Vagnen e hemma! Woho!

De ringde igår om att vagnen kommit oxå så vi hämtade den idag. Ska ta lite bättre bilder sen. E så fruktansvärt trött efter dagen men här kommer nån iaf :-)




Torsdag

Alltså jag vet inte vart dagarna tar vägen. Det e så konstigt. Jag e ganska uttråkad av att bara vara hemma men ändå försvinner dagarna i en rasande fart. Sover ännu sämre just nu än för några dagar sen. Somnar oftast runt kl22. Och runt 2330 får toan ett besök, sen under natten orkar jag inte kolla klockan men minst två gånger till blir det. E uppe 3-4gånger per natt. Men men. Sen kl7 går jag upp, går med Leo till dagis och går hem. Fastnar ofta framför teven nån timme. Käkar lite frukost. Sen vet jag inte vad jag gör lixom. Käkar lunch runt kl12 lixom. Å sen sover jag kanske en sväng. Ligger i sängen till 1445 då jag hämtar Leo och går hem å umgås lite innan jag lagar mat. Sen e det ju kvällstv och sova igen. Fattar inte alls vart tiden tar vägen. Skulle vilja kunna säga att jag pillar i Leos och/eller Loves rum men det gör jag inte. Jag hinner inte. Och jag orkar inte. 
Fast i och för sig så hämtade jag spjälsängen i början av veckan och har monterat den. Har ingen bild men ska väl ta en antar jag. Så lite har jag åstadkommit denna vecka iaf. OCH jag har köpt en Ozone-sittdel till vagnen. Hehe. Har dock inte fått hem den än då schenker skickade den från Kristinehamn ner till Borås och det e där den e just nu. (Köptes i måndags, torsdag idag) Kommer bild på den med. Men har inte fått hem vagnen än heller så det e ingen brådska egentligen. 
Ja så ligger läget. 

Ringde faktiskt till mödravården idag, ibland kommer tankarna ikapp och jag tycker jag har så sjukt stor mage. Vad tusan är det där i lixom? Haha. Men hon lugnade mig efter att ha lyssnat på mig och sedan läst igenom min journal. Gissningsvis är det en ganska stor bäbis och antagligen har jag mycket fostervatten. Ska på kontroll nästa torsdag så jag håller ut tills dess. 

Leo kom å myste lite igår ❤️


Vagnen :-) 


Liggdelen 


Ozone-sittdelen (lånad bild med samma färg, carbon black) Funderar oxå om man ska lägga några hundralappar på att byta bågen till en Superviking-båge som är swing-away. Vi får se. 

Sen har jag faktiskt köpt en begagnad sidebag oxå. 
Jaja nu vart det mycket vagnssvammel här. Får återkomma när sakerna e hemma. (Sidebagen Och liggdelen har vi ju redan men ändå, det väsentliga saknas)

Senaste i graviditeten

Ja, jag ska ta å dra igenom lite. Går in i vecka 32 imorgon. Tiden går väldigt fort, hinner knappt med nåt känns det som även om jag bara går hemma å degar. Vissa dagar kommer jag inte ur sängen mer än för matpauser :-) Och vissa dagar mår jag bra förutom att det e tungt såklart. Jag försöker att undvika att gå upp å ner för trappen så mycket så bland annat duschar jag nere nu istället för uppe. Har inga känningar i ryggen alls (undra hur länge till) och inga foglossningar. Kan absolut inte ligga på rygg i sängen för då blir jag illamående utan det e vänster sida som gäller om jag ska ligga ner. Fram mot eftermiddagarna så blir jag superstel i ryggen dock. Så om jag har legat en stund på sängen eller soffan å sen rester mig upp ("välter" mig ut sängen) så tar det några sekunder innan jag kan ta ett första steg å sen tar det några steg innan stapplandet ger med sig. 

Jag går upp mellan 2 och 3 ggr varje natt och ibland om klockan är runt 3-4-5 så kan jag inte somna om alls. Då ligger jag å fipplar på telefonen å mestadels letar jag efter en Ozone-sittdel att komplettera vagnen med (som vi inte fått än) Hehe. Vet inte varför jag har snöat in på att ha en extra sån men det har jag. Vi får se hur det blir med den saken. Vågen står på plus 15kg och det e fortfarande ett kilo per vecka som jag går upp. Äter inget speciellt tycker jag, inte heller så himla stora portioner men men.. Jag har lagt på mig väldigt mycket vatten dock. Tar man på mina lår så lämnar fingrarna vita spår några sekunder efter man släppt. Ser helt sjukt ut. Mina fingrar e svullna delux och lixom fläckiga eller hur man ska beskriva det. 


Jag försöker peta lite i både Leos och Loves rum varje dag. Lite för att drömma mig bort och lite för att det e för tungt att göra allt på en gång. Det e väldigt mysigt att gå omkring å bygga bo när man är gravid och denna gång har jag ju lite andra förutsättningar än förra gången så jag njuter, jag lovar :-)


Sen försöker jag att inte tänka på alla saker jag missar för jag inte orkar eller kan. Sånt som man får dåligt samvete för, gå i skogen med Leo funkar inte till exempelt. Eller spela dans-spelet med honom. Hmm.. 
Eller det som är värst av allt e ju att jag inte kan åka med till fjällen i år!! Daniel och Leo åker så stannar jag hemma. Det e ändå bara två veckor innan förlossningen sååå.. Det e väl lika bra antar jag. 
Ja, så ligger det till. Har inga nya bilder att bjuda på heller. 


Så jag bjuder på Leos första tappade tand istället. Ska ta magbilder denna vecka tror jag. 

Tillägg: Love e aktiv i magen och jag känner honom flera gånger per dag. Både sparkar och rörelser. Enl gravidkalender så är han ca 42cm och väger ca 1,8kg (om han nu inte e större med tanke på att magen e så stor)


Ja du, inspiration noll

Just nu bara kommer dagarna å går. Har inget för mig utan bara är. Vikten ökar och börjar känna av ryggen lite. Men i övrigt inga andra krämpor. Leos rum är inflyttbart så där bor han nu. 
Men såklart e det fortfarande saker att göra där uppe. Men det får vänta lite. 
Loves rum ser ut som en förvaringsplats mest men det kommer oxå. 

Det var den enda bilden på Loves rum, väldigt mörk men fönster och skötbord visar den väl ;-) Vagnen kommer att bo där oxå sen när vi får hem den och även när Love har kommit. Har inte hittat nån annan lösning på parkering.
Jaja, jag ska sova lite mer nu för e det nåt jag e bra på så e det att sova. Iaf 1-2h i stöten ;-) 

Bild

Alltaå ärligt, kolla på detta: 

Vilka smala armar jag hade. Och rumpan, låren.. Helt sjukt att jag tyckte jag hade stor rumpa då (och även innan jag var gravid) Man får lite perspektiv på saker när man går upp såhär mycket. Verkligen. Hehe. 

Så ser magbilderna ut just nu oxå. God natt 


Solen!

Sitter ute i solen å mår lixom lite bra. Rastlös i kroppen delux men ändå för stunden helt okej. Oroar mig lite för att stolen ska braka när jag reser mig eller sätter mig men men.. Life of a preggo.. Lyssnat på ett avsnitt P3 dokumentär, käkat kiwi och sockerkaka. Hehe. Leo e hos kompis och Daniel ligger inne med feber. 

Jag tog fram datorn och den externa hårddisken igår för att visa Daniel hur "tom" men tjock magen ser ut direkt efter snitt och kom då på att inga nya bilder lagts in sedan midsommar 2013. Usch då tänkte vi. Hihi. Numera använder man ju telefonen hela tiden och då lägger man inte in bilder på det sättet. Men det e ju så kul att titta på bilder sådär så vi bestämde att vi vill använda och ska använda kameran mer när vi gör saker. Den ska hänga med lixom. Så den åkte fram för att kunna bedöma i vilket skick där var i, det e ju så segt att ta kort motför telefonen men men.. På minneskortet fanns både fjällen 2014 och midsommar 2014 med! Lycka. Hehe. Så vi har några bilder från förra året iaf. Och jag ska sortera och lägga in dom i mappar tänkte jag nån dag. 
Kolmården 2014 från telefonen 

Fjällen 2014 från telefonen

Färdigjobbat

Japp. Nu har kroppen sagt upp sig. Och knoppen. Hormonerna har väl kommit i kapp mig för allt jag vill e att vila och grina. Se där ja! Grattis jag e gravid. Hehe. 
Jag mår illa lite titt och tätt och orkar inte hålla mig vaken en hel dag utan att stöd sova. Och då gör jag mycket lite på dagarna. Jaja bara typ 10veckor kvar. Det ska nog gå vägen. ;-) Leo har bosatt sig på madrassen där uppe iaf. 

Det kliar som tusan i mina fingrar oxå å jag vill bara börja grejja på Loves rum. 

Glömde ju visa Leos tapet!


Så blir den. Och så blir den tapetserad horisontellt (inte uppifrån och ner alltså utan från sida till sida) Det blir super de!! Och det ska bara tapetseras på en av väggarna (600kr/rulle så en vägg fick räcka ;-) )

Fortsätter med VAB

Ja Leo hostar ganska mycket så vi e hemma. I ärlighetens namn tror jag att det e färdigjobbat för mig. Kommer nog inte klara av mer. Kroppen e alldeles för tung och jag är osmidig delux och känner att jag inte kan garantera kvaliteten på min städning längre, plus mina stackars arbetskamrater som alltid måste bära och lyfta själv. Jag har tur om jag tar mig upp för trappor 2-3våningar utan att avlida utan packning. Nja, vi får se. Ska vara hemma med Leo nu iaf. 
Passade på att fixa lite i rummet uppe idag på dagen så garderoberna står nu där de ska och ett skrivbord står där Leos skrivbord ska stå sen, bara för att se ungefär hur det kommer bli. Kommer blir väldigt bra det där. Mamma hade hämtat tapeterna till Leos rum idag oxå så snart så :-) Och till råga på allt så sover Leo uppe för första gången idag. Ja på en madrass på golvet men ändå. :-) Han längtar ju så mycket tills han får flytta upp dit på riktigt. För alla storebröder sover ju i rummet på övre våningen :-) Hihi 


Jaja. Nu ska jag försöka sova lite. Har haft en hel del ont i magen idag och Även nån där inne som inte samarbetat riktigt. Han har varit riktigt aktiv och spretat och sträckt sig massor så kroppen e trött. God natt 

RSS 2.0