Diverse update

Hej
Ja vikten har stannat på -4,5 kg totalt. Tråkigt men jag försöker ett tag till med denna metod så får vi väl se. 

Och förra veckan var Leo på 5års-kontroll på BVC. Den sista. Fr.o.m. 6 år tar skolsjukvården över. Han är officiellt 115cm ovan mark och 17,6kg lätt. Och fick en remiss till logoped. Så dit ska vi imorgon. Detta beror på hans lätta stamning. Han lixom fastnar ibland när han blir ivrig och då kommer inget ord alls ur honom. Inget som bekymrar mig men det e bra att sjukvården tar tag i och kanske stödjer mig som föräldrar med övningar eller hur jag ska hantera när det uppkommer. Och kanske även på dagis. 
Undra om det var 1,5år sen eller bara 1år sen han fick gå 2 ggr hos förskolans egen talpedagog. Sen sas tjänsten upp och allt rann ut i sanden. 
Virkat lite mer

 (vet inte om bilden gör motivet rättvist men..) Eftersom jag har dille på att virka just nu och garnet e slut hos panduro till min filt så gjorde åkte jag till rusta i eftermiddags å köpte lite garn. Leo ville ha en mössa, så en mössa blev det. Har inte provat den än (okej jag provade den lite när Han sov) men han ska få godkänna den imorgon. Faktiskt ganska nöjd med resultatet och för att det e första mössan jag gjort. :-)Vikten

Efter att ha tappat disciplinen dagarna efter min ätardag i fredags så e vi nu på banan igen. Idag var en bra dag som avslutades med träning. Svettades ganska mycket och bra gick det. Aerobic e nog min grej de. Kul träningsform helt enkelt. Å sen att den blandas upp med lite styrka e inte fel tycker jag. 
Ja iallafall vikten, vi e tillbaka på -4,5kg igen, så nu ska vi ner 1,5kg till så har jag nått mitt första mål. Sen e det 5kg till nästa. Och det målet Hoppas jag nå i maj kanske. Så klarar man sommaren ;-)
Hmm.. Jag pratar alltid om minusvikt, aldrig om hur mycket jag egentligen väger, vad mina delmål är eller slutmål.. Det känns lixom bäst, ingen annan som ska behöva veta vad jag väger. Jag väger så mycket mer än folk tror har jag märkt. Inte för att det gör nåt egentligen men men ;-) Och nej, jag bantar fortfarande inte. Eller gör jag? Hmm. Jag anser inte det eftersom det enda jag gör är käkar mindre måltider och färre mellanmål. Fast banta e ett skällsord nuför tiden. Nu heter det livsstil, diet eller nåt sånt.. 

Sovmorgon

Fick lite dåligt samvete idag när jag vaknar. Leo gick upp 0645 och jag har inte gått upp ur sängen utan vaknade för 5min sen. Alltså 0940. 
Han har pysslat och spelat tvspel. Hög tid för frukost. Hmm.. Bra eller anus? 
Fyi har det aldrig hänt att jag sovit såhär länge nån gång men ibland kan jag somna om en timme från att han gått upp

Fredag = Fridag

Fortfarande står vågen på -4,5kg men idag har jag bestämt mig för att svulla delux. För att sen återgå till "dieten" :-) Så snart har jag lunch så åker jag till donken. Såklart inga pf för de gillar jag inte ens men det blir nog en sån wrap iaf med dricka. Och ikväll blir det chips och dip till os-invigningen. Kommer må så himla dåligt imorgon. Haha. Men det e nog en bra reminder iaf.
Hm. Eller ska man slå till med Max idag kanske. Oj, nu fick jag beslutsångest. 

Mormorsrutor
Virkar lite... 

Pyssel

Japp. Så fixerad att jag drog med mig Leo kl1830 till panduro. Haha. ;-) Dock e allt precis som vanligt då jag startat 4 st olika projekt haha. Men det fanns inte material nog heller. Kommer in i butik i slutet av feb.. Suck.. 

Redan februari!!

Hej och hå. Alltså tiden bara går. Sen Leos födelsedagshelg så har vi hunnit med en sväng av light-magsjuka bland annat. 
Och jag körde även massa feber en dag. Så med den kickstarten gick jag ner 2 kg på en vecka. Så nu e meningen att det ska hålla i sig tycker jag. Jag gör nåt så tråkigt som att räkna kalorier. Inte min hobby direkt men det verkar funka för stunden, för -4,5kg har vågen visat på. Sen att jag tränar 2ggr i veckan kanske spelar in oxå. Plus lite hemmaträning 3ggr i vecka oxå. Hemmaträningen e light men den blir av iaf. På de 4 kg så känns redan skillnad på magen. Hoppas hoppas hoppas att det håller ett tag till!!
Så i kväll e det träning igen efter uppehållet för sjukdom förra veckan. :-)
Egentligen ska man väl inte skriva såna framsteg men men .. 

Har börjat pyssla lite igen oxå. Blir så himla fixerad när jag väl sätter fart. Blir nog en bild snart tror jag. Bara det att det tar så himla lång tid att göra. Ca40min per del och jag behöver 48st delar och sen monteringen lär väl ta 2timmar kanske. Men det e kul! 
Jaja back to work

RSS 2.0