Sista dagen

Igår, lördag, blev sista dagen. Vi tog oss till Hundfjället i strålande sol. Slog ner baslägret vid Volvo Camp. Åkte några åk i backen. Men kändes inte riktigt bra. Omotiverad och lite trött. Åkte ner till mamma å Leo. Leo åkte på en Volvo-bil nerför backen och på ett transportband uppför. Han hade superkul! Själv tog jag och lånade en riktigt Volvo på en provtur. Helt okej bil men den e snyggare än den e skön att köra.
Vid kl13 var det dax för tävling i Väggen-backen. Ta sig upp för backen med all utrustning å sen ner med all utrustning. 45graders vinkel på backen som är Sveriges snabbaste. Å så måste man passera mellan portar oxå. Riktigt kul å kolla på.
Sen åkte vi lite mer men kände sig ganska mätt. Så vi tog en liten shoppingtur i Sälen. Hemma i stugan igen vid ca 16. Blev en lång å härlig dag.
Leo hittade en kompis att blåsa lite bubblor med oxå. De var så gulliga.

Sen blev det påskmiddag a la rester. Hihi. Vi packade ihop alla veckans rester och gjorde buffé av det. Riktigt gott med allt.

Och nu e vi påväg hem. Riktigt bra vecka med sol varje dag! Galet kul har det varit å det ska bli skönt att komma hem nu. Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0