Tiden går sådär fort igen

Ja hej och hå. Tiden bara rullar på i ett rasande tempo. Är inne i v16 nu och fick lyssna på hjärtljuden hos BM igår. Mycket mysigt. Fick ju en ny BM denna gång då jag inte trivdes med den förra och med denna kunde man prata å Skojja osv. Gillar henne skarpt :-) Hon bokade in UL och ett läkarbesök hos specialist mödravården (pga att jag vill göra snitt igen) och sen ett besök tillbaka till henne igen. Men nu e det lång tid mellan BMbesöken så först i januari ska jag dit igen. Hehe. Länge de. 
Men undertiden så roar vi oss hemma med att fixa och dona inför bebisens ankomst. Projektet just nu e att fixa övervåningen så Leo kan flytta upp dit i vår. Och akvariet har fått flytta ner till vardagsrummet. Har ett fåtal möbler att sälja men det verkar gå trögt med det. Golvet i hallen uppe ska läggas om till helgen nu och sen ska nya garderober upp och inredas å Daniels rum ska fixas. Så tiden kommer nog gå fort ska ni se :-) Inte går det nån nöd på oss heller. Och typ 56dagar kvar till jul! Hejja hejja

(Grumligt vatten pga lite problem med inredningen som gjorde att vi lära rafsa om i gruset precis innan fiskarna fick flytta in. Och inredningen är inte klar än heller, de två växterna till höger ska planerats ut)Ullared 2014

I helgen var vi i Ullared för 3e året på raken. I det stora hela har vi lärt oss en stor läxa: vi ska åka i september hädanefter, inte under högsäsong i oktober. Var sjukt mycket folk och framåt kl11-12 när vi käkade, så var det 2h kö utanför. Vi gick ut å tog lite luft och fick en stämpel så man får gå före i kön men den kön var fan galen. 
Ingen kö när vi gick in kl9 iaf. 
Sen shoppade vi hela dagen lång. Jag spenderade 5100kr varav 1100kr var "beställningar" från andra. Sov i bra stuga även om den var lite varm och instängd (vi var ända 5pers på 20kvm) Shoppade lite dag 2 ocå och drog hem kl1130. Lång bilresa med några stopp så var vi hemma strax efter kl19. Packade upp sporadiskt och slängde mig på sängen å sov. Bra helg! 
Tror jag e extra tjock idag


Känner mig riktigt fet idag. Riktigt riktigt gravid. Så mitt ugglesmycke passar extra bra 

Ja jag vet, många "magbilder"..

Men jag kan inte förstå, hur kan jag bara vara i vecka 13. Jag e stor. Och hur kan jag inte ha gått upp ett endaste kg med denna mage.. Fattar inte.. Vikten ligger just nu på plus/minus noll från innan. Har absolut inte rört mig så mycket som
i somras heller eftersom jag mått dåligt så det e ju konstigt.. Mer å mer gravid

Alltså, vad har jag för mage? Redan lixom.. Men men.. Den e ganska mysig måste jag säga ;-)


Sömnlös

Denna vecka har varit jobbig sömnmässigt. Legat vaken 1-2h varje natt. Och så även idag ju.. 4e natten på raken. Det känns sen på jobbet på dagen men men, får vila i helgen (typ, åker ju till Stockholm på lördag) Får sån huvudvärk när jag e vaken såhär oxå, trist värre. Men men, det går väl över. Illamående har ju gått över ganska mycket nu. Jag mår absolut inte 100 bra men bättre så i det avseendet så e denna vecka helt okej ändå. Och det e ju bara en arbetsdag kvar! 


Hej oktober!

Nu mår jag bättre för 3e dagen på raken! Wow! Idag har jag gjort massa saker efter hemma. Sånt jag inte orkat på länge. Gjort rent akvariet, sorterat saker i klädkammaren uppe, gjort rent kakel i kök, spis och kyl/frysdörrar, dammsugit överallt och gjort rent allt på toan uppe medan Leo badade. Sorterade även massa papper och la allt rätt. Känns skönt.  
Nu e det bara två jobbdagar kvar denna vecka, så himla skönt! 
Om ett tag ska jag ta kort å lägga upp bäbissaker vi köpt hittills. Sånt kul :-) Jag e ju som jag är och samlar på mig när det är billigt :-) I ärlighetens namn tror jag att det enda vi saknar är en vagn. Haha!! Å vi vet exakt vad vi vill ha för nån. 
Å småsaker vi saknar tänker jag köpa på Ullared om två veckor. Åh så kul, det e ju bara två veckor till Ullared! Woho!
Sen det här med att köpa så e det ju lättare att köpa nu när jag har jobb och pengar. Om det blir så att jag måste gå på a-kassa/havandeskapspeng/f-peng så får man ju ut så himla lite varje månad å då e det bra att ha samlat på sig. Hehe ;-)


En sån vagn önskar vi oss. Men vi får se. Man kan ju alltid ändra sig fram till man beställer. :-) Tänkte beställa runt jul kanske

RSS 2.0