Married

Dåliga bilder eftersom jag själv var huvudpersonen. Kommer säkert mer sen. Nu ska vi fira in nyår med monopol och lite skumpa. Hej!




Nyårsafton

Idag börjar alla förberedelser kl10. Har MASSOR att göra men det finns tid avsatt för allt. Så nu kör vi. Frukost först, lång dag väntar. 

Smått nervös

Känner mig smått nervös inför morgondagen men faktiskt mest lugn. Stor dag. Kommer mer sen.. 


God natt

Jag skippade faktiskt tabletterna och har mått helt okej under andra delen av dagen. Märks att jag e lite sjuk då jag får hjärtklappning av att endast gå från köket till soffan. Haha. 
Men nu känns det okej iaf. Får se imorgon. 
Har precis börjat planera inför Leos kalas så imorgon åker vi nog iväg och skaffar lite saker till dom. (Två kalas blir det) Blir kalas för släkten den 18/1 och för hans kompisar den 19/1. Han fyller 16/1 fyi ;-)
Jaja nu ska jag hämta snorpapper och sen kolla klart på filmen. Hej

(Leo fotograf)

Känner mig sjuk

Igår började jag känna mig lite i obalans. Och natten kunde inte varit sämre. Har mått riktigt dåligt och nu när jag äntligen vaknade (gick upp vid 7 och sen slumrade jag om till 9.30) så är huvudet tjockt och näsan täppt. Gör ont i axlar och huvudet. Suck.. Vi får se hur det utvecklar sig. Ska vila och ta några tabletter tänkte jag. 

God jul

Här har vi haft en lugn å skön jul. Massa härliga klappar och god mat. Igår slappade vi hemma bara och idag var Leo å jag ner på stan å funkade på rean. 4kr betalde jag i P-huset 9an. Vi var in och ut på 14min!! Snabba vi. Hehe ;-)
Nu sitter Leo och Joar å spelar skylanders för fullt. Mycket bäst julklapp :-)

Dessa köpte vi idag på rean. 200kr!! Skitbilligt!!


Alla älskade skylanders. Å fler lär det bli. Han önskar sig fler när han fyller (dock viktigt att det inte blir samma och att de är från rätt serie, VÄRSTA djungeln)


Han fick även en massa andra saker som han vart helt nöjd med! 

Tomten hade adidasbyxor i år!

Älsklingskillen!

Sen fick han världens största starwars-lego av morbror oxå! Mycket nöjd! 

Jaja. Nu laddar vi om för nyår. Ett livsomvälvande nyårsfirande! Ses på andra sidan!


Julgalan 2013

I fredags var jag iväg med jobbet på julgalan i Sandviken. Riktigt kul var det och ett bra gung







Så har det gått en vecka igen

Alltså tiden går så fort när man jobbat heltid och det närmar sig jul. Har väl inte hänt nåt speciellt här hemma utan allt flyter på som vanligt. Imorgon firar vi jul hemma i Sätra och det ska bli mysigt värre. Leo e lagomt uppspelt över allt med julen å det härligt. Idag gjorde vi ett ryck här hemma och allt e städat och fint. Bara att njuta av julen nu. 


En kortis bara

En liten kort uppdatering. Leo mår bättre men hör väldigt dåligt. Ska låta det gå 1-2 dagar till men blir det ingen förbättring så får vi gå på hörseltest och ev till en öronläkare. :-)
Han gick på dagis idag och det hade gått bra så så gott som frisk. Jag har jobbat idag och ska göra resten av veckan. Denna vecka e det dubbeljobbning oxå så det blir inte mycket fritid. 
I helgen var jag å Daniel på Hobbit 2. Mycket bra film men trist på priset måste jag säga. 155kr/st plus 15kr för 3D glasögon. Suck.. 



Sen var vi iväg till en riktigt kall och ruggig julmarknad i Högbo på söndagen. Kallt å regnigt. Inget kul väder alls. Köpte det vanliga, dvs ost :-) Leo fick massa småsaker å lite godis.


 Å så fick han träffa en Viking! :-) Nöjd kille verkligen. :-)

Ja just det. Hade besök hemma idag när jag kom hem, lite jobbarkillar (som Leo säger) Så nu är badrummet uppe nästan klart. Saknas lite saker men det fixar vi själv och några saker med hjälp av mamma och pappa min. Äntligen!! Men mitt mål var att ha det klart till jul och det ser ut att lyckas. Att inte foder sitter på dörren e inte hela världen men allt ska vara inkopplat och i funktionsdugligt skick. Så jag har tagit ett bad idag!! Första på nån månad. Leo hoppa ner han oxå :-)



Ursäkta väldigt suddig bild men dessa grabbar (40åringar ungefär ;-) ) kan jag absolut rekommendera. Per Måns Bygg. Jens och Nichlas. Fixar det mesta :-)




Jaja nu vart det inte så kort trots alls. Nu ska jag sova och imorgon blir det frukost på dagis tillsammans med Daniel och Leo. Sen iväg å jobba, 8-1630. Kanske får hjälp men det vet man aldrig :-) Idag fick jag en 55årig praktikant med mig :-)


Leo sjuker

Verkar inte bättre än att Leos trumhinna gått sönder. Han har en del ont och en hel del feber. Men bara på
Kvällen och natten. Det rann nåt äckligt ur hans öra i måndagskväll så vi var upp till familjeläkarjouren på kvällen. Var hemma vid kl23 typ. Fick nån salva å så. Sen har några dagar gått i ett flygande tempo. Daniel har varit hemma 1,5dag och jag en halv och pappa ställer upp imorgon och gjorde så även idag. Men eftersom han började att höra så dåligt igår (onsdag) och hade feber i natt med så tog vi en sväng till doktorn idag med. Typ 3 timmar hängde vi där. Fick iaf penicillin utskrivet men vi får se hur mycket man får i honom. INGEN HIT. Haha såklart. 
Ja imorgon ska det jobbas igen och även nästa vecka som det blir dubbeljobbsvecka igen. Står inte på förrän julen är här och sen nyår med massa festligheter. Ser fram emot nyår VÄLDIGT mycket. Men det e nästa kapitel. Nu ska det sovas. God natt



Sjukstuga

Vi kör lite sjukstuga för en gångs skull ;-) Så återkommer snart


Choklad

När jag hade skrivit förra inlägget så fick jag lust att göra ännu mer praliner hehe Så den blev 2 olika ljusa praliner. En med vitchokladtryffel med pepparmint och en med nougat och hasselnöt. Tog dock ingen "efter bild" hehe


Söndag 2 advent

Var å hämtade Leo och när jag kom hem så var taket redan skottat. Woop! Och saker var inhandlade för att göra julgodis. Pepparkakshuset blev en katastrof så jag får nog köpa ett nytt om vi ska ha ett. Brände mig bland annat på sockret varpå jag råkade kasta sönder en sida osv. Hehe. Men fick ihop massa godis iaf. Bäst vart chokladpralinerna med vit fudge i. Har tyvärr inte tagit nå bilder men kanske gör det sen :-) Sen dammsög jag ÖVERALLT och torkade alla golv. Drog fram soffan å rensade på Leos rum med. Allt medan Daniel målade badrummet där uppe. Tidsplanen e ju innan jul så vi får ta och sätta lite fart nu ;-) Ska målas en gång till innan vi kan börja monteringen igen. Längtar! Saknar mitt badkar!!!


Lördag

Gjorde stan på 30minuter igår iaf. Hehe effektiva delux! Sen vart det Biltema och Ica Maxi. Bra och effektiv dag men när vi kom hem så tog orken slut. Chillade några timmar, tog en sväng med bilen å sen kollade vi på film. Haha. En perfekt lördag i mina ögon! :-) Så idag vaknade jag strax innan kl7 helt utvilad. Man måste ha en dag när man sover mycket. Och jag föredrar ju att sova tidigt och vakna tidigt hellre än att somna sent och vakna sent. Jaja idag ska vi försöka städa lite och ta bort snö från taket 


En hel vecka har försvunnit

Ja ser där ja. Denna vecka inleddes med jobb i storvik och Hofors. Åkte hemifrån kl7 å var hemma kl1830, och under dagen fick jag samtal om att jag kommer jobba dubbelt resten av veckan. Inte mig emot direkt så tisdagen var det samma jobbtider som gällde. Bra att Daniel slutade 1530 hela veckan. Onsdag och torsdag slutade jag kl17 och sen hem från Sandviken. Funkar. :-) Igår var det snöstorm och jag var ut till Sandviken men jobbade bara till 1530 så var hemma i bra tid. Vägen till Sandviken var lite besvärlig men det var jobbigare att åka hem. Skymning, snöfall och massa bilister som kör 40-50 km/h på motorvägen. Jag tycker personligen att man kan köra 70-90 beroende på hur vägen ter sig. Och igår eftermiddag var vägen helt okej. Stormen hade lagt sig lite och de hade plogat några gånger. Men men, hem kom jag iaf. Somnade tidigt igår och nu hänger vi i soffan och tittar ut över all snö som kommit. Me like! Senare ska Leo hem till mormor och morfar och jag å Daniel ska ta oss ner på stan en snabbis bara (byta en present) och sen åka å storhandla. (Antaligen med resten av Gävles befolkning) 
Hade!!







Första advent

Dagen började med att jag blev väckt av Daniel som lagar bilar i sömnen. Står upp å kollar under sängen å har sig. Jaja, jag går å lägger mig på soffan för att kunna somna om en stund, vilket jag gör. Minns inte alls när jag vaknar men gör mig klar med en dusch å så för att åka å hämta upp mamma för att gå på kurs. Var en kransbindarkurs på Hedvigs Trädgård. Jag har aldrig varit där förr men jag kommer åka dit å handla nån dag gör åh vad mycket fint det fanns!! Iallafall. 3timmars kursande resulterade i 2st kransar var. Lärde mig ganska mycket och det var faktiskt kul att pyssla igen. Så behöver nån en krans så vet ni vart nu vänder Er nu, då jag betalat dyra pengar för att lära mig. Haha ;-)
Syns dåligt på bilden med den vit/silvriga är med boxbum (ser ut som lingonris) och en med en rosett, tomte och filt stjärnor. Den andra gjorde jag i mossa och julgranskulor med ståltråd som dekoration med en öglerosett och hängande band. Som sagt, väldigt kul var det och tiden flög fram. Sen skulle jag hämta Leo och åka på bock-invigning men det blåste så mycket och så kallt så vi skippade det och åkte hem istället. Kom hem 15.50 och ringde Alfreds mamma och frågade om Leo fik komma på kalas kl16 trots att vi tackat nej. Och det fick vi, Leo vart överlycklig. Men sen att bestämma vad han skulle vara på maskeradfesten var svårare men med lite övertalning så blev det en enkelt tiger. Hade ju lite tidspress på oss men tio min kvar innan kalaset började. Jag har aldrig ansiktsmålat Leo själv förr men det gick helt okej tycker jag. Hade ingen svart färg så det fick jag blanda till oxå. Hehe. Jaja han var mycket nöjd iaf, tack för att han fick komma trots allt!! Nu sover han sött sen en timme tillbaka (inga problem att somna idag heller) och vi ska precis till att kolla på en film. God natt!




Ensam hemma

Jag har varit ensam hemma sen jag åkte en från mamma och pappa. Lämnade Leo kvar när de kom hem runt kl1915. 
Kom väl hem vid kl 20, tog lite ostbågar och saft, la mig på sängen och fipplade med iPad. Somnade. Och sover fruktansvärt dåligt. Som vanligt när Daniel är borta. Suck.. Han är i Stockholm på "minifestival". Typ.. Å nu e jag vaken sen en timme ungefär. Går inte att sova. Men men, skönt att kunna sova länge imorgon dock, typ 9 e ju länge för mig. Kan inte sova längre nästan. Sen ska jag och mamma mötas upp för en kranskurs jag visst hade lovat att följa med på tidigare i somras. Haha :-) Sen bockinvigning :-) God natt. (Ja eller god morgon för Er som läser)

RSS 2.0