En helt vanlig tisdag

I helgen så hade vi släktkalas för Leo på lördagen. Med soppa och fika. Funkar alltid och lagomt med folk var det oxå. Mycket lyckat. Och sen på söndagen var det barnkalas med Leos bästaste kompisar. Mamman lärde sig några saker inför framtida kalas med var som funkar och inte funkar helt enkelt. :-) Mest lyckad blev skattjakten iaf och bara braiga presenter fick han. Supernöjd kille! Natten mellan lördag och söndag så sov kusin-Lukas över här oxå, så han var med på barnkalaset medan föräldrarna flyttade det sista från lägenheten deras. Så vad jag förstår så har de helt flyttat nu :-)

Leo dukar


Igår var dagis stängt så vi tog en tripp till Valbo först. Bytte lite julklappar och flanerade lite. Sen åkte vi till stan å Leo fick köpa en Skylander för sina födelsedagspengar. Sen fick han följa med när jag skulle jobba några timmar. Det gick hur bra som helst :-)

Vi kom hem runt kl16 och då var det mat och sen barngympa. Hem och duscha å käka lite mer å sen drog jag iväg på träning. Jag har börjat träna med Bomhus Gymnastikförening på måndagar och torsdagar. Cirkelträning och aerobic. Passar mig bra så detta fortsätter jag nog med hoppas jag. 

Idag har jag träningsvärk i röven mest men känner mig stel överlag. Fast det brukar ju gå över ganska fort trots allt. ;-) 
Så denna helt vanliga tisdag låter vi bara flyta på i lagomt tempo. Hej och god morgon


Bygga lite födelsedagslego

Leo 5år




Lång helg

Eftersom vi blev hemma i fredags har vi haft en lång helg hemma. Leo e frisk igen så jag jobbar imorgon (skulle varit ledig men bytte fre mot mån)
Idag står bakning på schemat. Lillkillen fyller ju 5år på torsdag så måste ladda upp för nästa helgs kalas. Sen ska vi på kalas för min kusin som fyllde år den8/1 (tror jag att det var) 


Och nu har det äntligen kommit snö! 

Leo

Och apropå Leo så mådde han bra hela dagen igår och natten gick smärtfritt. Sen imorse var han törstig. Så han drack ett glas vatten. Å sen efter nån timme frukost, Oboy och macka. Han svepte oboyen å sen kom den upp.. Suck.. Över soffan.. Vart en tvätt på den direkt. Sen hängde vi bara. ;-) Tiden gick fort :-)

Shoppat

Idag hängde vi i 3-4timmar i Valbo. Dax att acceptera att man gått upp 10kg på 6månader. Nya kläder för att må bättre för stunden. Hoppas dock att jag orkar göra nåt åt detta nu. Har satt igång med träningen igen och försöker käka bättre. Men det e fan svårt alltså. 
Hittade 2par byxor som jag kunde ha! Byxor brukar jag ALDRIG hitta så det var en jackpot. Just nu ligger jag i ett bad då magen klagar efter McDonalds-lunch å sen hem-pizza till middag. Hehe. 
Fan vad ironiskt. Eftersom man försöker käka bättre. Men förtydligande, 2 cheeseburgare till lunch och 1 slice pizza till middag med sallad :-) Det e portionerna jag har ändrat på med kosten till en början (brukar sällan käka mcd till lunch överhuvudtaget)

Hej mitt i natten

Det blir ingen "ny" bil iaf. Jag har bestämt mig. Och den e för gammal tyvärr. 

Ja mitt i natten e det. Har sovit mellan 2230-2320 sen kom Leo upp. La sig bredvid å somnade om. 5min senare så får jag en spya över mig. Tackar!! Exakt samma sekund som Daniel kommer innanför dörren. Haha. (Han jobbade till kl23) Värsta kaoset. Sen duschade Leo, jag och sängen. Typ. Tillbaka med nya lakan och utan bäddmadrassen så somnat liten på 3sekunder men han vaknar och kräks igen.. Men då var jag förberedd med påse. Å sen samma visa igen. Sen sov han i ca45 min och jag satt uppe å pratade med Daniel. När jag kommer ner igen så går det inte mer än 5min så blir det kräks igen. Stackars liten. Han frågar om han e sjuk nu. Hehe. Det kan man ju verkligen kalla det. Vilken tur att jag e ledig imorgon då och Daniel ledig på fredag. Jaja. Jag ska stoppa in en till maskin i tvätten (timer tills imorgon bitti) å sen sova. Hej!

Ny vecka

Nu börjar nya veckan iaf. Tisdag e väl veckans första dag? Eller ja, så borde det vara jämt ;-) Hehe Idag har vi haft lite av en familje-dag, lunch på McDonalds och sen kl13-bio på det. Sen hade Leo lite disco på rummet och sen städade vi där. Jag ligger ca1h efter i mitt schema men det gör inget. Jag har kort dag imorgon och det känns bra :-) 
Ska försöka åka å kolla på bilen oxå. Just nu lutar det åt ett nej men man vet ju aldrig. Jag har många roliga minnen från den bilen men e jag verkligen villig att byta ut en nästan ny bil (2011) mot en 10år gammal bil? Det e där skon klämmer. Samma försäkring e det ungefär och skatten e lite dyrare på Saaben (Opeln e hittills skattefri men ska betala detta år nån gång) och sen drar Saaben en hel del mer. Och blir dyrare, särskilt om man tankar 98 vilket jag alltid gjorde med det. Suck.. Svårt ju. Men som sagt, kolla och klämma/känna eventuellt köra SKA jag göra. Måste. 




I övrigt så e det en sån här bil jag ska ha om 3-4år :-) (när de inte e spritt nya och kostar skjortan)



Biltankar

Ska jag köpa ny bil? Min gamla bil e tillsalu å jag e JÄVLIGT sugen...


Slapp dag. Igen

Alltså Gud vad slapp man blir när man bara e hemma alltså. Sitter fortfarande i pyjamas och bara hänger framför teven. Leo gav mig sovmorgon igen, när han vaknade så tassade han upp och ritade i 45min innan han ville visa sitt alster. Och då var klockan runt 9. Skönt värre. Lät som att vi ska åka ner på stan idag, vi får väl se om den saken. Jag röstar på Valbo. Daniel till gå på Cervera och jag vill köpa nån ny fisk till akvariet. 
Jaja

Skoterkort

Sådär ja, då har jag varit å tagit skoterkort. Men körningen var lite trixig eftersom det knappt finns nån snö. Men det gick bra ändå. 




Jo så att

Ja som ni märkte slog vi till å gifte oss igår. Hade planerat allt i största hemlighet och allt avlöpte fint. Blev inte nervös förrän nån timme innan bara. Men undra vad man var nervös för lixom. 
Daniel sa "mm" istället för "ja" men drt funkade ju oxå. Haha. Å den pyttetårtan vi köpt räckte till alla så.. 
Idag har jag varit supertrött å bara legat å vilat. Var å matade grannens katt oxå för de är bortresta men i övrigt, vila. Haha. Först nu på eftermiddagen/kvällningen som jag kvicknat till. Dock så somnade Daniel på soffan för nån timme sen så trötta familjen, ja. Haha. Leo leker med star wars-lego på hand rum. Han älskat verkligen den där stora rymdsaken han fick av brorsan i julklapp. (Ja alltså min bror) haha

Ska försöka fixa ihop nån lunch tills imorgon att ta med. I morgon blir det Sandviken HELA långa dagen. Mamma hämtar Leo på dagis och sen får han sova där för jag ska iväg på fredag oxå. 

Och som sagt, det blir nog fråga bröllopsbilder lite senare när jag får lite bilder. :-) 

RSS 2.0