Leo Isak 4 år

Äntligen! Som han längtat! 4 hela långa år har liten Leo Isak hunnit bli. Helt galet jue. Grattis!


Helgen bara flög fram

Ja verkligen.
Minns inte ens vad som hände i fredags utan den bara flög fram. Hämtade Leo tidigt och vi såg på film. Det minns jag iaf. Haha

På lördagmorgon lämnade vi Leo hos mormor och morfar och drog till Älvdalen för lite innebandy. 3.5timme dit, slappa i 2 timmar, kolla på match i 2 timmar och åka hem i 3.5timme. Inte så effektiv dag men ganska rolig. Gjorde samma resa förra året, fast lite mer på vårkanten.
Söndagen så skjutsade jag D till Hemlingby så han fick leka av sig lite och sen hämtade jag Leo. Vi tog oss till stan och gjorde premiär-biobesöket. Lovade honom för nån vecka sen men då var jag ju för dålig. Halsfluss å grejjer.
Såg på Tingelingfilmen. Helt okej men lite för lång för en 4 åring. Eller snart 4 :)
Han tröttnade lite och spelade lite på telefonen men annars gick det bra.
Hämtade D igen på hemvägen och veckohandlade.

Sen kollade vi på film. 2st på raken. Snabba cash och Snabba cash 2. Absolut sevärda.

Nej nu ska jag jobba lite mer innan jag ska iväg å handla lite (åt jobbet) och träna.
Ska bara gå lite på bandet tänkte jag. E inte säker på att halsflussen är riktigt hundra bra än och jag vill INTE ha tillbaka den redan tack.

Rensning

Hade rensning här hemma igår. Galet vad mycket jag slängde igår. Eller slängde inte så mycket men åkte till Erikshjälpen mer MASSOR av saker. Hehe. Nu helt plötsligt känns allt så "lätt" eller hur man säger.
Jag vet ju att Daniel kommer dyka in med massor med saker inom kort oxå. Hans lägenhet försvinner sista feb å innan dess lär den ju vara urstädad.


Hade verkligen rätt

http://saraochleo.blogg.se/2011/january/hejda-babis-hej-barn.html#comment
 
Hittade detta lilla inlägg.. åh vad rätt jag hade, spindelmannen e det verkligen som gäller just nu för Leo :P

Leo 4år

Ja herregud! E det verkligen sant?? Fyller ungen 4år om exakt en vecka? Helt galet ju!
 
Leo 1månad
 
Leo 6månader
 
Leo 1,5år (fan vad jag älskade den tröjan)
 
Leo nästan 2år
 
Leo 3år
 
 
 
 

Vardag igen

Då var även vi igång med vardagen. Ganska skönt tycker jag


Resultat

Var svårt att hitta fördelsdagskläder, allt var urplockat på rea (letade inte efter reakläder dock) men många hade inte fått in nå nytt alls. E besviken på pop för de andra absolut inget alls i sin butik. Bara tomma hyllor och lite bas-mammakläder.
Men gympakläder och skor blev det iaf. Kläderna e lite stora för alla gympakläder börjar i storlek 120. Leo drar 104-110 så liiiiiiiite stort men killen e nöjd iaf och färg fick han välja själv. Nu iväg och inviga kläderna. Hej


Åka buss

Idag åker vi buss ner på stan. Letar födelsedagskläder till Leo och gympakläder. Hemma och VABar pga blåsorna men de e snart borta så ev dagis imorgon. Vi får se.


Dagen

Dagen har verkligen åkt bergochdalbana. Alltså jag blir så rastlös å lättirriterad när jag bara e hemma med Leo men jag har inte fått underhållet av Carl än så jag har inte råd att hitta på nåt. Å Särskillt inte efter att ha köpt medicin för fler hundra under gårdagen. Suck.
Som en en-meters ängel dyker Eric upp vid lunchtid å underhåller min son i massa timmar (3). Han e bra söt han :-) De lekte koja, spelade Wii, spelade DSi, lekte med bilar, la pärlplatta, tittade på film, ritade, fikade och kissade. Typ. Sen gick han hem och jag städade ut julen. Sen kom Daniel hem och vi käkade inte och sen la ja Leo. Skit trött på livet lixom, vill bara att allt ska lösa sig. Spelade spel med Daniel, irriterat å tråkigt, ett spel jag inte alls vill spela igen trots att det är nytt.
Leo sover oroligt å jag blir stressad att spela klart innan han vaknar. Å det gör han. Suck. Försöker få honom att somna om, ligger med honom i sängen, nä funkar inte. Går upp å hänger tvätten å städar undan medan han får gå in i vår stora säng å försöka somna. Jag diskar och städar undan men Leo e fortfarande vaken.
Sura uppstötningar delux (av medicinen?) hjälper ju heller inte för humöret..
Vet inte om jag kan jobba på måndag heller, vi får se... SUCK..


Bättre idag

Idag känns det en del bättre. Synd att jag knappt hör nåt istället. Haha Men det kommer att gå över. När man blir sådär sjuk så känns det som om livet pausar å nu har jag missat 2 dagar. Jaja, idag blir det en grovrengöring av allt här hemma. Hårtvätt och bad för oss av kött och blod, golvtvätt och damma överallt för det med 4 väggar och städning och rensning för förråd och uterum (som just nu liknar en stökig förvaringsyta)
Hoppas jag orkar bara


Glass

Alltså jag e inte jätte förtjust i glass men Daniel hade köpt hem en B&J för några dagar sen. Å den passade perfekt igår när jag hade kvälls ont i halsen. Å tusan. Jag fattar varför folk betalar 50kr för dessa små burkar. Så jag köpte en annan idag. Mums.. Å hål i plånboken efter detta. Haha. Men jag får ju skylla på att jag har ont. Hihi


Hängt på soffan hela långa dagen

Japp. Efter doktorn å lite snabblunch så slog vi oss ner i soffan. Kollade på Toy story 3 bland annat. Den var riktigt underhållande å Leo gillade den med.
Nu ska Leo sova å jag slänger mig på soffan å fortsätter vila. Mediciner is the shit :-)


Halsfluss och svinkoppor

Japp halsfluss på Sara och svinkoppor på Leo vart domen. Sitter i väntrummet nu och väntar på läkare. Suck, hoppas på smärtlindring ja. Leo har inga större besvär utan verkar inte alls brydd.


Fortsatt halsont

Alltså har jag fått halsont från helvetet eller? Kan inte ens sova för det gör så ont att svälja. Får ångest över att snart måste jag svälja igen. Sätter mig upp i sängen och sväljer, grinar illa och vill bara ha lindring.
Och har även börjat få ont i öronen. Riktigt ont. I båda. Suck.
Vad ska man göra?


Halsont delux

Hej hej. Har knappt kunna sova nåt i natt. Jo det e en blandning mellan läskig (men bra) film igår kväll och halsont från helvetet.
Har vaknat var å varannan minut för att svälja. Gick upp när klockan ringde till Daniel att gå upp. Gjorde honungsvatten men kan ju inte ens svälja det. Försökte säga några ord till Daniel när han sen gick upp men detgick sådär. Väste fram några ord innan jag gav upp.
Jaja, får se om jag kan somna om nåt, Leo vaknar väl om ca 2 h.
Men det spelar ingen roll för jag lär nog spendera mestadels av dagen i sängen ändå. Blir väl en Apoteksrunda så fort de öppnar bara


Dator och drink

Jupp. Var ett riktigt trevligt nyår igår. God mat och jag orkade hålla mig vaken. Tränade på eftermiddagen så lagomt med träningsvärk idag. Hihi.
Dator nr4 bor nu hemma hos mig och är en toshiba, en ännu dyrare jävel. Får se hur den funkar.
Hej!


Gott nytt år

Nu håller vi tummar å tår för ett gott nytt år


RSS 2.0