Kolmården dag ett, midsommar och dag 2, parken


Nedfärd och midsommarfirande. Dans runt stången och midsommarmat :-)


Sen åker man alltid safari först. Så e det gjort lixom. Nu var det så att jag använde kameran mest så inte så många bilder på telefonen men de duger. 

Delfinshow, sen gick vi på matning av surikaterna. Söta djur. Tills de sliter sönder en kyckling och tuggar i sig allt, ben, inälvor och päls. Fortfarande söta att titta på men nånstans så finns bilden av en halv kyckling med inälvorna på utsidan som blir slukad av ett litet monster i fåraskrud. 

Efter 7h i parken så får man somna i bilen. Det är okej :-)

Nu har vi en dag till framför oss med parken och akvariumbesök. Sen hemfärd på eftermiddagen. Hej!

Vikt

Ja just det. Viktnedgången ligger på is. Jag är dock kvar på mitt delmål. Men just nu passar det bättre att käka bröd och pasta typ. Å en glass då och då. Det jag pendlar 1kg från dag till dag med aldrig mer än så och det betyder ju att jag kan hålla denna vikt. 6kg ner sammanlagt blev det. Från april. Märks skillnad på kläder iaf. Och att jag vill ha tajta kläder igen. Hehe. 


Inför Kolmården

Sådär, imorgon åker vi till Kolmården. Äntligen. Hehe. Och angående springningen så går det väl bra men benen e trötta. Var å köpte sulor till skorna igår. Och har bokat nya skor. Svindyra. Men måste ha ett par nya. Särskilt om jag ska bli av med mitt envisa ont i foten. Hälsporre var första själcdiagnosen men nu tror jag inte på det mer. Sulan jag köpt ska hjälpa till att "hålla ihop" hälen och lite mer stöd i hålfoten. Skorna är ungefär lika de som jag haft innan men de är lite mer stabila. De jag har är "perfekt"slitna vilket innebär att de är helt rätt för mig så då e det bara hälen som ska få bättre stöd. Jaja, nog om det. 


Håller på att göra en spellista till Kolmården och snubblade över denna cd på Spotify. Herregud vilken nostalgi ju. En av mina favoritskivor som ung. (Tillsammans med denna) 
Madonna köpte jag dock på cd-skiva (för att den gamla var sönderspelad) bara för nåt år sen. Det e den skivan, 2 savage garden och 2 NSync som min skivsamling består av. Och några brända såklart

Löpträning

Fan.. Har signat upp mig på löpträning i 12 veckor. Kommer man klara det tro? Shit. Lång tid och mycket engagemang.. Har iaf ett bra mål att klara milen på i början på september. 3ggr i veckan är programmet på. Med lite olika distanser och tider man ska klara dem på och lite intervaller och backträning å sånt. Läskigt. Vi får väl se om jag klarar att hålla ut hela tiden. Vore ju bra :-) Första passet idag iaf. I 6:30-tempo när
Måltempot var 7:00. Så en hel del snabbare än målet. Hehe. Kanske går ut för hårt. Vi får se. Kör nog pass nr2 redan imorgon. Samma distans (3,5km) och samma tempo



Helgen

Som vanligt gick helgen och dagarna förbi i ett hiskeligt tempo. I lördags var vi i Ockelbo å sköt luftgevär, lekte lekar och grillade. Jag sköt en 10! Så himla nöjd. Haha
Vi åkte hem på kvällen, det är alltid skönare att somna och vakna i sin egen säng. På söndagen var jag å Leo och storhandlade och sen skulle Leo på kalas. Jag försökte mig på att springa 3km.. Foten dog efter 2km.. Fattar inte vad jag gjort med den alltså eftersom det inte går över. 
Det vart en riktigt bra tid för att vara mig trots allt. Men måste börja springa längre snart. Hmm.. 
Sen igår, måndag så inledde jag min sista vecka åt hemtjänsten. Woho! Äntligen. Hihi. Och nu e det bara några dagar kvar innan vi drar till Kolmården. 

Idag har vi sovmorgon men ska nu pallra oss upp och käka frukost å sen dra till dagis och jobb

Nu rullar det bara på

Igår jobbade jag åt mellansvenska städ. Och idag hade jag fönsterputs åt hemtjänsten. Har för övrigt sagt upp mig från hemtjänsten oxå. Med omedelbar verkan. Jag tänker dock jobba nästa vecka åt dom ocå eftersom jag inte har mellansvenska då, sen så e jag fri. Hehe :-)
Så idag blev en ganska slapp dag. 3h fönsterputs och sen till logoped med Leo, vidare till barnens hus och systemet för presentinköp inför helgen partyn. Sen hem. Väl hemma börjar det tokregna och mitt huvud protesterade delux på väderomslaget men men. Bara bita ihop med tvätt, laga mat, gå med sopor osv. Har börjat packa till Kolmården oxå. Tiden går ju så fort nu och måste ta tillfällena i akt så allt koms ihåg och inhandlas osv.. En vecka kvar till årets Kolmården-resa. Längtar!! 3veckor till Danmark! Längtar ännu mer. Hihi :-) Nu e iallafall 2 omgångar kesoplättar klara och vi väntar bara på att Daniel ska komma hem så vi får käka upp dom! Hihi! Imorgon e det fredag och mellansvenska jobb och sen e det helg med partyn och lite slappande ocå. Hej!

10år sen jag tog studenten i år. Galet!! 

Sol och promenader

Bidde ingen promenad i söndagsmorse utan bara föräldrahäng hos mor å far. Sol,regn å sen sol igen. Hehe. Avslutade dagen med en långpromenad på 10,5km :-) Var hemma runt kl22. Hade helt glömt bort tiden ju. Och att jag lära sova i tid för att jag skulle upp å jobba. Hehe Men det gick bra. Jobbade på mellstäd igår och sen en promenad med min onda fot (fick ont under långturen) och lyssnade på P3 dokumentär. Så himla skönt e det. Och idag har jag varit ute och målat staket hela hela dagar. Solen har tagit bra på ryggen och energin e slut. Får se om det blir nån promenad idag, beror på om jag orkar och beror på hur foten mår. 
Söndagspromenad



Måndagspromenad



Nya byxor igen. Lite mer diskreta ;-)



Måla staket



Dokumentär i öronen och tröjan uppdragen för bästa solmottagande

Promenad

Ska man våga sig på en morgonpromenad idag? Kan inte bli sjuk så måste se till att jag e frisk nog att inte falla dit igen. Hmm.. Ska känna efter lite mer, klockan e ju bara halv 8 än. 

Solig och härlig lördag

Igår blev det ännu mer sängläge på em och kvällen. Idag vaknade jag upp frisk! Ja så gott som iaf :-) 


Chillade lite ute imorse och hade väl inga speciella planer för dagen direkt men blev snart övertalad att ta med Leo till furuvik och kolla på Sean Banan. Så så blev det. En helt underbar dag alltså. Varmt och skönt medan vi fikade, kollade på djur och åkte en karusell. Grabbarna åkte ensamma. Läskigt tyckte mamman, kul tyckte ungarna. Haha. :-) Det var alltså Benjamin och Leo som åkte själv. Vi mötte upp Shiva, Basse, Benjamin och Olivia vid fikat. Så fruktansvärt mycket folk. Och alla som känner mig vet att jag drar mig för sånna tillställningar men det gick bra. När det e för Leos skull så e det lättare. Och bakom mina solglasögon (kan jag va mig själv) *sjunger* Det e lättare att vara i sin egen värld när man har solisar på ;-)
Sen spelade bananen från stora scen och alla ungar sjunger med. Så himla bra. Volymen var på lagom nivå för ungarna och showen inte för lång. Efter det drog vi direkt hem, slängde i Leo lite yoghurt och bytte till maskeradkläder. 10min senare e vi på väg till lokalen för födelsedagsfest. Pust. Jag e helt slut. Nu ligger han i sängen å babblar öronen av Daniel för han e så uppe i varv. Men han somnar nog snart. 



Förhoppningsvist får vi sällskap till Kolmården ocå. Besked om det sen :-) Men det e ju bara 2veckor kvar innan vi e där men det skulle vara superkul! 

Hunnit med lite iaf

Åkte till plantagen, dollar och Ica. Mötte upp grabbarna på stan som varit i B-skogen en sväng å sen på stan för lite shopping. Sen snabblunch på mcd. Sen sa min kropp ifrån. Bara åka hem å sova de. Sov ca 1330-1615. Fortfarande trött men känns lite bättre iaf. Men vart tusan tog denna dag vägen lixom? Haha. Bara försvann. Tänkte kolla på dr Phil nu å sen ta en bad. Sen blir det film :-) Hej helg!

Sjuk

Pang! Så slog det till. Kände igår morse att jag inte mådde 100% men ingen fara lixom. Igår kväll, ja då började det. Ont i kroppen, ont i halsen och huvudet.. Sov 12h i natt men känner mig ändå trött som satan. Leo sov hela natten i sin egenbyggda koja i sovrummet så jag borde ju vara utvilad. Men icke. 
Jaja, jag har lite saker jag måste göra idag men vi får se när var och hur jag orkar. Jaha. 

Långhelg, välkommen

Så kör vi en långhelg igen då. Skönt som tusan. Jobbar ju ALLA dagar fram till semestern nu. Så himla nöjd med det!
Har jobbat med världens underbaraste person idag. Vi hade så himla kul ihop. Jag önskar verkligen att jag får jobba mer med henne. Jaja nu ska jag fixa lite å sen slappa framför teven 

Mellansvenska

Alltså jag trivs så bra på jobbet. Skulle vilja jobba här jämt :-) Lite jobbigt e det att gå upp 05.45 varje morgon men det e ju ocå en vanesak. Jag jobbar med den snabbaste och mest effektiva av alla här men det går bra ändå. Jag skyller på att jag fortfarande e ny. Ja sen att hon e chefens syrra är ju oxå lite special. Hehe

Här spenderar jag lunchrasten efter att "de andra" åkt i väg på jobb. "De andra" är kontinuerliga sidan. Jag jobbar på grov. Mycket viktigt att påpeka. Haha. Jag gillar grovstädningar, flyttstäd, byggstäd, bodar, tvärtstugor och sånt. I like! Och ibland oxå bara riktigt jävligt skitiga hem. 

Jaja vi får väl se hur länge jag blir kvar. Hej!

Promenad


Japp. Såklart det blev lite jogg idag ändå.. Suck. Måste vila nån dag nu. Jaja. Nu somnar jag snart så god natt

Första dagen på sommarjobbet

Sådär ja. Först jobba 7-16. Sen hem och laga mat. Korv i ugn. Enkelt och gott. Just nu e jag inte sugen på nån promenad men det brukar ju ändras. Får se till kvällen. Hej!


Men alltså. Ring psyk

Så känns det. Hur kan jag har 58h på varje dygn? Va fan.. Ja det blev en promenad med lite jogg nu på kvällen oxå.. Shit alltså. 5,7km.. Haha nåt e fel på mig. Men lär ju komma iväg imorgon oxå. Vi får se hur jag löser det. Först ska jag jobba 7-16 Hihj



Sommar!

Åh vilken härlig dag. Ja det blev en springtur i morse trots allt. 2,3 km. 
Sen hem och städa, plantera blommor, käka lite osv. Mycket härlig dag. Nu sedan några timmar tillbaka hänger jag i solstolen å mår gott. Sommar! 


Inställt

Blir nog ingen promenad Idag. Daniel har varit uppe i natt å mått dåligt. Min mage börjar bubbla med. Daniel sover vidare å jag ser fram emot en dag i solen! Sen börjar ju verkligheten med jobb 7-16 alla dagar :-) Hejja!

RSS 2.0