tillbaka..

.. i alla fall för tillfället..
som jag konstaterat förr så tar det tid att skriva i bloggen och särskillt när appen funkar sådär. MEN det e superroligt å kunna gå tillbaka och läsa om vad jag gjort och kolla på bilder.
detta är lixom en fotobok på datorn för vem framkallar bilder och sätter in bilder i ett album efter att barnen inte är bäbisar längre? haha
 


Ja självklart har en hel del hänt på dessa 2 veckor jag varit helt borta men vem orkar gå igenom det som varit. :P Ja lite kommer här:
Ja på jobbet går det bra, numera städar jag på tisdagar och torsdagar så det blir lite variation. Chefen jobbar uppe i Kiruna varannan vecka så det finns gott om saker att göra för mig. 
 
På lördag är det äntligen dax för Tjejmilen men tyvärr har både jag och Frida gått och blitt förkylda. Men vi åker ner ändå och tar oss igenom loppet. Jag ser fram emot det ändå :P
 
Och det innebär oxå att ULLARED kryper närmare! Ska bli så jävla kul! Roadtrip!! Pengarna är säkrade och jag fortsätter att sälja av saker på tradera för att få in lite extra, har hittills fått in 1100kr på tradera ungefär och har fortfarande en del saker ute till försäljning. 
 
 
 
ja idag ska jag försöka jobba hela dagen, revisorn och inköp av toner, tillbaka till kontoret och fixa med löner retroaktivt och lite andra saker som behöver fixas. får se vad som jag orkar, har sovit dåligt i natt å leo har legat och gnällt hela natten. ja ja .. dax att sätta igång. hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0