jul jul strålande jul!

shit vad julen kommer gå fort över iår eftersom jag redan påbörjat julen. haha .. mitten av oktober och plantagen har fullt julskyltat. good work ..

åkte alltså till plantagen en sväng på eftermiddagen för att köpa lökar. spatserade runt i butiken och kände julstämningen av alla prylar och av musiken som spelades. haha ..

hade ett presentkort som jag fick ivåras som jag utnyttjade, samtidigt som de var halva priset på alla lökar. kanon! fick ju dubbelt så mkt för presentkortet då ju. så för 150+35 fick jag fyra påsar med lökar och 6st talgbollar :p
vikken shoppingtur! hahaKommentarer
Postat av: Linnealill

Haft en bra dag? =)

2009-10-15 @ 15:56:38
URL: http://linnealill.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-10-15 @ 16:03:40
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej du! Läs gärna min blogg om allt mellan himmel och Ariel =)

2009-10-15 @ 16:49:48
URL: http://bananvecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0