Måndag med besök, Valbo-shopping och lite träning

Herregud va skönt det är att svettas igen. Har saknat det. Särskilt sånna här fina härliga varma sommarkvällar. Hehe Tog en lite promenix såhär på kvällen med P3 dokumentär i lurarna. Idag om Bofors och vapenindustrin i Sverige. Mycket intressant så tiden gick fort. Skulle absolut kunna ha gått längre.

Imorse fick vi besök av Leos kompis Lukas med syskon. Det härjades och stojades delux mycket. Det sprangs så svetten rann och det var vattenkrig tills alla blitt blöta. Men kul hade de.

När Daniel slutade så drog vi till Valbo. Behövde komplettera soffan med lite kuddar och lite annat smått å gott. Köpte mig ett laptop-stöd, det behövdes verkligen!

Nu ska jag pallra mig upp å stretcha lite och duscha. Sen sätter jag mig nog vid datorn lite.


Tåg och bad

Igår kom ovädret tillbaka å så åskade det och blixtra några gånger. Men jag tycker det bara e mysigt ja.

Imorse drog vi till Jädraås och åkte ångtåg. Superhärligt med bra väder och en fikapaus. Sen tog vi oss till Medskogssjön för lite svalkande bad. Härligt skönt i vattnet där men man blev väldigt skitig av det.

Imorgon får vi besök av Leos kompisar så jag ska försöka hinna städa lite nu på eftermiddagen. Hej!


Stranden dag 3

Idag åkte vi till brämmen med Erics familj. Superhärligt! Vid kl13 kommer rapporter hemifrån att det åskar och eftersom vi har 2 åsk-rädda barn med oss (Emil och Daniel) så drar vi hem. Kom lite regn å nån blixt å nu e det härligt varmt sommarväder igen.

Imorgon drar vi till Jädraås för lite tågkoll och sen till Medskogssjön för lite bad igen! Härligt med semester!!!


Flyttlådor

Dax att ställa undan de två sista TOMMA flyttlådorna. Men orka... Haha Nu drar vi snart till stranden igen. Woho!


Sol

Ja det verkar som att texten försvann iaf.

Idag var vi till Vårvik iaf. Andra dagen på raken med sol och bad och strandhäng. Mycket nice var det. Skönt i luften men lite kallt i vattnet. I morgon möter vi upp några av Leos kompisar på strand nr 3. Haha


Va?

Försvann texten på det förra inlägget??


Sol sol sol


Dåligt humör

Nä. Dagar som man vaknar upp och känner sig glad, de blir alltid de värsta. Nej. Dagen har vi gjort massa kul på men i grunden har humöret varit piss.
Vi var på stranden på dagen och hade det underbart. Riktigt varmt å skönt så det blir en repris imorgon fast på nytt ställe. Hehe


Träningen är igång

Ja men visst. Nu har jag gjort 2 dagar på rad med lite olika träning. Detta kommer gå bra de. Imorse kändes verkligen träningsvärken men det e ju först när man börjar röra sig som det kommer bli lite jobbigt. Men jag gillar det.
Idag blir det ut å springa lite så kör vi tjejträningen imorgon igen.

I övrigt igår hände väl inget speciellt. Var hemma bara och Leo lekte med kompisar typ. Åkte å hämtade saker på jobbet för att kunna betala ut löner idag å sen träningen.

Idag ser det ut att bli lite bättre väder men inte så varmt så vi håller oss nog hemma bara igen. Det e bra och billigt. Hehe :-)


Trötter

E lite för trött för mitt eget bästa så jag ber att få återkomma imorgon. Träningen gick bra och jag ser fram emot träningsvärken imorgon. Hihi


Vad har vi gjort ..

Ja alltså det här med träning ligger verkligen inte på priolistan .. Fram tills nu. Nu jävlar! Vi har gått ihop 3 st mammor (ev fler) och ska träffas några ggr i veckan och träna tillsammans. Kondition och styrka helt enkelt. Blir ett superkomplement till springturerna :P Hehe
Äntligen säger jag :) Hade ju bestämt sen innan att dra ner på ost och sås.. Mina stora laster. Hehe.
Sedan i lördags är basen i mina kalla såser inte krämfräs längre utan filmjölk. :-) Och en portion räcker. Chips max 1g/vecka (kan bli 2-3påsar i veckan som det sett ut)
Jag testade lite övningar på Daniel tidigare idag för att testa vad man klarar i mängd å sånt så jag har lite ont i benen just nu. Härliga känsla. Har saknat den. Ge mig!! Motivationen e på topp iaf. Mätningar är gjorda så det e bara att köra imorgon. Helst vill man ju skriva ut sina mått och framtida framsteg här men jag tror inte att jag vågar faktiskt.
Planen e ganska långsiktig oxå då vi kom fram till att vi kan använda oss av lokalen när det blir kallare till hösten.
Hoppas verkligen det håller nu!

Jag ser framför mig hur jag såg ut när jag tränade som mest. Mina axlar vilka jag verkligen älskade .. Alltså kommer ju aldrig komma dit mer eftersom jag inte har tiden jag hade då men lite bättre form på kroppen är mitt mål och jag har även ett viktmål.

Alltså, den bilden på mig .. Haha .. Jag älskar verkligen axlar .. måste kanske skaffa mig lite hantlar oxå .. suck .. :P

Cykeltur

Jag tog en cykeltur till affären nyss. Gud vad dålig form jag är i!!! Sjukt. Men men.. Och usch var ont det gör i revbenet fortfarande. Kan det inte bara gå över lixom?

Jag var iväg å köpte jäst och mjöl. Tänkte fortsätta med köksbestyren imorgon. Vi har ju så mycket plats i frysen nu att jag måste fylla den med nåt. Blir kanel och kardemumma-bullar tror jag. I övrigt har jag ingen plan för imorgon, första semesterdagen.


Söndag

Har hunnit med att storhandla idag och gjort lite småpill hemma. Mestadels har jag stått vid spisen dock. Hehe


datorn

alltså jag sitter aldrig vid datorn numera. men det e ju sommar och det finns roligare saker att göra då MEN jag ska använda datorn mer nu har jag bestämt mig för. i stället för att förstöra ögonen på telefonen. ska plocka fram mina braiga hörlurar jag köpte på lager157 och börja lyssna lite mer på musik oxå. det saknar jag en del faktiskt.

idag e planen handla och fixa hemma (det som går)

Lång lördag

Nu när Leo e hemma igen blir dagarna så långa. Upp runt kl6 å sen en hel del saker att höra hela tiden. Det går i ett. Tog en liten biltur med Leo på eftermiddagen och. Köpte glass vid HakkeGård å sen hem igen. Hehe. Tyvärr började det småregna lite. Köpte diskmaskinsrengöring på hemvägen då diskmaskinen inte har funkat tillfredsställande sen vi flyttade in. Nu e den rengjord å vi får se om den funkar bättre.

Hur man vet att Leo varit borta en vecka, tvätten innehåller ett par kalsonger å resten e mina kläder (Daniel tvättar själv) .. Hehe

Nu har vi precis sett film och det e tokdax att sova. Upp om ca 6timmar igen. Har inte bestämt vad vi ska göra imorgon men en riktig handling behövs verkligen nu när vi har funnit oss till rätta här hemma.
Jag vet inte, ska jag smälla upp fler bilder här hemifrån eller räcker det tro.. Det e ju absolut inte klart men allt e uppackat iaf och det e en massa detaljer som vi saknar bara.

Jag har semester nu oxå och vädret ser ut att bli riktigt kalas i nästa vecka. Iallafall slutet på veckan. Himlarns vad jag längtar till lata dagar i solen. Funderar på om vi ska hänga på Iggön en del. På stranden där. Vi får se. Hej!


Sista jobbdagen och Leo är hemma igen!!

Leo, som har spenderat 5dagar hos mormor och morfar, har äntligen kommit hem igen. Absolut har jag saknat honom men dagarna har gått så himla fort med jobb och flyttfix.

Men idag är sista jobbdagen gjord å nu ska vi vara hemma i 3veckor. Äntligen. Hoppas verkligen på bra väder så vi kan hänga på Furuvik och kanske vid havet lite. :-)

Mamma och pappa var här en sväng på eftermiddagen och hjälpte till lite. Vad skulle jag göra utan dom alltså??


Church street

Igår landade vi på church street för lite mat. Eller snarare mycket mat. Daniels första gång där faktiskt. Hur man nu har kunnat missa denna restaurang. Galet. Riktigt gott var det och riktigt trevligt bryt från allt skruvande och fixande senaste veckan. Tack för sen breaken. Hihi


Storm incoming

Oj vad det blåste upp helt plötsligt men det går nog över fort. Regnet öser verkligen ner.


Revbenet som spökat

Shit alltså. Mitt revben gör riktigt ont just nu. Kändes som att det knäckte till för 2 timmar sen. Inte ett riktigt knak men lite iallafall. Grinar illa så fort jag rör mig.
Jag hoppas verkligen att jag e bättre imorgon bitti. 2dagar kvar till semester bara nu!!


MM

Befinner mig just nu på media markt med 2 halvkåta grabbar. Jaja nu ska de få sitt när jag fick mitt på Ikea nyss.


Sådär ja

Det var det här jag antog skulle hända för en vecka sen när jag började skriva igen. Idag har jag jobbat. Punkt. Typ.. Vem vill läsa det dag efter dag. Men men.. Har skruvat lite hemma och städat lite faktiskt. Nu vattnar jag gräsmattan. Tyvärr så sa vattenspridaren upp sig så det fick bli en annan lösning.


Jobb å snart banken

In på vanliga jobbet en sväng imorse. Stress stress, sen efter 45min vidare på nästa jobb, hämta nycklar hos Daniel och sen hem. Städtjejerna håller på förfullt i 30an, jag tvättade av plasttaket och tänkte börja skruva en hylla, men krafterna tog slut så nu e det matdax. Ska snart iväg på banken och inkassera några hundra tusen. Hihi Som jag blir av med lika fort. :-) Sen blir det hem igen och pyssla. Men snart är allt det stora klart och bara massa småpill och sortering i förrådet.
Jag har dock väldigt ont i ett revben och har haft det sen igår morse, måste jag gjort nåt i lördags, så jag vill inte lyfta så mycket men man måste ju. Svårt annars att flytta. Ja ja. Nu käk. Hej


Hemmafixdag

Japp. Inget nytt under solen här inte. Fixat och trixat med alla saker här hemma som ska göras. Tvhyllan var ett projekt i sig att få upp på dessa dåliga väggar men det löste sig jättebra. Har satt fast Leos hylla på hans rum, fixat toan uppe, duschstång.. Ja jag ska inte räkna upp allt men det e en hel del kvar fast vi har kommit en lång bit på vägen oxå.
Nu är Leo hos mormor och morfar resten av veckan så vi kan jobba och skruva ännu fler möbler. Känns lite konstigt men det kommer bli superbra. Han kommer ha det bra och förhoppningsvis kommer de åka på lite semester oxå


Engesberg

Igår var det numera klassiska sommarfesten. Superkul var det, med lekar och god mat. Leo hitta lite kompisar i några killar och Sara hittade flaskan. Typ. Järnspikars säger jag bara. Nu har Daniel fått bevisa delux att han kan ta hand om både mig och Leo :-)


Helt underbart

Ja då var vi inne då. Första natten börjar snart. Hihi. Som vi längtat. Leo har gjort sig hemmastadd och vi andra e på god väg. Jag älskar vårt nya sovrum iaf. Kommer bli kalas när det e klart. TVhyllan e nästan klar och Leos rum sk bara hyllor upp på väggarna och en lampa upp. Sen e det klart oxå. Köket e det en hel del kvar på och det står en del "diverse"lådor i vardagsrummet. Men imorgon drar vi till Ikea och köper garderob till hallen och madrass till Leos säng, hylla till badrummet uppe och eventuellt en stor blomma till vardagsrummet. Åh vad härligt det är att få allt på plats.
Jaja nu e det sova och vila mina trötta värkande fötter lite. Har sån fruktansvärd halsbränna och har haft hela dagen. Hoppas det går över tills imorgon. Ps. Har invigt tvättmaskin och torktumlare oxå


Nu har vi börjat..

Har börjat flytta lite smått nu. Men e så himla slut i huvudet nu så måste sova. Hej!


Flytten juli 2013 Pukslagarvägen 50

Ja iallafall då. Flytten, vi e i gång just nu med en flytt. En liten en. Men man måste ju ändå packa allt å städa å montera ner osv. Vi flyttar från 2rok till 4rok, 70kvm till 106kvm. Från Pukslagarvägen 30 till Pukslagarvägen 50. En flytt på ca 80m. Hehe. Fick köpa det nya radhuset av en bekant som tröttnat på att bo så stort ensam. Av en ren slump kom vi på att jag ville köpa större och han ville sälja. Jag hade skrivit på Facebook att diskmaskinen lät illa å var trasig och han skrev "du kan köpa mitt hus för här funkar diskmaskinen". Jag ringer upp på stört och säga typ ja redan där och då. Åker hem å kollar lite snabbt på hans hus, måste bestämma mig fort då han redan kontaktat mäklare (det hade jag oxå men inget var bestämt om när mitt skulle läggas ut). Jag säger ja med reservation med vad banken säger. Jag får en vecka på mig att lösa allt helt enkelt. Och på den vägen köpte vi oss ett nytt boende.
Bilder på mitt blev det bråttom med och 2 dagar senare ligger mitt på hemnet. 13 dagar senare och en riktigt tuff budgivning så är mitt hus oxå sålt. Där fick man hålla andan lite men som tur e gick det bra. Det roliga i allt detta e att jag sålde min 2a för lika mycket som jag köpte 4an för (10 000 skillnad bara) Men 4orna e inte lika mycket värda så det e inget konstigt egentligen.

Ja och nu är det bara 2 dagar kvar tills vi flyttar. Tills Leo får ett eget sovrum. Det ser jag fram emot mest. Hihi


Midsommar 2013

När jag nu börjat skriva en seriös gång så kan jag väl uppdatera Er lite oxå. Midsommar spenderades i Kolmården. Alla bra bilder är tagna med kameran (som ligger nerpackad i nån flyttkartong (nästa kapitel) ) Det har blivit en tradition att åka till Kolmården på midsommar och den tänker jag hålla. I love Kolmården på midsommar helt enkelt. Hehe. I dagarna 3 vandrade vi omkring på campingen och letade geocacher, på djurparken och glodde på djuren och vid havet. (Jag har nå fel i hjärnan som gör att jag spontant kallar sjö för hav och tvärt om) Delfinshowen är given och en bland få saker som träffar mig rakt in i hjärtat måste jag erkänna. Riktigt fint. Sen att Leo ville (läs fick) åka berg och dalbana trodde jag aldrig. Men han gillade det. Galet tyckte jag. Haha Men en riktigt bra semestertur iallafall.


En undran

Undrar om man ska börja skriva igen.. Dock vet jag sv erfarenhet att det kan bli svårt då livet inte är lika intressant som när barnet är en bäbis. Jag menar, vem vill läsa (eller ens skriva) om att idag har jag jobbat. Leo var på dagis. Vi åt mat. Leo lekte med vänner. Sen somna han i sin säng och nu ska jag kolla på teve. Typ.. För så ser ju nästan varje dag ut. När barnet e bäbis så får man glädjas av framsteg, upptåg och strapatser var och varannan dag och även om han gör framsteg i livet nu oxå så känns det tjatigt på nåt sätt och det e typ en grej i halvåret. Som att han lärt sig cykla. Stor grej i sig men det blir en torftig blogg om det.
Men man kanske ska göra ett försökt. Ja varför just nu egentligen? Ja du.. Mitt i ett flyttkaos och mitt i "högsommaren" (vart den nu e, världen håller ju på att blåsa bort). Vi får se hur det ter sig helt enkelt. Mitt liv är inte så intressant längre.


RSS 2.0