

de e halvvamt ute oxå, de e svårt att klä sig rätt då. typ 12 grader å sol/moln .. inte värt å lägga sig ute i sola medans bäbis sover .. hmm ..
undra vad jag ska göra idag .. borde tvätta håret .. var ett tag sen nu .. hmm .. '


förresten 66kg ligger jag på nu. de var lite jojo några dagar men nu har jag inte varit över 66 på 4dagar .. grattis till mig .. men de går lite för fort, e lite rädd för att gå ner för mycket oxå .. jag vill inte vara för smal heller .. svårt balansgång de där


Vila- i morgon kanske :p

mm .. blev en sväng till barnens hus på dagen å sen till mormors jobb en snabbis. skönt å komma ut lite även om jag e trött trött trött .. :p

när jag kom hem slet jag upp de 3 lavendelna som stod på framsidan. har nog aldrig sett så stora lavendel förr. men nu e de borta iaf.
nu ligger bäbis i dvala på soffan, när han slumrar ska jag gå ut å vattna gräsfröna som vi sådde på baksidan. (lät som de var ett fåtal men de e en hel del nytt gräs som ska upp)



tänkte på en sak idag. de e väldigt "modernt" att fota numera. att göra saker och fota allt. fina bilder, portätt, macro, vyer osv. men vad hände med att njuta av upplevelsen.
var ett par på teven som flög helikopter och båda två höll på å fota hela tiden. visst man vill gärna ha minnen och sånt men de kändes lite som att fotograferandet tog bort en stor del av upplevelsen.

luta er tillbaka och njut av livet!

över


tisdag=vila

usch, de blir som en ond spiral.
tanten e jobbig, bäbis blir jobbig av att jag e irriterad, jag sover mycket sämre, bäbis sover i sängen med mig, jag sover ÄNNU samre av de.
inatt har jag vaknat en gång i timmen å bäbis vill snutta .. får så ont i ryggen och blir så trött när jag vaknar. idag känns de som att jag blivit överkörd av ett tåg eller nåt. å där fortsätter den onda spiralen..

förrsten fick jag ingen tidning heller .. får iaf tidningen 1 av 3 dagar .. suck .. sova?


ut(slagen)

less jag blir

det som förstör mitt liv just nu e den jävla granntanten. jag hatar henne!

orkar inte skriva om min kanondag för jag blir så less på kärringen. hade en jättebra dag idag iaf.

ut

prutt

jopp, de e bäbis bra på. haha

jag har ont i huvet å ont i magen sen igår. vet inte varför jag mår dåligt för .. men men ..

flytt?

nu har jag fått beskedet att granntanten ska flytta iaf. vet inte när bara att hennes son ska få in henne på hem.de tröstar jag mig med idag när de e värre ljud från hennes del än på mycket länge!

suck ..

har varit å hämtat en ny säng idag .. ska bara komplettera med en ny bäddmadrass och nya ben :d sen ligger jag bra igen (å sover bättre hoppas jag, sover ju inte så bra i denna säng)

över

nyttig nyttig

först 1timmes promenad nyss å nu frukost .. mår bra nu asså .. :p hihi
ps. bäbis sover!

ut!

sova snart?

nu ligger bäbis i sin säng å skriker :p haha
som vanligt då .. han vill verkligen somna i min säng .. men idag ska jag stå ut lite längre med hans gnäll innan jag ger mig! får se om de funkar ..

när jag stod i duschen efter promenaden så hängde skinnet på magen väldigt.. på gott å ont, gott=vikten försvinner, ont=inte så vackert direkt .. haha.. fördelarna överväger


ut


note till mig själv

köp en håv!

promenad

så där ja, typ en timmes promenad. hur otränad som helst så jag behöver de verkligen verkligen verkligen! när jag kom hem så hade jag så fruktandsvärt ont i magen. så blir de när man får för mycket motion än vad som e nyttigt  ;)
de har gått över nu iaf å bäbis e bara glad å vaken. som vanligt.

gjorde om vagnen till sittvagn när vi skulle ut för jag visste att bäbis inte vad så trött å de gick kanon. han klaga lite lite lite sen så vart han nöjd med att sitta å kolla på oss å sen somnade han. jag vill oxå åka vagn! gud så mysigt å skönt ju. 
 




varför e de så kallt ute för? de e ju så himla fint väder. jag sitter nog inne resten av dagen å bara myser. e lite trött (mest efter natten)
bäbis somnade inte om i sin egen säng nångång så jag gav upp. 0130 hade jag sällskap av leo och love i sängen. jag har en mindre säng nu ju så de blev lite trångt men de gick.

jag skulle vilja ha ro å tid till att se en film med nån å vräka chips å dip typ .. men 2 saker stoppar mig, jag vill inte göra det ensam och jag vill inte förstöra viktnedgången nu när de rör på sig neråt för första gången på några veckor.

nu ska jag vila ögonen

over

suck suck suck

kvällen igår slutade med att jag somna iaf. efter att ha sett några killar kissa i min rabatt och sen dra upp mina blommor på framsidan .. fan vad less man kan bli.

nu håller granntanten på å städar (eller river väggar) för de låter som hon drar saker på golvet hela tiden .. suck ..

å de e fint väder MEN kallt idag .. suck igen ..

ja dagen har ju börjat bra .. inte ..

ut

fyllekväll

jopp, då sitter man här igen då. bäbis har sovit några timmar å jag själv kan inte sova. blir så trist när vi inte e i fas ju. men de går, så länge bäbis sover på nätterna iaf. hoppas han inte vill ha mat var annan timme som han ville natten som var.

jag har lite dåligt samvete över att jag mådde dåligt igår å hade lovat bort mig men orkade inte å sen idag så var de så himla fint väder att jag ville fixa i trädgården i stället för att gå bort dit jag lovat mej 2 dagar på raken. förlåt :( :(

ligger i sängen å kollar på "the beach", en inte allt för bra film tycker jag samtidigt som jag lyssnar på fulla ungdomar (?) som fyllesjunger wonderwall. de e fest i lokalen som ligger bredvid mitt hus men de brukar inte vara så länge. oftast åker de med bussen som går 2355 in till stan. man hinner kliva på innan 24 om man kliver på här, efter 24 e de nattillägg på massa pengar.

bäbis krånglade lite vid nattningen idag men verkligen inte i stil med hur de var för en vecka sen. jag e så himla lyckligt lottad att ha leo som son. jag älskar honom verkligen.

out

blond

har ju glömt å lägga upp bild på hur håret blev efter 2 blekningar (i lagom takt)

skit under naglarna ..

japp .. efter 3½timme i trädgården med mamma så har vi både fått bra ordning på gräsmattan och massa jord under naglarna. har bestämt hur jag vill ha de och gjort grovjobben nu.

                                                                              

åkte imorse iväg å köpte en ny leksak till katterna. billigt billigt vart de! :p haha de e de värda

borde (läs: vill) köpa en hoppgunga till bäbisen snart. han står mot min mage med rumpan sin mot mina lår och en hand på magen. så han skulle nog uppskatta en hoppgunga om nån vecka.

över ut!

tillväxt på g?

bäbis somnade om å jag behövde aldrig gå ur sängen igår :P skönt .. :D men jag sov skit dåligt .. drömde MASSA saker .. trist värre.
och sen var bäbis extra hungrig inatt, men när jag tänker efter så var han hungrig oftare än vanligt igårpå dagen med så devar lite logiskt, mellan 1½å2 timmar mellan matningarna. de spädde ju på de jobbiga på natten.

vaknade imorse (okej för 25min sen) till strålande sol. varför e de inte mer än 5 grader? suck .. :p aldrig e man njöd

kvällarna

de e nästan lite läskigt lätt att lägga bäbis nu.
eller just nu i skrivande stund ligger han å halvgnyr i sin säng men han har sovit sen 2030 å han somnar nog om snart igen om jag kan tyda de lätet rätt. om man går dit så blir de värre så de e bara å hålla sig därifrån tills han slutar alt. skriker.

igår somnade han 21 (i min säng) å sen sov han hela natten. la över honom i sin säng vid 23 kanske. precis som igår då, la nyss över honom i sin säng de e väl därför han klagar lite. han har legat å snuttat i 1½h på mig :p

jag gillar mina nya telefon lagomt mycket. inte så där att man bara vill pilla på den hela tiden (hade inte funkat med bäbis de) men inte heller att jag känner att de var ett felköp.
jag gillar den så pass mycket att jag vill använda den iaf. de ville jag ju inte med den andra telefonen. :P måste dock vänja mig med nokia igen. jag skickar en hel del blanka sms just nu :p haha .. knapparna e ju lite annorlunda motför S-E. men jag e en nokia-tjej i ryggraden. haha




nu blev de tyst från bäbisrummet. å eftersom jag e mamma så måste jag gå å kolla om han sover eller vad han gör .. men jag e inte så nojjig att jag måste springa nu nu nu  .. jag gör de när jag har skrivit av mig klart.


jag har en sovande katt mellan armarna där jag sitter å skriver i sängen. hon vill alltid vara med.. :P men de e mysigt så länge hon inte kliver på datorn (eller på bäbis när han e i närheten)



förresten, de senaste dagarna/veckan har jag haft över 25läsare om dagen. coolt :P



nu ska jag kolla på den skrämmande dokumentären om bantande småbarn på trean (samtidigt som jag ska göra mina 100 situps haha)

över ut (ps. de gryr från bäbis igen, se så fort de kan svänga på den 6minuterna de tog att skriva detta inlägg)

bäbissim

bara en tanke apropå bäbissim. varför kan man inte använda den uppvärmda poolen när de inte e "kurser" där? om man inte vill betala 1000kr för några gångers babysim utan bara åka å bada med sin bäbis, varför ska man då behöva bada i 32grader i "äventyrsdelen"? hmm ..
måste skaffa nån badbjöja till bäbis oxå, men herregud vad de tar betalt för de!

lillen väger ca 6.5kg nu! å e 63cm lång, de e 10 cm mer än när han föddes! de går så himla fort ju! 3 månader idag! :p


(leo 1 månad)

klump i magen

usch jobbigt, men nu plockas alla prylar som inte e mina bort iaf. men hur lång tid ska de behöva ta.. suck..
han e ju inte snabb direkt

rullande bäbis!

nu så, nu e från mage till rygg avklarat. en gång, ingen gång. två gånger, en vana. i förrgår kväll gjorde leo en vändning från mage till rygg å i går på dagen gjorde han de en gång till så de så .. hihi

jag försöker vara lugn även fast jag mår rent sagt piss just nu.
lars kommer redan idag, redan om några timmar. hade önskat att jagslapp träffa honom nånsin igen. suck .. ont i magen och kunde verkligen inte sova igår. bäbis somnade för natten 21 (!!!!!!!!!!) å jag somna runt 01 .. :( :(
vill bara att denna dag ska vara över å jag gick just upp .. suck ..

sova sova sova

var en jobbig förmiddag för bäbis så han sover bara nu. tog en promenad runt 14 å sen dess e de ZZZzzzz...
han ligger i knät på mig å katterna på sidan om i soffan. mysigt. :)

nu har jag tränat några gånger å jag vägde idag 67kg! *wee*

spruta

idag har vi varit på BVC och fått 3-månaders vaccinationen. två sprutor, en i vardera lår. de gick kanon! bäbis var så glad ändå, skrek i typ 1min sen e de lugnt.
efter de var de föräldragrupp igen, denna gång var de en aningen roligare eftersom man såg hur alls barn växt och utvecklats. wow, verkligen, på bara en månad! hihi
vi bestämmde oss för att gå till öppna förskolan på måndag klockan 13.

nu ska vi packa ihop lars´ prylar för han kommer å hämtar dem på fredag (2½månad efter han lämnat oss, grattis) så äntligen slipper man gå å tänka på allt sånt som ligger. ska nog ställa ut allt i garaget så han inte ska gå in i förrådet eller inne. vill slippa honom för alltid ju.

bäbis sitter å skrattar i babysittern nu. jag ska kolla om jag finner en säng på blocket.

over out

vikken bra dag!

idag har vi gjort mest ingenting! men så himla mysigt har de varit.
en promenad i rask takt efter lunch å sen har både jag å bäbis legat å sovit på altanen, å katterna var med oxå för den delen.

nu ska jag bara få tid över till å gå å duscha å sen e de teven som gäller. DH i hela 2 timmar ju, grattis sverige. haha


ut


första natten i sängen tillsammans

jopp, de gick inte å få honom å sova i sin egen säng i natt. klockan kvart över tolv gav jag upp å la honom med mig.. sov sådär ..

snart kan jag svara i telefon oxå för ja har beställt en ny nu. dumt med tanke på hur mycket de kostar men jag behöver ju en telefon man kan göra mer än att skicka sms på.

idag såg jag till å med granntanten. hon som gömt sig sen i december. tror att hon aldrig går ut.

bäbis ligger i babygymmet å stor katt sitter i barnstolen vid bordet. jag ska läsa morgontidningen nu sen ut på en promenad när bäbis börjar bli trött.. inom några timmar

över och ut

magen

alla jag pratat med angånde min "sträng" på magen efter graviditeten har sagt att den ska gå bort av sig själv/blekas allt eftersom men idag när jag låg i badet skrapade jag på den med nageln å MYCKET av de mörka försvann. nån gång till med nageln så kanske de går bort helt.
då kanske man kan ha bikini till sommaren trots allt! *Weee*

jeans!

Yes! Nya jeans, ny jacka, nya skor.
En perfekt shoppingdag. Jeansen fick jag i present igår och det andra jag köpte gick på en tusenlapp ungefär. så nu har jag lite kläder som faktiskt e i rätt storlek. fann en kanontröja på HM i den underbara färgen korall-röd men den fanns inte i min storlek, skit. annars blev alla kläder som vanligt, brun/grå/beige. de e typiskt mig men men.
känns bra iaf.


röd måndag

idag blir de lite shopping å sen bara hem å vara.

ena benet e slätt å fint å andra e bra vinterhårigt. klarar jag å "göra" ett till ben. uuuuuuh ....

finns de nåt värre ..

.. sätt att ta bort hår på benen än att rycka? epilator alltså .. fy fan säger jag bara .. ett halvt ben (smalben) gjort å nu vill jag inte mer


sol sol sol å värme

NU e snön borta ju. NU får man börja tänka på sommaren. tyvärr faller mina tankar på nåt så oväsentligen som figuren (på mig) men men .. får väl hoppas att de går å göra nåt åt då. work in progress, har dock fastnat på 68kg.

hade lite kalas hemma hos föräldrarna idag för pappa å mig. fick bara bra saker ju, de e lite ovanligt faktiskt. högst på topplistan ligger presentkort på kläder (för då MÅSTE jag köpa kläder) å sen kommer mina byråer.
tack å bock.

bäbis sover i bilbarnstolen sen färden hem. borde göra mat men nu när ni vet vad jag har i kylen e de ju inte de lättaste. suck .. får väl göra en macka med ost iaf.

over and ut

vad saras kylskåp innehåller



inlagd gurka (som jag inte tycker om), ost, margarin, potatis som slagit rot i påsen, bakmargarin, vatten, gele, sylt, marmelad(2burkar), parmensanost och en öppnad förpacking ersättning till leo. i dörren står senap, ketchup och äppeljos (oblandad som mamma köpt nån gång för ett tag sen å jag tycker de e bra å spara oöppnat utifall jag behövde de nån dag (?????)


nån som vill laga mat hos mig?


födelsedag

idag blir de lite firande i de fina vädret. snacka om vårkänslor! känns himla bra iaf. borde åka å köpa ett par strumpbyxor innan jag åker till sätra. hmm.. får se om jag orkar. men visst har de strumpbyxor på ica.. har för mig de iaf, ska nog åka dit å har de inte där så skiter jag i de.

över ut


vår vår vår

mm vårkänslor, ja!

fann en fjäril i trädgården å slog upp att den hette sorgmantel å e visst inte den vanligaste fjärilen direkt.



sen en underbar påskbild bara. har verkligen bra känslor idag, sen att hårfärgen funkade e ett steg i "rätt" (blondare) riktning. underbar dag alltså :p'



ut

hmm jaha ööh

igår var vi hemma hos mormor å morfar på dagen men bäbis mådde inte riktigt bra utan skrek å grina å sov mycket. trist med sjuk unge bara. sen hem till gammelfarmor på kvällen å då fortsatte maratonsovningen. de e bra, för då kanske han sover av sig mer av de sjuka. :P

jag har sovit skitdåligt inatt, vaknat en gång i timmen ungefär. trist värre för bäbis sov ju bra som vanligt.

nu sitter jag med färg i håret för andra gången denna vecka å bäbis sover. mer intressant än så e inte våra liv just idag.
jo förresten, de e bra väder borde vara ute ju, snart, kanske :p

påsk

ja varföt firar vi påsk egentligen? jag måste googla de, så om nån frågar å jag drar värsta bakgrunden till påsk så vet ni att jag fuskat och alltså googlat.

än en gång, påminnelse, släng på posten på lådan. suck

nu funkar de bra med att bäbis sover i egen säng. himla skönt bara att när jag sover många timmar på raken så sover jag djupt och då drömmer jag mardrömmar (å vanliga drömmar med)
leo hade dock ont i morse igen, stackarn. å så e han snorig oxå :P

i går tog jag mig en påsktårta (igen)
 

nån som undrar över hur de går med viktnedgången apropå tårta så går de bra. fortfarande 68kg så varken upp eller ner när vi var borta.

igår invigde bäbis att sova i pyamas efter att jag läst en artikel i amelia baby angående sömn och rutiner. kan verkligen rekomendera den tidningen till nybliven förälder.


idag fick jag väcka bäbis 0930, sen åkte vi till köpis. var ute efter en skjorta till leo, en tröja till mig och nåt till leo som mormor kunde lägga i hans påskägg. så vad blev de då? inget till mig som vanligt men både skjorta och present till leo. suck, jag kan verkligen inte köpa kläder till mig själv, var lika i fjällen oxå, velig. ja ja, i ett annat liv kanske. hjälp?

eftersom jag fyllt år har jag fått lite presenter. eller 2 iaf. :p
de har jag skruvat ihop idag. bara å satta i lådorna i nr2 kvar nu men jag blev fast här med sovande bäbis i knät. :P


imorgon blir de middag hos gammelfarmor å egentligen skulle vi åka till fam mälby-gladh men leo e ju lite sjuk å jag e inte helt frisk heller så de känns som en dålig ide ju.

min bäbis e bäst! ;P

ut

sjukling

jag tror ändå att leo har ont ja. han sover på natten men på morgontimmarna så skriker han å ålar sig å sparkar VÄLDIGT mycket. tycker så himla synd om honom, vet ju inte vad jag ska göra. menmen ..

natten var bra iaf. la bäbis för natten vid 2140 men han somna inte förrän 2230 men de var okej. tog upp honom en gång å la honom bredvid mig (å katterna) i stora sängen å sen gick de bra när han fick komma tillbaka till sin egen säng. sen sov han till typ 3 å sen till 6 då han började skrika.



påminnelse till mig själv, lägg svarskortet från Vi föräldrar på lådan IDAG!

över och ut

tisdag

idag fyller pappa äldre. igår fyllde jag (dock inte äldre)
dagen idag spenderades i sängen. inte för att jag sovit dåligt inatt utan för att de var dåligt väder ute. när jag å bäbis tillslut gick upp ur sängen så hade diset försvunnit och de var typ 5grader å sol ute. men de spelade ju ingen roll för jag å bäbis skulle åka till hälsocentralen med leos utslag/eksem (vad de nu är)
tant-syrran var den trevligast jag nånsin träffat inom vården. hon tog sig tid att busa lite med bäbis som var på sitt bästa bästaste humör å prata lite allmänt hur de gick å hur jag mådde. VÄLDIGA pluss till henne.
hon kunde inte riktigt ställa en diagnos på leos eksem på armarna men intygade att de inte var nån fara utan att jag skulle köpa en kräm på apoteket och smörja några dagar å se om de blir bättre.

nu har jag släppt ut katterna på min fina altan men sitter inne med en bäbis som inte riktigt kan bestämma sig om han e glad eller inte.
impulsköpte glass från glassbilen när jag kom hem oxå. haha kanske bra å ha när de blir varmare å varmare.

förresten, varför börjar jag grina när jag köper fel saker/-er på affärn, kan ju inte skylla på graviditetshormoner längre (kände inte av några sånna hormoner men man hade ju alltid ursäkten nära till hands)
köpte nya nappar på ICA för 50kr, jag var jätte noga med att se att jag tog ur "rätt" hög. esska, 0-6månader OCH latex. bläddrar i högen å tar den förpackningen med motiven jag inte har. när jag kommer hem så ser jag att de e silikon. suck, de hängde fel de e ju supersäker på. silikon e mer hårt och en lite annan form (å färg men de påverkar ju inte fuktionen för leo)
å ja, de kom tårar ..
kan de bero på att jag inte egetnligen har råd att "slänga bort" 50kr? så kanske de e, min ekonomiska situation e ju inte den bästa även om den blir bättre å bättre.
suck har jag inget annat å skriva om och tänka på.

nu har bäbis suttit å gungat ett tag så de e dax å byta ställning. å snart får jag tårta och (antar jag) presenter så måste städa undan lite innan besöket.

över ut!


ännu en bra natt

japp, helt ensam i spjälsängen ännu en natt. så himla skönt för mig att sova i HELA min säng.

ska avslöja vad de e för dag idag oxå, de e dagen efter min födelsedag (som jag förövrigt tillbringade helt ensam med bäbis)

lite bilder




vår

nä håret blev inte blont. suck .. å så var de "blondspecial" på wipeout igår, snacka om å retas! haha
ska försöka igen om en vecka, vill inte göra de på en gång bara.

idag e de värsta vårdagen! så himla skönt. har sopat runt hela häcken på framsidan å plockat skräp runt min tomt å slängt ut den sista snön på gräsmattan å varit å köpt blommor (påskliljor) som jag planterat i olika krukor. köpte lite småsaker å ha hemma på altanen oxå.
jag lovar att aldrig bo där jag inte har nån gräsmatta! :P

vad e de för dag imorgon?

hårresande

mm håller på å blir blond nu. har aldrig använt HMs blondering så vi får se hur de blir, de känns inte riktigt riktigt bra men de visar sig om 30min när de e dax å skölja.

har fixat i uterummet idag. möblerat om, tagit fram alla krukor å tänkt på vad för blomster jag vill ha där å bara fixat lite. gjort lite påskpynt å så oxå. å hissat flaggan! man ska ha svenska flaggan åtminstånde på dagar värda att fira!

jag har slutat ge leo magdropparna nu och han verkar BÄTTRE av att inte ta dem. udda.. men jag ska låta de gå några dagar innan domen faller angående dropparnas framtid.

nu rör sig bäbis, han sover å jag hoppas han fortsätter sova minst tills jag sköljt ur färgen. (vilken färg e blondering?)
25min kvar!

sjuk(t) kul

jopp.. sjuka var vi å kul var de

RSS 2.0