Helg igen

Skrev precis ett inlägg men verkar som att det försvann. Jag kör den korta versionen. Vi e hemma hos mina föräldrar medan de är i Stockholm (kommer hem om några timmar) och har bakat en kaka och dammsugit, städat toan och torkat alla golv. Snäll ibland sådär ja. 


Nu ska kakan ur ugnen snart iaf. Mums! Svalna fort tack :-)

Utbrott

Alltså det finns en familj som har barn på dagis och det verkar som att hela jävla familjen e helt jävla intelligensbefriade. Har hänt en del småsaker (nej detta e en underdrift och denna kommentar har jag lagt till i efterhand) jag gått å irriterat mig på men idag så brast det. Många bäckar små heter det va? 
Jag parkerade där jag alltid parkerar för att gå in å hämta Leo. Alltså vid staketet typ vid grinden. (Finns inga pilar under de nya parkeringsskyltarna så de gäller ej) När jag kommer ut igen har farmor/mormor parkerat precis bakom mig, 2m kanske. Jag hämtade 1345 så det var sammanlagt 5 bilar på
Parkeringen = många många lediga platser, på båda sidorna men nej hon ska stå precis bakom mig. (Hon sitter dock kvar i bilen) Och har lixom parkerat in mig. När jag går ut så öppnar jag bilen varpå det blinkar och jag tittar på henne för att se om hon observerar att hon stängt in mig. Ingen respons alls. Sätter fast Leo, går runt och startar bilen. Kollar backspegel om hon gör det samma för att flytta sig. Nope. Så jag börjar "jucka" med bilen, fram och tillbaka, mot hennes bil och fram igen. Så jag tar mig ut eftersom det var en bit till bilen som stod på min vänstra sida (staket på höger) Då startar hon bilen och backar samtidigt som jag kommer upp jämnsides med henne. Så jag backar lika mycket som hon för att kunna glo argt in i bilen men hon kollar bara åt ett annat håll. 1. Varför inte ställa sig mot kanterna där det e "meningen" att man ska parkera. 2. Varför ignorera mig när jag tydligt vill ut med bilen? 3. Varför inte bry sig när jag sen sökte kontakt.. 
Jag blev så jävla arg att jag satt å skrek i bilen massa fula ord som Leo inte brukar få höra men ibland så kan jag inte hålla mig å då exploderar allt.. 
Ska inte skriva vad jag tycker då det är orättvist när de inte kan försvara sig men jag har min åsikt kvar och den stärktes idag. 

1månad till jul

Idag e det bara en månad till julafton. Saknar snön men julstämningen börjar smyga sig på. Nästintill alla klappar är köpta och pyntningen är i full gång. Om en vecka åker lite mer fram å sen till lucia åker tomtarna fram och gardiner. Längtar. Ska bli mysigt att ha jul i nya huset nu 🎄

I går firade vi lite med champagne! Eller fejk-champagne iaf, jag e ingen expert. Konstigt att jag tyckte det var gott faktiskt. :-)

Woop woop!

Ja det gick bra i tisdags iaf. Och alla lever. Hehe
Veckan har gått superfort verkligen och det är redan helg. Idag ska vi iväg till brorsan en kortis och sen hem och mysa. Igår var jag och Leo på stan och handlade lite, fikade och sen gick vi på bio. Mycket mysigt. :-) Men tröttsamt. Hehe




Nervös dag

Idag e en nervös dag. Mycket som händer. Hoppas verkligen på det bästa. Men först ska jag iväg och jobba. Hej!

Bakdag

Idag blev det en hel del gjort. Jag gillar söndagar jag. Storhandla och sen massa bakning. Sen slappa på soffan heeela långa eftermiddagen. Härligt! 

Bakade lchf-bounty, Oopsies och lchf-kladdkaka. Jag e inte så förtjust i kokos så jag vet inte riktigt varför jag trodde att jag skulle gilla det nu helt plötsligt. Nej de får Daniel käka upp tror jag. Däremot kladdkakan!! Mums! Men man måste ha grädde till tror jag. Det receptet ska sparas iaf. 





Brynäs-FBK

Igår var vi på hockey. Första gången för Leo. Han tyckte det var lite långtråkigt men väldigt kul oxå. Hehe
Synd att det blev storstryk bara



Hockey

Idag ska vi äntligen på hockey! Bokade biljetter för typ 2månader sen. Haha. Brynäs mot FBK. Kan bli intressant. Leo är supertaggad. Vi ska sitta på familjesektionen, har aldrig suttit där förr så det är en ny erfarenhet. 
Det jag tycker känns jobbigt är parkering och att komma där i från. Men jag e oxå taggad till tusen och hoppas nu på vinst!! 
Matchstart 16.00

Badrum... Igen...



Före-Efter




Lite färg, nytt handfat, blandare, toa, skåp, spegel, hängare. Lite små saker kvar bara men nu har jag börjat uppe så vi hinner klart innan jul ;-)



Badrummet del sjuttielva

Ja nu så. Vattnet inkopplat, toan igång, handfatet funkis!! Woho. Mamma tog hem och tvättade 2maskiner igår åt mig så blev bara 3 maskiner idag när den kom igång. 
Det som återstår e att skruva åt blandaren (svårt att komma åt, behöver nåt specialverktyg), sätta upp en hängare, måla de gamla hålen som inte blev så bra första gången :-) och en till taklampa. Ska ta nån bild imorgon tänkte jag. 

Imorgon ska jag bara till Sandviken en sväng på dagen och sen tänkte jag börja greja inför målningen på det övre badrummet. Plocka ut allt, tvätta väggarna och lite sånt. Sen är det badrummet avstängt några veckor. Blir skönt när allt är klart. 

Nu e det sovadax dock. Torktumlaren går fortfarande och jag har lite svårt att slappna av och somna så länge den är igång. 

Uppdatering badrum

Inget alls har hänt de senaste dagarna. Eller jag har varit till Ikea å köpt badrumsskåpet men i övrigt inget. Orkar inte bry mig känns det som. Det luktar apa där inne fortfarande så måste försöka gå till botten med vad det är som luktar egentligen (trodde det var avloppet under toan, att muffen mellan toan och golvavloppet inte höll tätt, men så verkar det inte vara)
Måste köpa lite småfix-saker oxå innan allt kan kopplas ihop.. 

Vi e inne på 8e dygnet utan tvättmaskin nu.. Inget större fara men jag ser framför mig hur mycket det blir att göra när vi äntligen får igång den igen. (Den är avstängd eftersom avstängningen till vattnet i badrummet går på samma som i tvättstugan om man säger så)

Stora killen

Vad tusan är det som händer? Han e ju så stor.. Buhu.. Väx inte upp så fort!




Badrum

Sakta men säkert växer det fram. Ska bara försöka centrera lampan lite bättre och skruva fast handfatet helt. Sen e det bara att koppla in alla ledningar. Har varit å köpt kopplingar idag på morgonen så det ska nog gå. Har vi tur kan vi använda toan ikväll. Woho!! (Badrumsskåpet skulle komma in på torsdag så nästan komplett)



Målning klar. Bara montering kvar



Bilden e från EFTER jag tvättat och skrubbat mig ..

Apropå Ikea..

Julskyltning i full gång där.. Så? Får? Man? Pynta? Liiiite? Redan? :-) Kliar lite i min julnerv så jag testade hur Leos julstjärna skulle se ut :-) Hehe


Allhelgonahelgen

Nu e den till ända. Var till gravar igår och tände ljus. 10 år sen Åsa dog! Galet vad tiden går snabbt. Men så e det, "farfar" och morfar fick oxå besök och några till. Sen hem till farmor på fika. 



Innan vi åkte till kyrkogårdarna så hann vi med k-rauta, Biltema, Ikea och Arken Zoo oxå. Blandaren hade inte kommit in på k-rauta än tyvärr och badrumsskåpet jag köpte var defekt. Så arg vart jag på det så vi åkte ut till Ikea igen och lämnade tillbaka det, och såklart, det fanns inga fler sånna... Suck.. Så åkte hem tomhänt.. 


Kom hem runt halv sju och käkade världens godaste sallad som Daniel gjort och sen målade vi badrummet.. Igen. Man måste ju måla ett gäng gånger. Vid kl21 kunde jag slå ner rumpan i soffan efter en låååååång dag. Men gissa vem som somnade på soffan. Haha :-)

Idag vet jag inte riktigt vad vi gör. Målar såklart men sen då :-)





Badrummet

Nu e toastol och handfat borta. Var ganska kul att riva ut det faktiskt. Ett mönster jag har e att jag gillar att riva. Det Har jag lärt mig senaste tiden. Hehe
Sen e taket målat och "snickerierna" Vi har ju en ful list/hylla runt om men den får vara kvar. Så idag ska det målas igen. Och det blir nog Ikea idag för inhandlande av det sista. 
Vi tar nog djuraffärn och fyller upp akvariet med lite fiskar igen oxå. Hihi



RSS 2.0