ny intervju

hmm då ska man på intervju den 4 mars oxå. låter bra .. allt e bättre än inget ..



fråga inte ens, jag svarar ändå inte

Kommentarer
Postat av: Karin

Tack för kommentar och tips på min blogg! : )



Jag kan tänka mig att du också lär har bombarderats med frågan om planering eller ej. Man har bara inte rätt att ställa sådana frågor till personer. Precis som du säger, graviditet är känsligt och personligt! Jag tycker du är tuff som har gjort allt själv!! Det är ju en jättefin liten kille du har!



Vi har också kollat mycket på nätet för att veta lite vad man kan köpa begagnat och vad som inte är så lätt att köpa begagnat. Vagnen hade ju varit fin att köpa för halva priset (med tanke på vad en bugaboo kostar! ; ) men det är inte så lätt ändå. Här i Köpenhamn finns det inte så många alls verkar det som, och det blir ett stort projekt om man ska åka runt i Sverige och jaga vagn. Men vi håller ögonen öppna! Sen är ju alltid IKEA ett billigt och riktigt bra alternativ! : ) Mycket kläder ska vi få ärva av små släktingar också, och säkert också leksaker, så där sparar man ju en slant också!



Vändbar vagn är ett måste! Jag vill verkligen kunna ha min bebis bakåt så vi kan hålla kontakten när man är ute och går. Men det finns säkert tillfällen då det är kanon att vända den framåt!



Appråpå byxorna. Jag förstår inte riktigt poängen med de där breda gummibanden! Förklara gärna : D ! Ska man ha byxorna helt uppknäppta och sedan "bandet" utanpå? Är inte ett långt linne lika bra då? Trodde första gången att man skulle ha det innanför linningen - men så är det kanske inte? (då förstår man ju verkligen inte poängen med det...)



Jag kommer också vara 23 när vår bebis kommer, om den kommer när det är tänkt. Men jag fyller 24 i augusti. Lustigt att du bor i Gävle! Jag och min karl är från Uppsala, men tänker att Gävle blir en kanonstad att flytta till när jag är klar med utbildningen. Ny stad (med stort sjukhus till mig som ska göra AT!), men nära hem liksom!

Skulle vara spännande att veta varför du gjorde kejsarsnitt!



Nu har väl jag skrivit lika långt som du ... ; )

2010-02-23 @ 19:57:58
URL: http://juli2010.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0