Helg och ledigt

Städdag i föreningen igår, målade fasad. Gillart! 
Fortsatte hemma med fönsterputs och storstädning av tvättstugan. 8 av 12 fönster klara. Härligt. Idag e det min lediga dag ;-) Tänker bara göra saker jag har lust med. Dvs ligga i solen så mycket som möjligt och sen åka på geo-event. Daniel Fixar Leos innebandyträning och sen kalas hos Nova. Härliga dag! 

Förresten så funkade jag alldeles för mycket igår med maten. En korv med bröd och sen en halv stor chokladkaka, några chips och en twix. Fy mig. Men från denna vecka ska jag ha en dag per vecka där jag får käka lite vad jag vill. Men inte i den kvantiteten! Åt ju även potatis när vi var ut å käkade i fredags .. 


Men som tur e går vikten ner ändå. Alltid invägning på söndagmorgon. -4kg nu.. Snart så.. Men blir man nånsin nöjd? Det tror jag inte. Men men.. Kul å se att det funkar iaf. 


Så "fet" e jag ju inte ;-)

Påsk

Vi har aldrig firat påsk i min familj när jag var liten. Å lika är det nu när jag e vuxen. Så långfredagen spenderade jag och Daniel med att åka till Stockholm med en av hans kunders bilar. Tog några cacher och drog norröver. I bilen hem kommer Daniel på att vi ska åka upp till Sundsvall å fortsätta cacha. Haha. Okej. Hem fort och packa bilen sen drog vi. Höll på ett tag tills det blev för kallt och lite mörkt ute. Så ställde vi oss på en uppställningsplats å sov lite. Sen mitt i natten drog vi hem igen. Haha :-) Jag älskar Sundsvall. Så himla fint. Vi e högst överens att om vi måste flytta nånstans nångång så blir det dit. Igår och lördagen spenderades hemma med att sola och rensa hemma. Jag e bra på att rensa ;-) 
Annandagen idag och vi ska hem till mop och grilla. Långklänningen är på och bikinin under ;-) Slappardag igen :-)

Jag har kört lchf sen vi kom hem från fjällen. Strikt. Har absolut inget sötsug längre men märkte första veckan för liten nedgång så jag skippar även nötter. Igår käkade jag första sockret, jag tog ett sånt litet chokladägg som Leo fått i sitt påskägg. Men har inget behov av fler eller annat godis. Minus 3,5kg hade jag på invägningen igår, känns bra. Om jag nån gång skulle kunna bryta 70kgs vallen... Har bakat en massa lchf, både godis och bakverk så allt funkar ;-)
Idag tar jag med en zucchini-kaka till Mop (mamma och pappa) som är helt utan socker och mjöl. Hoppas den är god :-)

Sen när jag rensade igår hittade jag massa napphållare. Var lite pyssel kvar på dem men jag fixade till dem å de ligger på Tradera nu. Hittade även massa trikå-tyg, jag ska nog sy lite mer snart. Känner mig så himla pysslig :-)


Geocaching

Förra året tog jag sammanlagt 6st cacher, i april i år har jag tagit 5dubbla typ så i år e jag i gång igen. Jag gillar det! Så imorse kl 8 körde jag en lite runda innan jag skulle jobba. Valbo/Sandviken/FORSBACKA blev det. Hejja mig! Det jag absolut inte gillar är att gå i skogen ensam. Det får jag hjärtklappning av och tror alltid det ska komma en björn eller en arg älg eller nåt.. Funkar inte så jag får hålla mig till stadsmiljö eller sånna som ligger nära vägen. 


Spikfabriken Valbo

Tunnel i FORSBACKA

Motionsspår mellan Valbo och Sandviken 

I sommar får vi se till att komma iväg på en, gärna 2 lite längre rundor med övernattning i bil. Hoppas på bra väder och lagomt med jobb. Haha ;-)

Innebandy

Ja när jag ändå håller på då. Innebandyn har Leo börjat med. Han e med och försöker men vet inte riktigt hur man gör men det kommer nog. Jag e superglad att han är med och försöker iaf. 
Ja alltså klart han vet hur man gör men det jag mena var med regler och oskrivna regler :-)
Fjällen 2014

Ja nu har vi alltså varit i fjällen. Och eftersom det går sådär att blogga så kommer inlägget upp först nu (kom hem för en vecka sen) Men eftersom jag gillar att kunna gå tillbaka och se vad man gjort i livet så kör jag en liten resumé här och nu. Och bilder :-)

Vi åkte alltså till Funäsdalen och bodde i samma hus som 2011. Ett superfint hus med 10+2bäddar som passar oss perfekt då vi var 11+3barn i år. 

Vår familj hade hyrt en superfin BMW att åka upp i! Mycket bra val så vi fick plats med alla saker :-)
Första dagen fick vi lite snö/hagel, moln och sol omväxlande. Sen var det sol tametusan varenda eviga dag. Så himla härligt. Så vi åkte skidor på både tvären och längden var dag. Så himla härligt. Dock så åkte alla utom jag Daniel och Frida hem på lördagen redan men mamma, pappa och Leo var kvar tills mitt på dagen så Leo fick åka lite mer skidor. Han var så himla duktig i år! Han åkte till å med upp i sittliften till toppen och åkte ner med hjälp av selen. Hihi. Nu kommer lite bilder :-)


Paus på vägen upp


Första dagens skidåkning. Lina, David, Daniel och pappa

Leo och Lukas hade kul i pulkabacken med Carina 


Leo åkte lite själv oxå utan sele

Varmt å gött på fjället

Lite kusinmys på kvällen med film i sängen

En hel del blåsigt på toppen 

Hejja Leo

Vi tog en repa till Norge oxå. Mycket spännande tyckte Leo 


I Norge går renarna i samlad trupp

Sen helt plötsligt ville ungen åka lift själv.. 

Ramundberget

Leo åkte med i slalomtävling och fick pris

Kära far hade det varmt att dra upp pulka på fjälletSista dagen påväg upp i sittliften

Tyckte de var lite läskigt

Avklädning

En superhärlig sista dag. Här med favoritbacken i bakgrunden

Sen vart det hemfärd på söndagen och här i Sverige gillar visst renarna att sprida ut sig lite mer
RSS 2.0