whiskey ..

e de alkis-varning om de första man tänker på när man e barnfri första natten nånsin e whiskey??




har förövrigt inga bilder från dagen eftersom man hade fullt upp med andra saker .. hehe
nu ska jag lämna tillbaka nyckeln bara å sen slappa

brun med sol

nu e allt packat att ta över till lokalen innan dopet i morgon.


klänningen hänger och väntar.




idag har vi varit ute HELA dagen vekligen. sol sol sol .. mm .. lagomt varmt! (tills arbetsshorts kom förbi, nice)
fisen fick extra skugga på tältet, ett lakan som de står LEO på. :p hihi bäbis somnade fint på sina middagslurar idag, de e ovanligt. :-) han trivs dock VÄLDIGT bra i tältet.

och böcker har han verkligen börjat intressera sig för. de e så himla kul!!!



missekissen sitter i fönstret och längtar ut. hihi


blev en helt del brun idag, de blir fint mot klänningen jag ska ha imorgon. MEN, varför trilskas man alltid att köpa halterneck bikinis när man inte har så många kläder som e så. linjerna efter solbad e ju fel då! eller lättare om man ligger still å solar för då kan man ta ner banden men när man pillar i trädgården eller har hand om bäbis måste man ha alla snören på rätt ställe för att inte tappa ut nåt intressant.

e väldigt glad att jag e duktig på att smörja solskyddsfaktor!

men men .. ska försöka "fixa" linjerna på söndag då jag åker hem till mamma på mors dag medans hon åker till mormor. lämpar över bäbis på henne så jag får ligga å slappna av i solen lite. man e inte direkt avslppnad när man ligger i solen med en bäbis bredvid sig .. jag e sällan avslappnad alls ju. har ju bäbis 24/7.



jag e förresten en del nervös inför imorgon. mest nervös e jag att jag kommer grina. de kommer jag. undra varför egetnligen ..



fisen käkar förresten fortfarande dåligt. idag har han käkat 1gång tutte och 2x60ml ersättning från flaska och 4x2msk gröt. känns inte direkt som en hälsosam kost. känner hans revben mer nu än jag nånsin gjort.
känns lite läskigt, men de känns inte som att han lider av de för han e go å glad som vanligt. inte nere eller slö eller nåt sånt, jag antar att bäbisar blir så om de får FÖR lite mat i sig. nu får man bara lite mat i sig, inte FÖR lite tror jag.

a ja ..

gröt e gött!

Välkommen till McDonalds Arvika

-Hej jag heter Sara och jobbar som bitr. RC.

Klicka på länken

förberedelse

nu e allt klart inför dopet på lördag. bara å hämta smörgåstårtorna och duka på lördagmorgon kvar.. nice..

hade en jobbig natt i natt så jag hoppas på en bättre nu.

tidsfördriv

idag har jag hunnit en sväng till valbo redan.
bäbis skrek å skrek å skrek när vi var på kappahl haha .. då hade vi redan varit på HM och köpt strumpor till fisen och 2 bas t-shirtar till mig.
på kappahl blev de 3 kortärmade bodys varav en pike! love <3 sen till gallerix att köpa en sån studentensak till frida (hoppas hon inte läser detta nu)
sen somnade fisen när jag var påväg ut så då passade jag på att gå till JC för jag behöver ju verkligen verkligen ett par jeans. har några kriterier på jeans oxå typ ljusa, smala ben och normal midja.
de var 3 killar som jobbade och jag bad en om hjälp. han gick igenom typ hela sortimentet och jag fick prova. provade säkert 15par jeans. när han gav upp så tog en av de andra killarna vid å letade fram fler byxor. typ inga ljusa alls men jag provade tillslut hela sortimentet!!! 45 min senare vaknade bäbis å fortfarande inga jeans som satt bra. suck .. så vi gav upp :( :( :(
känn väldigt surt då jag var sugen och motiverad att spendera ett antal hungralappar, kanske till å med 1000kr på ett par jeans nu. men men .. en annan gång.
köpte även på mig lite kattgodis för de börjar ta slut.





har börjat prata i telefon nu oxå. de e väldigt olika mig måste jag säga. men men .. de e väl ok iaf.
ikväll blir de trångt i sängen .. på gott å ont

blank dag

nu så ..
vill inte nämna gårdagen även fast den var kanon till klockan 20. sen havererade ALLT.



så vi fokuserar på idag.

vaknade av att leo ligger å sjunger. de e då man öppnar ögonen å börjar dagen med världens största smile. å vad go han var i morse! å sovit bra på natten med :P
gick ut ganska på en gång. läste tidningen medan leo satt i sitt tält. han e så go när man e ute. han gillar de.
han har börjat intressera sig för böcker oxå så han fick en liten mjuk bok att leka med. så satt vi till 9 då prästen vi ska ha på dopet kom förbi och vi gick igenom dopet. leo hade somnat precis när hon kom, perfekt tajming alltså.

har hunnit med en massa saker i trädgården oxå. rensat en del rabatter och vattnat och sått gräs och massa blommor å morötter i lådorna. hehe ..
å så målades de på min vägg äntligen så nu blir de inge mer förstört på min nysådda gräsmatta där :P

vi sov en sväng på soffan nyss. de e sååå mysigt. de e nog en sak jag kommer sakna nå fruktandsvärt när de inte går längre.



 å vädret på lördag ser ut att bli kanon. sånt tycker jag e viktigt å jag vet, man kan inte styra över vädret men de e kanon att de kommer bli bra väder iaf! (egentligen e allt utom kyla ok, till å med regn)

i morgon blir de till att handla mat oxå för då har jag ju fått bostadsbidraget :P



jag lever

precis så ja, jag lever

let it shine

mm undra om dagen idag kan bli lika bra som igår. mindre innehåll men lika bra ändå. den började ju bra iaf. eller fisen ville gå upp liiiiite för tidigt men jag var seg å vi låg i sängen 2 timmar .. haha .. nu har jag dukat upp alla saker på baksidan vi behöver för att vara ute så mkt som möjligt idag.
men bäbis e ju inte alltid överens om hur mkt vi ska vara ute så vi tar svängar in i bland å lyssnar på båtlåt.

nu kan man nå mig på sms igen förretsen.. :p hehe

De blir en dag på ..

Järvzoo!



Fisen skötte sig UTMÄRKT i bilen. Sov ca 30min å de tog lite drygt 2h upp med några stopp på vägen. Käkade världens godaste macka från OK/Q8.


Åkte volvo! Jag veeet, jag satte mig frivilligt i en volvo. till å med med glädje idag :P hehe


Dagen började förresten med att de var VÄRLDENS bästa väder ute. Och jag vaknade upp bredvid VÄRLDENS bästa unge. Haft en kanonnatt verkligen. Förberedde allt inför dagen igår så att jag skulle slippa tänka så mkt på sånt idag på morgonen och tack för de. de e skönt.

Entren                          Älg                                Myskoxe (mysko-oxe)


Fisen fick åka vagn och sitta i bärselen. Funkade kanon!


Björn                             Varg bakom gren :-)





Sällskapet var kanon!


Asså de här var fan den bästa dagen på väääääääldigt länge. kunde inte bli bättre. snäll unge, trevligt sällskap, rolig biltur ( ;) ), motion, att vara utomhus och att komma iväg lite hemifrån!

ville verkligen inte att dagen skulle ta slut. åååå .. jag vill igen!! å igen!!! så himla bra mår jag nu. börjar faktiskt å grina nu när jag ser tillbaka på dagen för den var så fruktandsvärt bra!!!! den här kommer jag leva på läääänge. men vad kan toppa de?
jag vill bara sjunga å dansa nu. å grina å skrika (glädjetjut såklart) haha .. men bäbis sover och tvätten ska hängas å jag ska plocka upp alla saker vi hade med oss å försöka få lite ordning i tvättrum och badrum så än kan jag inte bara glädjas, jaja, jävla glädjedödare .. haha .. men de göööööööööööööööör inget för jag e lycklig! just idag!

lördag

idag stod jag å pappa i godan ro och slog lite golf på baksidan hemma hos dem när de sa pang på himlen å de blixtrade och åskade. fort fram till bäbis som satt i gungan (vart annars) på altanen för att trösta honom, men han grina aldrig som jag trodde han skulle göra. asså åskan var precis ovan oss så jag blev skitskraj men han bara satt där som vanligt.



käkade grillat sen å hade de skönt å hux flux var klockan över 19 å de var hög tid att åka hem. vill ju inte fucka upp bäbisens sovtider så mkt. blev läggning 45 min senare idag pga de men han somna på 25min bara :p känns skönt.

när jag kom hem efter grill så plocka jag ihop alla saker som ska med i morgon. jag, fisen å X ska åka till Järvzoo. Här e en bild på hans skor :p haha i en kattrumpa så ni förstår att bilden e tagen hos mig .. haha


ska ställa klockan på 07.00 tills imorgon å gå å lägga mig nu ..

längtar!!

ååå min älskade whiskey. doppade tungan i det idag åååååå guuuud.. varför ska de vara så gott?

teve teve teve

jag har faktiskt börjat stänga av teven när jag inte tittar på den. de känns bra. har ju ALLTID haft teven som sällskap men nu har jag ju bäbis som sällskap :-)



inatt drömde jag om arvika. inget speciellt utan bara om arvika :-P



imorgon blir de järvsö iaf.


drömmar

undra hur de skulle kännas att bo i hus på halv-landet a-la-björke. sitter å drömmer mig bort till ett mysigt boende med en gungställning och en barnpool på tomten (jag vill inte ha en sån hoppmanick som e populärt nu för de känns så farligt ju) tomten ska vara mycke gräs å grön ska de vara. å så lite buskar och några pallkragar att plantera i. tänk att kunna ha potatis och morötter färska från trädgården hela sommaren men då behöver man plats till de. två bilar ska "vi" ha, en kombi, modell stor och kraftfull och en cab, gärna en BMW men mer troligt en saab :P hihi

2-3ungar (2 för jag vill helst ha 2 men 3 för jag vill nog vara gravid fler gånger än en gång till i livet) som springer på tomten, 2-3år mellan dem och en hund som skäller glatt i sin hundinhängnad när man kommer hem. gärna en långhårig vit golden. inne e badkar ett MÅSTE, gärna med bubblor.
huset i sig (ytan) behöver inte vara jättestort men de bör vara 3 st sovrum iaf. sen ska de gärna vara en veranda/altan i söderläge till hälften skyddat under tak och vindväggar å andra hälften ska vara som ett soldäck.


mm, nu ska jag gå å kolla till bäbis om han sover i sin garderob

klämdag

mm kläm på du bara ..



igår blev de inte mkt gjort egentligen. köpte en bikini, en gunga att ha hos mormor å morfar, ett par skor till dopet (till mig) och hårfärg.
käkade mat hos mommo å moffa och sen hem å grilla. en riktigt trevlig kväll måste jag verkligen säga.
koom i säng liiiiiiite för sent å de fick man ju sota för sen på natten.
bäbis var inte nådig på mig.
men vi överlevde även de.



idag har vi legat ute i solen på förmiddagen. jag verkligen låg å kollade rakt upp i luften å lyssnade på vinden som for genom löven. jag bara uppskattade färgerna på björken som står intill min lilla tomt, molnen som gled förbi på himlen. hmm .. blev så himla filosofisk att jag vaknade upp ur koman av att bäbis skiker. asså han ligger 1m från mig å jag hörde inte att han ville nåt förrän de hade utvecklats till skrik .. haha .. så inne i himlen var jag.

sen jag har tagit bort maskrosor (igen, å ja jag vet, ännu ett evighetsgöra men man måste ju börja nånstans) sen plantera jag lite blommor som jag var å köpte på ica plus för 5kr st. blev okej, men de e ju 5krs blommor å för de får man inte jätte mkt direkt. :P hehe

nu väntar jag besök så jag ska försöka städa/plocka liiiiite mer innan.

anne på grönkulla

idag (nu) går de avsnittet på 4an som gick exakt den dagen jag blev inlagd på sjukhuset för snitt. alltså 15 januari.

precis när jag kom innanför dörren nu så börjar de STÖRTREGNA.. nice, regn e kul

fortsättning

måste bara skriva att kvällen fortsatte med samma intensitet som på eftermiddagen. putsade fönster i uterummet och tog bort MASSA spindelnät, sådär att de kliade och kröp på ryggen hela tiden.

den senaste veckan har jag varit konsekvent vid läggning av bäbis oxå å nu ger de frukt. från att vi la oss imin säng för kvällsmålet och tills han somna i sin säng tog de 15 min!!! hallå! 15 min!! de e typ nåt sorts rekord ju! nu väntar jag bara på 40min vakningen å sen ska jag lägga mig i sängen å kolla på film tror jag. DE e lyx de!

eftermiddagar

vet inte varför jag blir så produktiv på eftermiddagar. på dagen idag gjorde jag inget annat än att ligga ute i solen typ 45 min imorse. sen vid 1530 (när vi vaknade från vår middagslur) satte jag igång å var nyttig. tog bort ogräs ur gräsmattan (jag vet, det är ett evighetsgöra) å vad mycket bättre de blir utan de där (jävla) bladen som sprider sig överallt .. tror de heter hirsch .. nåtsånt iaf .. :-)

klippte gräsmattan igår


sen vattna jag gräsfröna som växer väldigt ojämt men de växer iaf på vissa ställen. haha .. efter de spred jag vatten´på min fina trall .. haha .. den e INTE fin men de e bekvämt att ha de plastsakerna ovanpå. jag rengjorde alltså plasttrallen. man blev ju smutig så fort man satte en tå ut där.
grillgallret fick sig en omgång oxå. allt detta medans bäbis satt i gungan å hade de skönt. ska bara ställa ut alla saker till altanen igen sen e jag klar för idag. hehe

imorgon hoppas jag på fint väder igen och potatissallad.




för övrigt e jag en del orolig för leos mat igen. han käkar inte mkt alls vid matning. mellan 30 och 80ml har han fått i sig 5ggr idag om man räknar från 24 i natt. :(:( känns så lite ju, å varje gång han käkar så kurrar, mullrar å låter magen. å så skriker han. käkar ett-två sug å sen samma sak igen. de tar ca 30min å få i honom 80ml ju.. hoppas han börjar käka bättre snart.
sen skriker han sig till sömns varje gång han ska sova oxå .. känns så trist.. folk lär ju undra vad jag gör med honom för de hörs ut, de vet jag.
de spelar ingen roll om jag ligger bredvid eller han ligger själv eller han åker vagn eller ligger i sängen, soffan eller om jag har honom i famnen. enda gångerna han somnar så där skönt är när han sitter i gungan å när han käkar (när han väl gör de) men de e inte ofta han somnar i gungan eller när han käkar .. jag hoppas att de blir bättre snart.





idag var de barnbidrag och alla pengar e kvar på kontot. de kommer behövas sen :-)



galen?

kalla mig galen men jag tror allt att en av mina grannar stöter på mig .. idag inledde han samtalet med "jasså här ligger du och bättrar på brännan" ja visst, jag låg i solen å halvsov (klcokan var typ 930) sen gick han in i uterummet för att se om jag behlvde få de målat där inne oxå. gick å strök väggen lite å sen gick vi ut i solen och pratade en massa.
han e väldigt trevlig så missförstå mig inte. sen jobbar han med personalrekrytering så han ska man nog hålla sig väl med :-) haha

nu ligger iaf fisen å sover bredvid mej på soffan. när han sover middag själv så sover han max 30min men när jag ligger bredvid sover han mellan 1å2timmar. trist för mig att ligga här bara men de e okej ibland.

jag e fruktandsvärt sugen på att åka till järvzoo i helgen, får se om vädret tillåter de.

skulle vilja åka å köpa en BH till mig då den jag har gick sönder å nu e ja utan (å alla som har barn och ammar vet hur skönt de e å gå utan, inte) men jag måste nog spara de pengarna till helgen utifall de blir en miniresa. får använda bikini-toppen sålänge,



just de, jag e lite galen

pengar?

usch ikväll har jag bara mått dåligt över min ekonomi. nya tag imorgon

potatis

sen vi gick upp vid 8 har fisen legat på golvet och bekräftat gång på gång att han har fötter. sen blev de en lur på soffan medan jag läste vi föräldrar. bra tidning, tycker jag.

sen lagade jag ny potatismos till bäbis. varför heter de pure? de e ju mos .. hmm .. käkade väl inget idag heller men hade de i munnen iallafall. vart e framstegen? a ja .. jag har ju börjat odla tålamod så jag får väl använda de nu.
ska köpa palsternacka nästa gång jag handlar å se om de funkar bättre. han kanske inte gillar potatis alls å då kan man ju ta nåt annat sålänge å ge potatis lite senare.



undra om vi ska gå ut å gunga lite idag kanske. har ju bara hämtat tidningen idag så jag vet inte om de e varmt eller kallt ute

tips på aktiviteter

detta är den enda tiden på dygnet jag har för mig själv. å vad gör jag? sitter å planerar vad man kan göra med en bäbis om man vill göra nåt ute. asså furuvik ger ju inte mig nåt å då heller inte bäbis.
jag skulle kunna tänka mig att åka till wii trädgårdar i ockelbo men tror ingen vill följa med .. nån som har nåt förslag på vad man kan göra? både om man e ensam med fisen och om man har nån med sig?



denna vecka kommer bli kanon! om regn startar veckan så kan den bara bli bättre!
hihi

tung

vad slö man blir med en sovande bäbis på magen. å vad tung han e, men mysfaktorn e hög

regn regn regn för ner ner ner

http://www.youtube.com/watch?v=m758KpGzyPk

japp regn föll ner .. å faller fortfarande. sommarregn e underbart. okej e inte riktigt sommar men nästan.

gick bra på BVC, följer kurvan DOCK måste jag smörja med kortison på hans utslag/eksem som jag var till hälsocentralen med för en månad sen å då fick jag bara en fet salva att smörja med. men nu var de visst inte bra.
trist när de blir så bara. å jag fick jag lov å fråga vad salvan kosta utifall jag inte hade råd. gud vad hemskt de skulle vara men den var inte så dyr så de gick bra å snart e de ju barnbidrag.

måndag- regn?

idag blir de föräldragrupp å sen väga/mäta på BVC.
hoppas de blir regn idag för regn på en måndag e helt okej.

imorgon ska en gammal kompis från förr ( ;) ) komma hit å prata MASSA skit. ska bli himla roligt faktiskt. uppdatera sig om livet typ :-)

imorse vakna jag upp till världens goaste bäbis igen! känns lite tråkigt att de inte kan vara så föralltid men jag måste lära mig å leva i nuet.



nu ska jag dammsuga!


bad!

fisen skötte sig hur bra som helst!!! var i vattnet i 45 min sammanlagt uppdelat på 2 ggr. inget skrik alls!!
å de var så skönt å bada även för mig :P
man kan fråga sig varför man inte badar oftare tills man kollar på kvittot å inser att de kostar en del .. :( :(

bjuder på 2 bilder iaf, resten håller jag för mig själv :p



snart baddax

nu sitter jag hemma hos min mamma å pappa, vi ska snart åka å bada. jag e nervös ja. hur låter man bli å visa de för fisen? han känner ju på en gång att jag e nervig .. a ja .. jag e nervös för både badfisen och för min baddräkt .. hoppas den täcker allt .. haha

mysnatten!

å vilken bra natt. igen! tyvärr skulle fisen ha mat varannan timme men de gör inget för han somna om så snällt när han var mätt. vid 6 kom han upp i min säng å sen vakna han innan 7 men då ligger han själv å tränar att nå fötterna å så biter han på siri så jag får sova lite till. vakna kvart i åtta, så himla skönt å vakna upp till en glad bäbis som leker lite själv på morgonen!

idag ska vi simma!!! får se om jag vågar ta med kameran.

fisen å siri nu imorse


struts?

gratis sms

Skicka gratis sms här, saraochleo gör de redan!

go natt!

yes jag hoppas på en go natt med en go kille. å att han sover i sin egen säng till iaf 5. än har han inte somnat. eller han har somnat en gång men när jag skulle bära över honom tills hans säng för 30min sen så vaknade han. han ligger å smågnäller lite men när jag går in i rummet så blir han tyst å mysig å bara ler å skrattar. bara av min närvaro. haha. han e go han.
hoppas han bara somnar snart igen. :-) för min och hans skull



de flög hit en pizza idag igen även fast jag verkligen sagt att jag INTE e hungrig. men jag var inte då men jag blev lite senare så tack! haha



visst e bloggar roliga att läsa? jag skulle önska att fler jag känner och har känt hade bloggar så man kunde läsa om deras liv. e ju inte alltid man vill bara säga "hej vad gör du i ditt liv" då kan man avvakta lite på avstånd utan att vara för på. å de man lägger ut påbloggen får man ju stå för. e ju ingen personlig dagbok, snarare en händelsebok.

nu tystnade fisen så jag ska lägga mig till rätta i sängen nu!

ses i morgon!

lite bilder

jag å fisen gör vårt bästa för att se allvarliga ut


de här ser inte hälsosamt ut, ZZZZzzz..


som alltid svårt att få kort på sina när hon ligger i solen

(ser ut som en kyckling!!!!)

fisen flirtar med kameran trots krigsskadorna



så vår dag har vi spenderat i gungan i uterummet. fisen har iaf somnat där 3ggr :p hehe

vänster

fisen ligger oftast på sin vänstra sida å jag lägger honom oftast på den sidan av ingen anledning å nu ser jag att han knappt har hår där men väldigt mkt mer på höger. ser kul ut!
ska börja lägga honom på andra sidan om han går med på de.

ps. jag vet att bäbisar ska sova på rygg men han vill inte somna på rygg. allttid när jag går in till honom/kollar till honom så ligger han på rygg, så han sover på rygg iaf



just de, jag ska INTE rösta

uterummet e underbart

å vad jag älskar mitt uterum. för de första somna å sover bäbis så himla lätt å bra när vi e ute å "leker" (gungar mest) jag de e skönt å ha teven avstängd lite, den har ju en tendens att alltid vara på som sällskap.

förresten så hände de en oväntad sak igår som jag blev väldigt glad över, de ringde en vän från arvika och vi prata skit ett bra tag. å bra planerat var de oxå för jag satt i bilen å väntade på mamma som blev 30 min sen. de blev trevliga 30minuters väntetid.
jag ska ju åka till värmland den 7 juni å satsar på arvika den 8e så vi ska försöka träffas å snacka ihop oss igen. våra liv sen ju så lika men ändå så olika ut. så de ska bli skoj!



nyss kom mamma å pappa förbi oanmält på MCn. passade ganska bra faktiskt för då hann jag packa väskan till babysim i morgon, eller babysim å babysim, de e inte organiserat utan vi ska ta ett dopp i den varma poolen på fjärran så får vi se vad bäbis tycker om de egentligen. ska bli spännande men jag e lite nervös oxå.



natten var förresten helt perfekt, fick jag ändra nåt så skulle de vara att fisen inte skulle vakna varannan timme för mat men de går bra ändå för han somnade så fort om igen. (ca 30min)
idag har han bara fått ersättning hittills för potatisen vill han inte ha alls å tutte ska han få på natten nu. (ibland på dagen men jag har bestämt att ersättning blir de som huvudmål nu eftersom han ratar tutten varannan gång) undra hur länge man kan nattamma å hålla igång produktionen. måste nog rådfråga min egen mentor om detta :p

tycker de e krångligt att blanda egen ersättning oxå men de e nog bara för jag inte har rutin på de. de blir nog bättre sen. jag förbereder en flaska precis efter maten så de finns en ny att tillgå ganska fort. enklast så just nu känner jag.



nu ska jag bara lyssna på fåglarna å njuta av att bäbis sover sött i vagnen!

c ya

mmm gott

luktar INTE bäbis prutt.
usch vad fisen pruttar nu när han får ersättning å potatis.. uschusch

yttligare ett ..

klipp jag e trött på men som funkar på bäbis

Länk

kväll på pukslagar

*weee*
nu mår jag mkt bättre än i början på veckan.



idag har vi varit på stan med mormor som köpte världens finaste filt med elefanter på polarn o pyret. jag hade en favoritkudde med elefanter på när jag var liten så på nåt sätt blev de lite nostalgiskt.
den filten ska fisen ha i deras vagn å den passa kanon i den :-D käka på waynes oxå å idag var de en besvikelse. men men .. dålig dag kanske

gick runt lite å köpte inget till slut, e ju inte direkt så att pengarna räcker till så mkt shopping i slutet på månaden.
sen åkte vi hem å käka grillat. å ärligt, vad jag har saknat potatissallad! de e väl den bästa uppfinningen som hör sommaren till?

nu har fisen somnat å jag e lite trött så jag tänker sova lite tidigt idag ..
god natt!

äntligen!

yes! en kanon natt!!! bäbis fick ersättning innan han skulle sova å de gick så himla bra. sov i sin egen säng till 4 ju! *weee* jag har sovit såååå bra ..
jag vakna av lite ljud oxå å gick upp å ser detta genom köksfönstret

jag veeeet paparazzi bild, igen .. men finns de nåt bättre än killar i arbetarkläder å slitna t-shirts .. ååååå ..

så, goooooooooooooooooooood morning!


ps. har lovat mig själv en dator fri dag idag så jag får uppdatera mer i kväll när fisen lagt sig

bäbis sover redan .. haha

mm gôtt!!
nu vet jag att han behöver ha lite ersättning iaf, för idag när jag gett honom ersättning så har han varit mysigare och på bättre humör. återstår å se om de e lika på natten nu. undra om man ska förbereda ersättning eller chansa på att tuttmat räcker ..
blir nog tuttmat för att de e enklast .. hehe .. just de, han ligger i SIN säng

nu ska jag käka upp kakan å påbörjat å sen gå å lägga mig

ses imorgon

bakning

Ska dela med mig av receptet på kakorna jag bakat idag


Vispa 225g margarin med 2.5dl farin, 2dl strösocker och 2st ägg pösigt. Blanda i 5dl mjöl, 1tsk vaniljsocker och 1 tsk bakpulver och häll sedan ner de i smör/socker/ägg smeten tillsammans med 150g hackad blockchoklad och 100g hackade hasselnötter.

Klicka ut på plåt och grädda i ca 15min i 175grader


favoritlek

nu kommer jag å ta dig! burr på magen .. skratta å skrik ..
så mysigt! fisen e på bättre humör idag å de känns så himla bra!!! sen gillade han lejonet jag köpte på barnens hus VÄLDIGT mycket

nu har fisen kräkits 3 ggr på 20 min .. haha .. bara å byta om igen .. på mig alltså .. kommer inte så mkt på honom :P

sen tillbaka till kakbak

just nu ..

sitter jag på altanen å bara myser.
bäbis gungar i gungan å jag sitter vid datorn å tar de lugnt. leo somnade i gungan nyss men de var ingen bra ide tyckte jag så han fick väckas.


barnens hus

yes, å såklart blev de mer än vad jag skulle köpa.
flaskborste, nya nappar till Dr Brown-flaskorna, skedar, vit body till dopet och en skallra.


jag har pippi på att köpa saker med lejon på bara för att han heter leo. jag gillar ju inte lejon mer än nåt annat djur direkt men de e lite kul :p hihi




förresten syns nattens skador på bilderna.. stackars bäbis, inte slagsmål än ..

gick bättre med potatisen idag förrsten :-D
nu ska vi göra ingenting :P

skedar

efter ännu en trist å jobbig natt ska vi åka å köpa lite skedar så bäbis kan få mer potatis. den jag har e lite väl mjuk, passar bättre till ADdropparna

charlottenberg

wow, de nämnde charlottenberg på teven å de handlade INTE om rån mot banken

snart kväller

nu bokstavligen ligger jag i badet .. så skönt .. även om bäbis inte e riktigt 100% nöjd med att sitta bredvid ..

mamma å pappa kom förbi vid 1530 och vi plantera lite mer blommor å käkade fisk. som vanligt .. de gick nyss ..
vi ska snart göra kväller å gå å lägga oss. hoppas bäbis somnar bättre idag

massa bilder!

på nåt sätt fick jag bäbisen att somna om å sov till ca 9 imorse. å jag behövde de verkligen .. :p

sen startade dagen:

hackat blockchoklad och nötter nu för att göra kakor .. nån dag .. haha .. de kommer de kommer..


tog en sväng till boulongern med bäbis. blev en ganska mysig promenad.

påväg till boulongern, gavleån, fann på nån lustig leksak/staty


jag och vagnen (leo tog kortet)


jag och bäbis


fisen hade de bara skönt





fina blommor på plommonträdet. e ju helt facinerad över hur mycket blommor de e på de.


Leo har hunnit bli 4 månader nu oxå :-D <3


och eftersom bäbis e gammal nog för potatis nu så.....






haha roligt var de.. men egentligen, hur gott e bara potatis .. de smaka ju bara potatis .. haha .. inte ens jag skulle ju bara käka potatis. stackars bäbis. å han sjönk ner mer å mer i stolen efter de lillalilla smakisen han fick .. haha



såg precis att tanten har besök .. och att hon kommit hem alltså .. eller såg .. jag kände, de luktade rök .. :( a ja .. då kommer jag inte få sova ikväll då .. jävla skit .. jag som har nog problem med att bäbis inte sover bra .. :(

blåsigt ..

varför blåser de så mycket ute?

idag har de hänt massa saker men jag uppdaterar om de lite senare för jag behöver lägga in bilderna på datorn först. har inte hunnit med riktigt .. mat för mig nu (eller kakor iaf) å sov för fisen,

läggning :-D

nej jag e fortfarande bara intresserad av pöjkar

men nattningen av bäbis gick bättre idag. inte jättebra men bättre iaf .. å nu verkar han sova för natten .. ska jag våga lägga över honom i han egen säng eller ska jag låta honom sova med mig nu när han äntligen somnat utan alltför mycket skrik .. svårt de där .. han kanske inte e mogen att somna ensam, han klarade de några veckor men kanske tog ett steg tillbaka i helgen när jag var borta från honom en hel dag. de var ju efter de som de inte´funka längre.

nu har jag svamlat klart för idag.
hörs imorgon

dating eller ej ..

bara för att man e mamma ska man inte behöva lägga allt som heter socialt liv åt sidan ..

har date'at en kille nu i några veckor å nu får jag ultimatumet att välja om vi ska fortsätta ses eller sluta ses.
jag har klart och tydligt deklarerat att jag vill ta de lugnt, riktigt lugnt. för min skull men oxå för leos, vill inte introducera en kille för honom i tid å otid. jag vill verkligen veta att de kan bli nåt mellan oss om vi ska bli tillsammans. därav date'andet .. vill bara träffas å lära känna kille innan man blir ihop å ska göra allt tillsammans å sånt ..
kalla mig seg men efter 3-4veckor vill jag inte få de valet, då kanske de e fel.

måste man hoppa i säng bara för att man date'ar? har inte haft nån press att jag skulle hoppa i säng med denna kille men de känns lite som att de "går för sakta fram" för honom .. men efter 3-4veckor kanjag inte säga att jag har känslor, inte för nån. jag gillar/gillade att umgås med den här killen och de kanske kunde ha blivit mer lite längre fram men vi får väl se vad som händer nu ..

vad trodde du ..

sömn såklart .. nu har vi sovit ca 2 timmar på soffan .. skönt å välbehövligt :P
sen hann jag göra lite mat med .. nylagat .. typ .. makaronerna iaf .. köttbullarna var frysta så de gick i micron.

var en sväng till norrmans iaf men leo blev väldigt övertrött efter 2 timmar så vi åkte hem igen.
nu funderar jag på om jag ska ut å kratta upp gräsklippet från igår. hmm .. de döljer ju mossan så bra :)
haha

otålig bäbis

den lille e verkligen otålig å en hel del jobbig just nu. men de går ju över.





nu har vi varit hos norrman iaf. bäbis blev trött så vi åkte vid 12.15 kanske.
nu ska jag/vi bara sova .. orkar verkligen inger mer iaf .. sorry ..

planen ..

planen idag e att ta sig till norrmans sen sova sova sova .. som har skrivit tidigare sågår mitt ut på å sova känns de som :p

over and out

natt=sova

inatt har jag haft en helvetesnatt ..
men de kan bara bli bättre nu ju .. har ont överallt känns de som

patetiskt

expressen - fel kön

det finns inget som heter fel kön, de finns bara pojke eller flicka.
jävla beslut detta iaf att tycka att de e okej att göra abort för man inte får könet man vill. de e väl barn man vill ha, inte kön ..


vända sig

nu har bäbis kämpat med att försöka vända sig från rygg till mage i 10 min .. har inta gått så bra men han har förflyttat sig en halvt varv runt sig själv :p å han har inte givit upp. från mage till rygg har han gjort några gånger men inte så ofta å måste väl erkänna att de e mitt "fel" .. jag lägger honom inte på mage så ofta ..
fy mig ..
:P

barnstol klar!

hänger på tork på framsidan i skuggan

Nu börjar ...

Nu börjar sommaren smyga sig på så smått. Mitt plommonträd blommar för fullt och alla vårlökar börjar vissna.



å bäbis e så go å glad


 

jag har fått hem till kära å saknade sing star oxå .. insåg inte hur mycket jag saknat de förrän jag kom på att jag inte hade de hemma för nån vecka sen :p hehe


idag har vi hunnit storhandla på maxi, köpt kattmat å sand på söders zoo (som jag förövrigt aldrig mer kommer handla på) och pillat en del i trädgården. försökte mig på att klippa gräset oxå men fan vad jobbigt de var, sen började de regna :P så nu står klipparen ute med halv klippt gräs på framsidan .. borde ställa undan den iaf så den inte dör .. haha men nu skiner solen igen men mitt humör e i botten så jag har ingen lust att gå ut å fortsätta .. måste dock ställa undan mer grejjer som jag tagit fram .. orka ..

mental note: duscha/tvätta av barnstolen och babysittern snarast.

förresten så märkte jag en stor buske på framsidan idag som jag aldrig sett förr .. den måste ha växt upp väldigt snabbt .. pillade ner några slingerkrasse i jorden på framsidan igår och några solros frön på baksidan idag .. sånna från weibulls junior. får skylla på att jag har barn för att jag köper sånna frön :P

så har åter en dag gått :-D

nu ska jag uppdatera lite snabbt om livet i stället för å lägga ut länkar :P

i går gick vi upp vid 7 för att åka till mormor å morfar med bäbis. sen bar de av till stockholm.
mm kände sig lite gammal när man "sprang" ikapp med alla 14isar på grönan :p haha
men kul var de :P

kom hem vid 1830, sov hos föräldrarna för att inte förstöra bäbisens kvällssömn .. okej min kvällssömn :P

idag åkte vi å köpte lite blommor å sånt till trädgården :p ska planerar imorgon då jag hoppas de inte störtregnar som de gjort till å från på em idag.

de var en snabb uppdatering om livet som tog 1½h å skriva :p hehe försöker lägga bäbis å städa lite samtidigt ju :p hehe

ung, barn, blogg

jag har inget bättre för mig än att sitta å kolla på sånna här bloggar och tycka synd om dem som skriver och fråga mig själv om de e fejk eller på riktigt .. beckas blogg e riktig men de andra två som e gravida .. nääää ...

nån annan åsikt?

14 år trillingar

17 år 3 barn
15 år tvillingar

om danskar på norska

klicka på länken

bara ännu mer sov kvar

nu jag ska gå å lägga mig för att kliva upp vid 7 imorgon å åka till tokholm .. :P

sova mer

bäbis fick sova i min säng i natt, jag var för lat för å lägga honom i hans egen säng, men mysigt var de.



just nu går livet ut på å sova känns de som :p haha ..

vakna lite för tidigt i morse å nu har vi sova nästan 2 timmar tillsammans på soffan :p hehe .. skönt var de


sen träna vi lite på att sitta fint vid bordet. gick kanon, igen :P


nu håller de på å förbereda mitt hus för målning oxå. de e en stor fördel med att inte bo i hus ju. slippa hålla på med underhåll av husets utsida. fast å andra sidan hade jag bott i hus hade jag nog haft en karl som skulle ha fixat de ;) haha
detta var min fina utsikt (inte)


nu la bäbis ett lass i blöjan igen, men hallå de har inte ens gått en vecka ju. haha

diverse

nån som vet vad detta e?

de kliar å ser bara konstigt ut. när de var sol ute förra veckan å jag sola lite så blev de typ som fräknar .. hmm .. har de på underarmarna och på undersidan av överarmarna.



sen var jag i farten för några dagar sen och dekorerade badrummet med de fiskar jag hade i arvika. så här blev de

har ju en råtta som gillar att dricka ur kranen :P hehe

tradera

oo ja .. jag e typ världsmästare på tradera nu. men döm till min förvåning när de jag ropat hem idag finns på samma gata .. hehe
bara å traska över å hämta :P

nu vakna bäbis till lite så jag tog en paus :P



helt ärligt tycker jag de e jobbigt/hemskt/läskigt när de regnar å blåser så mycket som de gjorde i kväll .. å andra sidan e de lite mysigt .. hmm .. svårt å bestämma mig .. men mest tycker jag illa om de. tur att man får vara inne iaf .. tänk å vara älg eller nåt .. haha


nu ligger bäbis i min säng efter att han vakna i sin å inte ville somna om direkt .. men nu sover han igen :P skönt värre .. nu ska jag ligga i sängen å njuta av sovande bäbis

rasande fart

dagen idag har gått fort. var hem till min farmor på morgonen å sen promenad med cissi.
sen fick jag lite oplanerat besök å sen kommer planerat besök snart. haha

måste man alltid vara så detaljerad?



fan vad de blåser (ops mamma svor)


sova dax

idag känns allt lite bättre faktiskt.



åååh mamma e de inte lördag snart?



naptime

vi har sovit middag, bråkat med katter och sugit på leksak nu på eftermiddagen. en högst uppskattad gren är att bada i badkar med mamma och de har vi oxå gjort. produktivt!

bäbisfika

så har jag kommit hem från fam norrman. trodde de skulle bli nån timme där men de blev några timmar .. haha ..
var faktiskt väldigt väldigt trevligt .. prata bäbisar mest :p hihi

leo sitter fortfarande kvar i vagnen å e nöjd å glad. håller på å grejjar en massa med nappen å sina fingrar :p

undra om jag verkligen orkar gå på en promenad idag .. inte just nu men om nån timme kanske jag har mer energi.. mat oxå ja, vad ska jag göra då ..
e glad att jag åt pizzarester imorse så jag fick lite i mig innan jag åkte iväg idag.

hmm ..

Gratis sms

Gratis sms här


sovmorgon igen!

så himla snäll bäbis ju!

igår flög de hit en pizza och sen blev de mys framför teven. jag har börjat spela guitarrhero igen, de e så himla kul ju! :P :P appropå de ska jag nog ta ig en sväng om igen ..
förresten, jag har fastnat på en battle på medium, nån som kan hjälpa mig å spela den mot slash?


blixtshopping

blev en tur till valbo idag. köpte bara nyttiga saker ju :p

håv för att fånga humlor och getingar som kommer in i uterummet.
strumpor för att inte bäbisfötterna ska frysa :P
tandborstar så tänderna håller några år till.
en bomullsfilt så inte bäbis svettas ihjäl i vagnen när de e varmt.





kunde inte låta bli att köpa en egen hoppgunga till leo heller. den andra hänger hos mormor. han gillar de kan jag avslöja, blev arg när han suttit i 10min å jag plocka upp honom.



kan säga att de börjar bli ganska jobbigt med honom nu med. e inte nöjd att bara sitta i babysittern å gunga längre utan nu ska de hända saker hela tiden. å gärna ska han stå upp, på mig eller bredvid mig .. såklart med hjälp av mig .. men ändå ..

känner mig en hel del slut som människa.
ekonomin går inte runt och de enda jag gör e att vara mamma. å ja: denna tid kommer aldrig tillbaka men nu börjar de bli för mycket när jag e ensam.

sovmorgon!

*wee* jag fick sovmorgon idag .. en hel timme ju!
tack!

måste ordbajsa lite mer

kommer ju på saker allteftersom dagarna går ..

rese-date på lördag .. :p barnfritt!! *weee* fast ändå inte förresten .. åker ju dit de bara e ungar typ .. å vi :P haha

leofritt då .. fast de låter inte lika positivt som barnfritt  .. hmm..,. jobbigt ..
okej väljer barnfritt ..


nya favorit sida kriminalkanalen.se


råkade vinna en traderaauktion idag med .. haha .. 35 kr borta :p




out


båtlåt

de enda som får bäbis lugn när han bara e skrikig av ingen anledning e musik. just nu går denna i spelaren, om å om å om igen

denna

ett lass med bajs kommer lastat

hur kan bäbisar hålla bajs inne i 1½vecka!!! helt galet!
nu e de gjort iaf .. 1½vecka till nästa gång jag får byta bajsblöja då. ganska lyxigt om man tänker efter faktiskt.
grattis på mig

att vädret kan vända så fort

att gå från de bästa humöret ever till de värsta på evigheter .. suck .. bäbis hade ont i går å skrek å sov om vart annat .. suck .. tillslut fick jag nog å vi gick å la oss .. klockan var typ 2015 då .. hade ont i magen oxå .. i sängen fick jag ont i huvet .. varför allt på en gång .. suck suck ..

uu .. somna gjorde vi tillslut iaf å vakna 0630 igen .. de där med lite sovmorgon kan vi nog glömma nu. men jag blev hungrig mitt i natten å gick upp å gjorde mackor .. men blev inte bättre för de ..

å just de, de regnar idag

ut

groove coverage

rules!!!

Hoppgunga med pyttebäbis



idag har sara gjort de kreativa att tvätta håret! *wee*

ut!

upptagen vad god försök senare

...

dröm

kom på vad jag drömde inatt .. inget kul direkt .. jag drömde attjag ville ha lars tillbaka å han tog tillbaka mig .. om de nånsin skulle hända så kan väl nån lova att slå vett i mig .. gärna så hårt å mycket de går. den dagen går världen under

sova sova säng säng säng

uuuuu så skönt de var å sova i en stor säng igen. hade bäbis hos mig hela natten så jag slapp gå upp ur sängen på hela natten! lyx!
somna redan 2130 igår, de behövdes, men vakna till ca 00 å kunde inte riktigt somna om men efter ett tag så. bra att jag har folk som e vakna på nätterna som man kan smsa med :P haha bra formulering :P

hoppas de fins vädret håller sig idag så man kan sola å vila upp sig lite ute igen. gick upp halv 7 idag så de e lite jobbigt .. bäbis sover redan förmiddag sen 45 min :)

fixa å dona

idag fick leo en gunga av mormor å morfar å han gillar de! hihi så kul å se honom i den :-)
sen fixade vi en massa ute och lite inne oxå. sådde gräsfrön, planera kryddväxter i landet, tömde, rengjorde och fyllde på dammen, tog bort spaljen på framsidan som jag inte lyckats få bort, ställt iordning sängarna (så nu har jag en stor härlig säng igen) och pilla lite allmänt inne.
käkade god lax till lunch medan bäbis satt i barnstolen för första gången, han var så nöjd så.

jag e lite trött idag igen å borde sova lite middag men orka? hihi :P

jag vill se mer film förresten ..



out!

uppdatering av livet

hmm .. dagen igår bara försvann .. den gick hur fort som helst trots att jag sov riktigt dåligt på natten. har iaf tvättat bilen.

på kvällen fick jag god mat å trevligt sällskap. just de, Cissi, om nån frågar var jag med dig :P
tänker inte lämna fler detaljer än så.

nu fortsätter livet och jag vill inte missa nåt så, over and out!!

RSS 2.0