Det senaste

Händerna mår helt okej. Svullna på nätterna och på morgonen annars så. Det funkar just nu iaf. 

Och idag hade jag tid på specialistmödravården för att diskutera ett ev planerat snitt. Gick hur bra som helst. Hon konstaterade att det nog inte går att ändra på mina tankar och idéer angående förlossningen så jag fick beskedet att jag e beviljad snitt. (Utan att skickas vidare till aurora och psykolog) 
Datumet hon nämnde var 12april som tidigast och eftersom hon även sa att snittider finns på onsdagar och torsdagar så lär det ju bli 15 eller 16 april som ungen tittar ut. (BF 26/4) Helt min egen uträkning efter vad hon sa så vi får ta det med en nypa salt men typ så iaf. 

Så i mitten på mars ska jag tillbaka å prata med narkosläkare mm och göra klart inför snittet. Spännande värre. Innan dess ska en hel vinter gå och nästa BM-besök är inplanerat i början på januari. Måste se till att de skickar ett moderskapsintyg till f-kassan så jag kan skicka in havandeskaps penning-ansökan. Kommer bli tungt att jobba på slutet även om det går hur bra som helst just nu. Ja, det var en liten uppdatering på det senaste de

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt när de blir som man vill utan massa diskussioner å utredningar, grattis å lycka till

2014-12-06 @ 09:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0