ja fy fan

INTE kul med spiralen. men nu vet jag varför de frågar om man fött barn innan man rekomenderas en sån. å eftersom jag inte födde barn "rätt" väg så gjorde de helvete ont på mig .. riktigt jävla fittont bokstavligen .. (kul å sitta å skriva sånt här när jag vet vilka som läser men skyll er själva, ingen som tvingar er. och ja, jag e bra för honom ;) )

a ja .. de e gjort iaf.. 30mins dragande i mina inre delar .. förhoppningsvist får den sitta några år iaf.i övrigt idag fick jag tag i ett par sjyssta jeans (så nu kan jag (nog) sluta tjata att jeansen jag har inte sitter nå bra på mig för dessa verkar bra) och 2 par BHar. jag har ju faktiskt inte köp nå BHar alls sen jag fick barn .. eller jo, amningsBHar men de var ju i typ 80D tror jag, känns inte riktigt som jag kan ha de nu. haha .. fick tag i 2 i rätt storlek iaf för 99kr st på kappahl. jeansen kom från lindex, i mina ögon e de lite tantiga affärer så de e bara å inse att jag e tant nu (som inte kan ha jeans från HM längre) hahanär jag åkte hiss upp till MVC (3våningar) så stod jag å toksnurra i hissen, bara för att de var kul. nån som har provat? shit vikken häftig känsla ju. som att åka karusell, åka upp och snurra. haha
try it!!på vägen hem från mamma å pappa (tog en avstickar dit för lite mat när jag hade hämtat bäbis från barnvakten) så slog jag igång arselvärmaren på bilen för första gången efter vintern. shit, de e 17grader å jag fryser .. illa ..


sen när jag åkte halvvägs så möter jag en cab. när man e kär i cab så ser man dem överallt. samma som när man e gravid så ser man gravida överallt.
jag hinner drömma om min cab 2 sek innan jag börjar läsa reg skylten. D .. B .. A .. fitta!!! de e min gamla .. å så ger jag från mig ett litet ledsen tjut så att bäbis tittar på mig som om jag vore tokig (å de e jag ju som älskar en bil så mkt som inte ens e min längre)
fan vad jag saknar min cab .. min bästaste bil ever .. den bilen ÄR jag. jag ÄR bilen. fan fan fan .. a ja ..
en dag i framtiden .......så nog med nostalgi. nu söva bäbis å sen film


Kommentarer
Postat av: Jenny

uääk låter inget trevligt... jag håller mig nog till mina p-piller ändå trots att jag fött barn "rätt väg". :Pvad händer annars då? har du lust att hitta på nåt nån dag?

2009-09-07 @ 19:59:09
URL: http://ynnejj.webblogg.se/
Postat av: Cissi

Åå nostalgi trip! ;-)Hmm , tror jag håller mig till piller. Spiral låter läskigt!!!

2009-09-07 @ 21:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0