Torsdag

Tog en tur på fjället med skidor idag. Inte min grej. Inte Loves grej heller även om det gick hyfsat bra med honom ändå. 
Leo tycker det e superkul med längd sen han fick riktiga skidor med bindningar och riktiga pjäxor. Jag å Love åkte hem kl13 och de andra kom efter nån timme. 







Onsdagen med skoter

Alltså jag måste se till att vi får åka skoter alla gånger vi är i fjällen. Skoter e sjukt kul! (Men dyrt) 
Idag tog vi å hyrde tre stycken skotrar. Jag, Frida, Erik och Linda. Drog iväg över fjället. Så sjukt kul. Riktigt bra.
E så slut i huvudet nu. 
Vädret var lite snöfall i början av dagen med begränsad sikt och sedan sol å moln om vart annat. Det får bli allt denna gång. Slut som artist verkligen. Hej!







Tisdag fjällen

Igår tisdag gjorde vi lite mellandagssaker. Leo å jag handlade på Ica och åkte å kollade in skalet. Stannade å kollade på barnskotrar å åka "hem" å lagade lunch till alla. Efter lunch drog vi iväg så ungar skulle få åka skoter. Leo tycker det var sjukt kul 

Sen på kvällen hade vi bokat bord på Hildings och där käkade jag fjälltoast som var sjukt gott! 


Fjällen dag 1

Har haft en underbart härlig första dag i fjällen. Vi åkte slalom i Björnrike. Leo åkte med på en lite längre tur å sen åkte han hela dagen i barnbacken. Vi andra tog en längre tur igen efter lunch och mamma var kvar med Leo i barnbacken. Love käkade och sov :-) Daniel gick tillbaka till stugan med honom efter lunch nånstans. Lite ont i en fot idag men annars funkar allt finfint! 




Love har sovit otroligt bra på nätterna trots nytt hus och en resesäng han aldrig sovit i förr. Så himla nice! Nu ska vi starta dagen å vi får se vad det bjuds på idag

Taggade inför fjällen och disco

Imorgon åker vi till Björnrike. Ska blir så härligt å komma iväg! E extra glad då jag inte följde med förra året pga jäsning. Love fyller ju år om 3 veckor :-) 
Så i dag blir det ett sista träningspass, indoorwalking, och lite sista-minuten inköp på Ica :-) Sen ska Daniel tvätta bilen och sen ska vi packa 👍🏼 Bra dag! 

Leo var förresten på disco för första gången på skärtorsdagen :-) I Lillhagsskolans matsal. Jättemånga barn och bra stämning. En väldigt bra tillställning. Lämnade honom kl18 och hämtade lite innan 2030. Helt lyrisk när han kom hem. Tyckte det var skitkul! :-) Han fick en fickpeng å fick handla vad han ville och kände sig stor lixom. Så han räknade ut hur många godisar och lysstavar han kunde köpa 👍🏼 Gratis mattelektion. 



Sovning

Ligger på soffan medan Love sover ute. Han har sovit i 2 h nu. Lyssnar på hans andetag genom babyvakten. Blir tröttare å tröttare men vill inte sova. Snart full fart igen. Lek, mellis, hämta skola, fixa lunch och fixa lite inför fjällen. 


Livet flyter på.. Dag in å dag ut

Men inte e vi ledsna för det inte! 
På öppna förskolan tidigare idag



Tomten har numera 3(!!!) lösa tänder samtidigt. Undrar om han hinner tappa nån innan fjällen




Våren kom förra veckan.. Å sen tyckte vintern att en comeback satt på sin plats



Åker till fjällen om en vecka. Leo har tjuvtränat en gång (här har han precis åkt ner för Bomhusbacken)


Träningen går bra. 3-5pass per vecka får jag ihop. Känner mig piggare å starkare



En riktig utekille denna.. Blir så arg när han inte får gå ut och älskar att springa omkring ute 😘

RSS 2.0