Tjejmilen imorgon

Idag har jag jobbat några timmar, packat inför tjejmilen och handlat matsäck. Ska hämta Leo nu å åka till Sätra. Sen hem å städa lite mer.
Sen e det nästan Dax för tjejmilen. Lite nervös faktiskt :-)


Plommon

Som varje år, jag hatar mitt plommonträd på hösten. Det e såååå kul att plocka upp från gräsmattan.


Traderar

Japp, i full färd att skicka iväg, vad som känns som, tusentals paket. Alla vägar till Ullaredspengar är bra vägar. Haha.
Nedräkningen pågår. 2veckor kvar!!


En helt vanlig dag

Jag gillar vanliga dagar jag.
Jobba, fixa lite papper, räkna lite, vovvepromenad, planera lite ullared, käka hårdbröd med ost, städa, snabbvisit hos revisorn, prata skit, duscha, natta Leo och nu soffläge.
Det har dagen :-)


Fick för mig..

..att måla naglarna i kväll. Det har jag inte gjort på flera veckor.
Så med en bild på
Mina suddiga fingrar säger jag godnatt. Inte lätt att ta bild i mörker heller :-)


Spindeln i nätet

Man är i centrum i sitt eget universum.

Ja iallafall så har jag bollat comhem och försäkringskassan idag.
Verkar ordna sig men det dröjer ju ett tag. Allt e krångligt.
Nu e det Dax för förkylda Sara att krypa till kojs.
Gud vad jag saknar min sovrumsteve btw. :-)


Jag förstår "problemet"

Att jonglera 3st medier utåt. Det är så mycket lättare med 2. Insta, Facebook och en blogg. Det är en för mycket. Hmm, svårt jue. Så vad väljer jag bort? Eller ska jag bara överleva? Haha


Nåt känns fel här

Känns som att jag åker på fel sida vägen


tillbaka..

.. i alla fall för tillfället..
som jag konstaterat förr så tar det tid att skriva i bloggen och särskillt när appen funkar sådär. MEN det e superroligt å kunna gå tillbaka och läsa om vad jag gjort och kolla på bilder.
detta är lixom en fotobok på datorn för vem framkallar bilder och sätter in bilder i ett album efter att barnen inte är bäbisar längre? haha
 


Ja självklart har en hel del hänt på dessa 2 veckor jag varit helt borta men vem orkar gå igenom det som varit. :P Ja lite kommer här:
Ja på jobbet går det bra, numera städar jag på tisdagar och torsdagar så det blir lite variation. Chefen jobbar uppe i Kiruna varannan vecka så det finns gott om saker att göra för mig. 
 
På lördag är det äntligen dax för Tjejmilen men tyvärr har både jag och Frida gått och blitt förkylda. Men vi åker ner ändå och tar oss igenom loppet. Jag ser fram emot det ändå :P
 
Och det innebär oxå att ULLARED kryper närmare! Ska bli så jävla kul! Roadtrip!! Pengarna är säkrade och jag fortsätter att sälja av saker på tradera för att få in lite extra, har hittills fått in 1100kr på tradera ungefär och har fortfarande en del saker ute till försäljning. 
 
 
 
ja idag ska jag försöka jobba hela dagen, revisorn och inköp av toner, tillbaka till kontoret och fixa med löner retroaktivt och lite andra saker som behöver fixas. får se vad som jag orkar, har sovit dåligt i natt å leo har legat och gnällt hela natten. ja ja .. dax att sätta igång. hej!

Hoho!!

Morgostund har guld i mund! Haha!
GooooodNatt


Försummade

Fan vad jag har försummat mina stackars ben. Har inte haft korta byxor eller kjol på mig på några veckor känns det som. Å därför har de inte fått nån smörja heller. Så nu när jag smörjde så märktes det så väl.
Hoppas på bra väder imorgon igen!


Kortis

Idag gjorde jag en Kortis bara för att. Nu jävlar ska det tränas i 4veckor. Haha. Periodaren Sara.
Imorgon blir det nog oxå en Kortis. Eller kanske en längre promenad. Vi får se vad som hinns med


Jag är glad

Uuuh kanske blir riktigt roligt till helgen!! <3


Tjejmilen snart så

Ja snart är det Dax. Jag hade bestämt mig för att ta en springtur bort till Bomhus kyrka idag och dagen till ära kom även startbeviset idag! Woho!!


Äntligen jobb!

Fasen vad skönt det är att komma igång igen. Jag gillar vardag och rutiner.
Upp imorgon igen. Hej!


Om geocaching

... I Ullared!!


Ensamt

De senaste 2 kvällarna har jag känt mig lite ensam så jag har tagit mig friheten och skaffat sovsällskap :-)


Och nu?

Kanintesova.nu. Suck. Har hunnit göra massor med saker idag. Känner mig dock friskare och friskare trots att jag har dåliga dagar titt som tätt. Idag var en semi-bra dag. Haha.
Ligger i sängen å försöker sova, går inte. Fantiserar om Ullared. Jag är så sjukt taggad! (för nu e det ca 5veckor innan vi åker!)


Kostnad på bil

Detta e vad bilen kostar mig i månaden. Iallafall under första halvåret då vagnskadegarantin fortfarande gäller. Bilen e ju så pass ny att sånna saker finns


Onödigt

Har man stor snopp så kanske man inte ska lägga den neråt i de där tajta (retro) shortsen. Tycker det är sexigt ja. Som en u-ringning (lagom) på en tjej. Hemligt och man vill se mer. Haha!


Ironi

Ligger vid furuviks pool och kollar på vinteroveraller på nätet till Leo. Hmm..


Dagen

Ja alltså gårdagen först. Hamnade på berggrenska och hade trevligt faktiskt. Mådde bra i morse å allt. Hämtade Leo och sen hem, där slog det till. Trött, ont å hängig. Haha. Bara att sova en sväng de å sen blev jag pigg å slängde i mig massor med god mat. Sen byggde jag och Leo en stor tågbana som han lekte med ända till sovdax. Imorgon åker vi till Älvkarleby på marknad tror jag. Hoppas jag hittar dig igen ;-)


Djurliv

Djurlivet hos mina föräldrar i Sätra är rikt. Inte undra på att Leo vill vara där jämt. Haha


Trött tjej

Trött tjej


Tvätt av bil

Idag blev det en tvätt av bilen utvändigt oxå. Dock slarvade jag en del. Var väldigt mkt insekter i fronten efter vår geocachingtur å det e fortfarande en del kvar. Men det får vänta till nästa vecka. Btw, trött och lite bakis idag. Hej


Dammsugit

Idag blev det sovmorgon. Låg kvar i sängen till halv två oxå. Haha. Sen ett bad och en dammsugning av bilen. Även golven inne fick träffa dammsugaren (ja jag använder olika för ändamålen) Plockat lite allmänt hemma bara. Nu ligger jag på soffan.


Har målat idag

Målade dörren och fönstren idag. Duktig jag e. Hihi


Grängesberg 1/8


En bild

Innan jag verkligen måste sova. Har haft en riktigt bra dag!


RSS 2.0