jobbelijobb

ja idag måste jag jobba ikapp lite :P hehe
men ikväll då åker alla flaskor fram å även 14is sara .. haha ..:P hell yeah :p

hej

kom igen nu då

ja nu har jag läst att det e fel på appen sen hemsidan (blogg.se) har uppdaterat sig. bra att man inte e ensam iaf .. får för mig å skriva lite då å då med det går ju inte att logga in. suck ..
å bilder kan jag ju fetglömma ..

i lördags var vi ut till engesberg å firade carina som fyllde 50 år.
å på söndagen var vi ute å fiskade, brorsan å jag. perfekt helg alltså.

gårdagen blev lite konstig dock, fick i uppdrag att kolla till tältande ungdomar först, sen var uppdraget att testa en bubbelpool å sen åka fram å tillbaka till arlanda. haha :P


Midsommar

Eftersom det fortfarande inte går att logga in på appen så blir uppdateringsrna lite lidande. E inte Skitkul att använda webbläsaren. 
Midsommaraftonen var kalas bra. Bättre än på flera flera år. Vet inte varför men allsågar bara bra å god mat å glada ungar. 
Somnade tidigt å det var oxå skönt hihi
 
Ja det var kort menhoppas att appen kommer igång snart. Har dock inte läst om att nåt skulle vara fel på den. 

Instagram

Blogg.se's app ligger fortfarande nere så det e stört omöjligt att lägga in bilder. Följ mig på instagram istället sara_sassan

Logga in

Har försökt att logga in på blogg.se's app typ mer eller mindre hela dagen men det funkar Inte. Nu ger jag upp för idag å hoppas på bättre lycka en annan dag

Furuvikskort

Ja då la man 1300:- på furuvikskort idag då. Å sen ska man registrera dem på internet med namn å bild å sånt. Tror vi det funkade då? Nehe. Sånt blir jag skit irriterad på för då vet jag ju att nästa gång måste vi stå i kö igen. Å sen stod ett telefonnummer "ring hit vid problem"
-Hej å välkommen till furuvik. Vi har stängt så du får återkomma.


Supit

Finn tre fel

Eller ett. Beror på vilket humör man e på


Rättstavning

Tycker det e kul när jag läser igenom inläggen i efterhand å inser att rättstavningskontrollen spökat till höger å vänster. Meningarna får lite annan innebörd ibland. Jaja kul läsning iaf


Det blev en liten tur till furuvik iaf.

Leo har nog aldrig åkt så mkt karusell förr. Han älskade det!! Å jag med. Hihi. Nästa gång köper jag ett åkband tror jag.
Helt okej väder förutom blåsten. Hade det inte blåsig så hade vi stannat å badat i poolen på hemvägen men det blev tyvärr inte av. En annan dag blir det helt enkelt.


Blåser

Varför blåser det så mycket nuförtiden för? Tycker alltid det blåser å mina öron tycker inte om det. Okej så befinner jag mig på furuvik som ligger precis vid havet men hemma tycker jag oxå att det blåser mer än vanligt. (börjar jag bli gammal?)


Istea update

Köpt


udda dag igen ..

känns superkonstigt att ingen berättar för mig vad som händer på jobbet .. åkte dit idag igen och finner att inget ändrat sig från igår .. ingen där å ingen har varit där.
så det var bara att åka hem de .. hur får jag betalt för denna dag? när det e arbetsbrist och redskapen (dator) saknas?
jaja, jag hämtar leo snart iaf och gör nåt kul med honom så det blir nåt gjort av dagen.

kanske åker vi till furuvik?

(bild från furuvik förra året)

fniss

helt ärligt .. en halvnaken bild igår å "ryktet" gick .. ja alltså det funkar ju .. haha .. mitt mål är inte att ha en massa läsare men ändå ..
nästan 3ggr så många som en "normal" dag tittade in .. haha ..

Sällskap

Fick lite sällskap tidigare idag. I like it


Vad händer?

Jaha, åkte till jobbet imorse men där var det bara tomt. Ja just det, de har ju åkt till Kiruna. Å alla grejjer har de tagit med sig oxå så det enda jag kunde göra på jobbet imorse var att kopiera lite papper och plocka undan lite. Till å med Kurt (hunden) var borta. Datorn med. Jaha, bara å åka hem å ha betalt då. Solen sken när jag kom hem så jag la mig en stund men nu verkar det dra ihop tyvärr. Jag som hade sett fram emot en solig å lagomt varm dag. Det e ju inte supervarmt ute men det e skönt när det e lagomt.

Funderar dock på att ta en tur till plantagen lite senare å utnyttja lite presentkort. Skulle behöva fylla på blomsterlanden lite. Det e en del saker som dörr för mig tyvärr.
Ska kolla det sen, å om jag orkar pallra mig iväg. Hehe


Fler ovanliga timmar

Ja ännu en dag som e lite ovanlig för å vara mig.
Vakna ganska tidigt men låg kvar i sängen till kl10. Käkade frukost (!!!), åkte till Sätra, springtur i spöregn, käk, klänning, barnkalas. Leo trivdes som fisken i vattnet när vi varit där ett tag. Ville verkligen inte gå hem. Men Tillslut så.
Film i soffan med Leo å nu sover han. Jag käkade grillad kyckling (mums) å Leo fick sina älskade fiskbullar. Haha. :-)

Ska pallra mig från min snarkande son i sängen å borsta tänderna å somna in snart :-)

GodNatt!


24h

Konstigt dygn.
Lagat mat hos föräldrarna. Roadtrip. Slockna hemma. Vakna med superont i magen. Somna om. Vakna av att Vattenslangen på framsidan sprungit läck. Somnade om. Vaknade 0730 trots barnfri. Nu ut å springa :-)


Roadtrip

Har precis varit ute på en liten roadtrip. Supermysigt å välbehövligt. I bland e det så himla skönt att bara glömma bort allt å åka runt i en bil å babbla om allt å inget. Jag behövde det. Sen får vi göra om det snart igen hoppas jag. Hihi


Nagellack

Vem har bestämt att man ska lacka naglarna?


slim till not

att ha gått från flickidol, pojkbandsstjärna, svärmorsdröm till detta ..
grattis säger jag. småfeta, småbarnsfarsor som fortfarande tror att dom har "det" .. 

alla växer vi upp .. kanske

Here we go again

Jaha. Typ 10min efter jag skrev det förra så bryter det ut igen. Suck, ännu en sväng till hälsocentralen å massa pengar fattigare. It sucks. Men nu e det som det är. Denna sommar ska bli ihågkommen som sommaren när jag fick psykisk ohälsa. Haha.

Ligger iaf i sängen hemma nu å ska sova. Godnatt


sjuk (T)

det här e faktiskt helt sjukt .. sitter å läser på om panik, panikångest och panikattacker. verkar som att det är lite skillnad mellan de olika begreppen men att kroppen reagerar på ungefär samma sätt.
filosoferar lite och tänker på de andra gångerna detta har hänt mig, min första fick jag 13 dec förra året. å sen nångång i januari/feb, en i april å en nu i juni ..
hade förträngt den i april för jag inte tolkade den som en panikattack men nu när jag ser tillbaka på den så vet jag att kroppen reagerade ju precis lika som igår.
jaja .. hej (stor suck)

Ännu en jobbig dag

När ska det ta slut på dem???

Har iaf varit på sjukhuset. Fick med mig en diagnos därifrån för en gångs skull. Kommer ut på parkeringen å där bryter jag ihop.
Blir slussad till hälsocentralen och där konstateras panikångest. Under det gångna året har jag haft 3 attacker varav en jag inte minns. Det var mamma som berättade för mig.
Alltså har denna diagnos från sjukhuset utlöst en ångestattack. Känns ju inte så lägligt men sånt e livet. 3timmar tog det innan jag började lugna ner mig. Galet.

Nu vet ni det iaf. Ser fram emot fler. Haha. :-)


Mental note

Jag måste köpa istea! Påminn mig!!


Dålig dag

Japp. Det blev en dålig dag. Å det kommer nog fler


Snälla tiden, gå fort

Tiden läker alla sår


Kände mig lite ensam

Kände mig lite ensam å har långtråkigt så jag bar över lite sällskap. Haha.
Jag låtsas att hans snarkningar e djupa diskussioner ang filmen som går på teven.


Doktorn

Ska börja ta hand om min hälsa lite bättre nu så på tisdag ska jag till sjukhuset igen för utredning för en sak jag inte vill skriva ut här.

I fredags ringde jag sjukvårdsrådgivningen ang min hals som är dum å fick lite svar iaf. Jag söker inte hjälp förrän det e sent men denna gång gjorde jag det ganska fort. Vart ju febrig i onsdags å ringde fredagen eftersom det blitt värre. Idag e det okej men inte hundra bra. Men jobb blir det imorgon iallafall efter den här lediga veckan som faktiskt varit helt okej :-) Synd att vi inte hann åka till furuvik (dåligt väder första delen av veckan å sjuk Sara andra delen)

Nu dax att sussa en son


Dagen

Oj vilken upp å ner-dag. Inte uppåner utan upp ibland å ner ibland. Skit jobbigt.
Jaja iaf har vi varit hos mamma å pappa och slappat. Kroppen mår dåligt när knoppen mår dåligt.

Just nu ligger jag på soffan å Leo kollar på film. Ska sova alldeles snart. Hej


Förra inlägget

Förra inlägget om grillning skulle ju upp igår! Konstigt


Grill!

Äntligen får man lite grillat i magen. Eller iaf snart :-) <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1019763/images/2012/pic_205940728.jpg" class="image">


Spel

Köpte ett spel till Leo för några dagar sen å jag tycker faktiskt det e ganska kul att spela med honom.
Jag gillar att han lär sig saker samtidigt såsom tålamod, turordning, att vinna, att förlora och att tänka logiskt. Han verkligen utvecklas framför mina ögon när vi spelar spel. Ska fylla på förrådet med spel till vintern, det kan jag lova.

En liten tanke om spel oxå, jag köper bara spel för hans ålder även om jag vet att han skulle klara av spel som e för lite äldre ibland. Men oftast tar de spelen lite längre tid å det e där skon klämmer lite. Tar det för lång tid e det ointressant


Förtydligande

Ärtor=peas=peace=fred

Ordlek alltså
Hej


Sömnlös men mycket lättad

Ja så kan man beskriva hur jag är och känner mig just nu. Ärtor!


Spar pengar

Nu ska jag lägga på ett kol å spara lite extra pengar. Drog igång ett nytt sparkonto på westra wermlands sparbank för 3måmader sen å det går bra, nu ska jag börja vardagsspara oxå. Varje gång jag drar korten (ICA och Visa) ska jag ta på 20kr över å stoppa den i sparbössan. Jag drar inte kortet så många gånger per månad (ska snabbräkna lite)
12ggr i maj drog jag Visat och 6ggr icakortet vilket blir 360kr om jag hade sparat på detta sätt. Men vissa affärer kan inte höja summan så man får kontanter i handen så jag räknar nog med hälften av ggr. Men då kanske man ska höja summan till det dubbla för ca400kr /mån i spar (utöver det jag redan sparar) är ju kalasbra. Men jag vill inte att mina småinköp tex mjölk å bröd ska kosta dubbelt så mycket utan jag vill helst höja summan på lite dyrare köp så det inte riktigt märks att man tagit ut extra. Men det e ju en vanesak oxå. Vi får se.

Såhär försöker jag spara varje månad:
500:- till bolånet (istället för att amortera än så länge)
500:- Leo
1000:- vanligt spar. Till framtiden och oförutsedda utgifter.
Vissa månader går det å andra inte å ibland får jag "låna tillbaka" pengarna. Men så e det.

Och 2000kr på spar e mellan 14 och 20 % av alla mina inpengar på en månad. Ganska mycket tycker jag. Men det funkar ju :-)

Å för att jämföra så ligger min hyra (utan el, hemförsäkring) på mellan 33 och 47 % (det beror ju på vad jag får ut på en månad. Under sommaren kommer jag inte att vara rik utan få ut mellan 10000 :- och 13000:- med underhåller, barnbidraget och bostadsbidraget inräknat. )


Gubbe i text

Ganska gulligt om det inte hade varit bajsvatten, barnavdelning och sjukhuset det handlade om


äntligen

http://www.expressen.se/nyheter/coop-slutar-salja-ekologiska-tigerrakor/
å ni som inte vet vad det handlar om. läs på.. en sak som jag tycker är skandal är att sverige importerar detta .. fy!
hoppas fler hänger på

Sova?

Ja jag ska. Snart.

Den här tröttfisen e den bästa jag vet!!


Förstår inte riktigt

Varför e maddes inbjudningar en större nyhet än det fruktansvärda som händer i syrien???


Barn å vatten


Lill-fredag

Denna dag har varit lugn. Vet inte ens vad vi gjorde men helt plötsligt e klockan 15 iaf. Åkte då hem till Johanna å snabbfikade å plockade rabarber.
Vill fortfarande ha mer rabarber om nån har över. :-)
Tänken var att jag skulle sova över hos mamma å pappa idag för att fixa saker direkt imorgon bitti men jag fick inte se sista avsnittet av dh där så jag åkte hem.
Haha alltså jag har inte följt det på väldigt länge men sista avsnittet vill man inte missa.

Så summan e att jag e hemma själv nu å jag hatar det. Blir alltid så nojjig när jag e ensam oxå, hör saker å tycker att nån e i andra rummet å sånt. Suck.

Btw så gillar jag Leos stol, han sitter väldigt bra i den. Hihi


Glömde bort

Glömde helt bort att blogga igår :-) Hade massa annat för mig. :-) Först var vi på Ikea å sen Ica maxi, barnens hus, Bilprovningen å sen hälsade vi på mormor på jobbet.

Leo somnade på vägen hem å sov i över 3 timmar. Under tiden sydde jag (nästan färdig) en gardin till köket. Sen gjorde jag en god sallad å käkade grill-kött (stekt dock) till.

Fick för mig å testa sy mer saker å hux flux hade jag letat mönster i flera Timmar å sytt 2 andra saker. Inte för nöjd, ska modifiera mönstret lite sen kanske jag blir nöjd :-) Ska fortsätta idag för tiden blev över tolv innan VI gick å la oss.
Sov till strax efter kl nio som tur e :-)


skor å dagen

ja nya springskor blev det. köpte ett par först, sen hem å prova lite .. nä de var inge bra. jag åkte tillbaka å fick spendera 400kr till på ett par svarta skor. nu e jag nöjd. dock inte med färgen .. men de var sköna iaf
sen hängde vi hos mamma å pappa lite. mamma ringde i morse å frågade om vi inte kunde komma dit :p hehe
väl hemma blev det städ å tvätt. ska snart hänga sista tvätten för idag.
gjrode en sallad till mig å pasta med korv till leo, nu e jag mätter. gott gott e det :P
vid kvart i 7 tänkte jag lägga leo så jag gick för å kolla vad han gjorde. ja då ligger ungen å sover på soffan .. haha .. enkel läggning de :P
nu ska jag bara kolla lite på teve, hänga den sista tvätten, ta en dusch, städa undan i köket å sen sova!
just det! glömde. tränade för första gången idag oxå. zumba blev det. usch så otränad man e igen ..  haha
hej semester!!

en sak

det finns en sak som tar musten ur mig å idag e en sån dag .. började igår med att jag hittade en detalj på facebook (damn u fb) å sen har det lixom plågat mig i ett dygn nu .. suck ..

lördagen och söndagens plan

ja festligheterna var roliga. faktiskt en god sallad fastän jag brukar vara kinkig på sallad, en hel del folk å 2 ungar.
jag å frida började prata vårruset å huxflux sitter vi å kollar på vad för kläder vi ska beställa för att ha på oss under tjejmilen 1sep 2012 .. what?!
vad tusan hände där?
jaja, hemma var vi kanske 2030 å Leo stupade rakt i säng. vaknade 0630 en av viskning "e det morgon nu" sara svarar kort "nej" å somnar om. å leo somnar oxå om! wow! sovmorgon! strax efter kl 8 vart det godmorgon! å en riktigt god morgon it is!
ska snart möta upp frida för att inhandla skor. måste verkligen köpa nya då jag använder mammas gamla springskor. å måste hinna springa in dem innan jag ska springa en mil i dem!!

vi ska ha ett linne på oss när vi springer oxå, ett blått men vi vill ha ett tryck på baksidan oxå. inget töntigt roligt men ett skämtsamt seriöst. nån som har nåt tips på vad man ska kunna skriva?

vad har jag gjort??


Dessertskålar

Kolla vad jag numera äger!!!!!
Jag e glad


Godmorgon

Idag vankas nåt sorts kalas och storm. Haha. Regnar som tusan å blåser :-)
Men! Jag har en Sötnos nerbäddad med mig i soffan så morgonen kunde inte vara bättre.

Snart kasta sig i duschen å åka till Coop för å hämta paket å sen vidare till sätra


Trött 2

Det e jag de. Haha.
Ska se klart lets dance å sen smyga mig in i sängen å komma nåt på teve å somna


Trött 1

Leo somnade på soffan framför lets dance idag. Gulligt :-)


Stor läsk

http://www.expressen.se/nyheter/stopp-for-jattelask-i-new-york/
det e konstigt att man måste ha en förbud för att inte sälja supersize. företagen borde tänka med hjärnan lite mer istället för med plånboken

kallt!!

seriöst! 5 grader ute. det kan det ju vara mitt i vintern oxå ju. det e ju helt galet kallt


kan nån påminna mig om att jag ska besikta bilen på måndag!!??

RSS 2.0