minns!

e det illa om man kan 50kr-rabattkoden på HM i huvudet? haha
men 50kr e alltid 50kr mindre ju :p tackar!

Vår?

Jag vill inte ha vår än. Självklart ser jag fram emot våren men det e för tidigt!!!!


Trött

Ja.


Återkommer


Händer

Först: ignorera konstiga bilder som kommer upp ibland. Det e bara för att jag ska kunna länka till dem i div sammanhang.

Sen: mina händer håller på att dö. Vatteneksemen e fantastiska just nu å händerna e torra tusen. (bra uttryck det där)
Jaja, det e bara att bita ihop.

E lite trött idag ju efter natten som var sådär. Godnatt


Min favorit låt just nu


säng

säng med konstig bild

Mitt i natten

Leo hostade ganska mkt nyss så jag gick upp å fann honom sittandes på sängen sin. Tar in honom i köket å frågar om han vill ha lite hostmedicin. Ja det gick bra. I med 2.5ml lakritsluktande hostmedicin men han vill ha mer. Fick en liten skvätt till. Går in i mitt rum å slänger sig på kudden. Hostar 3 ggr å somnar om.

Daniel å jag har haft spelkväll så jag hade inte somnat än å nu blev man vaken ett tag till.
Provade ben & jerry- glass idag för första gången, inte min grej. Men jag e ju inte så förtjust i glass från början heller. Så senaste tiden har jag vidgat mina vyer en del. Provade ju kebab för första gången ever för 2 veckor sen å käkade även det igår. Ja jag vet, 26 år å kebaboskuld.

Jana god natt nu


Handling

89kr+37kr i rabatt. Tack. Vart dyrt ändå

Sändagshandling- check


Märke

Jag e inte hypokondriker men ibland blir jag orolig för prickar å sånt. Just nu har jag ett på mitt vänstra knä som stör mig.
Det började som en lite prick (syns i ena hörnet/kanten av märket) å sen blev det större å mer rött(var födelsemärkes brun först). Nu e det typ 1cm stort å e gult, rött å brunt.

Ska vänta å se hur den utvecklar sig.
Det som stör lite extra e att märket har en rund form. Hmm


Kul att det inte e dyrt iaf


Morgonfrisyr


Nåt fel

Måste vara nåt fel på mig. Veckans 6dagar som har gått så har jag varit ut på köpis 5av dem. 2 ggr en av dagarna. Hmm.


Helg!

Det blev Ikea en sväng iaf. Men bara lek för Leo å sugrör till mig. (visste ni att jag typ alltid dricker med sugrör?)

Leo började hosta supermycket i natt vid kl12 å slutade inte förrän vid 3-4 tiden. Var tredje- fjärde inandning hostade han å flera timmar. Inte mycket sömn för mig inte, Daniel gick å la sig på soffan efter 30sek, då hade han tröttnat. Märks att det e jag som e föräldern :-)

Kvart i 7 var vi vakna å glada. Jag e faktiskt inte så trött, än. Brukar ju komma vid kl 14 det där. Hehe

I eftermiddag/kväll så åker vi till Storvik för Daniel ska spela innebandy, Leo får vara i Sätra. Jag gillar att åka å komma på innebandy ja. För det första får jag komma ut lite å inte bara "sitta hemma med Leo" eller göra barnvänliga saker. Även fast Leo följer med ibland oxå.
Sen e det kul att se Daniel göra nåt han e riktigt bra på oxå. Såklart!

Frukosten idag


snö

e det seriöst bara jag som gillar snön?
jag tycker att den smälter bort alldeles för tidigt nu. det får gärna vara 2-5minus å snö, inte smällkallt eller snöstorm (även om jag faktiskt gillar snöstorm å klä på mig bylsiga kläder å heltäckande halsdukar över ansiktet osv)
det e faktiskt bara feb än så länge! snälla, ge mig liiiiite mer snö och/eller låt den som finns ligga kvar. det vore så himla snällt :P

Ryck

Fick ett ryck å dammsög ur bilen. Nästa gång tar jag med en trasa oxå


dagens plan

just nu sitter jag å väntar på revisorn som ska skicka ut underlag för löner sen ska jag bara betala ut lönerna å sen kan jag faktiskt ta helg. woho!

preliminära planen e att hämta leo tidigare å åka ut på ikea, sätta han i lekhagen å gå å käka med daniel. vi får se hur det blir med den saken bara.
annars ska vi hem å mysa bara, å städa lite
faktiskt så hände första olyckan i går kväll för leo. när han sov alltså. tack gud för plastad frotté. men jag måste väl ta på mig halva olyckan själv, jag var så himla trött igårkväll så jag glömde påminna honom att gå på toa innan han skulle sova.
helt förtvivlad var han. och när han sen skulle gå in i mitt rum å krypa upp i sängen där (medan jag slet ut sakerna ur hans säng) så fastnade han lixom med överkroppen på sängen å ett ben, mitt i klätter-rörelsen så somnar han igen. om ni förstår. fick väcka honom å klä på lite nya kläder å sen upp på kudden för att somna om.
ja då har lixom första olyckan kommit, men han har varit helt torr på natten superduper länge ju. jag e stolt. riktigt stolt.

när vi klev in på dagis i morse möttes vi av texten: DET GÅR MASK på anslagstavlan. jag tycker att dessa små uppmaningar/varningar oftast är riktigt humoristiska.
det var lixom allt som stod, DET GÅR MASK å sen informeras vi om planeringsdagen i juni (tror jag den var jag var så uppe i masken)

Fusk

Idag fuskar jag. Käkade ingen lunch å e så hungrig nu ju. Fan. Men det e bara att komma tillbaka en annan dag. Står ganska still på vågen kan tilläggas. Å magen kommer vara död imorgon när jag käkat detta. Hihi

Äppelcidervinäger till så förbränningen kommer igång iaf


Shoppat

1 par sandaler
1 par vårskor
4 långärmade tröjor
1 polo
1 pikébody
2 par shorts
1 mössa
1 par täckbyxor
1 fleecebyxor
1 tjocktröja
1 långbyxor
1 fintröja


Blev det. Till en kostnad av 107kr. Tackar


inte så ofta

som jag sitter vid datorn heller .. iaf inte utan att spela barnspel med leo .. hihi :P nu e klockan snart 13 å jag å J ska iväg. plockade på mig lite kontanter från lådan (som jag ska avskaffa för det lånas från den (inte jag) utan att jag vet om det, inte okej)
jag gillar kontanter men ändå inte ..
jag hatar att banken ska sluta med dem för jag vill kunna ha alternativet.
men men, så e det.. hej!
(slänger upp en bild oxå när jag ändå sitter vid datorn, eller några för jag längtar så himla mycket!!)
2010
2010
2011
2011
2011 (observera samma overall som 2010)
2011

test



Sent

Undra hur sena vi blir idag. Jag har varit vaken ett tag men Leo sover sött han. Trots teve å mitt stök. Undra varför han e så trött för. Vi har sovit bra inatt förutom 3min av host ca kl4. Men men. Hej!


Plan

Imorgon kl13 ska jag å J iväg å handla lite kläder till ungarna förhoppningsvist. Gäller å hitta nåt i alla dessa lådor som finns. Men det e kul, nåt att göra å lite "nyttigt" oxå. Tyvärr går ju lite pengar men det e ju superbilligt om man jämför.

GodNatt


Går bra

Ja det går bra med mörkräddheten :-) Har varit värre.

Var in till Leo nyss å stoppade om honom. Viskar "mamma älskar dig" varpå Leo nickar bestämt i sömnen. Slump eller vaknade han till å hörde mig? Hmm konstigt vart det iaf.

Jag låter 2 lampor vara tända inatt pga "det där" även om det går bra så e det lite jobbigt faktiskt. Mardrömmar väntas oxå så jag ska sova snart. Så man hinner sova nåt i natt


Mörkrädd

Mm idag e jag mörkrädd märker jag. E det ibland hemma. När man hör konstiga saker och/eller när Leo har reagerat över att saker låter på ett konstigt vis.
Vill inte vara ensam idag. Suck.


Mat

Shoppingen var ju till kontoret

Å kolla, nåt grönt i Saras kost!
Idag: pannbiff, broccoli med sås på grädde å smältost. Getost blev det oxå fastän det inte e med på bilden


Dagens..

..shopping


Dagis

Leo går på D A G I S!


Fil

Varför e fil å denna lilla chokladbit dagens höjdpunkt för? Såååå gott ju. (mycket vitt å brun i min kost)


Mario Kart Wii

Helt fantastiskt att ungen åker in på 6e plats i Mario Kart (av 12). Oftast när han spelar ligger han bra till i fältet men kommer på att han vill hoppa å hoppet en gång till eller liknande så det e sällan han lixom håller koncentrationen i ett helt lopp. Men 6a av 12 e ju fantastiskt för en 3åring! Helt galet faktiskt.


Grannkärring

Jag skriver sällan om henne längre. Å det e ju egentligen bara positivt. Särskilt med tanke på hur det har varit.
Senast jag märkte nåt av henne var ju när hon åkte ambulans å sen kom hem för några veckor sen. Hon var borta kanske 1-2 veckor då.
Innan dess hade jag kontaktat hennes gode man för att få hyra hennes garage (som är sammanbundet med mitt, de är lixom avspärrade 2 å 2) Men hon ville ha så mycket så då blev det inget alls av den affären å garaget har stått tomt hela vintern å Daniels bil har tagit upp en p-plats. Dålig stil tycker jag men nu var det inte det som jag tänkte på denna gång utan:

Jag har fått ett livstecken från henne. Eller ett livstecken att hon kanske inte har så lång tid kvar. När vi kom hem idag å körde in bilen i garaget står där ett badkar på hennes sida. Wow!!!

Haha


Igen då

Ska jag skriva igen att min Lchf bok inte skulle sälja bra? Haha.

Idag, pannbiff, getost, fetaost å vitlökssås.


Ååh mitt hjärta smälter

Alltså, spenderade 10min i samma rum som en 3.5åring idag å när jag skulle gå så springer hon ut i hallen å viskar: jag tycker om dig!

Hur mycket smälter inte hjärtat dårå? Åh, hon var så söt ju. Tack!


Ny dammsugare

Usch vad bortskämd manvarit med dammsugare. Den jag har haft i 8(!!!!!)år. Den har ju gått sönder så en ny e införskaffad, inte den billigaste skiten utan en elektrolux ergospace tror jag den hette. Men oj, vilket ljud. Å vilken blåst från den. Å vad tung den är. Suck, jag som e van med min älsklings dammsugare. Vill inte ha denna nya ju!!!


Bil?

Jag e ju alldeles sjuk i en ny bil ja. Lär ju inte bli nån än på ett tag men drömma får man.
Å det har jag gjort i dag. För jag har kört bilen jag vill köpa. Rätt utrustning, rätt motor. Den e underbar i stan å lite klen på motorvägen men billig i drift. 700kr skatt/år å typ 0.5l/mil. Å ändå en lite turbo oxå. Priset e ganska rätt oxå inte alls så farligt.


Gympa

Idag igen. Å tiden bara flög fram verkligen. Kul var det iaf både för Leo å mig. Vikken tur att Lukas mamma är så trevlig iaf :-) Leo å Lukas hade superkul!

Fast, betala 250kr per termin för att Leo ska få leka med Lukas, njaaaaaa. ;-)


Bok

Jag vet att de finns en Lchf bok som heter typ Lchf på mitt sätt.
Om jag hade skrivit den så hade ingen köpt den för Lchf på mitt sätt e INtE tilltalande för ögat. Haha.
Men gott e det å midjan gillar det!!

Idag, pannbiff med getost, fetaost och tzatsiki. Mätt, Japp.


Nytt

Ja jag känner mig själv för bra.

Nya byxor å nya skor


Sjuk?

Sjukstuga på jobbet idag så jag gjorde vad jag skulle å sen åkte jag hem.
Har lust att åka ut till Valbo å köpa en dammsugare. Men jag känner mig själv, om jag åker ut själv så kommer jag bli sugen på att köpa fler saker å då e det (väl) bättre att stanna hemma. Svårt det där. Kanske e rea nånstans. Haha


Film

Udda film men helt okej. Sevärd men inte mer än det.

Hej!


Förra inlägget

.. skulle ha publicerats vid kl 13 igår. Fail


Innebandy

Japp. Idag igen.

Leo "kollar på innebandy"


Skinka?

Hade gjort en macka med emilskinka på åt Leo. Han kollar på den å säger "vad är det?"
J: Skinka som heter Emil.
L: Tycker inte om skinka.
J: Jo det gör du.
L: Nääää!
J: Nehe, men det är korv.
L: Jaha! Jag tycker om korv

Å så äter han mackan.


Flytt

Nu har vi så smått börja flytta kontoret och lagret på jobbet. Fint va? ;-)


Trött

Leo ligger bredvid mig i min säng å sover. Jag har inte aktivt försökt att väcka honom men teven å på å jag puffar lite på honom, helt plötsligt mumlar han i sömnen, "inte vakna än, sova lite mer" å försvinner lixom bort igen. Söt!


Gammal bild

Från en härlig dag i maj 2009 Järvszoo


Minnet

..kallas jag. Ibland.

Jag trodde jag hade koll på vad som fanns i förrådet med tanke på Leos kläder. Jag har börjat med en lista att packa inför fjällen och skrev där upp saker jag inte visste vart se fanns, hos mej eller i Sätra. Iaf så var jag ute å letade efter en sak på listan å fann ett helt nytt regnställ i storlek "detta behöver han prick just nu". Perfekt!!!! Ord.pris 299 men betalade 70% på det. Nöjd. (dock inte helt nöjd med färgen men gissar att det var det som fanns när jag köpte)


Glöm inte kaninen!

Jag: Visst har vi det ganska mysigt Leo?
Leo nickar: Kaninen oxå!!

Ja just det man får ju inte glömma nån så det var bra att min 3åring har koll. Hihi


Badkar

Har sagt det förr å säger det igen. Kan inte leva utan badkar. 1timme hittills, så underbart skönt. Leo har varit i en sväng oxå å fördrivit lite tid. Hihi. Skulle egentligen gå till pulkabacken hade vi tänk men Leo ville hellre spela tevespel. (å nej, kommer han bli en monster nu?)

Jag hämtade Leo tidigt idag, redan vid kl14. Ibland e det lite att göra på jobbet å då passar jag på.

Å ni som känner mig vet att jag älskar å uppskattar snö å vinter den korta tiden vi får ha det här MEN jag saknar att gå i högklackat å ha fina vår/sommarkläder på mig. Fan, ska jag bli en sån där typisk Svenne som älskar att klaga på det man kan göra minst åt, div vädret.

Jaja, jag tänker inte pallra mig ur badet riktigt än utan ska ligga här å fylla på med varmvatten ett tag till. Leo ropar med jämna mellanrum "Heja Leo" från vardagsrummet så han e oxå nöjd med tillvaron.

Middag blir det idag oxå, efter 2 dagars kickstart med Lchf-sallad så e set dax för biffmaraton. Har gjort pannbiff till förbannelse så det finns ett tag framöver. Detta kommer att intas med tzatsiki. Mums mums mums.
Men som alla Lchf-dagar ser jag mest fram emot kvällsfilen med den dagliga chokladrutan.

Hehe, ja nog babblat (ja jag e på bra humör idag bland annat för att jag har en underbar son som alltid e snäll å go å för att jag har en underbar pojkvän som jag älskar över allt annat OCH för att jag kunde slösa på mig över en timme i badkaret utan dåligt samvete)


Jag

Gillar ju inte bilder på mig själv men jag bjuder på en idag


Idag

Jobbelijobb å dagis, sen jympan å hem. Leo stupade i säng för han gick upp lite tidigt. Hihi

Leo älskar verkligen jympan. Tyvärr så ramlade han idag men helt olikt honom själv så ville han göra om det igen ganska fort. Så upp igen å prova så han inte blir rädd för det. Å det gick kalasbra!!!


Trött

Trött idag ja. Blir nog sova tidigt. Typ nu


Man blir snäll av pepparkakor

Så ikväll fick Leo sova i pepparkakskläder


Spelar Wii

Ja oxå en spelstil min älskling har. Den funkar ju iaf å ser e huvudsaken.


Saknar

Saknar min älskling idag. Ganska mycket. Han börjar bli så smart ju å man kan föra en riktig konversation med honom nu ju. Mysigt värre.

Dock har jag en annan liten sötnos här hemma just nu. Sovandes på soffan. Sjuk, liten å ämlig. Så e det när en karl blir sjuk. Men det e ju okej, jag har ju tränat på mamma-rollen tidigare. Hahahha

Självporträtt av Leo


Dåligt med saker att göra

Då spelar man Settlers


Checkar ut

Inget på teve. Sliten efter veckan. Nu lägger jag ner å somnar bredvid min älskling! Puss


Lchf

Nu e det dax igen. Jag kör 2veckors strikt LCHF (förutom på söndagkvällar då vi alltid äter Tacos) med start i helgen när jag har handlat.
Efter det kör jag som jag gjorde ett ganska långt tag i höstas. Dvs skippa potatis, ris å pasta så gott det går. Inte strikt LCHF men till viss del.

Btw så e Tacos ganska bra mat ur denna synvinkel. Bara skalen/bröden som inte klarar gränsvärdet. Tillåmed den röda tacosåsen är "godkänd" Woho!
Jo nötterna e heller inte helt okej men nötter käkar jag ändå när jag käkat LCHF för nåt snacks måste man ha när man skippar chips, godis, choklad osv.

Ser fram emot att slippa en uppblåst mage. Å sen kanske man ska ha ett viktmål oxå.
7kg? E det för mycket? 5kg kanske. Jag vill "väga in" mig först så jag vet vad för matchvikt jag har just nu sen tar jag nåt sorts mentalt beslut efter det.

Wish me luck. :-)


Kort

Ibland tar Leo kort på så konstiga saker. Som denna.


Smootie

I love them. Idag provade jag en ny variant med lite Oboypulver i. Mycket gott.

Typ 1-1,5dl bär (jordgubbar vart det idag)
1,5dl mjölk
1dl yoghurt
1msk Oboy

Mixa. Mums!!


<3


Alfen

Leo tog en bild på Alf. Då blir resultatet såhär.

Ungen älskar att ta bilder med min telefon i tid å otid. Hihi


Jympa igår

Det här med bilder verkar ju funka skit faktiskt.
Jag skriver alltså från mobilen men det funkar bara att ladda upp en å en bild fastän funktionen att ladda upp fler bilder finns.

Iaf så kommer här en bild från jympan igår. Där förövrigt Leos bästaste dagis kompis oxå dök upp. Alltså stora Lukas (lilla Lukas e ju kusin-Lukas)
Mycket lyckat men killarna hade lite svårt att koncentrera sig på jympan, de sprang mest omkring å lekte själva. Hehe. Men det gör ju inget, de fick ju springa av sig trots allt.


Bild


Leklandet

Verkar inte funka med bilder alls. Har försökt både idag å igår.

Men iaf så e vi på leklandet. Haha


Innebandyn igår

Tyvärr blev det förlust men det var en riktigt kulig match. Mormor kom å hämtade Leo under första perioden å när matchen var slut tog vi en sväng i Daniels nya bil. Bra fredag.

Å dagen idag började med en timme badminton. Bra helg!! I love it!!

Till veckan så e dagis stängt på måndag så Leo, jag å Cornelia, (lillasyster tror jag) å mamma Johanna ska hitta på nåt då.
Det ser jag fram emot.

Hej hopp!


Didriksons

För ett väldigt långt tag sen köpte jag ett boardsman ställ till Leo i en garageförsäljning. Helt nytt (fanns bara nya kläder) såhär mycket kostade de från början å på det fick jag 70% rabatt å sen på den summan 20% rabatt.
Hur mycket kostade stället? Varför tror ni jag köpte ett i storlek 100 å ett i 110? Hihi

Mycket nöjd mamma som kunde plocka fram det nu när det bruna börjar bli tajt över rumpan.


Kallt på hemvägen


Telefon

Å vad jag inte saknar min gamla telefon (som jag förövrigt fortfarande betalar av)
Jag älskar min iPhone!!!
Jag håller på att göra ordning min gamla till mamma så får hon ta över den. Men vad man inte hittar i menyer å sånt.


Godmorgon

Idag blir det badminton idag. Å vad jag gillar det.
Har varit en jobbig natt för "nån" har snarkat till förbannelse. Men så e det. 6timmars sömn fick jag iaf.

Sen hem till Sätra för å hämta Leo å käka semlor igen. Hehe


Semlor!!

Premiär för Leo ever tror jag å premiär för säsongen för mig. Köpte färdiga bullar som vi sedan fyllde med mandelmassa å massa vispgrädde! Mums!


Snö snö snö

Bilden visar inte riktigt sanningen för det verkligen öser ner! I love it!!


Reklam

Reklam e väl aldrig direkt kul men jag bara älskar comviqs reklam med tjejen som försöker nå sin kille men han spelar tevespel å vill inte prata men när hon snor kompisens mobil så svarar han gärna å skämtsamt. Å tjejen blir sur över att han svarar när hon ringer från kompisens telefon. Kul!!


Fotboll

Jag måste bara snabbt kommentera det som hänt i Egypten. Ofattbart på 2000-talet. Att detta ska få hända.

Så, det var den snabba versionen


Kan han läsa å skriva?!?

Lite konstig händelse idag.

Jag drack saft å Leo ville ha lite så han fick det sista i glaset. Han sätter ner glaset. Kollar i botten. Tittar på mig å kollar ner igen. Sen säger han: står Ikea där.
Haha ja det stod ju Ikea i botten på glaset. Men hur visste han det!?!?

Iaf så blev jag så impad av det så jag ringde upp min mamma å medan jag pratar i telefon så lånar Leo mitt block som jag höll på att skriva handlingslista på. Å helt plötsligt bokstaverar å skriver han L E O.

Jaha lixom.


Holkar


Kvällsryck

Fick värsta rycket nu på kvällen.

Ja jag ska erkänna på en gång att jag somnade på eftermiddagen. Sov kanske mellan 18 å 1830.

Iaf så fick jag för mig att rensa kläder igen. Och sätta upp holkarna (nästa inlägg) Sånna saker jag tänkt på att göra ett tag men inte orkat typ. Nu e det gjort!


Eftermiddagströttheten

Ja nu slog den till. Jag fattar varför man dricker kaffe. Kanske måste börja jag med


Rätt klädd

Idag drog vi till Jesus kyrka igen. Jag å 3 gubbar för å kolla lite på jobbet som e gjort och på ett nytt jobb de vill ha gjort. Vilken tur att jag klädde mig i knälång yllekjol i morse. Haha.


Ica

Detta är ett av Daniels kvitton. På det ser man vad för rabatter han har kvar att utnyttja.
Om man läser mellan raderna så e det även de produkter ha köper mest på Ica.
Och om man då inte känner Daniel så kan man tro att han e en lätt överviktig kille som försöker köpa sportdryck ibland för att vara nyttig. Så e verkligen inte fallet.
Han e ju pinnsmal, träningsnarkoman och äter inte godis å chips varje kväll (vad jag vet haha)
Men lite kul e det.

Själv har jag juice, kakor, tvättmedel och tacosaker kvar att utnyttja. :-)


Varför

Varför väntar man in i det sista med att tvätta? E det inte lättare att tvätta när saker börjar ta slut?
Hmm. Fick 2 monsterlass med tvätt denna gång men det gick ju bra det oxå.
Älskar att ha egen tvättmaskin. En torktumlare vill jag ha ibland. Finns så många fördelar och lika många nackdelar med en. Just nu överväger nackdelarna då den e dyr i inköp. Men ge mig ett år eller två så kanske det dyker upp en i hemmet. Hehe

Sova kanske. Hej


Pulka

En bild påväg från dagis


Tröttmössa

Jag e trött idag med trots att jag sov multum mycket inatt. Men så e det. Nu hämta ungen å sen hem å ta hand om tvätten (måste nog dammsuga lite oxå). Sen rengöra sig själv oxå. Hm. Men jag vill ju bara sova. Haha


RSS 2.0