Övernattning

Idag sover Eric över här. Ska bli riktigt spännande att ha gäst. Både Leo och Eric e helt speedade över själv övernattningen. Men vi får väl se om det ens går :-)
Jag har bäddat till grabbarna i vardagsrummet med våra två bäddmadrasser och jag sover på Leos madrass tänkte jag. Hoppas man får lite sömn iaf. Men det går nog bra. De har käkat korv med bröd och nu kollar de på RöjarRalf med tillhörande fredagsmys-tilltugg.


I vägen!

Hallå? Vem parkerar såhär?? Stupid!

Kom förbi den men det var inte många centimeter .. Bra med stor bil ändå.. Haha


Badhus och träning. Lite jobb oxå

Idag har det jobbats. Sen hämtade jag Leo direkt efter lunch å drog iväg å badade. Köpte simglasögon åt honom och av nån anledning gick badandet mycket lättare då. Och han doppade huvudet bakåt (inte hela huvudet/ansiktet), flöt själv med hjälp av sånna flytleksaker, "kokade kaffe", doppade ansiktet och kollade under vatten. Dock drog han in vatten i munnen men inga ledsna miner.

Sen fikade vi lite efter 2h på badhuset. Hem och fixa lite mer loppis-saker. Sen kom mamma och pappa på snabbesök och så kom Daniel hem och jag åkte å tränade med Frida och Sandra. Riktigt bra arm-work-out. Kom hem vid halv 8 å duschade, fixade en smoothie och såg klart på Avatar. Riktigt bra film. Se den!

Så, det var den dagen det. Nu kör vi nästa!


Sötnos

Några dagar sen när han somnade i min säng


Lchf

Försöker mig på lchf igen just nu. Imorgon blir det en vecka. Det går bra så länge man inte gör en big deal av det.
Så idag bakades det ischoklad (vilket jag inte e superförtjust i men desto bättre eftersom det räcker med en eller två st då) och så käkade jag paj men lämnade skalet. Såg lite konstigt ut :-) Men gott var de!


Shopping

Körde en runda i Valbo idag oxå. Behövde komplettera hemmet lite. Köpte en blender, hemtelefon och ett våffeljärn.

Invigde våffeljärnet med att göra LCHFvåfflor. Helt okej. Lite äggiga men bra smak. Hade smör och ost på. Mums!
Sen fick Leo vanliga våfflor till middag. Alltså våfflor e inte direkt modernt va? Men kanske gott. Lite likt pannkakor bara.


Leverans

Idag fick vi leverans av trall! Snart så har vi en superfin uteplats på framsidan. Äntligen!!
Så jag började bryta upp lite av den gamla trallen. Jobbig var det men ska göra det i helgen egentligen så ska hålla mig.

Daniel fixade mat idag, torsk i äggsås. Mycket gott. Å för mig som inte käkar potatis så blev det svensk husmanskost meets asia.


Tjejmilen snart!

Gick bra hos farbrordoktor igår. Fick komma tillbaka imorse å ta provet. Tog en liten ofrivillig tupplur i samband med blodsugandet men det gjorde inget.

Åkte till jobbet å tog en promenad med vovven. Kollade runkeeper sen, förra årets träning inför tjejmilen och årets. Förra året 78min.. Målet detta år 70min. Klarar jag det?


Loppis Åhléns

Idag körde vi en riktigt sälj-dag. Sålde i väg saker för 1500kr. Så himla skönt att bli av med. Och alla pengar in är Ullareds pengar nu.
Riktigt tattar-packad lånad bil och upp tidigt på morgonen men totalt värt det. Tänkte ta en springtur nu men det går för tusan inte. Orkar inte.
Har dock satt lite blommor i rabatten på framsidan som jag hoppas ska överleva den torra jorden där.
Nu ska jag se till att Leo käkar, görs matlåda till Daniel, packa upp allt jag hade med mig idag och stoppa in en tvätt i maskinen. Sen ska jag packa lite i för imorgon, Leos gympa börjar och jag ska till farbror doktorn så det blir lite stressigt på eftermiddagen. Plus att jag ska ordna in 2 bilar på tvätt på CarClean. Men det fixar jag ska du se. Hehe :-)

Hej


Lördag

Nää blev inget gym igår men imorse!! Åh så skönt det e att komma iväg och träna på morgonen. Man har ett annat sorts driv tycker jag. Tog mer vikter än jag trodde på 3övningar! Och har fått lägga på lite mer på en del redan. Känns skönt. Och det e bra att det går fort i början. Hehe.

Igår hade jag en sjukt dålig dag. Nådde piss, kände mig hemsk osv.. Allt var bara fel.. Somnade hyfsat tidigt.. Och tur var väl det då Leo fick för sig att kliva upp 0615 idag. Sen kunde jag inte somna om så vi drog å handlade på maxi. Ganska ensamma där.

Har även hunnit klippa gräset, slänga in lite tvätt i maskinen, fixat lunch, bakat LCHF-godis, vattnat den nya rosen på framsidan och duschat/fixat håret. Vad ska jag göra nu tro. Borde åka och hämta sten, eller bryta upp altanen.. Eller plocka fram saker från förrådet som ska med på loppis imorgon..
Blir nog fixa med loppis-sakerna.


Såklart

Såklart så stukade det i Kumla så vi var inte hemma igen förrän vid kl20. Leo var super trött. Sara var trött. Det vart raka vägen i säng för Leo och för Sara blev det lite plock och pill här hemma innan jag stupade i säng. Idag har jag köpt en ros att plantera på framsidan och snart ska vi åka iväg å hämta sten till baksidan. Tänkte försöka hinna baka oxå. Vi får se hur det blir med den saken.

Imorgon bitti ska jag till tandläkaren och ska försöka hinna iväg till gymmet oxå. Det e lite svårt när Daniel jobbar kväll men imorgon e han ledig iaf.

Har ni nånsin känt känslan av utanförskap? I vuxen ålder.. Jag är glad för er skull.. Nej det e jag inte, jag e avundsjuk och bitter.

Jaja, jag har bokat tid för rengöring in och utvändigt av min bil på måndag. Äntligen!!! Carclean e bra skit de. Hej!


Rullar på

Ja men visst. Nu rullar det på i hög fart. Ihelgen blev vi nästan klar ute. Klar för igår iaf. Ska bara lägga imarkduk i lådorna på baksidan.

Igår blev en heldag på kontoret men möte möte möte. Men det var värt det.

Imorse startade jag på gymmet. 50min styrka och en km på bandet. Skönt värre. Sen iväg till jobbet. Härligt sensommarväder vi hade idag oxå.

Leo får bara spela tv-spel en timme om dagen från och med nu och det verkar gå bra. Han accepterade det och somnade på soffan för en timme sen. Haha.

Imorgon åker jag till Kumla för att hämta hem en bil som vi ska köra upp till Kiruna och använda där. Jaja det e imorgon det. Hej!


Jobbdag ute

Idag hade jag en bra ursäkt att inte gå till gymmet. Haha. Har grävt å fixat och klippt å burit saker i trädgården hela dagen. Sen nu på eftermiddagen åkte jag iväg å fixade 14 st säckar med jord själv. In i bilen å sen ut igen. Köpte egentligen 15 men det var så svårt att hålla räkningen när det var tungt.
Orkar inte skriva så mycket dock. Ska kasta mig i duschen


Vanlig dag

Ja idag blev som jag trodde. Dock efter maten så somnade jag. Haha. Och vi hann med lite trädgårdsarbete innan maten. Ska bredda gången på framsidan (före/efter ansning av häcken) och har börjat med att ansa häcken som ska grävas upp (en planta) Sen ska gräsmattan grävas upp och fler plattor ska läggas.
På baksidan ska sten läggas vid huset istället för den stora vinbärsbusken som jag klippte ner tidigare i somras och rabarbern.
Jaja imorgon e det fredag och jag ska jobba 7-13. Sen hem och göra ingenting (förhoppningsvist)
Hej!


Ja men visst..

Idag var det upp kl0606. Jobba på första jobbet till0945 och sen vidare på nästa. Slängde i mig lunchen i bilen mellan 2 kunder och hämtade Leo kl1510 sen hem till sista kunden för dagen. Sen hem, lagade mat, bytte om till träningskläder och en kort springtur. Hem och få Leo i säng. Upp och duscha. Nattade Leo ännu mer. Kollade på film med Daniel och nu sängen.

Så, det var min kuliga dag de.
Imorgon jobbar jag 7-1130, tränar 1145-1315 och jobbar på andra jobbet 1330-1615. Hej vardag! Jag gillar dig!


Träning - check

Körde mitt första pass idag på Friskis. Gick helt okej. Tog faktiskt högre vikter än jag trodde förutom på min för alltid försvagade triceps. Men så har det alltid varit, ska kämpa lite mer denna gång med den tror jag.
Jag undvek 2 av övningarna eftersom jag kände av revbenet lite mer efter igår och det gick bra. Känns knappt just nu. Nya skorna funkar perfekt oxå. E nog ett bra köp trots allt. Hehe
Var hungrig som en varg när jag kom hem så det blev igång med maten, klippa gräset medan och sen käka och hoppa in i duschen. Nu ska jag landa på soffan och se en film. Hej!


Nya skor

Hette visst innebandyskor.. Vet inte varför men men..


Friskis

Nu e gymkort köpt och jag är igång. Var ner med Frida på stan idag direkt efter jobbet kl16. In på Friskis å så hör man HEJ SARA!!
Jag har inte tränat där sedan 2011. Haha. Där står Jonas och vinkar glatt. Han hjälpte mej mycket med träningen förr. Köpte kort och jag frågar om det finns tider för intro den närmaste veckan men det finns inget alls så han erbjuder sig att sätta ihop ett program åt oss. Tackar!! Så Frida fick kämpa lite med kettelbells som hon aldrig provat förr. Gick igenom massa övningar och jag ser fram emot att få börja "på riktigt". Vissa saker får jag vänta med eftersom revbenet FORTFARANDE krånglar. Men det e mycket bättre som tur är. Kom ifrån Friskis vid kl1810 åkte direkt hem och käkade lite försenad söndags tacos.
Nu har jag precis gjort matlåda och ska chilla lite innan jag ska sova.
Blir jobb 7-1045 på ett ställe sen jobb 11-1545 på andra stället och sen träna mellan 1615 och 1730. Fullspäckad dag i morgon med. Längtar!!


Vilodag

Idag blev det en vilodag efter att ha motionerat med Frida i hemlingby igår. 10km.. Galet. Men en liten försmak på tjejmilen. Superhärligt iallafall.

Idag var vi ner på loppis och fyndade lite kläder och ett par stövlar. Tog en veckohandling och åkte hem och bakade paj. Sen blev det rast och vila. :-) Åskar som tusan ute och det regnar galet mycket. Det e supermysigt. Leo och Eric spelar De nya spelen på Wii och jag glor lite på film. Hej!


Slingor blev det

Orkade äntligen fixa lite slingor i håret. Blev helt okej faktiskt.


Tiden springer iväg

Hej hej
Jag har haft påhälsning av fröken ångest några dagar nu, okej nästan 1,5vecka.. Mått sådär men det går ju över. Nu har jag fått tillbaka energin igen och tog mig en springtur så man klarar milen om 29dagar. Galet :-) Jag gillart. I övrigt har det bara rullat på, strandhäng, Furuvik och sega hemma. Har tagit fram symaskinen å sytt lite men fick slut på tyg så får väl snällt vänta till lön å köra igång igen då :-)

Funderar om jag ska bleka håret lite idag.. Får se om jag orkar. Hej!

Ja just det. Vi har köpt en iPad. I like!
Sen gick bilen sönder igår med men det löste sig. Typ.. Haha


Varmt idag med

Nej ingen bra dag idag. Bara varmt osv..


Vilken semester ..

Alltså vädret denna sommar e riktigt trevligt. Igår var vi å badade i Brämen och idag slöade vi hos mamma och pappa i Sätra. Bra dagar helt enkelt. Har även hunnit med lite motion. Det e sista rycket innan Tjejmilen nu. Tjejmilen e 7/9 så ungefär en månad kvar. Så himla kul ska det bli


Leksand sommarland

Igår drog vi till Leksand sommarland. Superhärligt! Väldigt växlande väder men aldrig kallt. 4 regnskurar betade vi av på 5,5h som vi var där. Och då hann aldrig gocartbanan torka upp så ingen gocart blev det tyvärr. Dock väldigt mycket vattenland! Fy Fabian vad kul det e med vattenland. Haha
Leo var helnöjd med alla barnaktiviteter. På hemvägen stannade vi i Sågmyra och gick på Lager157. Fy fan vad dåligt utbud det var denna gång. Nej man måste ha lite koll på hemsidan om man ska dit och planera lite.
Sen stannade vi i Falun för att svulla lite mat. Vi var väl hemma runt kl19 tror jag. Minns inte riktigt, var så himla trött :-)


RSS 2.0