Söndag

Ja vilken dag det blev. Vi var å kollade på innebandyn iaf och Leo är sugen att börja. Så vi åkte till en sportaffär å köpte klubba och glasögon. Alltså det e fan inte billigt alltså.. Galet. 
Men Leo verkade nöjd iaf. Sen åkte vi vidare till kalas på leklandet. Herregud var kaos. Men ett bra kaos :-)


Allt gick bra iaf och hem kom vi. Mamman med huvudvärk och sonen med ännu mer leklust. Jag tog en tupplur på 1,5timme och grabbarna spelade tevespel. Sen gick Leo ut å lekte en stund och huxflux var det mörkt å duschdax. Leo somnade på två röda och jag har kollat på
Bachelor igen å nu e det sovdax igen. Hej!



Öroninflammation igen

Städade i nästan två timmar imorse och vad fint det blev. Bara Leos rum tog en timme. Lyfte på allt, bakom skrivbordet osv. Nu e allt rent och fint.  Daniel vaknade väl kl11 tror jag så vi åkte till mamma och pappa å käkade lunch. Leo hade haft ont i örat i natt och det hade runnit ur det oxå. Igen. Var ju bara några månader sen sist. Jag ringde 1177 å tänkte fråga om hur vi ska göra. Man vet ju att de inte gärna skriver ut penicillin numera och han käkade ju en kur typ i nov-dec. Men vi fick tid på familjeläkarjouren redan kl1620. Så vi åkte dit å det tog 3min å sen var vi på väg till Apoteket och hämtade penicillinet. Han hann ta en dos idag bara så jag e förbered på en jobbig natt. Å Daniel, stackarn, e tpkförkyld så han sover uppe för han behöver oxå all sömn han kan få :-)
Imorgon e det full rulle med innebandy och kalas på leklandet. Får återkomma om det :-)



Råkade trycka på turboknappen

Ja alltså råkade trycka på turboknappen igår. Lämnade Leo kl9 på dagis å skulle dra iväg å jobba till kl10, 15min innan kommer Daniel på att jag ska få skjutsa honom till jobbet så han skyndar sig, jag jobbar lite, han jobbar lite sen hämtar jag upp honom på jobbet och åker vidare till Valbo. Dagen var inne, det e dax att köpa nu telefon! Eller telefoner! För vi båda behöver. 

Jag kunde tänka mig att pilla på en samsung innan jag bestämde min för vilken jag ville ha men jag vart så såld när jag insåg att vi har råd med en varsin iPhone 5s. Så det blev det. Mediamarkt kunde inte leverera en enda en, dåligt så det blev Elgiganten. Daniel köpte en 16GB spacegrey och jag slog till på en 32GB silver. 
Sen ringde mamma å frågade om vi ville jobba lite åt henne. Så vi kastar oss i bilen (typ) och hämtar 2 paket på mammas jobb å åker upp till huddik å levererar dom i en skog i närheten av stan typ. Haha. Mamma hämtade Leo på dagis sålänge och sen drog vi bara hem igen. Fippla med telefoner delux. Haha. Det var den dagen de. Visste vi inte när vi klev ut för dörren imorse, Daniel i mjukis byxor och jag i jobbkläder. Haha. I like it. 

Det har kommit massa snö i natt, galet. Det e ju aprilväder. Då brukar det vara såhär men men .. 2 veckor till fjällen. Äntligen!! 


Bilden från kl4 i natt. 

Jaja, nu kör vi igång dagen med att städa å grejja, har totalt inte orkat med det under veckan. Sen hem till mamma och pappa för lunch! Hej

Bra blandning

Idag har varit en perfekt blandning av livet. Hehe. Lite jobb, lite slapp, lite bus med Leo osv. Ja iaf så började dagen med 2 RIKTIGA toast från donken och lite jobb på det. Sen såg jag en citronfjäril på vägen hem. :-) La mig ute i solen och hämtade Leo. Sen hängde vi bara ett tag och kl 1630 gick vi till dagis för att möta upp Benjamins mamma för Leo skulle följa med dem hem och vara där tills jag tränat klart idag (kl20) Så himla snällt! Daniel jobbar ju kväll så han e inte hemma alls. Så just nu e det alldeles tyst hemma, ingen förutom jag hemma och det känns så himla skönt. Helst skulle jag vilja slappa ihop men det går inte för träning snart ju :-)
Hoppas på fint väder imorgon med



Onsdag


Idag har vi haft det ännu bättre. Arbetslös som man är så lämnade jag Leo kl9 å sen en promenad på 3,5km typ. Hem, duscha å slappa i soffan. Gjorde inget nyttigt med min dag utan hämtade Leo kl14 å gick direkt ut i solen å fikade. Kunde till å med sitta i linne idag. Såååå skönt. Under tiden vi käkade så dök Josephine förbi å blev kvar ett bra tag. Bara babblade skit som
vanligt :-) Sen vart det mat med ovanligt surigt barn men det var nog bara hunger för det gick över fort. Slog in en present till Hampus som ska ha kalas på leklandet på söndag och hände vidare vid teven då det blitt kallt ute. 

Solig promenad idag med

Ute idag igen

Alltså, det e ju nästan sommarvärme ute ju. Helt galet. Var iväg till stadium (idag igen) å köpte en födelsedags present till mig själv som jag suktade efter igår. Så himla nice! Hämtade Leo kl14 å nu sitter jag ute i solen i bara tshirt (å byxor såklart) 

Igår på gympan så bestämde Lukas mamma, Benjamins mamma och jag att ungarna ska få testa på innebandy om 2 veckor. Det ska bli kul, så Leo håller på å tränar å spelar just nu. Jag gjorde ett provisoriskt mål av en pall. 



Efter regn kommer solsken

Imorse lämnade jag Leo å sen tog jag en promenad igen. Nu äntligen e våren här, men det var på gränsen till att börja regna. Sen kvicknade Daniel till så vi tog en shoppingrunda. Jag behövde tunna vindtäta vantar (till fjällen) å Daniel ville ha nya springbyxor. Båda går ut från outleten mycket nöjda. 
Sen hem å hämta Leo från dagis och idag följde Benjamin med hem igen. De två går på gympa tillsammans å för att underlätta lite för Benjamins mamma så vart det lekdag idag. Det slutade regna och på eftermiddagen var ALLA moln borta och jag sitter sen 2timmar tillbaka i solen på framsidan. Jag älskar vår framsida. Jag går å fantiserar å planerar hur jag ska möblera och vad jag ska dekorera med senare i vår och sen blommor.. Åh.. Snart så. 
Ungarna leker på "berget" och snart ska vi käka middag och cykla till gympan. 




Nordea

När vi flyttade i somras så tog jag lån i Nordea (där jag redan hade lån, så flyttade egentligen bara insatsen) och tanten tyckte jag skulle ha visa å massa konton, spar- och lönekonto. Så det fixade jag. Märkte snart att jag inte trivdes med Nordea så bestämde mig att vi nyår ska jag säga upp allt. (Allt som kostar pengar, dosan, visa, internetbanken och betalning) Jag ringde och fick hälften gjort. Jag lära själv flytta över mina pengar som jag gjorde å sen skulle jag ringa igen och avsluta visakortet (man använder kortet vid inloggning) 
Dock så har jag förträngt det delux så idag ringde jag å fixade det. 24kr i skuld hade jag men sen så.. Skönt att äntligen bli av med det. Lånet har jag självklart kvar :-) Och min personliga kod, så jag kommer fortfarande åt internetbanken men bara light :-)

Söndagkväll

Leo hängde hos Joar iallafall. De kom efter ett tag. Var ute ganska länge faktiskt. Och sen var Leo in å spelade lite å sen gick han ut efter maten igen. DET om nåt, är ett vårtecken. Haha. Stannade ute till 1830, då började det bli lite mörkt. 
Sen fick han hoppa i säng och Daniel bakade paj!! Mums var det iaf. 

Så vi käkade paj och kärleksmums till veckans Bachelor. E det nåt jag MÅSTE följa så e det det programmet. Älskar det. Gillar intrigerna. 

Nu e det bara sova kvar. Och jag drömmer gärna om fjällen. Hehe. Ser fram emot det riktigt mycket. I år igen. 
Imorgon är jag arbetslös å hoppas kunna komma iväg på en promenad igen sen träning på kvällen. 

Sommar?

Alltså, en helt fantastisk dag idag. Sol, värme och snälla barn. Typ. Dock alldeles för blåsigt för min smak. Tog en promenad med Daniel i morse å sen hämta Leo i Sätra, var ute å kastade frisbee med honom ett tag å sen vidare till barnens hus och köpte present till Hampus som ska ha kalas nästa helg. Å nu hemma. Sitter i solen på framsidan å lyssnar på ungarna (dock inte min unge) Han e som bortblåst. Märks väl snart vart han varit nånstans. 


En perfekt dag

Först utevistelse å sol i Engesberg, sen en kort roadtrip till havet :-) Sen hem för middagssovning, film, tacos och virkningen. Nu e det bara sova kvar. Ska börja söndagen med en promenad tänkte jag. Vi får se hur det går. Måste ladda podd/P3 dokumentär så jag har nåt å lyssna på iaf. God natt
Lunchgrillning



Trädfällning

Jag tror att det e nån sorts hobby min far och Bosse har; att fälla träd. Görs väl några ggr om året. Så vissa jobbar å vissa solar sig



Blåser som tusan

Alltså jag har sovit sen 1945, vaknade nu. Massor med konstiga ljud. Saker ramlar på framsidan, plasttaket lyften å smäller ner. Hoppas det håller.. 
Imorgon är sol och massa plusgrader utlovade så jag hoppas verkligen på det. 
I så fall åker vi ut till engesberg och sen kanske liten geo-tur. E inte så himla sugen på geo men det var faktiskt Daniel som ville. Vi får se vad som händer å sker. 

Pollen?

Kan man känna av pollen redan? Har varit lite tokig i ögonen ett par dagar/nån vecka. Och idag när det regnade så kändes det bättre för första gången på ett tag. E det inte för tidigt? Jag har inte haft besvär så många år, kanske 3, och jag har ganska lindrigt så jag känner inte alltid igen symtomen. 

RSS 2.0