Leos lekland Uppsala

Igår åkte hela familjen plus kusin-Lukas till Uppsala efter Leos simskola. Lunch på Ikea och ett varv där inne innan avfärd till leklandet. Å där lektes det. Massor. Väldigt mycket folk och en hög ljudnivå men väldigt roligt var det. Jag tycker det e totalt värt att åka till Uppsala för denna upplevelse ;-) Haha Så mycket bättre än i Gävle även om Gävle inte hade haft vagnsförbud. Jag å Leo lekte massa själva vid ett skepp man skjuter mjuka bollar på varandra. Det var skitkul! Det var en annan vuxen som oxå var med å lekte så alla barnen runt tyckte det vart extra kul när de vuxna oxå var med lixom :-)
Vi åkte hem halv 6 och de Lukas å Leo höll sig vakna hela vägen hem men D och Love sov. Trötta så landade vi hemma å soffan och kvällsbestyrade lite. När vi skulle sova så kändes Love inte som vanligt. Han somnade tillslut men sov ovanligt oroligt. Kändes lite varm så tog tempen å lite feber var det. Ingen stor fara dock. 
Så natten i natt var väl sådär. Har vaknat minst en gång i timmen förutom kl4-5 å han ville knappt ha tröstis(-tutten) Men men. 
Han vaknade som en solstråle kl5.30 så det var bara att kliva upp de. Han var pigg å kry, febern som bortblåst. Tur att vi inte har så mycket på agendan idag. Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0