Ett litet inlägg bara

Nu har vi köpt bilbarnstol nr 2 åt Love oxå. Inte att användas än på några månader men den ska vara en doppresent så det var lika bra. Älskar färgen på den, kommer passa in perfekt i bilen. Dock e det väldigt tung. Men det gör ju inget eftersom den sitter fast i bilen. Många bra funktioner på den oxå. 
Vi har ju sån himla tur att Daniel får rabatt genom jobbet så vi köpte den där. Blev 900kr billigare än den kostar både i affär och på internet. Tackar!





I övrigt så lever å frodas Love. Han e fortfarande lätt att ta med överallt och sover riktigt bra på nätterna. Tjorvar mellan kl4 och 6 som vanligt men resten sover han med en mat runt kl00-01. 
Han älskar att åka vagn. Helst ska vi gå på promenader hela tiden typ haha. Så vilken tur att jag älskar vagnen oxå, ny dyna å allt :-)





Nu e det bara 1,5vecka kvar tills Leo börjat skolan. Så himla spännande. Vi var å hälsade på för några dagar sen för å känna lite på atmosfären. Känns okej måste jag säga. 
Jag har plockat i ordning lite kläder att ha på hyllan och vi har börjat kolla på ryggsäck och jympakläder. Ryggsäck e sjukt dyrt så blir nog ingen sån men jympakläder behöver han. 
Vad har man för jympakläder ute numera? Hjälp



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0