godnatt

e inte trött alls .. har ingen aning om att klockan e 01. skulle lika gärna kunna varit 22 .. hmm  ... men nu blir det fil å sen sova iaf .. hej

rönnbär uscha

jag har just totalslaktat mitt rönnbärsträd. eller iaf dess blom. HATAR rönnbär å lättaste sättet att bli av med dem e att ta bort blommorna när de blommar. lite med risk för sitt liv då det kryllar av getingar i dem för tilfället. men nu e det gjort iaf.

nu iväg med grenar/kvistar och dyl till komposten. hej

furuvik

det blir absolut massa fler gånger i furuvik under sommaren. både för att vi köpt säsongskort och för att leo tyckte det var skitkul (okej jag med!)







efter furuvik blev det en geocachingtur på norrlandet. typ


GPS över flodfärden på furuvik


Harkskär


Gråberget







ganska nya fåglar





Mormor: "Sitt vid gräsklipparen och ät din glass."
Typ rätt

furuvik och cach

idag har vi varit på furuvik alltså ..


Leo fick köra :P





sen lite caching här ute:



men nu e jag tröttare än tröttast. ska sova så får jag återkomma i morgon med MASSA bilder från både furuvik OCH cachingturen på norrlandet (och nej, jag e inte rädd för björn)

regn regn regn

leo ville gå ut nyss å det fick han väl .. kvällen blir ju helt upp å ner när han sover så där konstigt å han har inte varit ut på lekplatsen nåt alls idag.
men det drog snabbt i hop till regn .. så han fick gå in.. men jag gick ut ..
verkar som att gräsmattan har blitt min älskling detta år .. för nu har jag lagt ut blåkorn i spöregn kl 2130 på kvällen .. haha



men gräsmattan e redan gôr lång så jag måste måste måste klippa gräset, antingen imorgon eller på söndag .. verkligen verkligen verkligen .. hoppas jag hinner.
men det e så trist att klippa gräset när man måste. det e roligare att göra det när man bara råkar göra det. när det passar in i vad man gör just då.

men så e det. ändå en stor fördel att ha en egen gräsplätt så jag ska inte klaga. :p

maniac

ser just nu på den klassiska scenen från flashdance. bra fotarbete, svett delux och dallrande bakdel. allt detta till tonerna av Michael Sembellos Maniac.

mmm fredagsmys!!

bad, blöja och tanke

vi somnade om i natt iaf .. efter en ganska jobbig tid .. men leo tog toksovmorgon och vi vaknade kvart i 9. ringde till dagis å sa att vi skippar det idag. packade en väska å åkte å spontanbadade på fjärran.
sen åkte vi förbi arbetsförmedlingen och jobbchansen. hem å käka lunch å vila lite. inget sov för leo för det vart ju så sent imorse.

sen har vi bara myst. käkat chips å kollat på film. iaf i 30 min, sen somnade leo :P han har sovit i 2 timmar nu så jag gissar att natten kommer bli lite dryg igen men det gör inget :p
jag har käkat bättre idag så jag har massor med mer tålamod :D



btw så har Leo varit helt blöjfri på dagen i 3dagar nu. bara när han sover har han blöja, till å med när vi åkte bil till å från bad/stan skippade vi blöjan. coolt :P
undra vart jag ska göra av alla blöjor om det fortsätter såhär :P nejdå, på natten kommer han ju fortfarande behöva det ett bra tag till.

nu ska jag plocka fram lite saker vi ska ha med oss i morgon! det e ju furuviks premiär då :p såklart vi ska dit nu när vi har säsongskort! självklart .. å som sagt, vi måste passa på innan jag kommer att jobba.

hej

Efter 1 1/2timmes gnäll å nästan sov så ko...

Efter 1 1/2timmes gnäll å nästan sov så kommer jag ihåg varför jag låtit Leo sova i min säng hela natten senaste tiden


bilar, metar och ror

ja magkänslan var rätt .. jobb it is. iaf för 2 månader över sommaren. mycket trevligt.
nu ska jag gå å mysa med min son innan han ska sova i sin egen säng i natt. måste ta tillvara all tid nu :P hihi


firar!

Leo ska få en present idag när han kommer hem :p





å så blir det jordgubbar till efterrätt idag :p mums!



vi firar lite extra just nu.. för om man nu får ett jobb så kommer vi inte att spendera så mkt tid tillsammans under sommaren. gäller att passa på när man kan ;)

eller så kan jag skylla på mors dag eller nåt :p jag kommer ju ändå inte få nåt då, så det kanske e lika bra att vi firar leo istället :)

Vadå diskriminering? 9par tjejskor och 3pa...

mms_img40977 (MMS)

Vadå diskriminering? 9par tjejskor och 3par killskor i annonsen


Nu kör vi operation blöja bort stenhårt. G...

Nu kör vi operation blöja bort stenhårt. Går bra faktiskt men man ska ju inte ropa hej. Pottan e okej att sitta på och skräp i midjan så byxorna sitter kvar. ;-) Sen e ju operation sova i igen säng igång igen oxå, gick bra en natt. Nu e det bara alla andra kvar :-D


Napp som ska bort, sluta med blöjor, äta u...

Napp som ska bort, sluta med blöjor, äta upp grönsakerna, sitta still vid bordet, klä sig själv, sova i egen säng å gärna hela natten osv. Mycket som 'ska' hända i en 2årings liv. Men som tur e behöver han inte slitas ifrån nappen. Det e skönt. Å idag har han bara haft blöja när han sov på dagis. Vilket e 1timme på hela långa dagen. Good kid


Glömde skriva att Leo ramlade ur sängen in...

Glömde skriva att Leo ramlade ur sängen inatt. Han ligger på 3/4delar i sängen medan jag ligger upptryckt i ett hörn med honom tätt intill ändå. Och ändå lyckades han ramla ur på andra sidan. I sömnen. Han sov när jag plockade upp honom efter nån sekund å när jag la tillbaka honom i sängen så sov han. Ja han sover i min säng. Ibland iaf. Nu sover han i nya lakan med bilar på i sin egna säng. Bra bra serru. Operation somna tidigare har börjat nu. :-D


onsdag


inte så bra kläder att geocacha i skogen med :P


det e faktiskt en ekorre där i trädet .. såg två på min lilla skogstur, jag som har tänkt att jag inte sett så många ekorrar senaste åren. nu vet jag vart de e


leo tar en glass-paus i campandet :p typ

här bor vi


å där var han visst .. den lilla ..


här e det nån som varit framme å sorterat om mina skyltar om vad jag har sått .. kommer bli spännande sen när det växer upp ..





vårt härliga uterum


här bor vi!

här bor vi


å där var han visst .. den lilla ..


här e det nån som varit framme å sorterat om mina skyltar om vad jag har sått .. kommer bli spännande sen när det växer upp ..





vårt härliga uterum


här bor vi!

Dagen

Själv har jag spenderat dagen med att geocacha. Såklart .. hehe .. Var till golfbanan i norr å Gävlebro och en del här i Bomhus. Mycket givande tur.


Utsikt över Gävle i regn och storm, typ.

Man hamnar ibland på pärlor.. På platser man inte visste fanns i närområdet. Helt underbart, även fast det regnar sidleds

leo e ute å leker

vilket annat liv man får när leo går ut å leker själv .. alltså vad tid .. lite ensam ibland faktiskt ..
men det e jättekul att han går till lekparken å leker själv. jag e riktigt glad att vi har den så nära och jag bara behöver gå utanför dörren för att se efter honom.


att grinden står öppen betyder bara en sak


med gåvagn, apan och kitty spridda över första delen av lekparken. å nånstans borde även kossan ligga för den hade han med sig ut. å trehjulingen. :p

dagis igen

nä ingen katt. det e ju bamse som bor mittemot. men han börjar ta sig lite stora friheter och går in i uterummet ju .. :P men det gör inget jag gillar ju katten.  han e mysig.

idag blir det dagis för leo. han var ju ledig i går men nu e det dax igen.



vad e det för väder förreste? har inte gått upp än å hade datorn i sängen igår kväll .. leo vaknade nyss så sovmorgon vart det oxå.
hoppas att det e ganska varmt iaf

hej

katt



visste ni att jag å leo skaffat katt?

en vanlig dag


idag har leo varit hemma med mig då vi gjort om schemat på dagis lite. blev en "storhandling" :p


och såklart det obligatoriska bilåkandet




ska på arbetsintervju nr2 inom kort och det e ett lite snobbigt å hur fan ska man klä sig? jag äger ju inte ens en skjorta (som inte e rutig) så efter många prov-outfitter idag så har jag bestämt mig för denna.




dess strumpor var tok orange å vita innan jag tvättade idag och nu e de bruna och vita. hur kunde de bli missfärgade på det färgade området och inte alls på det vita?????





leo klättrar själv i kanan









iövrigt idag har vi bara varit hemma å gjort en massa nytta. tiden flög verkligen fram hela dagen .. nu har vi varit ute å lekt en massa. kom precis in å nu blir det film, yoghurt å sova. precis som alla andra dagar :p

hej

maskrosor

leo plockar maskrosor till förbannelse just nu .. :P han har plockat kanske 15st å nu e han påväg in med en famn .. vill inte gissa hur många det e men det gör inget :p
han e duktig på att inte plocka rabattblommor iaf :p


jvg och max


idag var vi alltså iväg på järnvägsmuseet. mycket folk å mycket att se och göra. leo åkte lilleputtåget och kunde inte slita sig från det sedan. stod länge kvar efter och kollade på tåget som åkte runt runt.


mycket folk men inte för mycket folk


BYGGARE BOB!! till leos glädje men väl där så vart han svårflirtad.


tåg inne i byggnaden


ett spök-barn


titt! det e faktiskt leo och hans tremänning (rätta mig om det e fel titel) och en okänd kille i röd tröja. :P hehe


vi lyxade till det lite nu på kvällen å köpte MAX. se så fint han har kepsen, lite sådär hemlighetsfullt. å håller hambugaren så reklamaktigt. :p haha


sen stannade vi på stället där man spanade på bilar förr i tiden .. haha .. låter lastgammal men det e där jag själv har stått en massa nätter å kvällar. spanade på bilar, bussar å motorcyklar. leo gjorde vågen ett antal gånger, syns lite på bilden till vänster. vi stod där säkert i 30-40 minuter. riktigt kul tyckte han det var.


sen klättrade vi lite i bilen å lekte med maxbox-leksaken som var ett mumin-memory. inte så kul för honom men bilderna var roliga att prata om.



kom hem kanske halv åtta å då var vi ute ett tag. leo gick till lekparken å jag tog en omgång mot maskrosorna. det e verkligen min nya hobby för tillfället. skulle behöva tvätta håret men det får nog vänta tills i morgon. hehe :P

nu jag ska fixa lite här hemma å sen gå å lägga mig. allt städ å disk å tvätt får vänta till imorgon helt enkelt. har haft 2 dagar nu i helgen där vi varit utomhus HEEELA dagarna.

hej

fööör sent

damn, lite för sent blev det idag .. man kan inte rumla runt som det e no tomorrow om man har barn .. det e en dag i morgon med att orka med.

jaja .. hej kudde

båt i - check


idag packade vi väskan med massor av nellies



parkerade rumpan i sandlådan hos mormor å morfar ett tag innan vi åkte till trödje



leo sitter faktiskt där å leker



där



leo kollar på när vi andra lägger i båten



Leo, vagn med lukas och linda



här kommer båten



Åttat, aka Lukas ♥



träffade även på lite kompisar från ssrs. det var ute å rekade hamn att lägg till i för att möta upp en ambulans (iframtiden, var ingen utryckning nu)
kul att se iaf



sen åkte vi till sätra igen och käkade mat med min farmor för hon har fyllt år. leo e kvar över natten. jag kom hem för nån timme sen å har gått en rond mot maskrosorna och planterat en blomma jag fick av mamma.


Jag e vaken å har varit ett tag. Leo sover...

Jag e vaken å har varit ett tag. Leo sover å har gjort det sen kl22 igår. Haha. Ska det vara så? Btw så dödar min fot mig snart


ett riktigt inlägg för en gångskull :P

leos nya ord för lukas: dåtass. (uttal, dååååå-tassss) ja visst serru, bättre än åttat iaf :p hehe

lukas i mars i leos bilstol i saras bil :P (sara=jag)



utan att jag själv tänk på det så har jag visst startat krig mot maskrosor. jag njuter av att dra upp de jävlarna ut gräsmattan, ryser lixom till när jag inser att hela roten e med, svär de gånger den gått av. jag har lagt ner 2 timmar på det idag. bland annat en halvtimme nyss. kl halv nio på en fredags kväll .. har man inget liv då eller? :p
men vilken tillfredställelse .. haha ..

har sått morötter och rädisor oxå. å såklart min favorit, prydnadspumpa!




i övrigt på dagen (efter att jag dragit ut ALLA kläder och julsaker från förrådet och rensat och sorterat) så har jag fått mitt förråd getingfritt. tack t för det. mkt bra jobbat.


gått igenom och namnmärkt alla leos nya kläder (bättre begagnade! och igen, tack till alla inblandade)
inte bara kläder blev det, det blev 3 par vinterdojjor vilka han borde kunna ha till vintern om inte fötterna blir 3-4storlekar större över sommaren, ett par fodrade stövlar OCH ett par skidskor. tack tack :D





sen har jag gjort nåt dumt med min höger fot oxå. ibland när jag kliver på den, observera ibland bara, så gör det fruktansvärt ont. har lindat mig med bandage bara för att komma ihåg att gå försiktigt.



summan av denna dag: en riktigt riktigt bra dag där vi hunnit med fruktansvärt mkt. nyttigt och onyttigt. btw -1kg på vågen igen för nu kör jag ju stenhårt på LCHF igen. så det e minus 5 sen innan jag började med LCHF (som måste ha varit i slutet på mars va?)



mkt trevlig fredag


vårruset i onsdags. perfekt väder, lite blåsigt men riktigt skönt att jogga/gå. lutar åt att det blir en repris nästa år. påminn mig bara :)




förskolans dag på leos dagis:


lekte med leklera.


fikade.


åkte hem å lekte med såpbubblor.





fick lite nya kläder idag (okej, riktigt mkt) så jag tog tag i förrådet. 3 sprängfyllda kassar med kläder till UFF, 2 kassar som erik å linda ska få kolla igenom till leo (annars UFF/släng) och massa tomma kartonger att fylla med annat/byta ut banankartonger.
kändes bra faktiskt.



leo idag

lite tråkigt faktiskt

http://www.blocket.se/gavleborg/Lekland_33841131.htm?ca=5&w=1


leo på leklandet

å det e ju det sista lekland som finns kvar i gävle

en kvart senare:

en kvart senare:


just nu


hej - hejdå igen

nu e jag vaken igen .. har några bilder från dagen men telefon ligger på laddning så jag tar de imorgon i stället




det kliar mäkta mkt i munnen på leo .. han har dreglat en tid och vill alltid att man borstar lite extra på tänderna längst in.

3 nya tänder e på G ..

nice .. undra hur många man får ;)


nu ska jag lägga leo, kanske käka nåt å sen sova mer .. dåligt humör e inte bra för humöret ;)

hejdå

CPhuvudvärk, trött, lättretlig och riktigt bra hörsel .. jävla kärring-granne och allt det andra ..
nu checkar jag ut och går å lägger mig

sökes!

nån som har gummistövlar i storlek mellan 22 och 25 att skänka mig? (att ha på dagis-stövlar)
eller urväxta strumpbyxor? 86/92 eller 98/104? hojta om du vill bli av med. begagnat skick är ett utmärkt skick.




lämnade leo på dagis å gick hem .. nu sitter jag här igen .. inge ont i kroppen efter igår som jag trodde att jag skulle få .. mycket bra skit ..
fan en halv mil, jag e lite smygstolt över mig själv.

kl 13 idag e det arbetsförmedlingen som gäller .. imorgon kl 11 e det arbetsförmedligen som gäller .. suck .. men så e det ..

hej sålänge

vårfest och rus

det gick verkligen jättebra på vårruset igår. mycket tack vare bra sällskap. gick halva å joggade halva med en snitthastighet på 7.5km/h. då kan ni oxå räkna ut hur lång tid det tog för mig eftersom det verkar vara det som e intressant.





idag e det vårfest på dagis och leo har klätt upp sig speciellt för det .. :p syns inte så väl under jackan men en blå fin klänning blev det med svarta tajts under. mkt fint!

wohoo!

damn vad vi e bra!

nu e vårruset över iaf och tiden blev över förväntan. e riktigt nöjd .. nu sängen!!!!

hittad!

för länge sen .. några månader sen, så försvann 2 puzzelbitar till leos stora puzzel. en hittades ganska fort och nu e även den andra hittat!! lycka!!


2 random bilder


6mm e lagom. rakade mig igår


leo somnat igår med nellie

städning pågång

sara städar för fullt. och har ett badkar fullproppat med blommor!


arbete pågår

så där ja .. då har man två arbetarkarlar här å kollar på taket .. just nu demonterar de leos säng ..

förlåt .. pojkar

inget alls

pyjamasen var slut .. jag blev lätt sur så jag köpte inget .. haha blev billigare så :P

nu ska vi ta kväller

god natt och i morgon gäller det. tagga tagga ;)


tak och blåbär

många små inlägg idag :D

nu läcker det in i taket igen .. efter den störtskuren så droppar det vatten i leos rum .. suck jävla skit ..

gubbarna som lägger om taket håller ju på på andra sidan vägen just nu så de skulle komma å kolla på det imorgon. kul i jul. (fick ju taket omlagt för ca 4veckor sen pga att det läckte in, dock på ett annat ställe motför nu)





ikväll ska vi över till sara för hon ska ha lingon och blåbär-party. (och äntligen ;) har hon börjat blogga igen!!!)



http://www.lingonochblabar.se/

önskar att vi skulle umgås mer än vad vi gör men våra liv spretar åt så olika håll även fast vi har barn i samma ålder och att vi bor nära varandra. men det e alltid kul att bli inbjuden på sånna här saker. iaf de dagar man har tid ;) eller så får man göra sig tid :)



pyjamas dino som jag gillar speciellt .. vi får se vad det blir å om det blir nåt ..

regnar överallt

det regnar ute och vi kom nyss hem från dagis. leo går till altandörren och inser att det regnar även där (på baksidan alltså) och han berättar det för mig med stor inlevelse.

söt!

vin

ååh. jag vet inte vart jag ska börja ..

nån debatt ang att bli nekad ett glas vin för att bartendern såg att man hade ammat sitt barn gick för ett tag sen.
nr1: inte bartenderns rätt att dömma
nr2: är vin så jävla gott att man MÅSTE dricka när man har sitt barn med sig?
nr3: vad säger rekomendationerna?

hmm ..

det här med vin dyker upp lite då å då. iaf i de föräldratidningar jag läser. folk e ute å lunchar med sina telingar å tar ett glas vin till maten.
vin när man ammar. vin på picknick i parken med barnen springandes omkring .. e det bara jag som inte fattar tjusningen med vin?

okej vi glömmer barnen då, varför dricker vuxna människor vin till maten var å varannan dag och kallade det för vardagslyx? eller på kvällen med en ostbricka?

kan man inte lika gärna dricka lingondricka?

måste man välja bort vin för att vara med hälsosam? 1-2glas vin i veckan mår man ju bara bra av säger experter. är man då mer Ohälsosam om man INTE dricker 1-2glas vin i veckan? (= mer hälsosam om man dricker)
e det bara en ursäkt för att folk inte ska få dåligt samvete om de dricker vin?

varför har jag då hakat upp mig på vin?
ja för att ett glas öl inte låter lika lyxigt .. för det e ju det som i modernt just nu, lyx.

jag gillar vin. rött iaf. vitt e väl sådär.
men jag tycker bättre om äppeljos. Och på picknicken vill jag ha saft.

(jag drack vin senast för ungefär ett år sen hos min granne tillsammans med en pizza och leo var hos mormor och morfar)

update

leo som inte har somnat innan kl 21 på hur länge som helst ligger nu och sover sedan 30 min tillbaka. helt slut efter dagen stackarn ..

han har iaf varit som vanligt förutom lite mer gosig och kramig. men det e okej. han pratade lite om att han fått nåt i halsen men kom snabbt på nåt annat å göra igen.
han vet att det hände nåt. men men .. han vaknar nog om några timmar å vill upp å leka men det löser vi då.

nu ska jag hänga tvätt och rengöra mig.

hej

Läskigt .. :(

idag kl 1134 kom samtalet man inte vill få som förälder.

Leo hade satt i halsen vid maten. Inte fått nån luft. De hade vänt honom men det hände inget. Grävt med fingrarna. Tillslut hade han börjat kräkas och fick då luft igen .. De andra barnen vart chockade och Leo gick inte att få lugn. Jag hör honom i bakgrunden under det korta samtalet.

Åker dit så fort jag kunde och hittar honom i en soffa. Lugn, nästan apatisk. Sitter bara å stirrar ut i luften. Kanske chockad.
När han märker att jag e där blir han bättre. Kramas och försöker berätta. Sitter på soffan på dagis i 30 min innan vi börjar åka hemåt.

Väl hemma är han som vanligt igen. Nu har jag sovit en sväng å Leo vilat. Han har käkat en bulle och en banan så ätandet är det inget fel på som tur e ..

Hmm, nästa gång? Vad händer då?

btw



jag höll ju på att glömma det viktigaste med hela helgen! Leo åkte karusell för första gången själv!



btw, det regnar. me like


söndag ..

igår var vi på en geocachingtur i 6 timmar! galet, till fots, med cykel och bil.
vi började med att klättra på rondellkonst. spännande värre ;)
sen åkte vi till (jag tror det heter hyttön). där fann vi en laxodling i närheten av E4an men väl dold av skog och mark. cykelturen var inte helt smärtfri men det var kul. ett riktigt smultronställe. jag blev dock riktigt yr av höjden vi klättrade å letade på, forsarna till höger och vänster och vattendragen, sjön osv .. men det gick bra ändå :P

sen drog vi vidare och klättrade på stora stora stenblock i mehedeby.

i älvkarleby fick bror för sig att bryta sig in i en bunker .. jag stod utanför tills han hade öppnat. men usch vad min fantasi e stor .. jag trodde det skulle stå huvuden på hyllorna å lemmar i skåpen å sånt .. (bra investering av ficklampa igår på stan!!!)

mellan marma och älvkarleby fann vi ett vattenhål, ett riktigt smultronställe. dit ska vi tillbaka när det inte regnar. så vackert med grillplats, bra stigar att gå/cykla på och badplats.

skutskär fick sig ett besök, lika som furuvik ..

så himla himla trötta var vi när vi kom hem (till sätra där barnvakterna befanns sig med våra ungar). bara slängde i oss mat :)




btw så fyller le0 28 månader idag .. woho! :P :)

lördag

i lördags var mamma, jag å leo ner på stan för div småinköp. hälsade även på min pappa som jobbade denna dag. var visst nå cykeldag på torget, massor med cyklar att köpa, uppvisning å andra saker som e nyttigt att ha när man cyklar.



sen åkte vi till sätra igen för sen lunch .. själv mådde jag ganska kasst å låg på soffan till det plingar på dörren å lukas, linda och erik kommer :p
mycket trevligt och vi blev kvar ännu längre än vad vi hade tänkt :p

kom hem kanske 2030, leo kollar på film medan jag grejjar å fixar tills dagen efter (dvs söndag)

kl 22 tycker jag att det börjar bli dax att lägga sig så leo som fortfarande e uppe traskar raka vägen till min säng å somnar. :p




jag resumerar denna dag i morgon .. så jag återkommer! :P (ps, denna vecka kommer jag har sjukt mkt å göra, så om det råkar bli att jag glömmer nån, eller att svara på ett sms eller nåt så ber jag om ursäkt i förväg.)

god natt

återkommer ;)

ojoj, nu har jag varit borta ett tag igen :p men jag lovar att uppdatera om helgen i morgon!

5dagar kvar ..

nu e det bara 5 dagar kvar tills vårruset .. galet .. vad har jag gjort? fick nummerlappen idag med posten och det gav mig ännu mer ångest .. :p
har övat på söderbacken idag och den är lång. å jobbig. uuuh ..



iaf var jag å leo å geocachade en sväng på morgonen innan vi åkte till en lekpark och lekte av oss lite. sen till sätra för biltvätt å mat/sovning. sen drog jag ner på stan och gav optikern ett besök. det gick bra faktiskt. :p

nu sitter jag här i soffan å e dreeet trött .. ska sova .. hej

Vet ni vad jag INTE gillar med att tvätta ...

Vet ni vad jag INTE gillar med att tvätta bilen? Man ser alla skavanker.


bra start

bakgrund: igår skurade jag golven hemma. leo har spillt ut saft 2 dagar på raken så det behövdes. jag e dåligt på att skura och torka golven för det e tråkigt.

idag:
en hel tallrik gröt besöker golvet. suck ..

bra start på fredag den 13. vad kommer härnäst?


Uuuh vad jag ser fram emot imorgon. Först ...

Uuuh vad jag ser fram emot imorgon. Först geocacha med Leo på dagen. På eftermiddagen till optikern å ta nån cach i stan (i en affär tror jag tillåmed). Sen på kvällen ut igen. En perfekt start på helgen :-D Har ni förresten googlat geocaching?


Alltid kul att tjuvlyssna. Iaf på gamlinga...

Alltid kul att tjuvlyssna. Iaf på gamlingar. Jag sitter alltså på cafet på ica maxi. Massa folk går förbi å bredvid mig sitter ett par i 60års åldern. - Jag förstår inte hur man kan klippa sig så å sen ha håret i en tofs. Om en kille med dreads. - Nu kommer nån som äter mkt korv å läsk. Om en tjock man som gick förbi. - Mockajacka, det hade jag oxå när jag var ung. Om en 5oåring i spädbarnsbajs-färgad mockajacka. Osv. Jag e underhållen ett tag till


Kollade några minuter på sagan om ringen f...

Kollade några minuter på sagan om ringen filmen som går nu på 6an. I sovrummet=världens minsta tv. Inte samma känsla som när jag såg den första gången på Js super tv i super kvalitet och med super ljud. Hmm.. Nu ska jag käka fil å sova. Hej


realtids drabbel

vart en riktig trevlig tur till ikea, owes, plantagen å willys. lite småköp här å där .. men nu .. hallå vad hände med mig? gick luften ur mig?
jag sitter här helt apatisk. stirrar ut i luften och söker efter nåt att vila ögonen på .. enda gången jag orkar resa mig är när jag inte hört leo på ett tag. oftast så har han bara förflyttat sig mellan kanan och gungorna.

just nu ser jag att han klättrar upp i kanan. livsfarligt, men jag kan ju inte passa honom hela tiden å säga nej så han får klättra. har gått bra hittills iaf. ser ett huvudsticka upp över kanten, snart är han uppe. uuuus, skriker han när han e uppe.
tornet är format som ett hus. riktigt sött faktiskt, har sett värre lekställningar.
en gubbe kommer över och hjälper honom leka lite. :P
det e bra.

jag sitter verkligen bara här å inte tänker. skriver vad som händer i realtid.

nu har leo tagit med (rullator)-gubben till gungorna. här ska det gungas. :p
japp, ser leo som svingar i gungan lite mellan träden. han älskar nog det :) bra, för jag orkar faktiskt inte. helst skulle jag vilja gå in, dra på en barnfilm på dvdn i sovrummet och sova en sväng.

jag är inte trött. jag e bara .. borta.

har inte ens glädjen att packa upp sakerna jag köpte när vi var och handlade.

nu har de visst gungat klart. leo charmar alla.

nej, jag ska nog lägga ner å locka in min son på lite fika. (köpte ju chokladbollar på ikea)

ikea

idag blir det nog en sväng till IKEA. har egentligen inte råd alls men jag måste fixa en sak, å det pronto.

hej

om jag ..

.. nånsin dör å man behöver identifiera min kropp ..

jag är 175cm lång.
har blonderat hår som i orginal är råttfärgat/askblond/typiskt svenskt.
öronen är piercade med 3 resp 4 hål.
jag har en ståltråd i undre tandraden.
4st tatueringar (se bild(er) ).
4st ärr på magen (likt på bilden).
1st ärr under naveln vertikalt, ca1cm långt.
1st C-snitt där Leo kom till världen, under bikinilinjen ca 12-14cm långt.
Massor med födelsemärken men de mest udda/unika är nog:
-i höger handen, till höger om "livslinjen". en prick med ett ljusare fält utanför.
-vänster handen, mellan ringfingret och lillfingret, på "simhuden".

så, nu ska det väl inte vara nåt problem att identifiera mig om jag inte har legat väldigt länge i vatten eller torterats riktigt mycket



höger arm och på vänster sida under bikinilinjen


vänster skuldra och hela högra benet

ärr

outfit!


jag skulle ta en sån outfitbild på mig i träningskläder å den blev ju okej, efter några försök som såg ut som den undre bilden. kom ett barn med på bilden hela tiden .. :P hehe

härliga vår


klänningsväder idag!!!


ser ni min blåa lilla kille som springer runt i pyjamasen i morse?




mycket smörja blir det, på liten såklart. jag smörjer med 8. visst smörjer ni er oxå? jag e smörjningshitler. fråga min mor. eller bror.


vem har bestämt att det e ogräs? leo plockar minst 20st om dagen till mig :p sötnöt!

dumma ..

hmm .. har utvecklat blåsor på BÅDA fötterna .. suck .. dumma vårruset :P

lör-sön-mån

eftersom blogg.se har legat nere å det man skrev har försvunnit så gör jag en resume.



i lördags var det cruising i gävle och vi var självfallet nere å spanade lite. dock tyckte leo bäst om vattnet. ån, fontäner, vattenspel/konstverk och fnasket.





söndagen spenderades bland annat här.


geocachandes och sen i sätra för grillning och solning.



dagen idag (måndag) har inte fastnat på bild men det har fixats i trädgården, leo har varit på dagis, jag har veckohandlat, solat och käkat massa god mat. :p
nu ligger leo i min säng å kollar på nicke nyfiken, snart dax för yoghurt å sen godnatt.. hoppas jag .. jag e helt slut av att ha varit ute varje sekund fram tills 18.
förresten har jag även joggat idag .. duktigt, men det var liiite för varmt för min smak att motionera.

ingen teve alls blev det igår å jag satsar på samma idag. :p

hej!




ops .. impuls, igen ..

fick ett infall så nu e jag anmäld till vårruset 18 maj .. önska mig lycka till. nu ska jag ut å träna. hej!

http://www.varruset.se/start/

sanna ord

tack äntligen!
detta kan man tänka på nästa gång man möter nån som har gjort ett planerat snitt.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article12963506.ab

städar på


hälsosam jag känner mig ..

typ .. haha .. vaknade 7.30 utan att Leo som hemma inatt. låg å drog mig i en timme, som aldrig händer typ. sen tog jag på mig joggingkläderna å sprang min 2km runda. mkt bra .. :p
å nu dricker jag en smootie. mycket gott. å ganska LCHF oxå.
4.4 kolhydrater i hallon å 7.4 i jordgubbar så hallon e ok iaf. men jag smyger ner några frysta jordgubbar oxå. (mjölk å naturell yoghurt e de övriga ingredienserna och de e ok)



nu ska jag ta en snabbdusch å sen ut å städa på området för det e städdag idag.

god morgon!

Samma lika betyg på film nr2. Klart sevärd...

Samma lika betyg på film nr2. Klart sevärd med lite uppföljare-varning. (tror hon heter) Tehilla Blad var klart bäst. Nu e det godnatter. Del 3 imorgon


Sällan jag ligger helt still å glor på fil...

Sällan jag ligger helt still å glor på film i 2timmar i sträck. Å verkligen inte på en svensk film. Men nu har det hänt! Och ja, jag vet, jag e några år efter alla andra men jag har nu sett män som hatar kvinnor. Får en 4 av 5poäng. Minuspoäng för jag inte gillar när det blir läskig musik å det e föööör spännande. Och att svenskar inte kan spela, men denna var helt okej ju. Se den! Nu ska jag börja på nästa del. Hej


hittills

tio över nio var vi hemma igen med vagnen full i saker .. eller nja .. full å full e väl att diskutera. gjorde en varsin smootie som vart jättegod å sen lekte jag å leo med duplo .. hur länge som helst kändes det som :p
käkade lunch (leo käkade 3st pastahjul som ville han inte ha nåt mer .. jo, några skivor gurka blev det oxå) å nu ligger han å sover å jag sitter här .. som vanligt i framtiden (vad var det reklam för?)




Leo vill ha saft på leklandet i april


planen för dagen

här har jag varit träningsklädd i en timme redan .. redo att ta en tur till affärn. blir fil, yoghurt och hallon. mmm .. :p
jag väntar bara på att komma ur soffan :) hihi

senare idag kommer mor å far över å hjälper mig med platstaket som e trasigt å sen blir det film för hela slanten.

hej

Tv4 Nyheternas nya jingel e som att gå til...

Tv4 Nyheternas nya jingel e som att gå tillbaka 15år i tiden. Minus poäng där


påsar å kläder

mot påsar under ögonen rekommenderar jag denna:





blev en springtur idag igen med leo i vagnen. 2km å jag gick bara en gång mellan 3 stolpar. riktigt stolt över mig själv.



införskaffat mig lite löparkläder. :P



nu ligger leo å sover på mig i soffan å min nacke håller på att dö. ska gå å sova.
hej




Plus att jag blev nyss kallad tjej av unga...

Plus att jag blev nyss kallad tjej av ungarna i mellanstadiet! Woho! Har jag nån sorts gloria runt mig idag?


Pluspoäng till killarna nere på stadium so...

Pluspoäng till killarna nere på stadium som ögonmåttade mig till en stl 38. Tack. Å nu finns inga ursäkter att inte springa 3ggr/vecka.


grinmaraton idag?

oj vad hände i morse egentligen?
leo var hur busig som helst hemma å sen klädde vi på oss å gick utanför dörren.

där hör vi en unge skrika å grina .. cyklar iväg å ser att ungen inte vill gå utan åka i vagnen men vagnen var full i småsyskon så det gick ju inge bra.

kommer mot dagis (ca 30sekunders cyklande) och hör massa barnskrik å grin igen ..
går in på dagis å 2 ungar har separationsångest. på leos sida är yttligare en med separationsångest å skriker å grinar .. full kalabalik.
2 vikarier på gården å en ordinarie bakom byggnaden för att vinka med yttligare en hysterisk unge ..

bra start på dagen tänker jag, leo kommer nog känna av stämmningen å bli ledsen med .. men nejnej .. han gick till sandlådan, gav mig nellie, ett hejdå å en puss .. sen fick jag gå ..
jag lära tillåmed säga till fröken att vi hade kommit, tror inte riktigt de såg oss när vi gled in tysta i kalabaliken.





jaja .. nu ska jag inte göra nåt ett tag å sen ta bussen in till stan. hejhej

ny dag snart?

nya tag i morgon .. ska försöka åka ner på stan å geocacha lite (nån enstaka kommer det bli) å kanske .. kanske lägga ut en egen. vi får se. :P

nu ska jag se på film iaf. not another teen movie .. i like the humor på sånna filmer. lättsamt å det gör inget att leo kommer in å "stör" stup i kvarten (ja han e fortfarande vaken, som alltid. jag somnar tidigare än honom ibland)


btw

btw blev bitterfittan i mig lite gladare av att se 20grader plus under helgen och början på nästa vecka .. lycka (?)

allmänt babbel

jag e en bitterfitta ..

jag HATAR när det inte e nåt väder alls .. tiden står still, dagarna går sakta och veckorna segar förbi ..
hellre snöstorm än 5grader och moln. hellre tropisk hetta och sol än bara kallt å moln .. usch .. fy .. blä .. jaja ..





sprickan i framrutan på bilen som var några cm från början e nu från kant till kant på rutan .. suck .. tur att det inte blir dyrare för det .. :p
12maj ska jag byta ruta iaf.



käkar LCHF fortfarande och har gett mig fan på att testa om det går att gå ner 5 kg till. bara för att lixom ..
bacon e perfekt att "steka" i micron på hushållspapper. 4-5min på högsta effekt. Rökvarning dock men goda och krispiga.




var ut å geocacha igår å då hade det kommit snö. så nysnö den 3maj 2011. bra skit ;)
vårflod-delux e det ute i skogen iaf. talar av erfarenhet.



sista april spenderades på soffan .. sovandes .. jag e ju så fruktandsvärt trött av dessa allergi tabletterna .. galet trött alltså.



så nån majkase blev det inte. men det gör inget. skönt å sova iaf.

i helgen ska jag försöka mig på att se ALLA millenium-filmerna .. får se om det går.
bara å hojta till om nån blir med. tilltugg blir bacon, gurka och dip. :)



sen har jag börjat i nåt program genom arbetsförmedlingen där de ska intensivcoacha x antal personer.



förhoppningsvist ska det resultera i ett arbete inom kort. så varannan vecka eller varje vecka e det möte. första mötet var i fredags å andra mötet var imåndags. min handläggare heter sussie å e riktigt trevlig och hon hjälpte faktiskt till med att få mig att inse att jag söker fel jobb.
så det har jag fixat lite med idag. sökt jobb å sånt .. rätt jobb :P



i måndags var jag ute å sprang iaf, gick ganska bra. fick ganska ont i höften efteråt. men jag ska fortsätta inom kort. 3ggr i veckan e min plan att springa. ca 2 km e det runt "banan" jag har .. :P

RSS 2.0