Tiden går sådär fort igen

Ja hej och hå. Tiden bara rullar på i ett rasande tempo. Är inne i v16 nu och fick lyssna på hjärtljuden hos BM igår. Mycket mysigt. Fick ju en ny BM denna gång då jag inte trivdes med den förra och med denna kunde man prata å Skojja osv. Gillar henne skarpt :-) Hon bokade in UL och ett läkarbesök hos specialist mödravården (pga att jag vill göra snitt igen) och sen ett besök tillbaka till henne igen. Men nu e det lång tid mellan BMbesöken så först i januari ska jag dit igen. Hehe. Länge de. 
Men undertiden så roar vi oss hemma med att fixa och dona inför bebisens ankomst. Projektet just nu e att fixa övervåningen så Leo kan flytta upp dit i vår. 



Och akvariet har fått flytta ner till vardagsrummet. Har ett fåtal möbler att sälja men det verkar gå trögt med det. Golvet i hallen uppe ska läggas om till helgen nu och sen ska nya garderober upp och inredas å Daniels rum ska fixas. Så tiden kommer nog gå fort ska ni se :-) Inte går det nån nöd på oss heller. Och typ 56dagar kvar till jul! Hejja hejja

(Grumligt vatten pga lite problem med inredningen som gjorde att vi lära rafsa om i gruset precis innan fiskarna fick flytta in. Och inredningen är inte klar än heller, de två växterna till höger ska planerats ut)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0