fejkyoga

30mins fejkyoga om dagen gör gott för magen. haha
wii is the shit. hoppas jag inte tröttnar :p å hoppas inte hans vill ha tillbaka de på ett tag :p :)just nu e de bonde söker fru repriser på teven. kom på vad min mormor sa ang. gaybonden från gottröra. "tänk att de bor en sådan homo i gottröra, av alla ställen" .. "ja varför inte" var mitt svar.
till er som inte vet så kommer morfars släkt från gottröra. :p (dock ej släkt med bonden)å de fortsätter att regna. så himla skönt .. men en tanke jag hade var att jag gillar regn så mkt för de e en bra ursäkt att sitta hemma och inne å inte göra nåt.
dock så längtar jag till att få röra lite på mig igen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

imorgon på dagen har jag tid, får besök vid 16-tiden annars inget inplanerat. resten av veckan är det lite fullt upp men nästa vecka går bra om du inte kan imorrn. så säg du :)

2009-08-18 @ 17:46:16
URL: http://ynnejj.webblogg.se/
Postat av: Jenny

fast du jag kan på fredag på dan förresten, det är nästan bättre än imorrn kom jag på. om du kan då?

2009-08-18 @ 19:32:25
URL: http://ynnejj.webblogg.se/
Postat av: Jenny

ja måndag går bra vad jag vet så vi kanske ska bestämma det då :)är det bara jag som inte blir kontaktad angående några föräldragrupper eller är det inte via bvc du ska? har hört flera som ska på sånt men själv har jag inte hört nåt alls. glömde naturligtvis fråga sist jag var på bvc dessutom och har inte orkat ringa och fråga...

2009-08-18 @ 20:52:56
URL: http://ynnejj.webblogg.se/
Postat av: Jenny

vet inte om det förra jag skrev kom fram men måndag blir bra hursomhelst så vi kan bestämma det.sen undrade jag om det var via bvc du skulle träffa föräldragruppen och om det bara är mig dom inte kontaktar? :P glömde fråga sist jag var där dessutom och har inte orkat ringa...

2009-08-18 @ 20:59:41
URL: http://ynnejj.webblogg.se/
Postat av: Jenny

nu blev jag tjatig men såg att båda kom fram.... jäkla krångel med blogg.se hela tiden.

2009-08-18 @ 21:00:12
URL: http://ynnejj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0