sovunge

leo sov till halv åtta .. nu e han vaken å glad .. fick i sig lite middag vid kl20 .. jag tänkte sova inom en timme iaf så vi får se hur han hade tänkt detta ..
det gick verkligen inte att få liv i honom alls .. så han fick sova .. åååh .. jobbigt men jag hoppas att natten blir okej ändå ..

wish me luck
god natt

trötter

leo var lite trött sen han varit ute .. han sover ju inte på dagis längre heller .. såååå ...



får inte liv i honom heller .. han har sovit i en timme nu .. suck .. sen kväll ikväll igen då .. orkar inte .. måste få sova ju ..

solen i ögonen

underbara vår! jag har solen i ögonen när jag sitter i soffan .. :p precis som det brukar vara på sommaren! woho! snart så :)

(ja, till å med jag ser fram e mot våren. men faktum kvarstår att jag älskar snö)

just nu

just nu





jag har en ute-unge iaf. å observera den BLÅ kitty-mössan :P

ingen bra start

ingen bra start på veckan .. sovit riktigt dåligt, ont i huvudet när jag vakna, en grinig unge. en borttappad inhandlingslista så jag fick handla ur huvudet, suck, alldeles för dyrt blev det å inställd träning .. suck .. ska wiia om ett tag iaf så jag får nån motion idag.
på den positiva sidan ligger att jag hann boka fuegon på torsdag. så då blir det skaka rumpa! kl 09.03 (de släpper platserna kl 09.00) så var det 47 av 110 platser kvar .. gäller att vara snabb vettu ..


Åh vad jag älskar en tyst diskmaskin. God ...

Åh vad jag älskar en tyst diskmaskin. God natt


nya veckan kan börja nu

blev lite irriterad över att leo inte vill sova alls .. men energin vände jag snabbt tills ork att städa .. mkt effektivt. tvätten e sorterad och lagt på rätt ställe. kassarna e uppackade från vår trip till rusta igår. köket e undanplockat och disken e igång. ansiktet e rengjort och insmörjt och kläder tills i morgon bitti ligger i en fin hög på golvet. en till vardera man i hushållet. träningskläderna är packade och badrummet e i toppskick igen.
nuså, nu e vi färdiga för att börja en ny vecka. :P

veckoplanering:

måndag - träna, dagis, veckohandla på maxi
tisdag - träna, dagis, besök på kvällen
onsdag - träna, dagis, packa bilen
torsdag - dagis, aktivitetsdag i h-by (ska sälja lite saker), förhoppningsvist träna på kvällen (fuego)
fredag - middag i sätra, kanske göra nåt på förmiddagen med leo

leo leo leo leo och lite lukas

här har vi några bilder från i helgen.




leo lekte storebror å hjälpte till å matade lukas :P




leo åkte skidor för första gången idag. gick riktigt bra faktiskt. spändes på utan krångel å sen började han "gå", som att han alltid åkt skidor. riktigt duktig var han. :p me like!

mer i fjällen, lovar!

middag lite sent kanske

middag .. mums!!


löv

aj lööööv tradera .. tack å adjö

Nu sitter jag på bussen hem. Lite tidigt k...

Nu sitter jag på bussen hem. Lite tidigt kanske men jag e ju pigg tidigt, inget konstigt med de :-) Igår gick vi på bio! Helt galet ju. Hur gick de till? Iallafall händer det kanske vart annat vart tredje år att jag går på bio. Mycket hade ändrats sen dess. Filmen var helt okej 7 av 10 poäng tycker jag. Väl 'hemma' såg jag mitt stora feta grekiska bröllop å somnade. Mycket bra kväll alltså. :-D Sen idag blir det till Sätra och baka. Me like. Gooooooood morgon!


busen å bussen

idag har leo å jag varit på stan .. tog bussen in för att ha nåt å göra .. hälsade på morfar å tog en katalog på babyproffsen. sen tog vi bussen hem igen å hämtade bilen å åkte till sätra.

nu väntar vi på mat :P


bild från i höstas


Leo käkade flytande tvål nyss, inte gott å...

Leo käkade flytande tvål nyss, inte gott å det fattade han :-) Nu ska Sara somna till Lyxfällan å se reprisen imorgon. En bra plan serru :-) God natt


en bra förmiddag

hmm, tog ut mig helt på löpbandet idag .. innan jag gick in i gymmet .. suck .. orkade inte mkt då heller .. men men .. det blev 45mins styrka iaf så jag e ganska nöjd med det ändå.

nu ska jag vila lite och käka lite rostbiff. imorgon blir det thaimat har jag hört .. mums!!


kallt!

minus 23 grader och vi e påväg till dagis .. :p

GOD MORGON!

Jag skulle precis återuppta fighten om att...

mms_img65338 (MMS)

Jag skulle precis återuppta fighten om att få Leo i säng men då somnade han. Mitt framför näsan på mig. Med alla flaskor han fått tag på i högsta hugg. Det gjorde mitt jobb lite lättare. Då blir det film för mig en sväng innan jag ska sova. Imorgon e det dax för träning igen å dagis för den lille. God natt!


mössor och div

e inte så mkt för att göra reklam för saker MEN .. missa inte ..


http://www.skorpandesign.dinstudio.se/news_1.html



mini-me

kul att Leo svarar i telefon själv nu oxå :P

jag stod i tvättstugan å hängde tvätt å lyssnade på radion. antar att det ringer och leo lyfter på luren (som har autosvar när den sitter i basstationen) .. sen kommer han helt lycklig in till mig med telefonen :P då hade han och mormor pratat lite först.

antagligen ett effektivt sätt att "skrämma" bort försäljare :P


mini-me (i min tunika)

flexitrack

om man inte har ont i huvudet men känner en riktigt längtan att få det så har jag ett hett tips.



plocka upp en flexitrack ur förpackningen och försök bygg i hop på kortast tid. sedan får sonen 2 batteridrivna bilar att leka med i banan. sen e huvudvärken ett faktum.
bilarna surrar som 1000 getingar och runt runt runt runt runt runt runt går det. men kul tycker han att det e. särskillt att stoppa dem på banan med foten.

tisdag

sådär jag.. riktigt effektiv e jag :p tränat, handlat, sökt några jobb OCH spelat :p hihi

nu e det dax för att hämta leo på dagis, sen hem å käka lite å sen iväg en sväng till sara



en till video från igår när leo lekte med tågen på golvet


en liten video bara


utekille

Liten-plutt-kille som gillar att vara ute. så himla mysigt.






idag har han inte sovit nåt på dagis igen. vi får se hur kvällen blir. brukar ju bli lite knasigt då men det gör inget.

effektiv dag redan

jag e mätt. tokmätt. käkade rostbiff med kalkon och chevre. orkade inte mkt mat då heller .. :p

nu har jag iaf tränat. köpt en kupevärmare på clas ohlson. varit till valbo och köpt dojjor till Leo för 75kr å handlat på både ICA och Coop. :p

Jäklar jag energi man får när man tränar. verkligen. :p nu ska jag bara hämta leo på dagis så behöver jag inte göra mer idag :) hejhej

uteunge


idag när vi kom hem ville leo vara ute en stund. jag gick in å han skottade lite snö åt mig :p (oss) han e bra söt alltså :P (korten e genom fönstret därav ingen blixt)



sen tog vi ett bad. eller leo tog ett bad. har ju inte tvättat ungens hår på läääänge så det behövdes. nu ligger han i sin säng å läser. jag kollar på teve men tänker krypa till kojs ganska snart. ska bara (!!!) packa lite tills i morgon, plocka fram kläder, sortera lite tvätt och plocka upp MASSA leksaker från golvet. så "ganska snart" blir nog snarare "innan kl 21"



god natt!

dax för vardag

sådär ja, då var den helgen slut.
imorgon, tillbaka till vardagen (förhoppningsvist) utan sjukdom. Dagis och träning står på schemat. Som alltid :P And i like it!

bilbarnstol - check

hmm .. undra vilka som läser min blogg egentligen ..

mötte tjejen som inte har bilbarnstol i bilen nu när jag var ut å satt i motorvärmaren i bilen. hon hejjade inte ens OCH hon hade satt i en bilbarnstol i bilen!!!
Det känns bra iaf.. för min del oxå :p


bild1-2-3


just nu i södra bomhus. minus 23 .. brrr .. å klockan e ändå halv nio



Leo igår



Leo i torsdags (efter att ha deponerat 100kr för att få använda bilvagnen)

Nr1: Det e skitkallt ute. Nr2: Leo har jät...

Nr1: Det e skitkallt ute. Nr2: Leo har jätteont nånstans. Lite orolig faktiskt. Nr3: Jag e supertrött. Nr4: Ingen bryr sig om 1-3. God natt


tröttmössa

hmm .. undra hur denna natt blir .. leo somnade i bilen kl 18 .. å sover ännu, dock inte i bilen utan i min säng .. men men vi får se vad som händer ..

bilbarnstol ..

usch jag blir illa till mots .. lite bakgrunds info .. har flyttat in en ny familj på min gård, de har renoverat länge men verkar nu ha flyttat in. de har ett barn ca 2 år å ett ca 13 år .. har bara sett mamman i familjen inte pappan. hon kör en liten bil.

de åker till dagis (?) vid 9 varje morgon, precis då jag går till dagis med leo. vi har hejjat några gånger. hon verkar trevlig och hejjar tillbaka.
när de tagit bilen några gången blev jag nyfiken, (ligger i människans natur) så när jag gick förbi hennes bil en dag så kollade jag in i den .. kunde inte låta bli då den stod nästan bredvid mitt hus å man går förbi den när man går till mitt garage, den står nästan alltid där

(ja jag lindar in historien för jag gillar inte att outa folk eller vara otrevlig eller snacka skit men jag mår dåligt över hur jag ska lösa situationen eller om jag ens behöver bry mig)

iaf så såg jag ingen bilbarnstol i bilen. tänkte att hon tar väl ut den varje gång då, lägger den i bagage eller nåt för jag har aldrig sett henne bära på annat än barnet eller kassar fån ica.

imorse såg jag dock hur de gör när de åker bil.

det äldre barnet har det yngre i famnen ...
finns det nåt värre? e det inte lag på bilbarnstol??? vem har bälte på sig? eller e bältet över båda? hur bra är det?

nu till mitt dilemma då .. ska jag säga nåt? lämna en lapp på bilen? plinga på? råka stöta in i henne? (tänk om hon inte pratar svenska)

om det händer nåt då? att de krockar, åker av vägen eller blir påkörda, blir barnet skadat då kommer ju jag känna mig medskyldig ..

hjälp ..



I Sverige har vi lag på att alla som åker bil ska använda bilbälte, både i framsätet och baksätet.
Barn som är kortare än 135 centimeter ska dessutom använda en särskild skyddsanordning, babyskydd, bilbarnstol eller bältesstol/kudde.
Barn som är yngre än tre år får inte färdas i en personbil eller lastbil utan särskild skyddsanordning, annat än vid tillfällig färd under korta resor i taxi. Vid färd i taxi får barnet inte åka i framsätet.
Föraren ansvarar för att passagerare som är under 15 år använder bilbälte eller annan skyddsanordning.



gamla bilder

en del saker har lixom fallit på plats i mitt liv .. apropå att jag kollar igenom min blogg i jakt på en bild.


- granntanten har inte kommit tillbaka efter "2a världskriget"

- jag behöver inte diska nå fler flaskor eftersom leo inte dricker välling på kvällen längre


alltså jag minns verkligen hur dåligt jag mådde när tanten var som värst. jag ville bara flytta, inte vara hemma, bara sova, försvinna.

å mina händer mår så himla dåligt av att diska för hand så att slippa flaskorna e en dröm




här e en bild från sommaren 2009. kolla in hur kort hår jag har. hmm .. kanske ska klippa mig så igen ..
fast det jag fastnar på i bilden e fortfarande "ansiktet" på tältduken i höjd med min panna .. jag tycker det ser ut som prince







uppdatering på min farmor lite:
hon blir bättre å bättre och har för en vecka sen fått flytta in på ett korttidsboende med strålande prognos och att flytta hem är inte helt främmande längre.


leo och farmor 2009




slänger in en bild på leo i hans "stora" bilbarnstol till den som e intresserad ;) detta e ca en månad efter att jag bytte stol åt honom. alltså i augusti (2 augusti om jag inte missminner mig på väg från värmland därför e jag haj på datumet)

det man kan se på bilden e att bältet sitter i det nedersta hålen (av 3) medan huvudstödet sitter i de mellersta. dock e det mitt i sommaren och ungen har bara tshirt på sig :p



bilder igen

Nu följer lite bilder jag inte hunnit lägga in:

Först från IKEA i måndags:


Långt bort i fjärran sitter Leo och en IKEAsnubbe å kollar på tecknat


Ikea shoppingen i måndags


Två underbara smågrabbar var med på IKEA



Fick det årliga brevet från Falck oxå. Daterat i stockholm i februari 2011.
Läser man sen första meningen kan man gissa att dessa personer sitter vid medelhavet å inte i stockholm.

... "Res säkert och tryggt inför vintern" ..



vinter har det varit i x antal månader redan.



bilden ska bara visa på hur djup snön ligger. till sommaren kommer jag gå å tänka att snön räckte upp till förgreningen på plommonträdet å föundras över det. (kanske längta lite tillbaka till vintern och snön oxå)




pannkaka



hmm .. har leo slutat försent med flaska om han "dricker" sylt såhär?

ps

om det e nån som vet vart man kan få tag i dvdn på the middle så säg till .. fast vi e fortfarande bara inne i 1a säsongen i sverige så det kanske inte går att få tag på.

the middle



om the middle kommer gå på teve kl 1430 alla vardagar så e jag oanträffbar mellan 1430 och 1500.

JAG ÄLSKAR THE MIDDLE..

i "vanliga" fall går det på tisdagar kl 2230 och det e ungefär när jag somnar i vanliga fall.



fast nu har jag kollat igenom tv tablån å det ser inte ut att vara nå mer the middle på eftermiddagarna. suck ..
inte ens nästa vecka på onsdag.

uppbunden

sådär! jag mår mkt mkt bättre. ska se till att få i mig lite mer mat idag oxå. kroppen e väldigt svag känner jag men det e ju energibrist så det ordnar sig lätt ..

har varit på stan idag och hälsat på på banken. bundit mitt bolån i 3 år. känns bra faktiskt.
nu e jag hemma å toktvättar. vill inte tvätta egentligen eftersom mitt golv blir en sjö efteråt men då passar jag på att köra flera maskiner på samma dag så slipper jag vattnet många dagar ..

jaja babbel babbel ..

snart hämta leo iaf

flyttat

fick i mig kanske 10 potatisklyftor igår.. woho! så idag blir det att flytta ut från sovrummet där jag bott i 1½dygn och inta soffan.
ska till å med iväg med leo till dagis och kanske kanske åka buss in till stan en sväng. ska känna efter när jag e ute hur det känns.



nu ska jag kosta på mig en dusch!

Nu håller jag på att laga mat iaf. Får se ...

Nu håller jag på att laga mat iaf. Får se hur mkt jag får i mig. Skippar man mjölkprodukter så ska det bli bättre fortare så det blir potatis och morötter i ugn med lite honung på. Blir fösta maten sedan min halva portion på ikea igår. Ville verkligen käka mer där för det e riktigt gott ju men det gick inte. Man kanske skulle göra lite bea till potatisen. Hmm..


ägg!!

jag kom precis på vad det e som har däckat mig.

för några veckor sen bakade jag ju en kladdkaka, käkade en rejäl bit och sen var jag dålig i magen några dagar.
i söndags käkade jag en hamburgare med ett stekt ägg på (ja det e gott!).

äggen var från samma kartong med utgångsdatum 14/2.

igår rapade jag ju "ägg" så det MÅSTE vara äggen. kommer inte att våga käka ägg på ett tag nu iaf. skit fan ..

men men så e det .. e mkt bättre nu iaf även fast jag inte vågar gå upp ur sängen



litt bättre

nu mår jag lite bättre iaf. får lite frukt och mjölk "levererat" lite senare. tack för det tusen gånger.
ska försöka sova lite nu medan leo sover.

har suttit upp ett tag nu på dagen iaf utan att "nåt hände" som tur e .. :p framsteg. imorgon kanske jag e fit for fight igen :p hoppas går ju

nån som kan handla?

2½timmes 2½män i natt. vaknar upp å mår likadant. suck, nån som kan handla lite frukt, mjölk och yoghurt åt oss? leo blir hemma från dagis eftersom jag inte kommer upp ur sängen, så fort jag reser mig så rapas det och bubblar till i magen å resten e historia

jaja

nu barnkanalen med en pigg unge :p

just det, damn vad kallt det e idag så kanske bra att vi e hemma.

Död åt tyrannerna. Leo verkar pigg å frisk...

Död åt tyrannerna. Leo verkar pigg å frisk efter 2 timmars sömn igår kväll. Han vaknade ca halv åtta igen. Som tur e somnade han om väldigt duktig vid halv tio igen. Me like. Själv e det andra natten på raken jag kollar på 2 1/2 män mitt i natten. Har riktigt ont i magen å så fort jag ställer mig upp så rapar jag äckel och det känns som jag ska spy. Har inte kräkts ännu men för detaljeringens skull (e det ett ord?) så har det kommit ut bakvägen.


Nån mer som inte känner sig 100. For the r...

mms_img53619 (MMS)

Nån mer som inte känner sig 100. For the record så ligger jag under täcken som han ligger på. Han e brännhet. :-( Mitt har släppt lite efter att jag knarkade lite. Kanske ska käka lite glass sen om/när han vaknar.


sjuker

feeeeeber!!!!
huvudvärk deluxe ..

e det bara jag som e sugen på att åka till...

e det bara jag som e sugen på att åka till furuvik å kolla på apor?


vanligt söndagsnöje

nu har jag storstädat!! dragit fram soffan, dammsugit, torkat golven där och dammat överallt. (fan inser precis att jag missat lampan i vardagsrummet .. a ja, nästa gång för nu e allt nödvändigt bortplockat) har till å med tvättat fönster på insidan och speglar. rensat badrumsavloppet och rengjort golvet där. diskmaskinen e igång och min ork e slut.


lite av sakerna som fanns under soffan




tokungen :p



fick förresten i mig lite "mat" iaf. chipsen å den än starkare dippen från i fredags. mmmmums!

Jag e hungrig. E på stan men ingen affär h...

Jag e hungrig. E på stan men ingen affär har öppet ännu. Öppnar kl 11, hur tänkte dom då? Trist iaf. Men så e det. Efter gårdagens katastrofsömn så har jag sovit massa bättre inatt å nu e jag på väg hem för det obligatoriska tvätt/städ/disk/plockandet. Tyvärr så uteblir tvättningen då tvättmaskinen behöver en reparation eller en avbytare. Vi får se hur det går med den saken. God morgon


bra start

å vad bra dagen började, inte ..

kallt ikväll

det e ganska kallt ute nu ..



minus 15 faktiskt .. tyckte det var lite kallt vid min dörr (kylar letar sig in under dörren) .. nu ligger leo i sin säng iaf å jag i min. blir nog nåt avsnitt 2½män igen för det e inget på teve. igen :p

god natt

morötter vs chips



idag e det ju chips till vitlöksdippen. inte lika nyttigt som igår men det e ju trots allt fredag :P

det e toksting i vitlöken å det e mycket mumsigt. leo grimaserade bra när han käkade av dippen men han åt iaf. :p me like att han like

ps: morötter 4 dagar i veckan å chips nån gång ibland e det vinnande konceptet

Eftermiddag hemma


Leo ville gå ut en sväng i eftermiddag men jag hade skottat klart så jag hade ingen lust. så han fick gå ut :p



köpte ett nytt lipsyl och tog ett tjejigt rosa utan att läsa direkt på förpackningen, när jag sedan provade det var jag rosa/vit på läpparna .. jaha .. då får jag ha det för mig själv iaf då ..



köpte mig och leo en chipspåse när vi handlade nyss, brukar inte käka chips så mkt men ibland så ( i perioder )
En "portion" chips är enl tillverkaren 30 g, en påse innehåller 300g. Hur ofta delar man en påse på 10 pers? Snarare på 2 väl?


så här mkt e 30 g:

Leos chipsskål innehåller 28g chips. Min 92g alltså 3 portioner .. (ej på bild) hmm .. men men ..
nu ska jag duscha å tvätta håret och sen mysa med Leo i hans tält som vi ställt upp

tidigare idag:

(hittade inte han vanliga tält så det blev strandtältet istället)

lunchlur



just nu sover snutte å jag sitter vid datorn .. som vanligt :P hihi

skottat mer

har man varit ute å skottat igen .. iklädd hem-slappar-dags outfitten, onepiece

vinter igen :)

woho!!! snö snö snö snö ..

och jag e riktigt glad att jag e galen å går ut å skottar kl 22 :p för fick knappt upp dörren i morse å hur hade det gått om jag inte hade skottat igår ..

fast komma ut med bilen blir nog en utmaning .. får se om det går alls, det e snö 1meter upp på dörren å lite mer men bara dust. kommer blir tungt att skotta bort oxå för det e riktigt tung snö :p
MEN JAG KLAGAR INTE, jag älskar det!!!

Nu e det vinter igen!!


snösnösnösnö!!

innan jag börjar:

1: Jag har aldrig påstått att jag e direkt normal
2: Ingen har väl undgått faktum att jag älskar snö?

nuså ..







just därför att älskar snö så fick jag för mig att gå ut å skotta :p har skottat bort en stor hög som låg vid min ingång. i förebyggande syfte tills våren .. då smälter ju snön fortare, nu får plogen ta med sig den fina högen jag gjorde UTANFÖR mig. MKT bättre :p

å självklart skottade jag av bron oxå men det var egentligen ingen ide för att det toksnöar verkligen fortfarande :p



tog en vila i snön oxå :p me like! å förresten, det e för sent för barn att vara ute vid denna tid en veckodag så jag gick in .. :p

snösnösnösnö!!

innan jag börjar:

1: Jag har aldrig påstått att jag e direkt normal
2: Ingen har väl undgått faktum att jag älskar snö?

nuså ..







just därför att älskar snö så fick jag för mig att gå ut å skotta :p har skottat bort en stor hög som låg vid min ingång. i förebyggande syfte tills våren .. då smälter ju snön fortare, nu får plogen ta med sig den fina högen jag gjorde UTANFÖR mig. MKT bättre :p

å självklart skottade jag av bron oxå men det var egentligen ingen ide för att det toksnöar verkligen fortfarande :p



tog en vila i snön oxå :p me like! å förresten, det e för sent för barn att vara ute vid denna tid en veckodag så jag gick in .. :p

Smekmånaden



Nu blir det film .. på min favvokanal (favvo kanal bara för att) TV11 .. hej

jag kan inte leva utan vitlök del II



jäklar vad drag det var i den vitlöken, me like!





hittade en hårmojäng jag inte sett på länge .. å himlarns vad långt hår jag fått .. undra om det verkligen stämmer med verkligheten eller om det e kameran som luras .. borde ju sett längden på mitt eget hår men långt e det

pre-sovning



leo ligger å myser lite i min säng nu för han var lite trött men snart e det ju dax att lägga sig "på riktigt" .. själv ska jag ta nåt mer att käka .. kanske knäcka den nya vitlöken å hoppas på drag, göra lite dip å stava lite morötter. mm, ja det blir de, å nån kaka :p

Flygförnuft

måste man skriva en sån artikel? fattar folk inte själv sånna självklara saker .. jag blir lite mörkrädd ..

sunt förnuft?

http://www.aftenposten.no/reise/article4022520.ece

Jag har alltid varit morgonmänniska. Jag e...

Jag har alltid varit morgonmänniska. Jag e fortfarande morgonmänniska men en sak har ändrats senaste året. För det första så sover ju Leo bra på nätterna nu och det betyder bättre sömn för mig och för det andra blir jag så himla effektiv på kvällen nu. Jag kan vara uppe till 23utan att vara direkt trött när Leo vaknar kl7. Innan behövde jag ALLTID 10timmars sömn för att ens fungera på eftermiddagen dagen efter. Det e som att man har nå mammahormoner som gör att man sover mer effektivt. :-D Ikväll somnade Leo lite innan 21 å sen har jag hållit på att packa saker jag sålt på tradera. Tog ca 2timmar för nu ligger jag här. Jag försökte ju kolla på mean girls filmen men den e inte riktigt i min smak. Har även letat fram fler saker att sälja. Ska ta en tur i förrådet imorgon oxå. Tänkte göra det nu men vill inte att grannarna (om nån gamling e vaken såhär sent å sitter i sitt köksfönster å spanar) ska tro att jag blitt galen :-D Får vänta tills imorgon. Men men, nu blir det scrubs å invänta att jag ska bli trött nån gång. God natt


mean girls

sådär ja .. det blev ett tur till farmors nya lya oxå .. ett helt okej ställe med fasta mat-tider och en vibrerande madrass. kunde vara sämre .. (för er som missat så åkte hon in på sjukhus efter att ha ramlat på nyårsafton. e nu på bättringsvägen och flyttade från sjukhuset till ett korttidsboende idag)

enkelrum fick hon oxå, mkt bra skit :p å teven blir levererad i morgon. man kunde haft det sämre lixom.



nu ligger leo och sover å jag kikar på mean girls så jag ska överge datorn å koncentrera mig på filmen nu

vanlig vardag igen

sådär ja, nu känns det som måndag igen .. allt återgår till det normala :p har snabbhandlat lite påvägen hem oxå. behövdes verkligen då jag inte handlat riktigt på 2 veckor ..

nu ska jag damma lite å spela lite tills jag hämtar leo om lite drygt en timme .. hepp

tabletter

sitter å surfar runt på gd.se och ser typ en "dagens fråga" som e: Hur ofta äter du huvudvärkstabletter?
antar att det e för att för nån dagen sen kom ännu ett "larm" om att unga käkar mer å mer värktabletter ..

svaren de får e från "en om dagen" till "en i månaden" .. har man ont i huvudet så pass mkt att man måste käkat en tablett en gång i månaden .. å en? om jag hade så ont att jag lära ta en sån för huvudvärk en gång i månaden så hade jag nog tagit 2. själv tar jag nog ca 6 st om året om man bara räknar huvudvärkstabletter .. (att ligga på sjukhus å sånt e borträknat) :P

en svarar: - Nästan aldrig. Kanske en gång i månaden.
e en i månaden "nästan aldrig" hmm ..

jaja ..

kanske bara jag som helst e utan värktabletter .. jag vill GÄRNA ha om jag verkligen har ont men inte om det e bara lite fis-ont i huvudet .. sprängs däremot huvudet så tar jag en ..



städning pågick ..

fasen vad bra google/youtube e om man sitter fast i ett spel :p


mm, och ja, det går bra med städningen, typ ..



kolla vikken fin vinterdag det e!!!! I LOOOOOVE vintern :p mer mer mer :p

lite bilder bara

man måste pausa lite i städningen oxå :p så nu kommer lite bilder från senaste dagarn :p





typ världens största spinder FÖLL NER PÅ MIG igår i tvättstugan. vill inte vara i tvättstugan nu .. ÄCKLIGT!! (förtydligande: död spindel)





en sån fann jag i min säng i går kväll när leo hade somnat, tanken slog mig att han fortfarande har bäbis-skallror och myser med. det e ju faktiskt lite gulligt





dock så e jag glad att han har en stoooor säng, annars hade det blitt svårt å sova med alla saker han ska ha i sängen :p



http://www.jumpins.se/ = fejk onepiece?? eller ..

"Jumpin was originally founded in Norway, and has its main office in the rainy city of Bergen. Since Norway is not a part of the EU we have opened a branch in Denmark, Copenhagen."






städning pågår, stör ej

drar igång gamla låtar (typ duracell-AQUA) och tokstädar .. fan hur här ser ut .. mitt hem brukar spegla hur jag mår egentligen .. brukar vara lite stökigt men inte smutsigt, nu e det stökigt OCH smutsigt. dammsugaren, moppen och trasan fram!

ses på andra sidan .. sen kanske jag själv mår bättre oxå, drar varandra lixom, humöret och städningen, städningen och humöret ..


ps. jag e sugen på att geocatcha, suck ..


vitare

enda nytta jag gjort idag (förutom att rapportera till arbetsförmedlingen, söka 2 jobba och besöka en potentiell arbetsplats) e att blondera håret .. igen .. :p

blev ganska bra denna gång faktiskt men mitt hår börjar bli slitet för att vara mitt hår .. suck .. mitt brukar klara det mesta men men, får försöka ta mig råd och klippa mig igen, det var ju typ 1½år sen sist ..

menmen .. nu god natt ..

fyller jag år snart?

en sån här vill jag ha när jag fyller :p

http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=2168#large

http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=829

http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=1325

dåligt humör

fan .. mellan affärn å hemma blev jag på så himla dåligt humör .. så HIMLA dåligt humör .. suck ..

Mkt trevligt dop idag med sötaste lukas i ...

Mkt trevligt dop idag med sötaste lukas i huvudrollen. Leo skötte sig utmärkt oxå :-D Nu ligger jag på soffan hos J å kollar på freaky friday. J har sovit sedan 20.05 Jag har lite långtråkigt men så e det. Imorgon åker Leo, mormor, jag å kanske morfar och badar iaf. Blir mysigt, Leo gillar att bada. Sara gillar ännu mer att bada :-D Dock så tycker jag väl inte jätte mkt om Fjärran men det e det som ligger närmast sådet blir ju dit vi åker.


sova sova sova

jaja, det tog ett tag efter tros-chocken innan jag somnade. kollade på 2 avsnitt av 2½män först :p mitt i natten .. trodde ett tag att leo skulle vakna och komma uppknatande men han sov .. sov till lite innan sju faktiskt. sen kom han upp. slog igång barnkanalen åt honom å somnde om själv .. sov till kl 9 :p

så nice med sovmorgon :p

nu ligger liten och sover iaf. ska på dop vid 1430 så det blev lite konstigt med sovningen idag men han somnade snällt i sin säng nyss. så vi ligger bra i tid

god natt :p

Coolt att man vaknar mitt i natten å inser...

Coolt att man vaknar mitt i natten å inser att trosorna sitter utåin. Har man haft en vild kväll då?


fredagsmys

nu har jag äntligen kommit i säng .. har packat kläder å prylar tills i morgon och på söndag så vi e safe. en sväng till sätra på eftermiddagen blev det och kom hem ca 20.
Leo kollade på lets dance å jag flög omkring å packade, hängde tvätt, fixa lite mellis till liten, städade ansiktet och munnen. å nu äntligen ligger jag här.
ska slå igång 2½män säsong 2 nu. god natt


fredagsmys i sängen



btw, detta erbjudande fick vi i veckan, jag har inte skickat efter nåt men jag reagerade på formuleringen.
varför vill de promt veta hur många år, månader och dagar barnet e? räcker det inte med år? eller bara med födelsedatum?


Leo är alltså 2 år, 2 månader och 6 dagar (även fast jag räknade liiiiite  fel, Leo e "bara" 5 dagar idag .. 6 dagar blir han först i morgon, lördag ..) det e det jag menar, hur lätt e det inte att räkna fel lixom ..

snö snö snö (dock livsfarligt med is under)

har jag en direkt länk till gud eller? det TOKsnöar!!!! :p

woho!!! klagan funkar :p

Traderar

http://www.tradera.com/Kavat-Varsko-i-lara-ga-modell-stl-20-12-6cm--auktion_340154_127144677

magen igen

trodde verkligen (eller ville verkligen tro) att magen mår bättre igen .. men nu e vi igång igen .. gick till dagis med leo kl 9 å sen dess 3 toabesök .. suck .. döööööööö ..

värsta bilförare

ett program som får en att skratta okontrollerat när man e ensam, det e ett bra program ..




jag älskar den fruktansvärt dåliga humorn

vinter vart e du?

sådär ja .. nu verkar magen må bättre .. fick i mig 2 sånna wraps med sallad i iaf .. å nötterna e kvar i magen .. inte har den rymt åt nåt håll.

just nu ligger Leo i badet å jag sitter på golvet å kikar aftonbladet å lite bloggar.

får se om det blir nån träning imorgon för att ta igen de 2 dagarna som vi gjort annat på .. :p



btw, jag hatar vädret .. jag vill ha snö snö snö snö snö .. oplogade vägar å massa gnällande människor. jag vill dra pulkan till dagis, inte plaska i gummistövlar. jag vill ha iskalla nätter och is på bilrutan på morgonen. jag vill ha vinter. punkt.

nötter, nötter!

jag tog bilen till affärn å köpte nötter nyss .. så nu har jag fått nått i magen iaf.



jag vet, jag tog bilen och det e nära. men magen e ju inte riktigt med. å jag vet, mat e bättre än nötter. men nötter var det jag  var sugen på. köpte även sallad å pitabröd så jag kanske får i mig nåt i matväg lite senare. nåt lätt. kött, sallad å pitabröd.

har sovit en timme efter att jag lämnade leo på dagis å det var riktigt skönt. å jag e även glad att jag orkade gå till dagis med honom.

mitt utseende just nu e, tovigt hår, svart under ögonen eftersom jag inte tog bort sminket från igår och pyjamas. håret har en stor tova precis under mösskanten vid örat så jag såg nog ganska sliten ut när jag gick ut .. men men .. mer saft nu å hoppas att jag får behålla maten i magen längre än 20min ..

hepp

inte klar än

några timmars sömn senare å toan e min bästa vän igen .. tur att timmarna satt ihop för sömnens skull iaf.


magen e dummer

jag dör snart ..
har ont i magen. har en son med ont i magen som faktiskt precis har somnat .. han ligger i min säng medan jag springer mellan toan och soffan där jag spenderar min kväll/snart natt ..

vill bara sova .. gärna för 2 timmar sen .. hade varit skönt .. åååhhh .. det e alltid svårt å ha ont å vara sjuk men ni skulle prova på att ha ont och vara sjuk SAMTIDIGT som ni tog hand om en sjuk son .. ingen bra kombo iaf ..
men så e det .. som tur e e jag värre däran ..

jaja, kolla lite på teve innan det e dax för toan igen då ..

hepp

Man ska inte ropa hej.... Nu ligger vi 2 s...

Man ska inte ropa hej.... Nu ligger vi 2 st i min stora säng och har ont i magen. Inge kul alls. Får se om det blir nån sömn inatt.


kornsäckskärlek

nu mår magen lite bättre .. kornsäck is the shit. leo somnade så snällt i sin säng efter bara 30mimuter så livet leker :p typ .. :p


Min mage leker titt ut med mig. Den vill g...

Min mage leker titt ut med mig. Den vill gärna visa vad som e där i. Hela tiden. Ibland skulle man kunna döda för att slippa ont i magen. Men men.. Bara å bita ihop.


Järnvägsmuseum

sådär ja, det gick ju bra. Leo älskar att åka buss. Leo älskar att leka :p hehe












museum

sådär ja, nu e det dax att åka iväg till järnvägsmuseet :p

sopor

i like it

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article8494887.ab

check

sådär ja.. allt klart .. bara J som e kvar :p men han kommer väl när som helst ..



men visst e det konstigt när man pratat med nån på telefon och får en bild på hur denne ser ut å sen ser den helt annorlunda ut.
en tjej med ett helsvenskt namn och som pratade felfri svenska tror man ska se helsvensk ut, men skenet kan bedra. en thaitjej var det som öppna .. jag gillar att motbevisa mig själv :p

dagen på G

så träning e klart. leo på dagis. har hämtat en hylla i stan. ska snart till christine och sen hämta leo.

ikväll kommer J hit. äntligen ;)


RSS 2.0