en hit!

jag trodde verkligen inte att leo skulle fatta poängen med en rittavla (så varför köpte jag en då?) men han fatta. han fattar att "pennan" måste vara åt rätt håll och att man suddar med spaken längst ner. skit häftigt att se honom fatta saker lixom.

och jag älskar redan blåtanden


detta de en mindre, de var även en större som var 4x så stor men den ligger på lager så länge




linda:

jag har lite dåligt samvete för jag glömmer bort det hela tiden. men vet inte om ni/vi har hittat det minst ilägget till bäbisbilstolen ännu, annars såg jag att det fanns att köpa på barnens hus för 129 kr.
nu har jag kommunicerat ut det iaf. :p
samvete lättat. ;)

BTW!!!

så har jag funnit det bruna regnstället!!! det låg i en kartong märkt med mössor å vantar. en kartong jag hade planterat i förrådet för ca 2 månader sen bara. suck .. menmen, bra att jag skulle ha tunna vantar tills vi åker till fjällen för då fann jag ju de! woho!


en liten stor bild

uppdateringar på is. mår ju som sagt inte kalas just nu men de börjar gå över.
fick nya biltema katalogen igår som jag kollade igenom idag och drog i väg på en liten shopping runda. mår man inte alltid bättre av lite shopping? joho!

vet inte riktigt vad jag handlade för men ca 700kr tror jag. en skotork, en rittavla och lite små saker. sen .... nåt jag har tjafsat om hur länge som helst. åååh .. jag e sååå nöjd även om de bara e skit å jag verkligen blev avrådd att handla detta på biltema så gjorde jag det ändå å just nu funkar den perfekt: en bluetoothsticka!!! woho!



woho! den bilden tog jag precis nu! it works!



jag ser fram emot imorgon kväll iaf ..

september?



nu e det september snart

vården; var god vänta

igen: anledningen till att man inte vill kontakta vården e deras ovilja att hjälpa en .. suck ..

denna gång ska jag gå till en sjukgymnast som ska klämma på bumpen. jag vill ha tabletter som minskar svullnaden! haha .. men men .. får se om de bedömmer att jag behöver gå till en läkare oxå. det märks.
usch känner mig verkligen helnere .. :(

men när jag ändå var i farten så ringde jag citykirurgen oxå. ska ta bort födelsemärken. äntligen. som jag har tänkt på i några år.
bra att man e snabb. haha ..

bump

jag är deprimerad.
har fått tillbaka bumpen i nacken

måste ringa HC imorgon

förra gången jag hade bumpen från 16 juli å fram

moppetankar

moppar som går 45 får de köra på cykelbanan? tänk att gå i godan ro, kanske med en hund som springer på löst koppel in vid vägkanten och WROOOOOOOOOOOM så kommer en moppe å drar förbi. i 30 går de fort förbi men i 45 .. oj oj oj ..
kommer ihåg för ett år sen när man (de få gånger) gick på promenad för att få leo att somna och så drar en moppe förbi, WROOOOOOOM. han vakna ALLTID eller blev rädd å skrek för de flesta moppeförare e ju inte föräldrar som förstår att man inte ska GASA sig förbi en barnvagn (eller en hund) man kan ju självklart åka förbi men det lindrar ju att INTE GASA.

nej 45moppe på väg å 30moppe på cykelväg utan att gasa sig förbi vagnar å hundar. punkt.


love love love

jag älskar mitt liv. mitt barn. mitt hem. min bil. allt lixom ..

när jag lämnade leo nyss å kom hem, gick upp för bron, satte nyckeln i låset å bara kände, gud vad jag älskar mitt hem.



idag e de jobbelijobb till halv fyra och sen hem å laga mat. haha .. :p å tvätta håret! har lixom glömt bort att göra de för att jag varit så upptagen senaste dagarna, inte. host .. haha ..

ja just de: jag älskar regn oxå!

godmorgon

död

suck, min telefon e död pga att jag fotade i regnet tidigare idag. suck ..


regnpromenad!



efter dagis så bakade vi en kaka. jag bakade å leo käkade smet. mmm .. sen satt väldigt bra efter att ha varit ute i tokregnet.









tog på oss regnställen å stövlar, tog cykeln å letade vattenpölar.
fann en riktigt stor, djup å lång en. riktigt kul att bara hoppa i och skita i allt. som å vara barn igen. vi var ju bara där för att hoppa i vattnet lixom. å de gjorde vi som tusan. leo tyckte de var riktigt riktigt kul :p

i övrigt så var de riktigt folktomt ute. kan de bero på regnet kanske? de har ju verkligen öst ner hela hela dagen. (heter det öst? ösigt?)
riktigt blöta var vi när vi kom in så kakan satt riktigt bra. med grädde å den var fortfarande lite sådär ljummen. mmm :p



imorgon e de jobb igen. sen e de jobb fram tills tisdag nästa vecka innan jag får vara ledig lite igen .. men men, sånt e livet.

nu ska jag städa undan lite i köket innan de blir för sent.
hade!

regn regn regn :)

jag e stolt över att ha bott i charlottenberg, de e ju mer omskrivet än stora gävle .. haha
dock ALDRIG smickrande, bankrån och gripanden av brottslingar. haha .. :p


för er som inte vet vart charlottenberg ligger



gud vad jag älskar när det regnar. bara själva regnet e ju en bra ursäkt att mysa inomhus.

mental note: köp ett paraply
blev ganska uttittad på dagis nyss när jag kommer i mitt helblåa hellyhansen regnställ medan de andra föräldrarna kommer med paraply.. haha .. fast de e skönt å slippa hålla i ett paraply ju, de tar ju vind så himla lätt. :p



var lite besviken när jag kom fram till dagis å barnen ska vara inomhus. hrmf .. vill ju att han ska få vara ute i regnet. det som e så mysigt.

men damn vad det regnar alltså. :p skönt värre :D
igår kväll när de oxå regnade så tände jag lite ljus å gjorde mig en milkshake på leos pinnglassar. eftersom jag själv inte gillar glass speciallt mycket så var det enda alternativet att få sig en milkshake. haha .. jag ska köpa hem en 2 liters bara för att jag kanske blir sugen på en milkshake igen. :P


höst?

jag kommer inte kunna somna i natt om de fortsätter regna såhär mkt. helt galet vad de regnar ju. låter som tusan på mitt nya plasttak ju.
gjorde en ultamyssak nyss, hemgjord milkshake med grädde. mmmm .. leo har varit vaken länge men fick gå å lägga sig (igen) nyss .. han e så mysig på kvällen när han vet att han egentligen ska sova. som att han vet att om han krånglar så åker han i säng lixom. kommer å gosar å kramas å lägger sig på min arm eller på min mage å bara myser.

regn e härligt! fram för hösten!

regn å fjällen

ja på inrådan av linda så följer vi nog med till fjällen .. men bara för att hon ska klämma ut en unge medan vi e borta. chansen e väl större då eftersom vi vill vara hemma när de händer. åker vi då bort så kanske ungen känner sig redo lixom.

nej men mamma å pappa var här idag så pratade vi om de å de känns som en bra semestertrip. blir ju inte ens en hel vecka bara en halv. a ja .. måste ha tag på det bruna regnstället innan dess .. gud vad jag tjatar känner jag .. men de e de enda som snurrar i mitt huvud just nu ..





gud vad skönt de regnar idag då .. jag har verkligen höstkänslor .. like like like .. :p
hann cykla en sväng med leo mellan maten och regnet och besöket ieftermiddags iaf. så himla skönt :p fast gud så jag e i riktigt dålig form, men vem har brått?



hmm tillbaka till mitt tjat-ämne; jag måste finna en backup-plan till regnstället .. haha .. overall blir ju för varmt .. vi får se vad jag hittar på.

ikväll e det filmtajm igen. så nu ska jag fixa i ordning mig å hemmet innan dess.

hade

en av två

nu har jag hittat en av två borttappade klädersplagg till leo. det bruna regnstället saknar jag fortfarande. hittade dock en blå huvtröja som jag oxå saknat. woho!

dock så e de verkligen regnstället jag behöver, inte en huvtröja. vi får se om de dyker upp. har gått igenom förrådet igen nyss. den e inte där :(


fnitter

vet inte om jag håller på å bli sinnessjuk eller nåt:
imorse började jag tokfnittra medan leo satt bredvid mig i soffan å läste en bok. jag bara fnittrade å fnittrade. alltså, hade sån himla bra känsla i kroppen, det bara bubblade ur mig i o m detta fnitter. kände att jag mådde så bra i situationen bara. :p
lika alldeles nyss, bara fick en sån himla skön känsla i kroppen, lite vårkänslor fast kanske höstkänslor för jag älskar hösten. hmm .. kanske de e därför, att jag slipper all värme å solsting å sånt .. haha ..

mamma å pappa ska ju upp till fjälllen om några veckor å jag funderar på om vi ska följa med. men jag vill ju inte att de ska känna att jag å leo e "ivägen" .. även om vi verklgien inte kommer att följa med på skogspromenader så mkt men ändå.. nattsömnen blir ju lite rubbad med leo med.
a ja, ska tänka på saken iaf ..


bild från fjällen förra året

diverse

har en riktigt bra natt. morgonen var njaaa .. leo vaknade 5.50 å ville gå upp.. jaha, de fick han väl fast tro inte att jag gick upp samtidigt heller. jag sov/slumrade till kvart över 7. svårt att helt sova när liten klättrar över en å slänger sig ner i sängen omvart annat men tillslut gick han iväg å hittade på nåt annat.

just nu står han å stortjuter i badrummet för att jag stängde av vattnet i kranen som han vill ha rinnande. lite för lek men mest vill han bara kolla när det rinner. de räcker efter 5 min tycker jag.
han upptäcker snart att de e roligare att INTE grina.



igår ringde de från bokklubben jag å leo e med i oxå (barnböcker). jag gillar deras säljteknik, beställde 4 böcker varannan månad fram till årsskiftet. blir bra de. böcker ÄLSKAR ju lillen.

nu väntar jag bara på att namnlapparna jag beställde för en månad sen ska komma så jag får märka alla nya kläder som bara står och skräpar. plus att jag får ta bort symaskinen nångång.

BTW..

..så fyller leo 19månader idag


riktigt bra dag

har gått bra att jobba idag och leo har haft en kanondag på dagis. när vi kom hem måttligt försenade (ca 30min senare än "vanligt") käkade vi en varsin glass å sen tog vi en cykeltur och käkade fajitas till middag. en riktigt bra eftermiddag faktiskt. :P



e riktigt trött idag å somnade nästan på soffan nyss. men nu ligger leo i sängen i af å jag ska ta mig till sängen snart oxå. fast känner jag mig själv rätt har jag hundra saker till å göra innan jag tillslut kommer i säng. haha .. vi satsar på kl21 iaf.


dagisleo

nu e leo på dagis igen. han kände igen sig å allt. men de märks att han har vuxit. han e ju världens sötaste unge.

måste ut å cykla idag oxå. måste måste måste :P

off to work


leo 14månader :P

jobbelijobb

sådär ja. då har man jobbat några timmar idag då. å avslutade precis dagen med ett låååååångt bubbelbad. nu macka å sängen. haha

jobb i morgon med. hade

snart verklighet igen

fasen vad man hinner mkt när man har orken. jag behövde verkligen gårdagen i "tanknings"syfte. fick tanka lite av mig själv och massa positivitet å nu e jag på banan igen. mår kalas även om kroppen tyckte att gårdagens 6timmars blev lite för mkt men de göööööör inget. :P jag vill göra de igen .. å igen .. å igen ..

i morgon e det jobb förresten. vill inte men de ska bli skönt å tjäna lite pengar. vet inte ens när jag får pengarna från f-kassan som jag tagit ut (FP) nu när jag varit ledig. i värsta fall dröjer det ett tag på pengar. men men .. sånt e livet :p


hade velat ta en cykeltur nu på kvällen men det hanns lixom inte med. det får vänta till en annan dag. :p

Out of office

pust vikken dag igår!

först så spenderades HELA förmiddagen i boulongern med trevligt sällskap å massa lekar. leo gillade å vara i ny miljö och nya barn.



även jag tyckte faktiskt att de var riktigt kul att svinga sig runt i den gigantiska klätterställningen. å de var visst "pappadag" för de var mestadels pappor som stramt satt å diskuterade kvaliteten på ungarnas märkeskläder.

sen åkte vi hem till mormor å morfar. försökte få leo att sova i "bigboybed" men de slutade med att jag somnade där å leo somnade i spjälsängen. haha .. sen kom mormor hem å jag stack till bilprovningen.



in å ut vart de där. bara 10 min å sen var han färdig. kom ut med blankt papper. sen åkte jag hemmåt å när jag kommit till parkeringen så inser jag att jag glömt hemnyckeln i sätra. suck. tänka tänka, orkar jag åka tillbaka?
nää, men cissi kanske hade kvar min nyckel från att ha varit kattvakt för 1o0oår sen (känns de som) å de hade hon. åkte över dit å snackade lite skit ..
de ska ju gifta sig snart. hade egentligen inte tänkt att gå (på bröllopet) eftersom massa nya människor skrämmer mig. men vi får se. jag skulle få några extra dagars betänketid på mig. skulle ju vara kul å komma ut lite kanske .. kan man förbestämma bra väder den dagen så man slipper frizzigt hår? hahaha



hem en snabbis (hade egentligen tänkt att städa på den "lediga tiden" men snacka skit e roligare (å kasta boll) )
hemma hann jag bara byta om å käka nåt snabbt (chips å dip hahahahaå jag klagar på min vikt just nu, undra varför?)



sen vet jag inte hur mkt jag ska skriva för de går inte att återge hur kul vi hade HELA kvällen. helt galet var de! många konstateranden gjordes, tex att de e många träd i skogen och många myggbett fick vi. vi skar genom brännässelfält i jakten på bulan.
har klättrat på piplines, krypit under broar och duckat för grenar på vägen genom skogen.

en välbehövlig matpaus kostade vi på oss på mcdonalds i sandviken å tjejen i kassan måste trott att vi gått på droger eller nåt.
sista stoppet vi gjorde var förresten mitt inne i valbo, vid missionskyrkan, där sprang vi omkring huset med ficklampor (kl var över 22) och till slut precis när vi var på väg att ge upp så fann jag den! skatten. the one. vikken känsla. haha .. :p


Foto: http://www.DragonPH.se/






dagen hittills idag har spenderats med dammsugaren. behövdes verkligen städas här hemma. har lixom struntat i de å tänkt att jag ska ta de när jag var barnledig igår ju men de blev idag för de hanns ju inte med igår.

förresten, gissa om jag drömde om skattjakt inatt då. haha

men nu e iaf golven skurade och disken diskad å tvätten tvättad, ja ni förstår. :P måste nog ta en dusch



summan av senaste dygnen e att jag inte varit hemma många minuter men jaghar haft så jävla kul!

äventyrsdax

dax för lite äventyr

slurp





köpte en milkshake till mig men jag fick inte smaka nåt :(

efterlyses

jag har förlagt det bruna fleecefodrade regnstället till leo. så himla irriterande ju.



han kan säkert använda det lite nu i höst oxå ju. har letat igenom inne 2 ggr riktigt noga å en gång ute i förrådet. ska gå ut i förrådet å rota igenom allt igen när leo somnar. suck .. jag HATAR att leta. de borde ju vara lätt å hitta tycker jag. att jag har glömt de nånstans e föga troligt för hur skulle han ha kommit hem utan sina ytterkläder? eftersom jag inte hittat en del (av 2) ens en gång så gissar jag att de ligger tillsammans nånstans.



Imorse var vi förbi dagis en sväng oxå (å i hemlighet kollade jag efter regnstället där oxå) leo lekte lite å fick lite frukt sen CYKLADE vi hem :p

sovit bra

joho!!!

kände redan i går kväll att jag skulle sova gott. och ja, jag har sovit kanon!!



btw så verkar leo ha en riktigt bra dag idag. me like

cykel



woho!!! cykel!!!



sen missuppfattade leo lite de där med lägga sig på sitt rum å käka välling.


några timmar i bilder



hur gott å flottigt ser inte min middag igår ut? haha





leo fick platshundar igår på barnens hus. han älskar dem. springer omkring med dem å ställer upp dem lite här å där, som här vid vagnen. de finns 4 st till men de har han inte fått ännu utan de ligger i skåpet. :P





igårkväll ville liten INTE sova .. igen ..





var å kollade på en cykel idag på morgonen å de blir (nog) så att jag åker å köper en när leo har vaknat från middagsluren. å såhär lycklig var han när han fick provcykla på en 3hjuling :P <3

cykeltanke

nu mår jag mkt bättre. e faktiskt ganska optimistisk inför natten. kommer nog gå att sova å somna. hoppas hoppas.

vid 1045 la jag leo för att sova middag, alldeles för tidigt men han var visst supertrött för han somna på 2 röda. jag med. haha .. sen sov han 1½timme å jag sov 2.



sen var allt som vanligt igen. :P hehe



det trista med dagen var att jag fick brev från arbetsförmedlingen där de stod att jag var avanmäld. jaha .. nåt missförstånd såklart så jag fick åka ner på stan för att på ett personligt möte säga att det blivit fel nånstans, de gick inte å ringa å säga de. suck ..
så jag glömde att handla mina vardagssaker, mjölk, frukt å bröd. får göra det imorgon istället.




nu harjag fått för mig att jag ska ha en cykel oxå. har hittat en på bilteam som jag tänker åka å klämma på nåndag. sen måste man ju ha en massa saker runt om, cykelbarnstol, hjälm, pump, cykeldator osv. går loss på några tusen, egentligen pengar jag inte har .. meeeeeen, jag kanske helt enkelt vill ha en cykel.


samma cykel i 2 färger. vilken e snyggast? de lutar åt den röda tycker jag. vet inte om de syns så väl men den e röd och silver med nå gulguldiga detaljer och den andra e silver med små gulguldiga detaljer. svårt val ju


reklamavbrott?

har de börjat med reklam på youtube? lika som de har på spotify?

mår dåligt

somnade strax efter 2 i natt å vaknade kl 7. mår riktigt dåligt av att sova såhär lite men vad tusan ska man göra? har aldrig haft så här många nätter på raken som jag inte kunnat somna ju. men men .. vi får väl se när de blir bättre, vilket jag hoppas blir snart.

idag e planen bara att gå (okej jag vet att jag kommer ta bilen men jag kan väl få fantisera om att gå de 800m x2) till affärn å köpa frukt, mjölk å bröd.
liiite vardag de känns då, frukt, mjölk å bröd. haha .. men de e de vi behöver. å min ekonomi går ju på sparlåga just nu så då blir de ingen lyx heller.



leo verkar vara på trist humör idag  men de brukar gå över vid lunch. allmänt gnällig å ska bli buren hela tiden.
eller så beror de på att jag har en dålig dag. ont i magen å sömnbristusfettus, har noll ork i kroppen. å heller ingen lust till mat :(

vill sova

seriöst alltså .. jag HATAR mardrömmar .. får jag sova nåt i natt tro? kommer jag vara en bra mamma i morgon eller en helt slut en? suck ..

sova?

klubba mig någon.

sexfixering

e detta ett skämt eller? e de verkligen nån som har kopplat ihop "smaken sitter i hålen" med en förnedrande kvinnosyn? hmm .. undra hur tankarna går hos den egetnligen .. jag blir bara konfunderad på hur de går ihop .. a ja .. hoppas verkligen inte att de blir fällda för då lär väl typ bilföretag som påstår att deras bilar kan "köra i alla terränger" oxå bli anmälda för nåt med sex. hmm ..

och ja, jag har fastnat i backpacker idag igen. :p

kakbilder och leo





så såg kakorna ut som vi njöt av i helgen :p en del iaf.









idag har vi hunnit med en tur till ikea å till barnens hus. på ikea blev de en låda med lock å en blomma. på barnens hus ett skydd till bilen att ha på sätet under leos barnstol och en flaskhållare till vagnen (varför har jag inte köpt nån sån tidigare??!)

får se om jag fastnar vid backpacker idag igen. ska installera expansionpacket idag tänkte jag :p

blocketkläderna






sammanlagt var de 6st shorts, 13 par byxor, 7st bodys, 4 st skjorta/fintröja,16st t-shirts, 5 pyjamaser, 3 set med byxa och tjocktröja samt en massa strumpor och underbyxor. 350kr. fatta, 350kr. galet billigt ju.
3 av pyjamaserna hade lapparna kvar, alltså nya och oanvända och en t-shirt lika så. bara värdet på dem e ju 350kr.

btw så älskar jag smurfseten. var 3 set med t-shirt å tunna byxor med i paketet oxå. så himla fina. i vit/gul, vit/blå och röd/svart.
men märket från vart kläderna kommer har jag aldrig sett förr. de står bara smuft i kläderna. men de spelar ingen roll.

sömnbrist

blev ju lite lite sömn precis som jag trodde men å andra sidan har jag inte en aning om när leo gick upp å lekte i morse. vaknade av att lyset var tänt i sovrummet och leo kittlade mig under fötterna å då var klockan kvart i 8. haha .. sen slumrade jag till lite mer å gick upp för 10 min sen.

idag e de regn regn regn å då har vi bara tänkt att stanna inne. vi får se om vi gör nån trip. skulle vilja åka till owes säljlager å leta nåt krimskrams att ha på skänken i köket. men vi får se vad som orkas med å hinns med osv.

över och ut

backpacker

när jag kom hem idag så hade jag planer på att vara duktig.

de kläderna jag köpte på blocket blev inte en kasse utan 2 till samma pris. visar lite saker imorgon. blev ca 60plagg plus en massa underbyxor å strumpor för 350kr. i löv blocket.
hade planer på att sy fast namnlappar så långt lagret med namnlappar räckte men de räckte inte långt så endast 10 plagg blev märkta.
DET var de enda vettiga jag gjorde.

i övrigt så kollade jag å leo på hitta nemo (för hundra elfte gången men hur många barnfilmer har jag som oxå jag kan kolla på? jo 2.), käkade lite mat och läste några böcker med leo. sen gick han å la sig å somnade på ca 30min. då skulle ju min duktighet komma fram. ta undan tvätt, tömma för att sedan kunna fylla på diskmaskinen, gå med sopor och lite sånt. men de blev itne riktigt som jag tänkt mig.

jag totalfastnade i backpacker3. TOTALT. så mellan 19 å 2230 spelade jag. sen kom jag på att jag var lite hungrig så de blev en macka å nu ligger jag i sängen å väntar på att jag ska bli tröttare så jag kan sova.





vart så himla nöjd med alla kläder jag köpte och fick på köpet idag. till de lite mindre roliga e ju att de tar tid att namnmärka allt. de e 4kassar fullproppade med kläder iaf. borde få lapparna denna vecka nångång så hinner jag göra det innan min semester e slut. jag har ju en vecka till. :p



har verkligen kläder till hela vintern nu. känns så himla bra. :p bara skor/kängor/stövlar till vintern kvar.
de e nu nån ska påminna mig om att de fortfarande e sommar å jag e ute i sjukt god tid. men destå mer pengar kvar senare då. eftersom jag blir utan jobb om 3 veckor e de ju bra om jag köper saker till senare redan nu. man vet ju aldrig hur mkt pengar jag kommer få ut av a-kassan senare.

god natt (för min del hoppas jag verklgien på en GoD natt)

kakkalas

nu så .. kakorna gick åt som smör i solsken. även fick min lilla mage smaka på några stycken. trist nog så pendlar jag ganska mkt i vikt (ca 5kg kan de bli på 7-10dagar) och just nu e jag i toppen på denna så de e dax att avstå från den där extra kakan. kommer alltid att käka kakor men kanske skippa en eller 2 sista. haha ..

igår var de kalas iaf då å de gick förvånandsvärt bra. lugn å fin tillställning med klassisk musik i bakgrunden och svenne-champangen flödade. alla var på sitt bästa festhumör och snittarna med räkor och röror var populära.
nej vad var de där för konstig ide. självklart var de lekar, picknick med kladdiga (och goda) mackor och gräddtårta som gällde.
lilleman skötte sig underbartbra å showande lite extra på bobbycaren som han åkte förbi alla som satt å käkade och samtalade, fullt vinkandes och slängpussandes. go unge det där.



slockande redan 2115 igår kväll. tror till å med att leo var vaken längre än mig.. :p de har nog aldrig hänt förr .. men de gjorde ju inget. vaknade ganska utvilad kl 0653.


nu ska jag dra å hämta lite kläder i stl92 som jag köpt på blocket.


prinsessan

har sovit som en prinsessa inatt ..
man blir så himla seg å cp av att inte sova men nu känns de som att jag e ikapp lite.





nu e de kakdax

tokdag i tokholm

en riktigt bra dag i tokholmen blev de. men de blev inte riktigt som jag tänkt mig .. e ju inte 14år och tycker om å åka karuseller fortfarande. dock så älskar jag karuseller men jag hade nog för stora förväntningar på själva dagen tror jag. å sen att jag hade ont i nacken gjorde ju inte saken bättre heller.



måste åka till liseberg nångång för de antar jag att jag tycker e kul fortfarande :P hehe de var ju några år sen.

hade iaf trevligt sällskap å de e ju inte fel.

e trött som en gnu efter massa nätter utan sömn men de kanske blir bättre nu. jag hoppas verkligen det.
kanske till å med så att jag kan sova lite längre än 7 imorgon.



imorgon blir de sommarfest hos föräldrarna med div lekar å mat :P

har "varit utan" leo i 1dygn plus 6timmar nu å det känns så himla tomt. visst älskar jag att ha barnvakt men jag saknar honom verkligen i allt de vardagliga vi gör.
han ska ju vara med mig.




video från i våras (april) jag påminns att jag INTE ska klippa av honom lika mkt hår som jag gjort hittills igen. han ska vara långhårig ju. eller?

nacken

tur att jag alltid har tur.
har sovit riktigt illa 3 nätter på raken nu .. inatt till viss del självförvållat men men ..

tyvärr resulterade dålig sömn i nackspärr .. hoppas verkligen att de går över tills imorgon. verkligen .. imorgon e ju en förhoppningsvist rolig dag. men men .. vi får se vad nacken orkar.

koppkakor

dagen började absolut inge bra. mådde pyton. men de gick över med löfte om en tur till stan å lite inköp.

sen hem till mamma å pappa för generalbak inför lördagen.. haha.. jag bakade 3 sorters kakor å mamma 2. sen provbakade jag minicupcakesen .. riktigt bra blev de.



nu ska jag kurera min huvudvärk innan de blir film igen.

äggburgare

målning, check.
slappa, check.

iaf halva uterummet e målat, sen somnade jag. var ju helt slut efter natten .. menmen ..

blev hamburgare med ägg till middag, såååå gott :P

dagens planer

har haft en riktigt dålig natt. inte leos fel faktiskt utan mest mitt eget .. jag drömmer ju ALLTID å kommer ihåg de 6 av 7 dagar i veckan. inatt var de mardrömmar vilket händer 1 gång i månaden. kunde å ville verkligen inte somna å inte heller somna om när jag hade somnat å vaknat.



så idag blir de lugnt. ska försöka att hålla mig hemma igen. går lixom mindre pengar då oxå. ska ju spara de dagar å veckor jag kan :p
mamma å pappa kanske kommer hit å börjar målningen av mitt uterum (som jag förövrigt drömde att de rasade ner i natt)


bilder igen


reaktion på ny dvdfilm i bilen


tog en snabb bild av tossorna jag gjorde igår


har bakat kakor idag. inte så goda .. tyvärr


idag har jag gjort denna lite sak. riktigt söt. ska anpassa längden på bandet senare. allt handsytt så de tog lite tid men de blev riktigt bra faktiskt. ska ta mig ner på stan å köpa lite mer fleece så jag kan göra nå fler tossor. vill göra ett par i leos storlek att ha i vinter om han tex ska sova ute.

effektiv film

ligger på vardagsrumsgolvet å kollar på year one. riktigt dålig film. så dålig att jag tog fram datorn ju ..
jag har sett den förr å hade för mig att jag gillade den, jag hade fel.

nu på morgonen har jag bakat kakor, gått med sopor å sytt färdigt tossorna jag började med igårkväll.
kommer nog nån bild på div när jag får tummen ur å fixar med bilderna på telefonen. ska köpa mig en ny bluetooth-sticka snart .. måste ju ..

undra om man ska ta sig en liten lur när ändå leo sover .. so be it


dagens plan

kläderna från HM var helt okej. de var kalas till leo men jag skickade tillbaka allt som jag ville ha förutom klänningen! klänningen var kalas! me like!

fick ett ryck igår igen med städningen å städade hela sovrummet riktigt grundligt. torkade ur alla lådor och gjorde rent golvet riktigt bra.





idag e de bara slappning som gäller. eftersom jag har kvar några hundralappar från veckans budjet så ska jag slösa på mig någon/några tidningar så vi ska åka till affärn i införskaffa det iaf.
bra väder å ligga ute å läsa så det blir bra.

båttur










det var den båtturen i bilder det. kom hem lite rikare: 2 stora surt å blandat, 3 par hängslen till leo, en godisbox i plåt, 6pack med tobletone och en liiiiite flaska absolut.
lite rikare i prylar och godis.


RSS 2.0