Lite uppdatering igen

Ja penicillinet verkar ha funkat för både tryck och ryggont är borta. Eller de känns lite grann men utan att göra ont. Började jobba i måndags igen och det var tungt. Men det går iaf. Tyvärr e vi hemma idag för Leo e så himla snorig och förkyld. Såg på han redan igår morse att han var hängig och han kollade sig själv i spegeln å konstaterade stt han själv inte kunde göra nåt åt att ögonen hängde. Hehe. Å när jag hämtade honom på dagis så var han illröd under näsan och jätte snorig. Suck. Men jag fick ju jobba 4dagar iaf. Får se nästa vecka hur det blir. 
Jag sover sämre och sämre oxå så jag sydde mig en gravidkudde Så det känns lite bättre iaf. 
Nu går vi in i februari alldeles snart så jag hoppas Leos rum kan bli färdigt så vi kan börja fixa nere nångång :-) Jaja nu ska jag göra nåt vettigt idag. Får se vad det blir. Städa lite å plocka antar jag. Fixa med tvätten vore bra. Det finns å göra även här Hemma ;-)

Vila funkade inte :-)

Nää så när jag gick till läkare i måndags så fokuserade hon på urinvägsinfektionen, konstaterade den och tog lite mer prover. Fick penicillin utskrivet då man alltid får det som gravid vid misstanke. Hon nämnde även att uvi kan ha vandrat upp i njurarna och därför att jag fått ont i ryggen. Besvären kom ju näst intill samtidigt. Och nu, 3 dagar med penicillin så har jag inte ont i ryggen alls och uvi är på väg att försvinna! Woho! (Men nu väntar jag på svampinvationen då det är en vanlig biverkning av penicillin) Och jag menar, visst känns ryggen, jag har en stor mage att bära på och gått upp en del i vikt så ryggen är trött men det e en helt annan känsla än det onda som varit. Har  4,5vecka kvar att jobba så ett tag till klarar jag nog. Tänker dock vara hemma under hela sjukskrivningen för att säkerställa att ryggen mår som bäst under rådande förutsättningar. Måndag blir nästa jobbdag. 

Ja just det, har fått graviditetspenningen godkänd utan problem. Så den 26/2 blir min första dag hemma i väntan på bäbis. Nedräkning pågår. 

6års Leo
Bilder


V18 - V23 - V26

Det händer saker. Börjar få en riktigt stark längtan efter den lille men jag håller mig till tåls ett tag till. Kanske e det för att det gör ont just nu. Hehe. Ibland när jag bara ligger still så kommer det onda. Skitstörigt. Och ibland kan jag göra väldigt mycket utan att det känns nämnvärt. Det verkligen knakar och smäller i svanskotan (eller däromkring) å sen kommer värken. Men även att det gör ont i fram lixom. Jaja. Jag ska inte tjata om det iaf. Imorgon åker Daniel till Dubai och på fredag fyller världens bästa kille 6år! Min stora kille alltså! V26

Pang! Så slog det ner. Foglossning och urinvägsinfektion. Hej vila. Men usch så trist det är. Gick hem efter lunch igår från jobbet å har alltså varit hemma i ett dygn men vad tusan ska jag göra nu!! Haha ;-) Liten i magen lever om ganska mycket just nu och det e väl lika bra medan han har utrymmet. Annars e det väl inget nytt som hänt tror jag. Eller ja, vi var till BM förra veckan å hon klämde å kände å mätte å sånt. Allt ser bra ut och han ligger lite över "normalt" på kurvan men inom spannet. Hon hade svårt att hitta hjärtljuden och fick hålla på ett bra tag innan hon hittade på ljudet. Och just det Daniel har flyttat ut ur sitt rum så vi kan förbereda Leos rum där uppe. Så just nu ser det ut såhär 

Daniels nya rum


Leos rum med Loves prylar och Daniels grejjer på väggarna. Men snart så ;-) Ska bara hitta en tapet oxå. Och ÄNTLIGEN kom snön oxå! Så härligt! 
Jaja, jag ska återgå till vila och soffläge nu. 

Några dagar kvar av ledighet

Vi åkte till Uppsala i fredags iaf. Strosade omkring lite. 75kr lagerhaus och 290kr lager157 blev facit. Men lunch på Ikea. Kan verkligen verkligen verkligen rekommendera en tripp till babyproffsen i Uppsala om man väntar baby. Sjukt bra utbud och en renodlad babybutik. Undrar varför de inte öppnar i Valbo. Men men.. Bra tripp iaf, var tillbaka halv 3 tror jah. 
Ett sånt regnskydd vill jag gärna ha till vagnen iaf. 

Imorgon ska vi åka å bada så jag får använda min gravid/amningsbaddräkt jag köpte på rean :-) 
Ska försöka sova lite i natt oxå. Senaste 4-5nätterna har det varit svårt måste jag erkänna. Drömt mycket mardrömmar och vanliga drömmar. Även haft lite känningar i magen som stört. Men när jag väl somnat så brukar magontet gå över iaf. Men men.. God natt

Gott nytt år! Hej 2015

Bilen inbokad på service 5/1 och nya byxor till jobbet är köpta. Börjar bra. Har dock haft lite ont i magen, ganska mycket igår å lite mindre idag. Det gör ont på undersidan av magen lixom. Men men, det har varit bra så länge nu så jag accepterar lite krämpor. 
Jag funderar på att åka till Uppsala imorgon men vi får se. Har inte bestämt mig än. Leo och jag e lediga och Daniel jobbar. Babybutik, lagerhaus, Ikea, lager157 och ev Bauhaus tänkte jag beta av. Men vi får se som sagt. Kanske inte kommer hemifrån alls. RSS 2.0