Sista måndagen i september

Dagen idag har varit helt perfekt ju. Eller nästan iaf. Har mått helt okej och haft bra med ork. Slängde mig inte på sängen direkt när jag kom hem och det e väl första gången på en månad iaf. Woho! Har behövt vila lite på jobbet men absolut inte mycket alls. Woho! 
Ska nog orka med denna jobbvecka oxå

Tiden rullar på

Snart har jag avverkat 3månader av denna graviditet. Mycket trevligt. Mindre trevligt är hur jag mår. Det värsta illamåendet har försvunnit men mår fortfarande illa på dagarna och kräks på morgonen typ 2-3dagar i veckan (för 2 veckor sen var det ALLA dagar i veckan) Halsbrännan är jobbig som tusan och tröttheten finns kvar. Sover ganska dåligt och går upp 2-3ggr på natt. Har varit förkyld i veckan och är fortfarande inte 100 frisk från den, sen igår efter lunch så sa magen upp sig. 9ggr på toa från lunch till jag la mig å sov. Suck.. Nej just nu vill jag bara ha en dag eller två där jag mår 90% bra typ.. Om nån har lust så e det fritt fram å komma hem till oss å städa lite. Haha! Jag orkar inte alls med nåt.. Jaja, nästa vecka drar vi till Stockholm över helgen och myser hela familjen. Bo på hotell å sånt. Ska bli superskönt å komma iväg lite. 


Senaste tiden..

Ja alltså jag har mått så dåligt senaste tiden och det har ju sina förklaringar. Mår fortfarande inte bra men vissa dagar är bättre än andra. Har gått ner 3kg på en månad pga illamående. Orkeslös och vill bara sova. Klarar knappt av en hel arbetsdag men överlever tack vare att jag kan sova på lunchen. Gör inget alls här hemma känns det som utan Daniel "drar lasset". Leo uttrycker det "jag får göra vad jag vill när mamma är sjuk" vilket inte riktigt riktigt stämmer ;-) Men jag orkar ju inte tjata på honom eller sätta en timmes gräns på tevespelet. 
Men idag på förmiddagen har jag kommit iväg å gjort lite saker iaf även om jag mår dåligt nu efteråt å bara vill spy eller sova.. Har varit på Leos simskola, skjutsat Daniel, varit till mamma och pappa med Leo och storhandlat. Stannade även på plantagen och köpte blommor som jag planterade när jag kom hem. Nu är orken slut. Helt slut. 
Mina ben har svullnat upp och jag går i stödstrumpor från och med nu. Livet är uppåner. 
Men allt detta beror ju på att jag är gravid. Har dykt in i 3e månaden nu så jag hoppas slippa några jobbiga symtom inom kort

Tjejmilen och jobb

Jag skrev ett inlägg igår men det har ju inte kommit upp alls. :-/
Jaja iaf, det var tjejmilen i Helgen och det gick väl sådär. Av div anledningar visste jag att jag inte kunde prestera på topp även om jag har konditionen. Suck.. Men det var trevligt och roligt som vanligt 


I övrigt har väl inget spec hänt tyvärr. Men vi har gått in i september och jag jobbar fortfarande för fullt. Känns bra å ha jobb faktiskt men det e ju en riktigt osäker anställning men det funkar så länge det funkar helt enkelt. Trivs fortfarande bra även om jag måste erkänna att det e lite jobbigt att kliva upp på morgonen nu. Går ju upp så Himlarns tidigt. 


RSS 2.0