en "vanlig" torsdag

shit vikka konstiga dagar det blir när man jobbar. kom hem å var helt slut. uppe i varv men slut i huvet och kroppen. efter ett långt bad med leo och mat å lite mer packning och massa bus så ligger lillen å sover nu och jag har slagit ner rumpan i soffan igen. fatta vad el jag sparar på att inte ha teven och datorn på hela dagarna (när jag nu jobbar) och eftermiddagarna (när jag inte har tiden längre)

men än en gång så tycker jag de e så himla skönt å jobba. äntligen. :p

jag ska faktiskt inte låta rumpan vila så himla länge för jag tänkte gå med soporna och fixa in lite saker i bilen medan jag kan lixom.

undra om jag slocknar lika tidigt ikväll igen som de andra kvällarna. :p men i morgon kan vi sova så länge vi vill iaf (ca 7 när leo i vanliga fall vill gå upp) för de blir inge dagis för leo.

var lite motigt att gå upp imorse kl 0530, och ännu värre var de för leo :p han ville inte vakna förrän 0610 och då var de bara tio min tills vi behövde gå till dagis .. :p lite stressigt men de gick kanon.

hörs senare!


leo ca1 månad

Kommentarer
Postat av: Sara Mälby

haha tack! :) Jag är ganska nöjd. Skulle vilja ha mer och mindre bilder där uppe dock. Så som du har! :) Blev så suddigt nu.. Men jag orkar inte lära mig mera. Får se om Mattias kan offra sig. ;)Skönt att du verkar trivas på jobbet.Ha det bra och kör försiktigt till fjälls. :)KRAM

2010-03-25 @ 19:12:16
URL: http://saramg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0