fick hon fart serru

efter en långtråkig förmiddag men en promenad till affärn för lite proviant kom jag på den briljanta ide och laga bäbis mat.
hade köpt fiskbullar på affärn som jag gjorde sås till å kokade potatis. en hit, han gillade de. så resten av bullarna och såsen gick in i frysen. bra med lite extra ju. å enkelt var de.

när jag var i frysen å letade plats till bullarna fick jag syn på köttfärs, kanske ska göra köttfärssås till bäbis när jag ändå håller på. mm så blev det. medans diskmaskinen körde en första omgång så rensade jag ur frysen på sånt som legat där sen jag flyttade in, som kanelbullar och glass å sånt. bjudbullar och glass som man måste ha när man e gravid (då vet ni hur länge de legat där)
när diskmaskinen var färdig så börjde köttfärssåskokandet. mm vad gott de blev. å när jag ändå höll på så tänkte jag, varför inte göra kräm oxå för de skulel jag gjort igår men orkade inte, så visst, de blev kräm oxå.å eftersom jag inte käkar mat längre så vet ni ju vem krämen e till. jag hoppas bäbis har gått upp som han ska nu när vi ska och väga på onsdag. så mkt mat jag har gjort nu så måste han börja gå upp mer iaf.

a ja, efter matstöket fick diskmaskinen jobba återligen. själv tog jag tag i närmaste trasa och gav teven i sovrummet en omgång tillsammans med alla fönsterbrädor och hyllor med blommor på. å då kom jag på att blommor lever ju av vatten så de fick en skvätt vatten oxå. jag har sammanlagt 12st blommor som vill ha vatten.

sen kände sig bäbis lite trött så han gick å sov då passade jag på att gå med komposten (var ganska mkt med tanke på hur mkt mat från frysen jag slängde), papperssoporna och blöjorna. å då ser jag hur fint de blev på framsidan med den nya lyktan!det spöregnar riktigt riktigt kallt regn men jag får för mig att jag ändå e klädd för att vara ute så varför inte göra vinter på baksidan oxå.
jag har kvar möblerna på framsidan tills de har torkat upp tänkte jag men på baksidan åkte tomatplantorna i komposten (som jag inte orkade gå iväg med för de e "långt" å regnar ju), sen tog jag ner gungan i uterummet och kuddarna som låg på bänken kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde med. hmm.. spännande, måste undersökas närmare sen, annars kan jag alltid skylla på mamma i vår när jag inte finner dem. fick ut med div saker i förrådet oxå, som hinkar, krukor, vattenkanna, den extra barnstolen och en del urväxta leo-kläder.när jag kollar på bilden så ser jag vart kuddarna tagit vägen! på stolen ju! de ska ut i förrådet med.
kom ihåg!


nu e de verkligen höst (vy från mitt v-rum)


när jag kom in för att jag behövde värma öronen så sover bäbis sött och de e en del stökigt med bäbisleksaker på golvet, precis som jag vill ha de!
men inte behöver jag dammsuga heller för de har jag redan gjort.där fick ni de klämkäckt inlägg!
hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0