kallt bad!

vilken ond värld jag lever i!

frös som tusan förra gången jag stängde av datorn. hämtade posten å hade fått en tidning, tänkte att jag skulle krypa ner i badet med tidningen och bli lite varm. sköna värld, att bli omsluten av vatten, varmt och skönt vatten som sakta stiger tills ... va faaaan! de e ju ISKALLT. fyllde upp badkaret till lite mer än hälften, låg i det kalla vattnet (allt under 36grader är kallt att bada i hemma) och tvingade mig själv att läsa tidningen för detta var ju MIN stund på dagen.
bitter som jag var kom jag på att det finns folk som har det värre, stackars alla människor som inte ens äger ett badkar .. haha .. men usch jag fryser fortfarande.
ca 15min spenderade jag i vattnet innan jag gav upp (flög ur)
det kunde ha blivit min bästa stund på dagen.

men de får vänta tills en annan dag.

btw så har jag ställt om varmvattenberedaren från sparläget till normal nu, så jag kanske har varmvatten ikväll.

nu e de snart dax att hämta lillen på dagis..

natten har varit kanon, igen. vi e verkligen inne i ett stim just nu, peppar peppar, kors i taket, ta i trä.
ett bra stim.
sen sov han till (jag minns faktiskt inte vad klockan var men kanske .. ) 4 och då fick han välling å somnade snabbt om.
sov till halv 6 men jag gick inte upp å hämtade honom förrän halv 8. då låg han i sängen å gestikulerade med händerna framför sig. :p så ännu en riktigt bra natt alltså.förstår ni hur bortskämd jag e med nattningarna? jag uppskattar verkligen att jag har det så MEN de e inte förrän nån frågar om det som jag blir påmind om hur bra jag har det. hur lätt leo somnar och hur enkelt det är att natta honom.
kort beskrivet: pyjamas på, välling, ligga i sängen, puss, dricka välling, vända sig och somna. jag försvinner ur rummet vid pussen å sen fixar han resten själv :p från pyjamas till puss tar de ca 10min å från pyjamas till somna tar de mellan 20min och en timme ungefär.
klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0