Sommar!

Måste titta in å säga hej. Så. Hej. 

Sommaren har nog varit den bästa på flera flera år. Vi har varit i Kolmården, semestrat på Limön, badat i havet och gjort massa roliga saker tillsammans. Iaf mest jag och ungarna. Daniel hade 5 veckors semester men jag jobbade 2,5vecka när han var hemma.

 

 

Vecka 25 började Leos sommarlov. Vi tog sovmorgon och kl10 kom jag på att hans friidrottsskola Började för en timme sen. Haha. Vi skyndade dit å ursäktade oss :-) Det gick bra ändå. Ingen skada skedd och Leo hittade snabbt sin plats i gruppen. 

På fredagen var det midsommar och vi begav oss som vanligt ner till Kolmården. Hade stuga i sörsjön och ordnade midsommarmiddag till Olsson/Nyman som besökte oss under eftermiddagen/kvällen. 

Lördagen och söndagen spenderades i parken. Nytt för i år var att vi inte orkade se delfinshowen! Har aldrig hänt förr! Det var sjukt mycket folk i parken om man jämför med hur det brukar vara på midsommar. Å andra sidan e det väl första gången vi e där å inte fryser rumpan av oss. 

 
 
 
Efter Kolmården så började jag jobba. Jobbade 2,5vecka som sagt. Skönt att vara tillbaka. Och skönt att mjukstarta. Hehe
 
 
V28 på onsdagen tog vi båten till Limön där
vi bokat en stuga för resten av veckan. Riktigt primitivt med en grill och en kokplatta som enda matlagningsmöjligheterna. Vatten fick man hämta vid caféet och dass fanns på utsidan av längan vi bodde i. 
Riktigt sommarväder hade vi, sol, regn, sol, regn osv :-) Men vi hade det finfint som när som på den objudna gästen som var inne å flög hos oss en eftermiddag. En mås på besök. Nej tack. 
 
 
 
 
Sen har Leo å jag haft kvalitetstid. Minigolf, Pokémonjakt (sommaren 2016 kommer gå till historien som den sommar när alla jagade virituella Pokémon med sin smartphone), mcdonaldsmiddag, vara uppe alldeles för länge osv osv. Ett riktigt sommarlov har det blitt för honom. 
 
I slutet av juli var Leo på övernattningsläger för första gången. Med Gefle gymnastikföreningS parkouravdelning. Pojkar 6-13år var det på lägret. De flesta massa år äldre (och duktigare) än Leo men han trivdes som fisken i vattnet. E så glad att vi lite hastigt och lustigt hittade parkouren i vintras och han ville ge deT en chans. Det e verkligen hans grej. Lagsport och bollsport e han ju inte så mycket för men detta! 👍🏼
själva övernattningen gick oxå kalasbra. Han hade som telefon med sig och skickade meddelanden fram till kl23 åt mig. Filmade andra när de gjorde tricks å sånt. Kul som förälder att få ta del av faktiskt. 
 
 
 
Här under juli bestämde vi oss att göra om i köket oxå. Så ett härjedalskök är beställt med preliminär levtid vecka 36(september) Ska bli kul! Så nu när uterummet e 99% klar så tar nästa projekt vid. Hehe. 
Det som e kvar ute e hängrännorna. Sen ska allt vara fix å färdigt. Woho! Vi har ju levt där hela sommaren och jag kan inte tänka hur det var innan vi hade det. Det e ju som ett extra rum. 
 
 
 
Måste även berätta vad vi gjort idag men tar det i ett schemalagt inlägg lite senare. Blev så långt detta inlägg såklart. När man inte skrivit en raD sen maj.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0