Majs!

woho! jag har fått i ungen nåt annat än gröt och ersättning nu! köpte en burk med majspure på willys när jag var ute idag. värmde en rejäl tesked och han käkade upp allt!!! woho! jag e såååå glad!
bäbis har ju varit väldigt svår att få i mat med sked. ska inte ropa hej .. men de verkar som att han gillade majs oxå å de vore ju kanon! potatis har ju gått fet bort så de kanske går med majs och potatis blandat :-D jag ska börja experimentera tror jag.

å förresten så har han gått hela vägen från vardagsrummet till återvinningskassarna i köket idag. i gåstolen såklart! en sträcka på kanske 5-6m (jag har skittasktigt ögonmått men ca) så himla stolt ju!
nu ligger han å tar av sig strumporna fastän han borde slappna av och somna för han e trötter .. haha .. jag låter honom hållas


har kommit på att jag e ganska slapp när de gäller sovningen nu oxå. INTE bra. själva nattningen går kanon men de e sen när han vaknar efter ca 40 min som han vägrar att somna om. igår låg han å skrek i 30 min innan jag plockade upp honom å la honom i min säng. då var klockan ca 21 å han hade varit vaken sen 2020. sen var han nöjd och vaken till klockan 2230. suck .. la honom i hans säng en gång mellan 21 å 2230 men han bara skrek då å då fick han ligga i min säng å "kolla på teve" med mig tills han somna. å sen spenderades natten hos mig ju ..

visst jag älskar att ha bäbis sovande hos mig. e så himla ensamt annars men de e bäst för oss båda om han kan sova i sin säng. iaf tills på morgonen. ca 0430 vakna han och var vaken i över en timme igen .. suck .. a ja .. jag får ju sova många timmar på raken iaf å då blir jag inte trött men han får fel mönster ju


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0